5 Lucruri de reținut înainte de a obține un câine de serviciu

Ați avut în vedere viața cu un câine de serviciu? Există lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă un câine de serviciu este potrivit pentru dvs. și pentru familia dvs. Adoptarea orice Câinele este o mare responsabilitate, dar un câine de serviciu aduce un nou set de responsabilități pe care trebuie să le pregătiți.

Lucruri de știut când obțineți un câine de serviciuParteneriatul cu un câine de serviciu este un angajament multime și serios. Poate fi costisitoare, consumatoare de timp și frustrant. Dacă nu sunteți pregătit să acceptați următoarele fapte, un câine de serviciu nu este probabil cea mai bună opțiune pentru dvs.

Dacă citiți acest articol, probabil că sunteți nou la lumea de serviciu. Nu vă faceți griji. Știu că este copleșitoare, dar există o mulțime de resurse excelente disponibile pentru a vă ajuta în acest nou efort.

Asistenţă Câinii International și Registrul de câini de serviciu al Statelor Unite sunt doar două dintre marile organizații disponibile pentru proprietarii care doresc să adopte un câine de serviciu. Puteți face cercetări la biblioteca dvs. locală sau pe Internet. Doar asigurați-vă că luați sfatul dvs. din surse de reputate.

 5 lucruri de știut când primești un câine de serviciu

Obținerea unui câine de serviciu

1 câinii de service sunt scumpe

Dacă vă gândiți la parteneriatul cu un câine de serviciu, rețineți că vă vor costa probabil mii de dolari. În timp ce există câteva moduri diferite de a merge la parteneriat cu un câine de serviciu, fiecare traseu este scump.

Prima cheltuială implică de fapt primind câinele. Acest proces numai costă o mulțime de timp și este și mai scump. Procesul de primire a unui câine de serviciu implică formulare completate, interviuri efectuate, casele fiind inspectate, vizitele medicului și multe altele.

Va trebui să împărtășiți informații private despre dizabilitatea dvs. și să vă împărtășiți alegerile de stil de viață cu oamenii care chiar să fie luați în considerare pentru un câine de serviciu. Chiar și odată ce sunteți aprobat pentru un câine de serviciu, poate fi o așteptare lungă până când sunteți de fapt colaborați cu unul.

Există două modalități de a obține un câine de serviciu. Puteți trece printr-un program specializat pentru parteneriatul câinilor de service cu potențiali proprietari. Acești câini vor fi deja instruiți și veți avea de obicei o persoană de sprijin pentru a vă ajuta cu formarea continuă, îngrijirea la domiciliu și alte lucruri pe care trebuie să le învățați când luați un câine de serviciu.

Există ocazional granturi și burse disponibile pentru aceste tipuri de câini de serviciu, dar când plătesc din buzunar, pot costa oriunde de la 5.000 de dolari la 20.000 de dolari.

Acesta este doar costul în avans și nu include alte cheltuieli, cum ar fi instruirea și îngrijirea veterinară. De asemenea, puteți alege să vă pregătiți un câine de serviciu. Poate dura ceva timp pentru a găsi câinele perfect pentru instruirea proprietarului, deoarece există cerințe foarte specifice.

Mulți oameni care decid să-și antreneze proprietarul de câine găsesc un câine printr-un crescător bine-cunoscut, care este specializat în câinii de reproducere. Aceasta oferă aproape 100% garanție că câinele va fi fizic, mental și genetic. Puteți vedea părinții câinelui, asigurându-vă că sănătatea, temperamentul și socializarea lor sunt de până la standardele de serviciu de serviciu.

În funcție de rasă, acești câini pot costa oriunde de la 800 până la 3.000 $. Acest lucru nu include niciunul din formarea pe care va trebui să o plătiți. Cu câinii de serviciu, cu excepția cazului în care aveți experiență cu câinii de instruire, este esențial ca dvs Plătiți pentru un antrenor experimentat. Acest antrenor știe exact cum să dea un câine abilitățile de care trebuie să reușească.

Există o mulțime de alte cheltuieli asociate cu deținerea unui câine de serviciu. Alimentație, echipamente, costuri medicale veterinare și formare sunt doar câteva dintre cheltuielile care vin împreună cu deținând un câine de serviciu. Este esențial să fim educați despre acest lucru înainte de a decide dacă un câine de serviciu este potrivit pentru dvs. Dacă nu aveți resursele pe care să le cheltuiți pe un câine de serviciu, probabil că nu este cea mai bună opțiune pentru dvs.

LEGATE DE: 25 cea mai bună listă de rase de terapie

2 Există o mulțime de timp și eforturi necesare

Deținând un câine de serviciu este un angajament consumator de timp. Veți avea câinele de serviciu oriunde de la 8-15 ani, deci fiți pregătiți să vă angajați la acest câine. Când decideți dacă un câine de serviciu este potrivit pentru dvs., rețineți că deținerea unui câine de serviciu este ca și cum ai avea un copil. Ei trebuie să fie cu tine în orice moment.

Obținerea unui câine de serviciuAșteptați ca câinele de service să fie întotdeauna în apropiere. Dacă sunteți la domiciliu, vizionați televizorul, câinele de serviciu probabil dormi de picioarele voastre. Dacă vă aflați în rularea unor comisioane "rapide", câinele dvs. este chiar lângă dvs. Dacă nu vă puteți ocupa de responsabilitatea de a vă apropia câinele în orice moment, un câine de serviciu probabil nu va fi potrivit pentru dvs.

La fel ca câinii adevărați, câinii de service necesită o mulțime de îngrijire. Este responsabilitatea dvs. să vă păstrați hrana pentru câini, distrați și sănătoși. Tu ești cel care îți ia câinele afară la baie de mai multe ori pe zi. Aceasta este o cerință de zi cu zi.

Indiferent de vreme, cum vă simțiți și ce se întâmplă în viața voastră, câinele dvs. va trebui să fie în continuare îngrijit. Trebuie să vă puteți ocupa de toate nevoile câinelui dvs. sau să aveți pe altcineva în casă care poate și este dispus să fie, dacă nu sunteți fizic capabil să.

Un câine de serviciu trebuie să fie impecabil îngrijit tot timpul. Luând câinele dvs. afară va atrage deja multe atenții și va atrage doar mai mult dacă câinele dvs. nu este perfect îngrijit. Mulți câini au un instinct natural în ele pentru a obține cât mai murdar posibil ori de câte ori este posibil, deci acest lucru poate fi mult mai greu de ținut mai mult decât sună. Trebuie să vă păstrați mereu scăldarea câinelui, Flea Free și Miros gratuit în orice moment.

Un câine de serviciu nu va funcționa întreaga viață dacă trece prin formare ca catelus și nu primește nici o pregătire ulterioară. Câinii de serviciu necesită instruire pe parcursul întregii lor cariere de lucru. Au nevoie de întăriri zilnic. Când nu vă antrenați câinele de serviciu în fiecare zi, se va plictisi. Nu va fi capabil să funcționeze cât mai eficient. Formarea regulată stabilește dominația cu câinele, așa că câinele vă va asculta întotdeauna.

RECOMANDAT: Cum să mireze un ghid de câine - all-in-unu pentru începători

3 Câinele dvs. de serviciu va atrage atenția

Având un câine de serviciu va atrage o mulțime de atenție față de dvs. și câinele dvs. Acest lucru este inevitabil. Unele atenție vor fi bine intenționate, dar perturbatoare față de animalul dvs. de lucru. Un exemplu de acest lucru ar fi oamenii care să-ți dau câinele sau să faci zgomote față de câinele tău.

Obținerea unui câine de serviciuOamenii, inclusiv străinii, vor însemna adesea bine prin aceste acțiuni, fără a vă realiza că vă pun în pericol atunci când fac acest lucru. Când aveți un animal de serviciu, trebuie să fiți confortabil spunând oamenilor nr.

Este bine să-i spuneți oamenilor să nu fie animale de companie sau să vă distragă atenția, și puteți chiar să spuneți că vă pun în pericol prin a face acest lucru. Unii oameni vor profita de acest lucru și pot deveni chiar combativi, dar amintiți-vă sănătatea și siguranța dvs. este ceea ce este important la sfârșitul zilei.

Alteori, atenția atrasă de dvs. din cauza câinelui dvs. de serviciu ar putea să nu fie atât de bine intenționată. Când oamenii se gândesc la proprietarii de câini de serviciu, ei prevede oamenii cu orbire care merg cu o trestie, oameni într-un scaun cu rotile și așa mai departe. O mulțime de oameni nu reprezintă dizabilități invizibile, cum ar fi diabetul, care ar putea necesita un animal de serviciu.

Dacă aveți o dizabilitate invizibilă, puteți fi garantat că străinii nu vor avea nici o problemă la întrebarea despre istoria sănătății. Încă o dată, nu vă fie frică să fiți aserți. Aveți dreptul să vă păstrați sănătatea privată. În ceea ce privește întreprinderile, ei nu pot întreba legal despre sănătatea ta. Dacă câinele dvs. este certificat, el este certificat și asta e.

Dacă intenționați să vă îndreptați cu un câine de serviciu, dar nu pregătiți pentru problemele sociale care vin împreună cu aceasta, poate doriți să vă reconsiderați obținerea unui câine de serviciu. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu anxietate socială, deoarece ieșirea este deja destul de stresantă, fără a fi străinul de a vă debifa pe tine și câinele dvs.

Similar: Câinii de serviciu - Ce trebuie să știți

4 un loc de muncă al câinelui de serviciu este de a servi

Contrar credinței comune, câinii de service nu sunt doar câini obișnuiți instruiți, care pot merge la restaurante. Munca lor este de a servi. Acest lucru pune o mare responsabilitate asupra proprietarilor, deoarece depinde de ei să-și păstreze câinele de lucru.

Obținerea unui câine de serviciuCând sunteți acasă, proprietarii de câini de serviciu trebuie să rămână strictă cu câinele lor. Câinele nu poate călca în mod liber casa ca un câine normal, el trebuie să rămână lângă proprietarul său. Cainele nu pot certa pentru mâncare de pe placa ta. Câinele poate juca, dar trebuie să fie structurat joc cu tine. Acestea păstrează formarea câinelui dvs. armate și păstrează câinele ocupat.

Câinii de serviciu sunt predispuși să se plictisească atunci când nu sunt instruiți de proprietarul lor. Acest lucru poate duce la probleme comportamentale, care este ultimul lucru pe care doriți să-l întâmpinați atunci când câinele dvs. lucrează.

Relația dintre un proprietar regulat de câine și câinele lor și un proprietar de câine de serviciu și câinele lor este semnificativ diferit. Proprietarii de câini de serviciu trebuie să-și păstreze dispoziția față de câinele lor în orice moment, chiar și atunci când câinele nu funcționează. Ei trebuie să respecte regulile pe care le-ar urma în timp ce lucrează în orice moment. Acest lucru își consolidează pregătirea și îi ajută să fie mai bine la locul de muncă, să vă servească.

5 răbdarea este cheia cu câinii de serviciu

Deși câinii de serviciu bine pregătiți, nu sunt roboți. Indiferent cât de mult timp le cheltuiți și lucrați cu ei, ei vor avea zilele lor. Câinele dvs. va experimenta zile în care nu va asculta, de asemenea, nu-și amintește de multe comenzi și multe altele.

Obținerea unui câine de serviciuCâinele poate deveni iritat în timp în public. Este important să rămâi răbdător cu câinele de serviciu. Chiar și în zilele lor, câinele de serviciu nu va uita cum să-și facă serviciul. În cazul în care se întâmplă o urgență, câinele dvs. va fi în continuare acolo pentru a vă ajuta.

Dacă puteți rămâne răbdător cu câinele dvs. și continuați să lucrați cu ei, chiar și în zilele în care au probleme ușoare comportamentale, puteți fi sigur că parteneriatul dvs. cu câinele dvs. va avea succes. Cand Probleme comportamentale sunt în curs de desfășurare sau agravare, ar trebui să căutați ajutorul unui antrenor profesionist.

Sunteți pregătiți pentru îngrijirea fizică, emoțională și financiară pe care un câine de serviciu necesită? Sunteți gata să fiți bombardați cu întrebări de fiecare dată când ieșiți în public cu animalul dvs. de serviciu? Ești gata să-ți petreci ani de antrenament animalul de serviciu?

Dacă nu credeți că dvs. și familia dvs. se pot ocupa de tulpinile care vin împreună cu un câine de serviciu, nu vă recomandă partenerul cu un câine de serviciu. Acesta nu este un lucru rău, mulți oameni nu sunt capabili să facă angajamentul față de un animal de serviciu. Dacă da, atunci sunteți pregătiți pentru un câine de serviciu! Următorul pas ar fi să ajungeți la organizațiile locale pentru a vedea despre procesul de aplicare.

Citiți următorul: 5 cele mai bune veste de câine și hamuri pentru câini de lucru

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Lucruri de reținut înainte de a obține un câine de serviciu