15 Cele mai bune rase de pisici americane

Maine Coon Cat Portret Portret

american CAT rases sunt mai abundente decât credeți. Peste o duzină de rase au provenit din Statele Unite, aducând puține pisici unice și frumoase. Unele rase de pisici s-au dezvoltat în u.S. au fost rezultatul mutațiilor genetice spontane, în timp ce altele au fost crescute pentru un scop specific, cum ar fi obținerea unui anumit tip de strat, aspect sau personalitate. Unele dintre aceste rase americane de pisici sunt strâns legate, în timp ce altele sunt mai distincte. Ele variază foarte mult în aparență și deformare.

Iată 15 rase de pisică care vin din Statele Unite.

Bacsis

Multe rase americane de pisici ar putea fi familiare datorită popularității lor, dar unele sunt mult mai rare. Când vă gândiți la o rasă rară, încercați să petreceți timp cu un reprezentant de rasă mai întâi și să discutați cu cineva care cunoaște rasa. În acest fel, puteți afla dacă caracteristicile sale sunt potrivite pentru stilul dvs. de viață.

01 din 15

Sperărul american are o pedigree care se întinde înapoi la începutul U.S. istorie. Această pretenție a faimosului este voiajul său pe Mayflower. Se crede că pelerinii au adus mouse-uri de feline calificate din Europa pentru a păstra rozătoarele sub control asupra voiajului transatlantic. Odată stabilit în noua lor patrie, acești strămoșii timpurii ai rasei au continuat să profite de rozătoare și în cele din urmă au ajuns să fie cunoscuți sub numele de Speechair american. Rasa a primit o recunoaștere oficială în 1966.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 10 până la 15 kilograme

Caracteristici fizice: Atletic construit - strat scurt, dens - diferite culori și modele

  • 02 din 15

    O privire la urechile curbate în spate ale acestei rase americane de pisici, și veți înțelege cum a primit numele său. Aceste pisici au o mutație genetică naturală care are ca rezultat forma urechii specifice. Mutația a fost descoperită pentru prima dată la pisicile de la începutul anilor 1980, iar eforturile au fost rapid în curs de desfășurare pentru a rasa selectiv pentru trasat. Spre deosebire de alte mutații genetice, aceasta este dominantă, adică doar un părinte trebuie să aibă gena pentru ca trădurile să apară.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Expresia de alertă proeminentă - strat scurt sau lung în multe culori diferite, inclusiv negru, alb, fawn, albastru și mai mult

  • 03 din 15

    Pisica Bengal a fost dezvoltată în u.S. în anii 1970. Rasa a început să înceapă când o pisică africană leopard a fost traversată cu succes cu o pisică domestică. Abyssinian, American Shorthair și Egiptean Mau au fost, de asemenea, contribuabili timpurii la programul de reproducere. Bengalele de generație a treia prezintă, în general, personalitatea unei pisici de casă domestice, dar păstrează amplasarea izbitoare și marblerea unui leopard.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Elegant, musculos corporal și spotted

  • 04 din 15

    Shorthairul exotic arată ca o pisică persană cu o tunsoare. Această pisică americană a fost crescută în mod deliberat de a avea un strat scurt, de pluș cu fața distinctivă, fața plată a persanilor. Deseori denumiți "persanul omului leneș", aceste pisici împărtășesc trăsături similare și sunt ținute la aceleași standarde de rasă. Cea mai mare diferență este că fundașii exotici sunt mai ușor de mire.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare scurte - corp rotunjit - nas scurt

    Continuați la 5 din 15 de mai jos.
  • 05 din 15

    Maine Coon este cunoscută ca un "gigant blând" al lumii pisicilor din cauza dimensiunii sale mari și a naturii ușoare. Istoria modernă a acestei rase americane de pisici începe în Maine. Blana de lungă durată a pisicii cu o rutină proeminentă pe piept și smocuri de blană pe urechi și picioare, fără îndoială, a ajutat-o ​​să se ocupe de vremea nordică dură. Cu toate acestea, aceste pisici sunt surprinzatori de păzitori și necesită doar îngrijirea săptămânală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - groasă, acoperită - vine într-o gamă de culori și modele

  • 06 din 15

    Ragdoll este o originalitate din California - această rasă de pisică americană a fost dezvoltată pe coasta de vest în anii 1960. Astăzi, aceste pisici sunt cunoscute pentru natura lor prietenoasă și afectuoasă. Spre deosebire de numeroasele rase de pisică care tind să fie selective despre și cum sunt ținute, ragdoll-ul pare să se bucure de orice tip de interacțiune umană și are o tendință de a merge la limpez atunci când este transportat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Albastru ochi - strat semi-longhaired - diferite culori și modele

  • 07 din 15

    Balinezul împărtășește multe trăsături cu siamez, dar un strat de lux longhaired stabilește această rasă în afară. Care apare inițial ca o mutație genetică naturală într-o gunoi de Pisicile Siameze, Balineza a fost inițial menționată ca o siameză lunga. Cu toate acestea, entuziaștii de rasă au lucrat pentru a dezvolta selectiv pisicile cu trăsăturile care astăzi definesc această rasă americană de pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul subțire în formă de pene, cu păr lung și coadă - ochi albaștri

  • 08 din 15

    Selkirk Rex este o altă rasă de pisică americană care a apărut de la o mutație genetică naturală pentru carcasa sa comercială. Rasa a fost dezvoltată cu ajutorul traverselor persane, britanice și a traverselor exotice de scurtă durată. Aceste pisici tind să fie foarte dulci și moale, și se înțeleg bine cu oamenii și chiar și alte animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 11 până la 16 kg (mascul) - 6 până la 12 kilograme (feminin)

    Caracteristici fizice: Construcția medie - blană scurtă sau lungă este groasă și îndoită

    Continuați până la 9 din 15 de mai jos.
  • 09 din 15

    Această rasă de pisică americană a fost crescută în mod intenționat să arate ca un mic panter negru, dar din fericire se dovedește a fi un partener mult mai afectuos și sociabil. Dezvoltat inițial în Kentucky În anii 1970, Bombay a venit din stocul de reproducere a pisicilor americani americani și pisici Birmane Sable. Totul despre pisica de astăzi a lui Bombay este negru - blana, nasul și tampoanele de labe - cu excepția ochilor ei, care strălucesc aur sau cupru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - cap rotunjit - negru, stralucire stralucitoare

  • 10 din 15

    Pixie-Bob este o versiune mai mică a unui bobcat sălbatic. Se spune că rasa a provenit de la trecerea unui bobcat sălbatic cu o pisică domestică. În timp ce ar putea să arate un pic sălbatic și este mai mare decât pisica medie a casei, Pixie-Bob este cunoscută a fi atât jucăușă, cât și afectuoasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 11 la 22 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bobcat-cum ar fi aspectul - Shorthaired la Shaggy Coat - Diferite lungimi ale coastei

  • 11 din 15

    Un strat moale de bucle caracterizează pisicile Laperm. Rasa a provenit de la crescătorii pisicilor de la Barn în Oregon în anii 1980. Care a introdus o gamă largă de culori de acoperire și ochi, oferind varietatea și frumusețea rasei. Deși haina de pisică este oarecum lungă, nu aruncă mult și necesită o pieptănă rapidă de câteva ori pe săptămână pentru a reduce covorașii și tangurile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Părul robust construit în jurul gâtului, urechile și coada - pot veni în toate culorile și modelele, dar sunt observate în mod obișnuit în Tortoiseshell, Calico și Tabby

  • 12 din 15

    Strâns legată de American Shorthair, această rasă de pisică a fost inițial dezvoltată în New York. Astăzi, American Wirehair rămâne rar, dar se remarcă pentru haina și whiskerele sale grosiere. Gena responsabilă pentru acest haină unică a piesei de pisici este o mutație dominantă spontană. Rasa are, de asemenea, o structură facială puțin diferită de sub-american.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 3 până la 8 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat mediu scurt, care este drept cu o fete rotundă, dar moale - fețe rotunde - Cheekbone înalte

    Continuați până la 13 din 15 de mai jos.
  • 13 din 15

    Bobilele americane se evidențiază pentru coada - sau lipsa acestuia. În loc de mult timp, răsfățați coada familiară celor mai mulți iubitori de pisici, această rasă de pisică americană are o coadă care este semnificativ mai scurtă. Poate fi drept, curbat sau kinked. Bred dintr-o gamă largă de rase de pisici, Bobtail american are o piscină profundă de diversitate genetică și nu este afectată de multe probleme comune de sănătate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coada scurtă care poate fi dreaptă sau curbată - scurt pentru a lungul coadă, care este de obicei înspăimântătoare - vine în multe culori și modele

  • 14 din 15

    Această rasă de pisică americană este un alt exemplu de pisici domestice crescute în mod intenționat pentru a se asemăna cu o pisică sălbatică. Petele, dungile și ochii expresivi mari, aduc la mintea lui Ocelot. Inițial o creație neintenționată, versiunea timpurie a Ocicat a fost menită a fi o pisică siameză cu colorarea rasei abisiniene. Mai multe cruci de acest tip au produs o pisică cu dungi și pete care seamănă cu o Ocelot.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 15 kilograme (masculin) - 6 până la 9 kilograme (feminin)

    Caracteristici fizice: Atletic construit - coada lungă - strat de tabby cu părul scurt, cu diverse nuanțe de spotting, inclusiv albastru, maro, lavandă, fawn și argint

  • 15 din 15

    Lykoi

    Lykoiul a atras adesea comparații la o creatură a miturilor: vârcolacul. Coata sa rară și ochii lumii de cupru fac ușor să vezi cum rasa, care salută de la Vonore, Tennessee, este adesea numită "Cat de vârcolac."Aspectul unic al rasei a rezultat dintr-o mutație genetică naturală. Cunoscută a fi jucăușă și inteligentă, aceste pisici fac animale de companie excelente.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 4 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Parțial fără păr (rar pe față și picioare) - coada scurtă-gri-gri

  • Cele mai inteligente rase de pisici
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 15 Cele mai bune rase de pisici americane