Diferite tipuri de păstori germani

Diferite tipuri de păstori germani

Care nu cunosc această rasă, dreapta? Toata lumea face. Dar asteapta! Ați putea recunoaște o Ciobănesc german Dacă vă arătăm doar o imagine a acesteia? Puteți gândi fără ezitare: da! Ei bine, poate nu. Acest lucru se datorează faptului că există multe Tipuri de păstori germani.

Doar pentru că toate aparțin aceleiași rase, nu înseamnă că împărtășesc aceleași caracteristici și temperament. Ei vin într-o tona de variații și care vor fi în funcție de scopul în care au fost crescuți. Prin urmare, este întotdeauna bine să aflați mai multe despre Ciobănesc german Tipuri, mai ales dacă sunteți îndrăgit de această rasă și doriți să obțineți unul. În acest ghid, veți putea afla totul despre diferite tipuri de păstori germani, de la originea lor, la modul în care arată și se comportă.

Cum au venit diferitele tipuri de păstori germani?

Inițial, păstorii germani au fost crescuți în scopuri diferite, ceea ce le-a determinat să fie fie arată câini sau câini de lucru. Să începem cu ciobanii germani care sunt utilizați în aplicarea legii, detectarea, căutarea și salvarea drogurilor. Aceștia sunt câini de lucru și motivele sunt evidente. Ei își folosesc abilitățile pentru a satisface o anumită nevoie. La câinii de lucru, abilitățile sunt mult mai importante decât aspectul. Prin urmare, unele dintre caracteristicile lor sunt:

  • Există multe culori și tipuri de straturi. De asemenea, au un corp mai compact și mai puțin unghiul picioarelor posterioare
  • Au câteva probleme de sănătate
  • Acești câini au temperament intens. Ele sunt atât de loiale și protejate încât sunt întotdeauna dispuse să îndeplinească orice sarcină pentru a mulțumi proprietarilor lor
  • Inteligent, curajos și au o toleranță ridicată la durere
  • Extrem de atletic și activ

Datorită faimosului mare că această rasă a avut, oamenii au început să le reproducăm ca câini de a-și expune abilitățile uimitoare prin performanțe izbitoare. Spre deosebire de câinii de lucru, acestea sunt unele dintre caracteristicile câinilor de spectacol:

  • Ei trebuie să fie mai "perfecți" în ceea ce privește aspectul și să trăiască la standardele de rasă. De aceea personalitatea la acești câini vine în al doilea rând, și nu este multă variație a tipurilor de culori și straturi
  • Corpurile lor sunt mai mari și mai stilizate
  • Ei pot suferi de mai multe probleme de sănătate decât câinii de lucru
  • Ele pot fi câini de companie perfecți, deoarece au temperamente mai calde. Cu toate acestea, nu fi păcălit pentru că sunt încă încrezători și activi

Tipuri de păstori germani

Păstorii germani sunt clasificați în linii care indică patrimoniul lor și felul de reproducere pe care au primit-o.

Linii de ciobanești germane
Păstorii germani sunt clasificați de patrimoniu.

American PET LINE

Acești câini sunt ideali pentru familii, deoarece sunt prietenoși și iubitoare, și asta este adevărat. De obicei, deoarece un păstor german este un câine exigent, ei nu sunt recomandați dacă sunteți proprietar pentru prima dată. Cu toate acestea, acest tip poate fi o excepție de la această regulă.

Deci, s-ar putea să vă întrebați cum există acest tip de ciobanesc german, iar răspunsul este Cresteri amatori, de cele mai multe ori. Puteți fi reticenți în a obține o cunoaștere a căștilor, și nu vă învinovățesc. Punctul cheie aici este de a evalua cu atenție condițiile în care câinele a fost crescut în.

De asemenea, nu uitați că, în cele din urmă, acest câine aparține unei rase care are mai multe aspecte caracteristice. Deci, trebuie să fie loiali și puternici, în loc de teamă și nervoasă. Dacă acordați atenție acelor aspecte, veți putea să primiți un câine uimitor familiei dvs. fără probleme!

American Show Line

Cu câteva sute de ani în urmă, oamenii au început să crească păstorii germani în SUA. Nu au nevoie să importe câini din străinătate și au avut, de asemenea, ocazia de a-și construi stilul consistent al rasei. Scopul lor principal a fost acela de a atinge aspectul și conformația perfectă, mai degrabă decât maximizarea capacităților sale. De aceea aparțin liniei de spectacole. Dacă sunteți curioși în legătură cu caracteristicile care le fac să se diferențieze de alte linii, aruncați o privire la această listă:

  • Acești câini au o unghi spate extremă și un mers "zboară"
  • Ele sunt mai înalte și mai lungi decât strămoșii lor originali
  • Haina lor este mai groasă și mai lungă. De asemenea, pigmentul său este mai ușor. Ele vin în următoarele culori:
  • Black and Ban
  • Cremă
  • Bronz ușor
  • Chiar dacă acestea nu poate fi folosit ca câini de poliție, sau de a lucra în aplicarea legii, deoarece acestea nu sunt la fel de puternice și energice ca linii de lucru, pot participa în continuare la concursuri. Este ușor să le antrenezi și sunt bune la negocierea cursurilor de obstacole
  • Acești câini sunt animale de companie familiale. Ei sunt relaxați și dornici să vă rog.
  • În timp ce încercați să atingeți forma perfectă a corpului și a modelelor de culori, sănătatea lor nu este o prioritate. Deci, ei sunt mai predispuși să dezvolte probleme de sănătate
  • Linia de lucru germană de Vest

    Acest tip de ciobanesc german nu diferă atât de mult din ceea ce a fost rasa originală. Cel care Max von Stephanitz dezvoltat. Prin urmare, vă puteți aștepta să aibă temperamente îndrăznețe și abilități remarcabile. Acestea sunt câini de înaltă calitate. Ele sunt excelente la pază și căutare și salvare. Cu toate acestea, acest lucru nu este o surpriză, deoarece aceste tipuri de locuri de muncă își respectă abilitățile.

    Ele sunt, de asemenea, bune ca câini de companie, dacă sunteți dispus să-i păstrați întotdeauna mințile ocupate cu sarcini provocatoare. Fiind un câine de lucru, aspectul nu contează atât de mult, dar încă mai au unele caracteristici care le diferențiază de alte tipuri:

    • De obicei, au o corp negru uniform. Cu toate acestea, ele pot veni și în negru și bronz sau săraci
    • Spatele lor este, de asemenea, mai înclinat că alte tipuri

    Poate, singurul dezavantaj de a obține unul este că ei pot suferi de mai multe probleme de sănătate decât alte linii de lucru, deoarece în Germania de Vest nu sunt stricte despre evaluările de sănătate.

    Afișați căștii germani sunt bulkier și au un topline înclinat înclinat. Păstoriștii germani de lucru sunt mai subțiri, mai atletici și afișează un topline inculpat.

    Vest German Show Line

    Acum suntem în linia de spectacol, și probabil că vă gândiți că este mai concentrat asupra aspectului lor? Ei bine, asta e corect, ei au aspect uimitor, Dar nu este totul. Regulile de reproducere sunt foarte stricte pentru a atinge standardul dorit. Acești câini au câștigat concursuri și spectacole, deci sunt cu siguranță calificați.

    Păstorii germani sunt predispuși să sufere displazie de șold, Dar este rar pentru această linie pentru a avea această boală. Ele sunt extrem de sănătoase deoarece au evaluări periodice și verificări de sănătate. De asemenea, nu credeți că va fi foarte interesant să îl comparați cu linia de spectacol american? Consultați această listă:

    • Corpul său este Stocier, iar capul său este mai mare decât câinii de linie americană
    • Culoarea stratului este cea mai mare parte a roșu cu o șa negru, mai degrabă decât bronz. De asemenea, este foarte superba
    • Ele sunt mai ușor de antrenat și pot, de asemenea, să facă ca și protectori
    • Acestea necesită mai mult exerciții și socializare. Chiar și așa, poate fi mai ușor să le antrenezi pentru că sunt foarte inteligenți

    Linia de lucru cehă

    Această linie primește acest nume deoarece, după al doilea război mondial, Cehoslovacia a folosit acești câini ca gardieni de patrulare de frontieră. Ei iubesc provocările pentru că au fost instruiți pentru asta. Ele sunt cele mai agile și mai intense, dar și cele mai mici dintre toate liniile.

    Păstorii germani din această linie sunt incredibil de ascultători, instruiri și protectoare. Ele nu sunt doar puternice fizice, ci și aspectul lor este. De fapt, ele sunt cele mai asemănătoare lupilor.

    Pantofii lor sunt întunecați și au o singură culoare: gri, maro închis sau negru. Veți putea să le recunoașteți de când arată foarte diferit de alte tipuri de păstori germani. De asemenea, ei nu sunt predispuși să sufere de probleme de sănătate.

    Linia de lucru DDR din Est germană

    Aceasta este ultima linie de lucru. Motivul pentru care există linii germane de Vest și Est din cauza Zidului Berlinului. Această separare a făcut posibilă păstrarea fiecărei linii fără influențe externe. În comparație cu păstorii germani occidentali:

    • Ele sunt mai mici
    • Stratul lor de culoare este mai întunecat, de obicei negru sau salat cu maro. De asemenea, picioarele din spate sunt mai lungi și au un mers mai stereotipic "câine"
    • Au oase puternice, capete mari și umeri largi
    • Au mai puține probleme de sănătate

    Linia de lucru DDR est-germană a fost crescută în scopuri militare. De aceea nu sunt numai puternici, loiali și calificați, dar pot, de asemenea, să suporte condiții meteorologice extreme și zile lungi de lucru.

    Ele sunt supuse unor teste fizice dificile care aparțin acestei linii, care vorbește foarte mult despre calitatea lor. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, aloof și distructiv dacă nu primesc formare constantă și activitate fizică.

    Tipurile de ciobanești germane bazate pe haina

    Culoarea hainei lor este probabil cea mai ușoară modalitate de a recunoaște ce tip de ciobănesc german sunteți în fața pentru că o puteți face vizual.

    • În primul rând, avem Saddle Negru German Shepherd. Este aproape sigur că sunteți mai familiarizați cu acest tip din cauza apariției lor. Au două culori: un patch de blană neagră pe spatele lor, apoi o culoare bronză sau roșie care pigmentează restul corpului lor
    • În al doilea rând, avem Culoare solidă păstor german. După cum se referă numele, acești câini au o haină de culoare uniformă, de obicei negru. Păstori germani albi există, dar ele sunt mai puțin frecvente și nu pot participa la concursuri
    • În al treilea rând, este Panda germană de păstor. Pun pariu că vă puteți imagina de ce au acest nume. Asta e adevărat, prezintă o haină albă pe abdomen și picioare, dar una neagră pe restul corpului lor
    • În cele din urmă, avem Saboderul german. Acești câini nu au un model de colorare specific. Hainele lor au o combinație de multe culori, cum ar fi bronz, gri, negru sau chiar aur
    Black German Ghepherd Puppies Price
    Păstorii germani negri sunt rari!

    Despre diferitele tipuri de GSD

    Mai jos, găsiți selecția noastră de întrebări cele mai frecvente, cu răspunsuri care merg direct la afacere. Pentru a vă rezolva îndoielile, citiți mai departe!

    Care sunt cele cinci tipuri de păstori germani?

    Acestea sunt cele cinci tipuri de păstori germani:

    - American Show Line
    - Vest German Show Line
    - Linia de lucru germană de Vest
    - Linia de lucru cehă
    - Linia de lucru DDR din Est germană

    Ele sunt toate similare și diferite în același timp. Caracteristicile lor fizice, cum ar fi culoarea stratului și forma corpului pot varia de la un tip la altul. Cu toate acestea, ceea ce poate fi foarte diferit este personalitățile lor. Acest lucru se datorează faptului că au fost instruiți în scopuri diferite. Unii pot servi ca gardă, câini militari, în timp ce alții ca câini de companie. Aceasta este o viziune generală a tuturor tipurilor, dar veți găsi un răspuns extins care să citească secțiunea care se concentrează asupra acestui ghid.

    Care este cea mai bună rasă de ciobanesc german?

    Să facem ceva clar. Nu există rase de păstori germani, în schimb, Bloodlines este termenul pe care ar trebui să-l utilizați. Revenind la întrebare. Răspunsul este: depinde de ceea ce considerați perfect.

    Dacă luăm în considerare atât aspectul, cât și temperamentul, putem spune că linia de spectacol german de Vest este o opțiune foarte solidă. Cu toate acestea, există câini ale căror abilități sunt la un alt nivel. Cei care aparțin liniilor de lucru DDR din Germania de Vest, Czech și Est-German sunt extrem de utile, inteligente și puternice.

    Dacă sunteți în căutarea unui câine de familie care este activ și inteligent, dar acesta este mult mai docil și relaxat? Apoi, puteți considera linia de spectacol american ca fiind cea mai bună pentru dvs. Fiecare tip are farmecul propriu și alegerea celui mai bun nu este posibil deoarece diferă în funcție de persoana respectivă.

    Cum știu ce tip de păstor german ar trebui să primesc?

    Trebuie să decideți de ce doriți să aveți un ciobanesc german și ce este timpul și atenția pe care o veți putea să o dați. Acordați atenție acestor recomandări. Trebuie să luați în considerare obținerea unui câine de lucru dacă:

    Sunteți dispuși să participați la sport, urmăriți sau căutați și salvați, astfel încât câinele dvs. ajunge să-și afișeze abilitățile superbe. Dacă
    Vrei un păstor german care te însoțește în aventurile tale și urmează un stil de viață activ și provocator

    Pe de altă parte, dacă doriți încă un păstor german, dar sunteți speriat pentru că credeți că vă va cere mult timp și efort, atunci puteți lua în considerare obținerea unui câine de spectacol. Nu vă confundați deoarece sunt încă inteligenți, agili și protectoare, dar, desigur, au mai multe temperamente de docile și apariții mai atractive. Rețineți că toate tipurile de păstori germani, indiferent dacă lucrează sau arată câini, au nevoie de socializare timpurie și de formare constantă. Ei pot fi tovarăși excelenți dacă aveți grijă de lucrurile pe care le-am menționat mai sus.

    Există 2 tipuri de păstori germani?

    În general, există două linii de păstori germani, linia de lucru și linia de spectacol. Primul se concentrează mai mult pe abilități decât pe aspect, în timp ce celălalt este opusul.

    Păstorii germani care provin de la linia de lucru pot îndeplini sarcini dificile și vor fi dornici să le facă pentru că scopul lor. Sunt super calificați și puternici.

    Dimpotrivă, păstorii germani de la linia de spectacol au o haină luxoasă și un mers elegant. Ei sunt câini de companie ideali, deoarece, deși sunt atletici și inteligenți, au personalități mai calme.

    Coacerea păstorului german Genetică de culoare
    Coacerea geneticii culorilor pentru păstorii germani.

    Diferitele tipuri de ciobanesc germani sunt interesante de învățat și util ca spectacol, de lucru și de familie. Cunoașteți tipurile de ciobanești germane pentru a impresiona alți iubitori ai acestei rase frumoase.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Diferite tipuri de păstori germani