20 De rase de câine cu ochi albaștri - o listă de câini uimiți de albastru!

20 de rase de câine cu ochi albaștri - o listă de câini uimiți de ochi albastru!

Toți câinii sunt frumoși în felul lor, dar Câine de rasă cu ochi albaștri oferă un pic suplimentar atunci când vine vorba de o supraîncărcare cuteness.& # 8221; Colorarea albastră a ochilor Pooches se întâmplă din din multe motive. Pentru unul, se poate datora unei culori de strat numită & # 8220; Merle & # 8221; Aceste caracteristici "# 8220; în formă neregulată de pigment diluat și culoare solidă, # 8221; care este uneori negru, gri și albastru.

Condițiile de merle pentru animalele de companie au devenit din ce în ce mai populare și atrăgătoare pentru crescătorii câinilor. Cu toate acestea, reproducerea a doi câini de culoare merle împreună poate duce la probleme auditive și vizuale pentru puii săi. Prin urmare, amelioratorul trebuie să înțeleagă cum să crească câini cu condiții de merle. Indiferent, dacă sunteți gata să adoptați și să fiți părinte de câine, verificați-le 20 de câini cu ochi albaștri.

Dacă v-ați gândit să adoptați rase de câine cu ochi albaștri, să vă oferim o idee mai bună despre acei puii cu o posibilitate mai mare de a purta astfel de gene. Lista de mai jos constă în rasele pure și mixte Asta va face ca inima ta să se topească ori de câte ori te uiți la acei ochi albaștri frumosi.

1. Weimaraner

Weimaraner, sau ce alți crescători numesc ca fantomă gri, 0 # 2221; din aceasta cauza haina elegantă de argint-gri, au ochi distincți gri-albastru. Poate că nu este pură ca alte rase, dar amestecul de albastru și gri face ca Weimaraner să fie mai unică. Această rasă este renumită ca un partener excelent pentru Vânătoare de vânătoare mare și în căutarea animalelor mai mici. În afară de acei ochi frumoși, acești câini au, de asemenea, o energie deosebit de mare pentru a face excursii, jogging, recuperare și excelează în studiile pe teren.

Weimaraners pot arăta agresivi, dar veți vedea inima lor moale ori de câte ori vă uitați la acei ochi albaștri atractivi. Este un tovarăș prietenos și neînfricat, ceea ce face ca această mașină să creeze un câine de protecție excelent, ca un câine mare de familie, și un prieten cuddle.

2. Husky

Huskies sunt una dintre cele mai populare rase de câine cu ochi albaștri. Este o pură care are în mod natural o Gena ducând la acei ochi albastri superba. Această rasă a fost dezvoltată cu mii de ani în urmă în nord-estul Siberiei de către oamenii Chukchi pentru rezistență și transport pe zone expansive. în plus, Huskies poartă adaptabilitate, entuziasm și blândețe față de proprietarul său. Cu toate acestea, adoptarea acestor canini necesită medii reci datorită straturilor lor groase.

În afară de acei ochi albastri notabili, Huskies pot avea, de asemenea, ochi maro sau ochi de umbra. Deoarece acești puii sunt rase de lucru, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru diverse activități și exerciții în fiecare zi. Mai mult, aveți o mulțime de spațiu datorită dimensiunii sale și ar dori să rulați singuri din când în când.

Husky ca câine de gardă
Huskies nu sunt câini de gardă buni, în ciuda privirii lor intimidante.

3. Shetland Sheepdog

Sheetland Sheepdogs sau Shelties sunt alte rase care au potențialul de a avea ochi albaștri. Ca câine de vânătoare, Shelties sunt aventuroși și întotdeauna fericiți să facă activități în aer liber și de joc. Este aproape similar cu dachshunds și corgis care pot avea ochi albaștri cu a Merle Coat. Blue Merles transportă genele care au legătură cu Bi-Blue Merles. Cu toate acestea, dacă Shetland Sheepdog are ochi albaștri din alte motive, poate fi considerată o greșeală.

Indiferent, Shelties necesită o mulțime de spațiu pentru alergare Deoarece sunt rase extrem de energice. Totuși, ei vor face întotdeauna bine cu o familie, chiar și în jurul copiilor. Dacă vă place drumeții și camping, ar trebui să vă aduceți cu dvs. Sheetland Sheepdog pentru că se bucură și de aceste activități.

4. Shepherd australian

Cresterea ciobanilor australieni necesită cele mai bune practici de reproducere ale gestionării așternutului Aussie. Acești câini sunt o rasă de hrănire crescuse pentru a ajuta fermierul să se întoarcă în această zi. Când sunt produse corect, păstorii australieni pot avea straturi frumoase de merle, și având ochi albaștri este o extensie a modelului său de merle. Imaginați-vă acei ochi expresivi în formă de migdale care pot fi culori maro, albastru, chihlimbar sau orice combinație; Aceste rase ar arăta incredibil de rafinat.

Poate arata ca un Corgi sau un Husky, dar australieni au caracteristici distincte, mai ales hainele lor. În timp ce trăiesc într-un apartament se poate potrivi acestor pui, este preferabil să aibă o curte mai mare pentru a rătăci. De asemenea, acest pui poate suferi de anxietate de separare. Dacă intenționați să dețineți un păstor, este întotdeauna cel mai bine să rămâneți și să dormiți acasă pentru a evita problemele de separare.

5. Aussie Poo

Aussie Poos sunt ca verișoarele de gradul întâi ale păstorilor australieni și unul dintre acei câini rase cu ochi albaștri. Unii crescători îi numesc, de asemenea, o aussiedoodles, deoarece corpurile lor mici și mijlocii sunt A amestec între un ciobanesc australian și Pudel. Este una dintre cele mai rapide crescători de câine Doodle din cauza unice multicolore, non-vărsare și haina hipoalergenică. În afară de a fi instruire, energie înaltă și iubitoare, acești canini pot avea și acele ochi albaștri frumosi.

Colorarea lui Blue Merle Aussiedoodle este o trăsătură genetică dominantă, astfel încât de obicei suprascrie orice culoare de acoperire a pudezului. În mod tipic, modelul albastru de merle este un amestec de culori albastre, albe și bronze care creează patch-uri de acele culori în corpul câinelui. Gena Merle poate afecta și ochii câinelui sau culoarea pielii câinelui.

6. Boxer

Dacă sunteți în căutarea unui câine întunecat cu ochi albaștri, ar trebui să adăugați a Boxer pe lista dvs. Aceste rase de câine au devenit faimoase din cauza lor natura goofică și căile lor fericite de noroc, făcându-le însoțitori de familie excelenți. Cu toate acestea, adoptarea unei mijini înseamnă că ar trebui să fiți pregătiți cu anumite activități, deoarece acestea sunt PUP-uri active.

De la îngrijire la antrenament, boxerii sunt simpli de îngrijire datorită hainei și inteligenței lor scurte. Mai mult, necesită periaj ocazional și baie. Cu toate acestea, datorită unei acoperiri subțiri, acești câini sunt sensibili la temperaturi extreme și la temperaturi ridicate. Deci, asigurați-vă că sunteți mai conștienți de aceste condiții în mediul înconjurător.

7. Ciobănesc german

Păstoriștii germani de asemenea Variații genetice care pot provoca ochi albaștri. Cu toate acestea, este incredibil de rare, care poate fi mai ales rezultatul unei defecțiuni. Crescătorii numesc păstori cu ochi albaștri ca păstori germani albastre "# 8220;.& # 8221; Cea mai bună șansă de a avea un păstor german cu ochi albaștri este atunci când amelioratorul îl amestecă cu un câini răciți sau cu alți câini de rasă cu ochi albaștri sănătoși.

8. Cane Corso

Corsos de trestie sunt rase de lucru care se bucură să aibă un loc de muncă de făcut. Este o rasă de câini italieni Dezvoltat pentru a proteja proprietățile și pentru vânătoare de jocuri mari de viermi sălbatici. Atitudinile lor puternice și atletice sunt excelente pentru proprietarii de animale de companie care au experimentat îngrijirea câinilor. Mai mult decât atât, pot necesita spații mai mari și șantiere în siguranță, deoarece ei iubesc să alerge și, astfel, activitățile în aer liber pentru a-și consuma energia și pentru a evita comportamentul distructiv.

Dacă puteți oferi o mulțime de spațiu, exercițiu, instruire și vă place rasele de câine cu ochii albastru, Corsos Corsos sunt o potrivire perfectă pentru dvs. Pentru o persoană care este serioasă de a avea un câine ca un tovarăș și care îl poate oferi cu îndrumarea fermă și iubitoare, el trebuie să devină un câine mare, Cane Corso este rasa perfectă de câine. Cu toate acestea, nu vă așteptați ca această rasă să fie prietenoasă cu toată lumea se întâlnește în afara familiei sale din cauza lipsei de interes pentru oameni sau alte animale din afara familiei sale cunoscute.

Capacitatea atletică a corso, inteligența și natura protectoare pot provoca proprietarii novice.

9. Collie de frontieră

Collele de frontieră sunt câini de vânătoare excepționali crescuți în insulele britanice pentru controlul stocurilor. Unii crescători cred că este una dintre cele mai inteligente rase de câini; Ce este mai impresionant este că ei pot avea și haine de merle. Aceasta înseamnă că colaboratorii pot avea o diluție generală de culori cu dungi sau bloturi de culori mai întunecate, ceea ce le face să aparțină acelor rase de câine cu ochi albaștri. Mai multă diluare a pigmentului înseamnă o posibilitate mai mare de a dobândi ochi albaștri.

Dacă vă decideți să adoptați o collie de frontieră cu ochi albaștri, asigurați-vă că sunteți responsabil pentru exercitarea efortului și faceți timp să jucați și să faceți câteva exerciții cu el. În afară de a fi inteligenți, colabile sunt, de asemenea, energice. Totuși, nu puteți rezista acestui aspect iubitor și frumos. Mai mult, îngrijirea regulată este o necesitate, deoarece aceste Pooches au adesea straturi lungi și curgătoare.

10. Cardigan Welsh Corgi

Cardigan Welsh Corgis sunt alerte, fiabile și adorabile de câine. Nu subestimați niciodată acești câini din cauza dimensiunii lor mici, deoarece acești canini erau cresc pentru a gestiona animalele și alte atribuții globale ale fermei. Deci, pregătiți-vă câțiva câini activi și foarte inteligenți. Pe de altă parte, stratul Corgi vine în nuanțe diferite, cum ar fi negru, albastru, brindles, și chiar roșu Merle.

Din acest motiv, Corgis poate avea, de asemenea, ochi albaștri, deși poate fi rar. Cardiganul Welsh Corgis sunt aproape similare cu dachshunds cu cadre mai mici și cozi de fixare. Ați văzut-o probabil pe Facebook cu adezivi adorabili și atitudini foarte iubitoare.

11. Dalmatian

Amestecați acele pete frumoase întunecate și ochi albaștri, cum ar putea obține dalmatenii adorabili? Dalmații sunt câini albi cu ochi albaștri pe care îl puteți vedea, dar se întâmplă numai în situații rare. În plus, amelioratorul trebuie să înțeleagă pe deplin cum să reproducă acest câine sănătos. Este datorită faptului că veterinarii și oamenii de știință cred că dalmații cu ochi albaștri au frecvent surditate. Motivul acestei situații este, din păcate, nu este evident pentru moment.

Dalmații cu ochi albaștri sunt rari
Dalmații cu ochi albaștri sunt foarte rar!

12. Alaskan Malamute

Alaskan Malamutes sunt similare cu Huskies și sunt o altă rasă de câine cu ochi albaștri. Este mai mare decât vărul său Huskies și cunoscut pentru un strat alb-negru pufos cu ochi albaștri. în plus, Această rasă a fost pentru săniuș, să tragă și să transporte bunuri, Deci, fiți gata să aveți o mulțime de energie atunci când adoptați acești canini. Datorită dimensiunii sale imense, ar trebui să aveți suficient spațiu pentru funcționare, iar proprietarul animalelor de companie trebuie să fie sănătos pentru a avea grijă de acest pui.

Cât mai mult posibil, este mai bine să ai un gard mare în curte pentru a alerga astfel încât malamutele din Alaska să-și consume energia atunci când nu poți ieși afară. De asemenea, ajută la prevenirea unei atitudini distructive în timp ce crește. Îngrijirea regulată este, de asemenea, esențială și trebuie să mențineți un mediu rece în casa dvs., mai ales când este vorba de vară.

13. Marele Dane

Marele Danes sunt rase uriașe care pot aparține și acelor rase de câine cu ochi albastri. De fapt, ochii albastri sunt tipici pentru această rasă odată ce au straturi de merle sau când suferă de heterochromie sau două ochi cu culori diferite, care sunt de obicei albastru și gri. Acești canini giganți au provenit din Germania, iar crescătorii îi numesc "giganți blânzi și # 8221; deoarece sunt incredibil de loiali și jucători.

Aceste rase sunt incredibil de înalt și foarte leneș, Dar tot trebuie să vă asigurați că aveți suficient spațiu în casa voastră la Nap, mâncați, umblați și dormiți. Copiii pot arăta surprinși la Marele Danezi pentru prima dată, dar aceste rase sunt însoțitori excelenți. Mai mult, ele sunt câini de familie incredibil de dulci și de familie. În cele din urmă, copiii se vor simți confortabil și protejați de a fi în jurul valorii de mari danezi.

14. Cocker spaniol

Cocker Spaniels cu ochii albaștri se pot descalifica pentru concursuri de câini, dar toată lumea le-ar iubi. Este o rasă sportivă de dimensiuni medii care a avut o atenție datorită părului său pufos și curat. Cockerii sunt în mod natural jucăuș și dornici să vă rog, așa că veți avea unul pe care îl puteți juca cu acasă, fie în aer liber. Mai mult, aceste fidos pot merge de la rularea prietenului la lapdogii loiali într-o zi ploioasă.

Cu toate acestea, feriți-vă că Cocker Spaniel poate deveni snippy cu copii fără pregătire adecvată și introduceri timpurii copiilor la o vârstă fragedă. În plus, haina lungă și curgătoare necesită periaj zilnic și îngrijirea.

15. Vechi English Sheepdog

In conformitate cu AKC Standarde (conducerea Clubul Kennel) , Rajosul vechi de over poate avea albastru, maro sau una din fiecare culoare ochi în funcție de genele sale. Ceea ce face ca această rasă să fie unică că au ochi albaștri, care este adesea mai ușoară decât cele ale ochilor albastri al altor rase. Dacă sunteți dispus să cheltuiți bani sau să faceți timp pentru îngrijirea regulată, vânzările vechi englezești pot fi o potrivire perfectă pentru dvs au haine duble dens care sunt predispuse la maturi.

Inițial, acești canini au lucrat la animale, astfel încât acestea necesită și exerciții regulate, dar nu la fel de mult în comparație cu rasele de hrănire. Mai mult, trebuie să fii expert în Câini de formare, mai ales pe socializare, pentru că este una dintre rasele cele mai încăpățânate.

16. Klee Kai

Klee Kais sunt veri mai mici de huskies cu corpuri mai mici și acoperiri mai subțiri. Deci, se așteaptă ca cea mai mare parte a acestei rase să aibă ochi albaștri și, de asemenea, necesită să trăiască în medii reci. AKC nu recunoaște acest câine ca o pură, Dar alte cluburi de câini ca UKC. Poate fi mic, dar acești pui au nevoie de spații mai mari și de metri pentru a-și consuma și consuma energia. În caz contrar, ele pot deveni prea distructive și prea agresive față de alți străini. Mai mult, au o unitate de înaltă pradă, care nu le face să se potrivească cel mai bine pentru o gospodărie cu mai multe animale de companie.

17. Pitbulls

Un pitbull cu ochi albastru se poate întâmpla, dar este doar în stare rară și depinde de culoarea hainei lor. Cele mai ușoare pitbulluri colorate sunt mai susceptibile de a avea ochi albaștri și ceea ce este mai interesant este că poate veni în mai multe combinații de culori rare, cum ar fi pitbull roșu. Această rasă are o haină colorată roșiatică și ochi de chihlimbar, uneori albastră. De multe ori menționate în Statele Unite ca câine de nanny, pitbulls sunt rase extrem de afectuoase, dacă sunt ridicate în mod corespunzător. Verificați aceste tipuri interesante de Pitbulls.

18. Shih Tzu

Shih Tzus sunt unul dintre acei câini mici cu ochi albaștri. Dacă doriți să adoptați una dintre acele rase de câine cu ochi albaștri care necesită mai puțin exerciții fizice, această rasă este cea mai bună opțiune. Acest lapdog de clasă mondială poate avea nuanțe diferite pe pielea, haina și ochii. Cu toate acestea, încă necesită periaj zilnic dacă preferați să păstrați părul lung.

Mai mult, Shih Tzus nu sunt coze frecvente, Deci nu aveți nevoie de rola de scame în fiecare spațiu al casei dvs. În comparație cu alți câini mici, această rasă este unul dintre cei mai buni câini pentru copii mici. Formarea poate fi complicată, dar este posibilă atâta timp cât începeți mai devreme și rămâneți Armare pozitivă.

19. Dachshund

Dachshunds sunt atingeți și rasele determinate crescuse pentru a vâna Badgers și Virmin. Corpul lor unic mic și alungit poate arăta ciudat, dar avea un scop. Crescătorii au trebuit să facă o astfel de caroserie subterană, în timp ce nervura alungită îi permite să proceseze eficient aerul.

Pe de altă parte, picioarele lor scurte se îndoaie cu ușurință, astfel încât aceste rase să se poată mișca rapid în tuneluri. Unele dachshunds au un model de dapple sau merle, ceea ce îi determină să aibă ochi albaștri. Indiferent de culoarea ochilor, aceste rase sunt unul dintre cei mai energici câini cu aspect agreabil.

20. Catahoula Leopard Dog

Ultimul, dar nu cel din urmă, Câini Leopard Catahoula sunt ca dalmateni din cauza petelor corpului lor, iar acestea sunt alte rase care pot avea straturi de merle cu ochi albaștri. Acești câini sunt celebre pentru a fi o mână de ranch și au fost crescuți pentru a ajuta proprietarii lor să-și protejeze pământul de prădători.

Deci, știți că acești canini necesită cel puțin 60 de minute de timp în aer liber în fiecare zi pentru a-și consuma energia și păstrați mintea ocupată. Indiferent, acestea sunt câini de familie excelenți care pot face, de asemenea, bine în gospodăriile cu mai multe animale de companie. Doar asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru ca acest pui să se plimbe în jur.

Rame de câine cu ochi albastru
Câinii cu ochi albaștri sunt unici.
Sunt ochi albaștri într-un câine rău?

Deși ochii albaștri sunt frumoși, Ele pot indica adesea o sănătate genetică slabă la câini. De exemplu, puținele cu ochi albaștri ca huskies sunt bune pentru că adaugă mai multă frumusețe și apelează la aspectul lor. Cu toate acestea, există și câteva circumstanțe în care ochii albastri ai câinilor sunt răi, deoarece poate fi un semn de boală, care este comun cu dalmateni.

Pentru câinii care nu au ochi naturali în mod natural, această condiție poate indica o boală numită Keratită interstițială. Este o inflamație corneană în care un film alb albastru apare pe fereastra clară a ochiului. Se întâmplă din cauza aceluiași virus care provoacă hepatită infecțioasă. În alte cazuri, ochii albastri pentru câini pot fi, de asemenea, din cauza cataractei și surzenii, ceea ce este cazul unor dalmați cu ochii albastri.

Ce înseamnă că un câine are ochi albaștri?

Câine de rasă cu ochi albaștri sunt adesea din cauza unei mutații genetice prin recesive Genele de la părinții câinilor. Aceasta înseamnă că atât mama câinelui, cât și tatăl poartă albastru și # 8221; gena și transmiteți-l la descendenții lor. Pentru unele rase, ochii albaștri rezultă dintr-o mutație genetică sau albinism, ceea ce duce la scăderea pigmentării. Dacă acest lucru este cazul, câinii nu au ochi naturali albastru, dar se pare că din cauza pigmenților întunecați.

Modelul Genetic Merle este un alt motiv care provoacă ochi albaștri. De obicei se întâmplă de la hainele câinilor care le afectează și ochii, ducând la diferite nuanțe de alb, albastru, roșu și mai mult. De cele mai multe ori, puii cu merle au ochi albastru, maro sau cu două tonuri. Cu toate acestea, în unele cazuri, câinii cu ochi albaștri pot suferi cataractă, distrofie corneană și glaucom.

Sunt câini cu ochi albaștri mai agresivi?

Convingerea că câinii cu ochi albaștri sunt mai agresivi este un mit. Poate arata ca aceasta, dar majoritatea cainilor sunt loiali si jucauzi indiferent de culoarea ochilor lor. A fi asertiv este totul despre modul în care vă tratați puii și pregătirea corectă. Prin urmare, trebuie să vă prezentați canina familiei și prietenilor dvs. și să le informați când să devină și # 8221; spre străinii răi. Nu pentru acei străini care ar cere doar instrucțiuni sau să livreze articolele dvs. achiziționate online.

Câinii cu ochi albaștri văd lucrurile în mod diferit?

Rasele de câine cu ochi albaștri pot avea culori diferite, dar ei pot vedea, de asemenea, același lucru ca și ceea ce ar vedea alte canini cu ochi întunecați. Cu toate acestea, ochii albastri pot fi un indicator al posibilelor defecte de viziune. Dacă este cazul, viziunea câinelui dvs. poate fi compromisă. Asigurați-vă că ați vizita în mod regulat medicul veterinar dacă observați că câinele dvs. are un timp greu privind orientarea spre direcții și a fost bumping pe pereți, mese și scaune. Poate fi un semn că au dizabilități vizuale mai severe.

Ochii albastri în puii rămân albastri pe tot parcursul vieții lor?

Totul dependent de rasa și de genetica lor. Unii câini își vor menține ochii albaștri pe care l-au avut de la puppyhood. Întrucât alții vor pierde albastrul. Luați o privire mai profundă în rasa câinelui dvs. și la strămoșii pentru a afla mai multe.

Broade de câine cu ochi albaștri oferă un aspect unic și o afecțiune suplimentară pentru oricine îl vede. Ce este și mai remarcabil, văd o canină cu un ochi albastru și un ochi maro. Cu toate acestea, nu puteți adopta câini cu ochi albaștri doar pentru că le doriți. Trebuie să vă asigurați că sunteți gata și capabil să oferiți nevoilor lor mental, fizic și să păstrați în minte sănătatea generală.

Indiferent de culoarea ochilor, toți câinii sunt fantastici, deși adăugarea acestei caracteristici le face mai rare și misterioase. O privință a câinelui cu ochi albaștri lasă o impresie notabilă, dar doar câteva rase pot afișa această trăsătură specială. Deci, data viitoare când vă uitați să adoptați Câine de rasă cu ochi albaștri, Păstrați lista noastră pe notele dvs. Ochii albaștri pot fi greu de a veni și este motivul pentru care câinii cu ochi albaștri par a fi atât de speciali. Pe de altă parte, dacă nu poți alege numele potrivit pentru pooch-ul tău albastru, verificați-le 300 de nume drăguțe Perfect pentru prietenii tăi blană.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine cu ochi albaștri - o listă de câini uimiți de albastru!