Top 9 cele mai prietenoase rase de pisici

Cea mai prietenoasă caracteristică de rase de pisică

Deși pisicile au câștigat o reputație pentru a fi independenți și aloof, iubitorii de pisici știu că această generalizare nu este cu totul precisă. Multe pisici sunt extrem de afectuoase cu tovarășii lor preferați, iar unii sunt plecați și prietenoși cu oricine.

Dacă doriți o pisică prietenoasă pentru a fi noul dvs. cel mai bun prieten, anumite rase de pisici pedigreed sunt cunoscute ca fiind excepțional de dulci și de ieșire. Citiți mai departe pentru a întâlni unele dintre cele mai prietenoase rase de pisici din jur.

1. abisinian

Pisica abisiniană

Deși abisinianul este mai activ decât Snuggly, rasa este extrem de orientată spre oameni, jucăușă și prietenoasă. Inteligent și curios, abys doresc să fie în mijlocul tuturor și vă vor urmări peste tot în casă.

Personalitatea de ieșire a rasei, împreună cu aspectul său exotic bun, face ca abisinianul să fie bucuroasă să trăiască.

Una dintre cele mai vechi rase de pisică, abisinianul este numit pentru Abyssinia (o zonă care astăzi este Etiopia). Istoricii cred că rasa poate provoca din Asia de Sud-Est, nu în Abyssinia, dar primii abisinieni care au fost aduși în Anglia la sfârșitul anilor 1800 au venit din Abyssinia, iar numele blocat.

2. Birman

Dacă iubiți ideea unei pisici tovalești, Birmanul ar putea fi exact ceea ce căutați. Birmanul este o pisică sociabilă, dulce și afectuoasă și este doar amestecul potrivit de ieșire și cuddly.

Birmanul este prietenos cu toți, inclusiv copii respectuoși care interacționează cu pisica ușor. Birman Pisics, care grindină din Birmania (Myanmar de astăzi), toate împărtășesc anumite caracteristici, inclusiv ochi albaștri frumosi și o haină ascuțită (corp mai ușor cu "puncte" mai întunecate de culoare pe urechi, nas, picioare și coadă. Toți Birmans au, de asemenea, patru labe albe.

3. Birmania

Pe baza numelui său, s-ar putea să credeți că Birmense susține și Birmania ca locul de naștere, dar rasa a fost, de fapt, dezvoltată în Statele Unite de la o pisică specială pe nume Wong Mau, care a venit de la Orient. Pur și simplu a spus, rasa birmanezii iubește oamenii.

Ele sunt numite "pisici Velcro" pentru dorința lor de a fi cât mai aproape de poporul lor posibil și vă vor urmări în jurul casei, în jurul valorii de vârful vostru în momentul în care vă așezați și dormiți în patul dvs. pe timp de noapte (adesea crawling chiar sub capace cu tine!). Pisicile Birmanese, de asemenea, iubesc să joace și să fie centrul atenției.

4. Exotic

Exoticul, uneori numit scurte exotic, este, în principiu, o pisică persană cu o haină scurtă, de pluș. Rasa a venit de la ieșirea pisicilor persane cu distanțe americane, cu blues Birmes și rus, de asemenea, aruncate în amestec.

Ca și verișorii lor lungi, exoticii sunt prietenoși, laidback și afectuos. Exoticul moale ar fi mult mai degrabă să vă încălzească poala decât să participe la eforturi intense. Exoticele nu vă cer atenția, dar arată ca ursii de pluș și sunt cunoscuți că oferă îmbrățișări, astfel încât cei mai mulți oameni le găsesc irezistibili.

5. Maine Coon

Maine Coon Cat

Coon Maine este cea mai mare dintre toate rasele de pisici. Cu urechile și labele sale, și mărimea mare, Coons Maine arata un pic ca Bobcats (în special Tabby Brown Coons Maine), dar în realitate aceste pisici sunt giganți blânzi. Coon Maine este pisica oficială de stat din Maine, care este în cazul în care rasa a evoluat.

Coons Maine se întâlnesc cu oricine, inclusiv copii și chiar câini. Rasa este atât de prietenoasă și dulce, mulți oameni le antrenează ca pisici de terapie, luându-le pentru a vizita oamenii din spitale și vârstnici în casele de îngrijire medicală.

6. persană

Pisica persană de argint

Ca și veriile lor exotice scurte, pisicile persane sunt excepțional de dulci, docile și pașnice. Extrem de atașat și dedicat oamenilor lor, se amestecă perfect cu aproape orice familie.

Toate dorințele persane trebuie să fie aproape de oamenii săi speciali și să fie admirați (desigur!). Deși sunt speculate multe despre istoria pisicii persane, strămoșii persanilor moderni au fost adusi din Persia (care este Iranul actual) în diferite părți ale Europei în timpul celorlalți.

Persii vin într-un curcubeu de culori și modele, inclusiv limite (ceea ce se numește Himalayan).

7. Papusa de carpa

Ragdoll Cat

Dacă căutați o pisică care iubește să se strecoare și să vă purtați, nu căutați mai departe de Ragdoll. Această rasă afectivă este numită pentru tendința sa naturală de a se relaxa complet și chiar de a merge la limpez în timp ce este cuddled.

Ragdolls nu sunt doar pisici frumoase, sunt, de asemenea, dulci, fericite și excepțional de sociale și vor căuta atenția. Ele sunt foarte tolerante și acceptarea oamenilor de toate tipurile, inclusiv copii, și mulți se înțeleg și cu alte animale, inclusiv câini.

Ragdoll pisici iubesc jocul și unii sunt chiar cunoscuți să joace Fetch la fel ca câinii.

8. siamez

Siamese Cat

Cu corpul său lung și slab, haina elegantă, ascuțită și ochii albastri în formă de migdale, Siamese este la fel de exotic pe măsură ce vin. Este nevoie de numele său din Siam (Thailanda de astăzi), locul de naștere al rasei.

Pisicile Siamese sunt excepțional de ieșire și afectuoasă, atât cu familia, cât și cu noi prieteni. Ele sunt, de asemenea, extrem de vorbante și nu vor ezita să vă solicite cu voce tare atenția cu o miană inconfundabilă.

Siamese doriți să fiți cât mai aproape posibil și vă va târî în poala voastră, urcați în spate, vă bucurați în pat și înfășurați-vă în jurul inimii voastre.

9. Sphynx

Sphynx Cat

Sphynx-ul fără păr este cu siguranță una dintre cele mai neobișnuite rase atunci când vine vorba de aspect, dar aspectul lor "spațial" nu este singurul motiv pentru care oamenii sunt atât de atrași de ei. Pisicile sphynx sunt foarte ieftine și prietenoase, și vor saluta fericit familia și străinii deopotrivă.

Ei se înțeleg cu toată lumea, inclusiv alți câini și pisici și sunt extrem de afectuosi. Sphynxul nu sunt cu adevărat părului. Unii au părul scurt, fină pe picioare, urechi și coadă; Alții acoperit cu moale, piersicifuzz.

Ei tind să se răcească, mai ales în timpul iernii, dar ei găsesc mereu modalități de a păstra o mulțime de lupte cu tine.

Mai multe rase pentru a explora

Acestea sunt doar o mână de rase de pisici prietenoase care fac tovarăși mari.

Dacă sunteți în căutarea unui nou prieten felin care este un tip social fluture, de asemenea, check out include Bengal, Bombay, Chartreux, Cornish Rex, Devon Rex, Munchkin, Oriental, Ragamuffin și Fold Scoția.

Aflați mai multe cu instrumentul nostru de descoperire a rasei de pisici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 9 cele mai prietenoase rase de pisici