Diferitele tipuri de firme domestice

Ferret sărutând furtul

Când vine vorba de domestici PET FERRETS (să nu fie confundate cu polecaturile sălbatice europene sau cu diștere cu didactice de culoare neagră din America de Nord), există de fapt doar o rasă - în ciuda faptului că unele fiind denumite angora, europene sau de rase standard. O parte din familia Weasel, numele latin pentru dirajeria pe care îi pasă de animalele de companie este Mustela Puttorius Furo, Dar ferreturile de companie pot varia oarecum în dimensiune și pot veni într-o varietate de culori diferite de blană, lungimi și modele.

Diferitele culori și modele pe care Ferrets vin toate pot fi identificate prin nume diferite definite de Asociația Americană a Ferretului. AFA identifică șapte culori diferite și șapte modele diferite care sunt considerate standarde de rasă pentru dihori. Există, de asemenea, mai mulți termeni descriptivi utilizați în mod obișnuit în identificarea difuzoarelor, inclusiv a mănăstirilor auto-explicative (picioare / mănuși), bibi (sub bărbie) și măști (marcaje faciale).

01 din 08

Culoare Saby

Ferretele Sable sunt cele mai frecvent văzute difuzoare. Acest dihor tipic maro poate fi găsit cu ușurință în Pet Stores in jurul tarii. Garda sau stratul superior de păr este un brun bogat, iar subacoperitul este mai ușor în culoarea variind de la cremă la alb și chiar aur.

  • 02 din 08

    Culoare neagră

    Puțin diferit de un sabil obișnuit, un salariu negru dihor are fire de păr mai întunecate și o cremă sau sub acoperire albă. Există o diferență mai izbitoare între părul de protecție negru-maro și subactul mai ușor.

  • 03 din 08

    Culoare de ciocolată

    Ferretul de ciocolată are un aspect de ciocolată lapte la părul său de protecție cu un substrat alb. Ochii sunt întunecați, dar nasul poate varia în culori de la roz până la maro.

  • 04 din 08

    Culoare de scorțișoară

    Deși nu este din punct de vedere tehnic o culoare afa, difuzoarele de scorțișoară au o culoare maro mai ușoară și roșie și nu sunt foarte frecvente. Substanța de scorțișoară este albă până la aur, iar culoarea nasului poate varia de la bej la roz până la caramida roșu.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Culoarea șampaniei

    Adesea menționată ca o culoare de ciocolată diluată, șampanie Ferrets au fire de păr mai ușoare și sub acoperire albă. Ochii lor sunt de obicei lumină, dar pot fi o culoare roșiatică mai închisă.

  • 06 din 08

    Culoare neagră

    Mai întunecată decât sablele negre, un adevărat dihor negru are fire de păr negru și un substrat alb.De asemenea, va avea ochi negri și un nas negru, deși uneori nasul poate fi văzut.

  • 07 din 08

    Albino Culoare

    Un adevărat albino este un dihor alb la cremă, cu ochi roșii sau roz și un nas roz. Ferretele albe sau de cremă care nu au acești ochi roz și nose nu sunt albini.

  • 08 din 08

    Culoare albă cu ochi întunecați

  • Puțin diferit de un ferret albino, un fermoar alb cu ochi întunecați sau cu ochi negri are, de asemenea, blană albă până la cremă, dar are ochi de burgundă.
  • În plus față de culorile distincte, Ferretele pot avea, de asemenea, modele diferite.

    • Model standard - Similar cu modelul solid, tot un difuzor ar trebui să fie aceeași culoare, dar mai ușoară decât un solid și cu puncte evidente.
    • Modelul dungi - De asemenea, cunoscut sub numele de modelat, modelul dungi nu este considerat un adevărat model AFA, dar este alcătuit dintr-un ferret aproape alb, cu aproximativ 10% din părul de gardă având culori mai întunecate. De obicei, este văzută ca un ferret alb sau de cremă, cu o bandă de maro în jos pe spate.
    • Roan model - Acest model înseamnă că aproximativ jumătate din firele de protecție sunt albe, iar cealaltă jumătate sunt culoarea difuzorului. Toate culorile de difuzoare pot avea modele de roan, cu excepția diralelor albe.
    • Punct de model - De asemenea, denumit ca punct de culoare sau Siameză, există o diferență distinctă în saturația culorilor sau a culorii pe picioare, picioare, coadă, umeri și fața în material. Acest model poate apărea în orice culoare, cu excepția albă și arată ca un clasic Siamese Cat colorare.
    • Modelul Mutt - Modelul Mutt poate conține o varietate de culori și au răniri, pete și alte modele. Acest model este un pic de captură pentru toate camerele care au mai multe culori sau modele.
    • Blaze Model - Un model de aprindere poate fi orice culoare, cu excepția albă și este o dungă de culoare care rulează din partea din spate a capului în jos pe gât. Blaze Ferretele au ochi roșii sau maro, nasul este roz, iar sfaturile albe la coadă, picioare și genunchi sunt de obicei prezente. Alte variante există, de asemenea, cu un bib alb, bellies spotted și unele blănuri ocazionale de gardă albă.
    • Modelul solid - După cum implică numele, un model solid ar trebui să fie o culoare complet solidă. Orice culoare, cu excepția albului, poate avea un model solid.
    • Pantofi Panda - Modelul Panda arată foarte mult ca sunetele. La fel ca un urs de panda, un dihor Panda model are un cap de contrast și o culoare corporală. Culorile mai întunecate se găsesc în jurul șoldurilor și umerii și mănușile sunt prezente pe picioare și uneori coada. Ocazional, firmele Panda au, de asemenea, inele mici de culoare în jurul ochilor lor.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Standard de rasă de fermă. American Ferret Association, 2020 

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Diferitele tipuri de firme domestice