Ce sunt pisicile polidacale?

Piele de poligdare portocalie și albă situată pe covor

Oamenii iubesc pisicile care au calități unice care le-au pus în afară de alte pisici. Există pisici cu modele rare, pisici care au ochi colorați diferiți, pisici cu fețe ciudate în formă și chiar pisici cu degetele de la picioare, numite ca Pisicile poliditactilului. Pisicile poliditactil au fost aduse în atenția multor oameni în parte de faimosul scriitor, Ernest Hemingway, care a avut o dragoste pentru pisici cu multe cifre. Acum, mulți oameni împărtășesc afecțiunea Hemingway pentru aceste pisici speciale!

Pisicile poliditactilului Ernest Hemingway

Mulți oameni au citit cel puțin una dintre cărțile lui Ernest Hemingway și în timp ce el este cunoscut pentru astfel de romane ca "un rămas bun la arme" și "bătrânul și marea" și chiar a câștigat un premiu Nobel în literatură în 1954, mai puțin cunoscuți este că el a iubit boxul și pisicile poliditactil deținute. Casa lui în Key West, Florida, unde a scris câteva dintre cele mai bune cărți sale, este acum un muzeu care găzduiește descendenții primei pisici de polidacil Ernest Hemingway, albă de zăpadă, precum și alte pisici cu degetele de la picioare.

Pisicile poliditactil au fost considerate a fi mult noroc de marinari, iar albul de zăpadă a fost dat hemingway de către un căpitan al unei nave în anii 1930. Astăzi, 40 până la 50 de pisici de poligacil locuiesc la casa hemingway, în ciuda trecerii scriitorului în 1961. Casa este deschisă publicului ca muzeu, iar personalul continuă să aibă grijă de pisici, de casă și grădini. Nu toate pisicile care locuiesc la casa de hemingway sunt descendenti directi ai albului de zăpadă, dar toate sunt pisici poliditactil. Din cauza acestei istorii și a prevalenței pisicilor poliditactilului la casa de hemingway, aceste pisici suplimentare sunt adesea denumite pisici Hemingway.

Ce este o pisică poliditactil?

Pisicile poliditactil nu sunt o rasă specifică și orice Rasa de pisică poate fi născut cu polidactyly. Pisicile poliditactil sunt pur și simplu pisici care împărtășesc trăsăturile fizice sau genetice de a avea degetele de la picioare. Maine Coon Raed se crede că a fost prima rasă de pisică cu degetele de la picioare și este adesea văzută cu ei până în ziua de azi. Marinarii au identificat aceste pisici mari cu degetele de la picioare, deoarece presupunea că le-a făcut mai robuste la bordul unei nave balansoare.

Polydactyly vine de la o genă dominantă și cuvântul în sine înseamnă "multe degete."Este, de asemenea, cunoscut sub numele de hiperdactil și poate fi văzut la om, precum și diverse animale, inclusiv câini, pisici, porci, oi, cobai, șoareci, vaci, reptile, amfibieni și chiar cai. Există trei tipuri de poligacyly, iar pisicile de coajă Maine au de obicei poliadactil preaxial. Acestea pot fi denumite "mutanți hemingway" datorită tipului specific de mutație genică și prevalența văzută în această rasă. Numai o pisică poliditactil poate da naștere unui pisoi de poliditactil, dar nu este o trăsătură favorabilă a selecției de rasă, deoarece este considerată o defecțiune în cele mai multe standarde de rasă.

Câte degete de la picioare are o pisică poliditactil?

Pisicile au de obicei 18 degete cu cinci degetele de la fiecare laba din față și patru degete de label. Pisicile poliditactil pot avea orice număr de degete suplimentare pe orice picior, dar sunt cele mai frecvent văzute pe picioarele din față. Înregistrarea curentă pentru pisici cu cele mai multe degete este de până la 28 de degete, dar majoritatea pisicilor poliditactil au doar una sau două cifre suplimentare pe un picior.

Pot provoca degetele de la picioare probleme la pisici?

Majoritatea pisicilor poliditactil nu au o problemă cu degetele de la picioare, dar ocazional probleme pot apărea datorită locației sau prezenței necunoscute a acestor cifre. Unele degetele de la picioare sunt ascunse de blană, iar unghiile de pe aceste degetele ascunse pot crește în tampoanele de labe. Dacă unghiile nu sunt într-o locație fizică pe jos pentru a fi uzate în mod natural ca alte unghii, ele pot deveni îngrozitoare. Unghiile îngrozitoare sunt dureroase, vor provoca labele să devină umflate, și va deveni infectat dacă nu este abordată și tăiat ca restul toenails.

Ocazional, pisicile poliditactil vor obține cifrele suplimentare blocate în pături sau covor cu buclă, dar în general, poliditactyly nu provoacă o problemă pentru pisici. Dacă sunteți în căutarea de a afișa o pisică poliditactil într-o competiție de conformitate, este posibil ca acesta să nu pună bine. Conform Asociația internațională a CAT, Nu sunt considerate că degetele de la picioare nu fac parte dintr-un standard acceptabil de rasă pentru orice rasă, cu excepția Pixie Bob.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce sunt pisicile polidacale?