5 Fapte fascinante despre pisicile negre

Pisica neagră așezată pe o canapea gri privită

Fie că sunteți proprietar de pisici sau nu, toți suntem de acord că nici o altă pisică domestică nu are un rap pisici negre.

În timp ce pisicile negre sunt de obicei asociate cu Halloween, vrăjitorie și ghinion, sunt mult mai mult pentru aceste bile de blană decât lucrurile înfiorătoare. Aflați istoria pisicilor negri și cum au devenit icoane de Halloween, unde sunt considerate un simbol al bunei avere și cum genele lor pot, într-o zi, să prevină anumite boli la om.

01 din 05

Fundalul pisicilor și vrăjitoarelor negre

Pisicile negre sunt icoane de Halloween Quintessen - și alegerea numărului de costume pentru ambele copii și femei în vârstă elementară și femei în anul de colegiu, destul de ciudat - dar știi cum au un astfel de rap flexibil?

Începând cu Evul Mediu, pisicile negre au devenit asociate cu Satana, vrăjitoarele și vrăjitoria - unii oameni au mers atât de departe încât să creadă că pisicile negre erau cohorte de vrăjitoare sau chiar vrăjitoare care au luat o altă formă. Această superstiție larg răspândită a dus la uciderea îngrozitoare a pisicilor negre - și uneori chiar și proprietarii lor.

În afară de a continua să reprezinte toate lucrurile pe care Eerie, frica de pisici negre încă mai are o influență astăzi. Multe adăposturi de animale nu vor plasa pisici negre în case în luna octombrie de teama de a fi folosite sacrificiu.

Continuați la 2 din 5 de mai jos.
  • 02 din 05

    Pisicile negre vă pot ajuta viața de dragoste

    Uitați reprezentarea stereotipică a doamnei de pisici perpetuu unică. În unele părți ale lumii, se crede că pisicile negre vă pot îmbunătăți viața de dragoste.

    În Japonia, de exemplu, femeile singure care dețin pisici negre se crede că atrage mai mulți potriviți. În Midlands din Marea Britanie Midlands, o pisică neagră este darul ideal de nuntă - se crede că aduce noroc și fericire la mireasă.

    Continuați până la 3 din 5 de mai jos.
  • 03 din 05

    Pisicile negre vă pot aduce noroc

    Nu numai că pisicile negre pot fi mai bune viața voastră de dragoste, dar ei vă pot amplifica norocul și vă pot îmbunătăți și finanțele. Din punct de vedere istoric, marinarii au adus pisici la bordul navelor pentru a vâna șoareci - și, probabil, pentru companie, dar marinarii britanici au crezut că o pisică neagră ar aduce nava norocului și să asigure o întoarcere sigură acasă.

    A fost puțin mai complicată pentru pirați, totuși. Ei au crezut că o pisică neagră care mergea spre tine a fost ghinion, o pisică neagră care mergea departe de tine a fost noroc și dacă o pisică a urcat nava și apoi a sărit, nava se va scufunda.

    Pentru cei dintre noi nu într-o profesie maritimă, o pisică neagră care sosește la Prosperitatea semnalelor de la ușă (o credință comună în Scoția) și o pisică neagră care traversează semnalele de cale (în Anglia și Irlanda).

    Continuați până la 4 din 5 de mai jos.
  • 04 din 05

    Pisicile negre pot rezista bolilor

    Cercetătorii de la Institutele Naționale de Sănătate au descoperit că mutațiile genetice care cauzează pisici să aibă haine negre le pot oferi o protecție împotriva bolilor. De fapt, mutațiile afectează aceleași gene care oferă rezistență HIV la om.

    Din moment ce pisicile pot experimenta multe dintre aceleași probleme de sănătate pe măsură ce facem cancer, HIV și Alzheimer, pentru a numi câteva - ele fac modele perfecte pentru studierea bolii umane. Prin imaginarea modului în care pisicile au evoluat pentru a rezista bolilor, cercetătorii pot, cu potențial, să învețe cum să prevină și boala la om.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Pisicile negre pot schimba culoarea

    Dacă pisica dvs. neagră are o genă de bandă tabby și iubește să-și petreacă zilele de lounging la soare, blana lui poate transforma o culoare maro ruginită. De ce? razele soarelui descompune pigmentul în blana lor pentru a dezvălui dungile tabbore de bază.

  • Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Fapte fascinante despre pisicile negre