Cum să-i convingeți pe părinți să obțină un câine: sfaturi pentru o conversație de succes

Cum să-i convingeți pe părinți să obțină un câine: sfaturi pentru o conversație de succes

Fiecare dintre noi trece prin acest proces și de multe ori avem același răspuns. Inițial, este întotdeauna un nu. Ori de câte ori copiii sugerează obținerea unui câine, părinții vor auzi cel mai probabil mobilierul și deteriorarea gospodăriei, deșeurile care se află în jurul casei, cheltuieli suplimentare și mai multe lucruri de făcut.

Există metode specifice, deși vă pot ajuta să câștigați părinții. Una dintre modalitățile mai bune despre cum să-ți aducă părinții să vă aducă un câine este să vorbim despre preocupările lor în același timp, subliniind avantajele de a avea un câine de companie.

Un câine este o responsabilitate și este treaba ta să-ți conving părinții că ești suficient de sensibil pentru a avea grijă de un animal de companie. Discuția este ieftină, astfel încât să vă arătați acțiunile. Iată căi mai convingătoare despre cum să-i convingeți pe părinți să vă aducă un câine.

Familie cu câinele lor de companie

Discutați câinele ca pe un animal de familie

Discutați cu părinții dvs. despre avantajul de a avea un câine de familie. Veți petrece mai mult timp acasă, pentru unul. Având un câine este, de asemenea, grozav pentru întreaga familie - câinele poate consolida momentele de legare a familiei. Spuneți-le că având un câine în timpul unei petreceri de picnic sau de vară face pentru activități plăcute. Chiar și nopțile de film la domiciliu sunt mai distractive cu un câine de partea lor.

Vă va face să apreciați mai mult în aer liber

Câinii au nevoie de exercițiul lor, așa că explicați părinților dvs. că având un câine în jurul vă poate ajuta să apreciați mai mult în aer liber. Dacă părinții dvs. se plâng adesea că sunteți întotdeauna în camera dvs., jucând jocuri video sau navigați pe net, spuneți-le că un câine grozav vă poate încuraja să intrați în activități în aer liber, să prindeți un soare și să simțiți briza împreună cu câinele dvs.

Arată că puteți fi responsabil și

Așa cum am menționat mai devreme, trebuie să vă convingeți părinții prin fapte, nu numai prin cuvinte. Ajutați-vă în jurul casei și îndepliniți treburile uzate de uz casnic. Ia-ți temele pregătite. De asemenea, puteți încerca să obțineți un loc de muncă cu fracțiune de normă. Aceste decizii vor dovedi că puteți fi la fel de responsabil ca cel de-al doilea adult.

Salvați unele dintre fondurile dvs. pentru câinele pe care îl doriți

O altă modalitate bună asupra modului de a convinge părinții dvs. pentru a obține un animal de companie este economisind bani pentru el. Salvați suficiente fonduri pentru ca câinele să fie după ce ați pus niște bani, precum și pentru controalele de întreținere și medicale. Puteți obține un traseu de hârtie pentru bani în plus sau căutați o muncă cu fracțiune de normă. Dovediți părinților dvs. că puteți salva în mod obișnuit probleme importante.

Faceți niște cercetări despre rasa de câine vă place

În primul rând, trebuie să faceți câteva cercetări rase de câini. Listează posibilele rase care se pot potrivi familiei dvs. Strângeți toate informațiile necesare pentru a vă putea explica părinților dvs. cum câinele va fi o potrivire adecvată pentru familie. Trucul de aici se întâlnește reciproc la jumătatea drumului - tu și familia ta trebuie să fii de acord cu rasa de câine dreapta.

Explicați beneficiile de a avea un câine în jur

Pentru a vă convinge părinții mai mult, trebuie să veniți cu avantajele de a avea unul. Cu o mică cercetare, există o mulțime de beneficii pe care le puteți evidenția. Explicați-le că, în primul rând, având un câine de familie învață responsabilitatea. Câinii aduc, de asemenea, o mulțime de bucurie și mulțumire la domiciliu. Câinii vă pot ajuta să vă convingă să deveniți mai activi și mai potriviți fizic. Un câine mare permite proprietarilor să aprecieze și mai mult.

Fii complet cinstit

Aducerea chestiunii obținerii unui câine va obliga, de asemenea, părinții dvs. să solicite întrebări specifice despre aceasta. Ei vor fi preocupați de modul în care vă veți îngriji, cheltuielile implicate, unde veți obține câinele și viceversa.

Fiind complet cinstit, este crucială aici, deoarece minciuna ar putea să le poată lăsa de la idee, pentru totdeauna. În cazul în care nu aveți răspunsuri pentru o anumită întrebare, nu veniți cu un răspuns compensat; Fii sincer despre asta și spune-le că nu aveți răspunsuri în acest moment, dar veți face cercetări privind interogarea lor.

Familie care conduce cu câine în parc

Spune-le că un câine vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea mintală

Într-un fel despre cum să-i convingeți pe părinți să obțineți un alt câine, spunându-le că ajută la îmbunătățirea sănătății mintale. Câinii nu sunt doar amuzant, îngrijirea animalelor de companie, pot servi, de asemenea, ca câini de terapie sau câini de serviciu. Acest lucru se datorează faptului că pot oferi cu ușurință confort și sprijin în timpul stresului, încercând timpul. Câinii sunt foarte intuitivi; ei sunt atenți la proprietarii lor și cunosc modalități de a le înveseli.

Dacă părinții dvs. sunt întotdeauna ocupați la locul de muncă, spuneți-le că un câine de familie nu va fi doar un element reconfortant la domiciliu; De asemenea, poate ajuta compania membrilor familiei în timp ce sunt departe.

Explicați că câinii oferă securitate acasă

Câinii de secole au fost folosiți de oameni pentru a proteja proprietatea și animalele. Caninii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a-și proteja pachetul și vor face ceea ce este necesar pentru a garanta siguranța oamenilor și a animalelor pe care le consideră ca parte a pachetului. Spuneți părinților dvs. că cu o pregătire corectă și atentă, câinele de familie poate învăța cine este ușor de binevenit și cine nu este la domiciliul dvs.

Explicați-le că câinii nu sunt doar credincioși, tovarăși de viață, ci și protectori capabili. Când părinții trebuie să călătorească pentru muncă sau să meargă într-o vacanță, ei pot fi siguri că au un câine de familie loial și protector care va contribui la asigurarea siguranței familiei lor.

Verifică Cele mai bune câini de gardă pentru familii.

Garantează că câinele nu va cauza deteriorarea casei

Unii oameni sunt dezactivați de ideea de a avea câini în jurul datorită gândului de mobilier deteriorat și corpurilor de acasă. Acesta este momentul să le asigurați că câinele nu va distruge lucrurile în casă. Din nou, este responsabilitatea dvs. să vă garantați că astfel de evenimente nu se vor întâmpla.

Spuneți-le că veți face o programare de curățenie pentru a elimina blana în jurul casei. Oferiți-i suficiente jucării de mestecat, astfel încât să nu mestece corpuri, fire și mobilier din jurul casei. Dă-ți câine o baie în mod regulat și asigurați-vă că labele câinelui sunt curate înainte de a intra în casă.

Dați părinților dvs. o listă de veterinari fiabili

Dovediți părinților dvs. că puteți oferi o îngrijire medicală excelentă pentru câinele dvs. Face unele cercetări; Adresați-vă prietenilor și colegilor de clasă despre medicii veterinari pe care îi pot recomanda. Căutați un veterinar care trăiește aproape de reședința dvs. dacă nu conduceți încă. Demonstrează părinților dvs. că ați făcut-o și ați făcut cercetarea dvs. privind îngrijirea medicală pentru câini.

Fiți pregătiți să așteptați înainte de a vă putea obține câinele

Când vine vorba de câini și copiii lor, părinții sunt întotdeauna preocupați de faptul că interesul copilului lor ar putea fi după câteva săptămâni și, eventual, nu mai avea grijă de animalul de companie. Asigurați-vă părinții că sunteți dispuși să așteptați câteva luni înainte de a obține un câine de familie. Garanția că deținerea unui câine nu este o fază, că sunteți într-adevăr angajați în ideea și dispus să vă dovediți dedicarea dvs. pentru această decizie.

Dați părinților dvs. timp suficient să vă gândiți la obținerea unui câine

Așa cum se pare că acest lucru poate să vă sune, să vă opriți să vă întrebați părinții despre obținerea unui câine, peste și peste 24/7. Acest lucru vă va deranja părinții și vă vor ignora în schimb. Dacă părinții nu sunt de acord cu ideea, asigurați-vă că le-ați arătat înțelegerea și maturitatea voastră.

Din nou, dovediți-le că sunteți responsabil. Faceți treburile în jurul casei, aveți grijă de temele dvs. la timp și, ocazional, aduceți subiectul părinților dvs., astfel încât să se obișnuiască cu conceptul. Răbdarea este o mare parte a maturității și că pacientul va dovedi, de asemenea, că sunteți concentrat, cooperativ și gata să așteptați.

Luați preocupările părinților și al celorlalți membri ai membrilor familiei

Nu toate gospodăriile sunt pregătite pentru un câine, de obicei din cauza preocupărilor legate de sănătate. Poate că unul dintre părinții sau frații tăi sunt alergici la câini și pisici. Dacă este cazul, explicați și că există și Hipoalergenic de rase de câine în jurul.

În plus, dacă preocupările principale ale părinților dvs. sunt notele dvs. și activitățile extracurriculare, răspundeți la ei calm și sincer. Auzi-le întotdeauna. Dați părinților dvs. suficient timp să vă gândiți la decizia dvs.

Copii îmbrățișând un câine de aur retriever

Faceți părinții dvs. empatizați cu câini vagabonzi

Convingeți-vă părinții că primiți a câine de la un adăpost le va ajuta să le salveze de abuz și singurătate. Să le simpatizeze cu câinii rătăciți și cu alte animale de companie puse în adăposturi. Nu este doar un act uman, ci un act de dragoste și compasiune pentru prietenii tăi blană.

Având un câine ca însoțitor este una dintre cele mai fericite decizii pe care o poate face o persoană. Cu toate acestea, aceasta este o mare responsabilitate, de asemenea. Urmați aceste sfaturi despre cum să vă convingeți pe mama și pe tatăl pentru a obține un câine și ați putea să vă câștigați unul Canine Companion pe viata.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-i convingeți pe părinți să obțină un câine: sfaturi pentru o conversație de succes