Culorile pomeranice - cele mai frecvente & unic

Culorile Pomeranice - cele mai comune și unice

Pomeranii sunt renumiți pentru aparițiile lor pufoase asemănătoare leului. Și mai des decât nu, au un strat de culoare aurie pentru a se potrivi! Dar Pomeranii vin de fapt în toate culorile diferite, iar blana lor poate schimba culoarea dramatic pe tot parcursul tranziției de la puppyood la maturitate. Dar întrebarea este, care Culori Pomeranian sunt cutest?

În acest articol, vom explora toate frumoasele Culorile Pomeraniei Rainbow, de ce au o astfel de varietate în hainele lor și tot ce trebuie să știți!

Ce trebuie să știți despre culorile Pomeraniei

Culorile pomeranice variază de la negru la alb și destul de literal totul între ele. Culoarea stratului este determinată exclusiv de către Genetica, și Pomeranii au o mulțime de culori în ADN-ul lor!

De ce au atât de multe culori?

Pomeranii au fost crescuți inițial de câinii Spitz de dimensiuni mari, care au venit în mai multe culori diferite, numai Pomerania a fost a fost mult mai mic.

Pe măsură ce popularitatea lor a crescut din cauza Regina VictoriaDragostea # 8216 a rasei, a continuat reproducerea și Genele recesive a creat și mai multe culori și combinații. Și, pe măsură ce sunt la fel de drăguți ca și unul pe altul, nici o culoare nu a fost desăvârșită vreodată, lăsându-ne cu matricea frumoasă pe care o avem astăzi.

Schimbă culoarea?

De obicei, straturile Pomeraniei vor schimba culoarea pe tot parcursul vieții lor, fie puțin sau dramatic. Majoritatea puiilor POM va începe o culoare complet diferită a ceea ce ajung ca adulți, cu cele mai dramatice schimbări între 4-6 luni de vârstă.

Deci, dacă un pui de pom este negru, ei vor deveni mai mult decât probabil o culoare mult mai ușoară în timp ce se maturizează. Și dacă un pom pup este alb, de obicei devin mai întunecați. Dar nu in totdeauna!

Este o concepție greșită populară că temperamentul și îngrijirea pot influența schimbarea culorii, Butit poate ". Culorile câinelui sunt pur înrădăcinate în genetică, singurul factor extern care ar putea influența ușor un strat de câine și poate provoca culori diferite până la expunerea la lumina soarelui.

Colorarea culorii Pomeranian
Pomerania se pot schimba.

Pericolele pentru a urmări

La fel de mult ca noi iubim câinii de toate culorile, formele și dimensiunile, există câteva lucruri care trebuie conștient de când vorbim despre culoare. Unii crescători sunt iresponsabili și creează câini cu haine care, în timp ce frumos pot avea consecințe periculoase asupra sănătății lor.

Ca merle câini. Gena Merle creează un aspect pătate fascinant într-o blană de câine și poate afecta și culoarea ochilor lor. Dar când gena este dublată, sau doi câini merle sunt crescuți împreună, acesta poartă un risc semnificativ mai mare de Probleme vizuale și auditive și chiar deformările faciale. Deci, luați în considerare acest lucru atunci când adoptați un Merle Pomeranian sau orice câine de merle și întrebați despre părinții câinelui; Un câine albastru de Merle ar trebui să aibă doar un părinte Merle.

Așa-numitele rase albastre au, de asemenea Diluință de culoare alopeciesau gena de culoare diluată ". Aceasta este o condiție genetică care afectează pigmenții în haina și pielea unui câine, determinând ca acestea să fie mai ușoare decât ar trebui să fie. Deși este o problemă mai puțin gravă, CDA poate provoca pierderi de blană și piele vulnerabilă, iritată, care necesită tratamente topice de-a lungul vieții.

Cele mai adorabile culori Pomeranice

De la negru la portocaliu, am enumerat cele mai adorabile culori Pomeranice pentru a citi despre.

Negru

Pomeranii negri sunt rare și dorite pe scară largă pentru bogăția culorii hainei. Cu un adevărat POM negru, totul până la pleoapele, buzele, labele și ghearele sunt solide negre, cu o nuanță ușor roșiatică dacă câinele este expus la lumina soarelui foarte mult în timpul catelității lor.

alb

Un poleranian alb pur este o descoperire și mai rapidă decât una negru. O mulțime de pomeranieni se naște de fapt alb, dar majoritatea se întunecă la o culoare diferită. Un albă albă albă cu adevărat alb, alb, cu excepțiile evidente ale caracteristicilor lor faciale și a tampoanelor de labe.

Cremă

Pomeranii de culoare cremă tind să fie o culoare argintie ca puii. Atunci când sunt cultivate pe deplin, ele pot varia de la o culoare offwhită la un maro foarte palid, adesea numit ca fagure de tip fagure. Pomeranii de culoare cremă sunt un animal de companie popular!

Ciocolată

După cum vă puteți imagina, un strat de ciocolată Pom este o culoare bogată, profundă maro. Și sunt la fel de dulci ca și numele lor! Interesant, poms colorate de ciocolată tind să aibă ochi de culoare alune în loc de maro.

portocale

Pomii portocalii se naște o culoare palidă, uneori chiar și alb. Dar, pe măsură ce se maturizează, hainele de blană se adâncește într-o portocală frumoasă. Acest lucru poate fi luminos, luminos sau întunecat. Pomeranii adevărați portocalii nu au alte culori în blană, iar acestea sunt cele mai comune și populare tipuri de câini POM! Verificați-vă Lista de nume pentru câinii portocalii Dacă sunteți interesat de această variație.

roșu

Un strat portocaliu foarte întunecat este considerat roșu. Este clasificat diferit pentru că cu cât este mai vibrantă culoarea, cea mai distinsă și dorită câinele este de către proprietarii potențiali.

Albastru

Un alt pom rar și "solid" Pomeranieni albastru au o blană exterioară, care este gri deschis, cu un substrat albastru-gri și, uneori, ochi albaștri.

Acești câini sunt de obicei o culoare argintie la naștere, iar unii pot părea că sunt negri la prima vedere. Ei poartă gena CDA, așa că ai grijă de probleme de piele dacă te gândești la adoptarea unuia!

Merle albastru

Blue Merle Pomeranii sunt la fel de minunați cum sună. Cu straturile lor de culoare gri-albastră și unică, și adesea ochi albaștri, ar fi greu să nu se îndrăgostească de un pui de mângâsur.

Acești câini sunt foarte puțin frecvenți, dar dacă vă aflați, adoptați unul, asigurați-vă că știți fundalul plin de câine ca genetică dublă Merle poate fi periculoasă pentru sănătatea câinelui.

Ciocolata Merle

Pomeranii cu o haină de ciocolată Merle au blana albastră albastră, cu marcaje de culoare închisă adăugată. Coaturile de ciocolată Merle sunt la fel de unice și individuale ca și hainele albastre, și la fel de greu de găsit!

Castor

Odată cunoscută afectuos ca "Biscuit "colorat, Aceste așa-numitele Poms Colorat de la Beaver sunt, de asemenea, un rezultat al geneticii diluate și sunt destul de puțin frecvente. Nuanțele straturii lor pot varia între bej la Orangey-Brown.

Pestriţ

Cele mai bune din ambele lumi, Pomeranii înzestrați sunt, de obicei, în primul rând albi, cu marcaje de negru sau maro. Poms Poms au blaze albe distinctive pe fețele lor, iar marcajul lor întunecat pot fi văzuți în puppyood ca pete roz în blana albă de zăpadă.

Tri-colorat

Un poleranian tri-colorat are marcaje negre, albe și maro sau maronii. Acești câini au totul! Cele mai multe pomi tri-colorate sunt în primul rând negru sau alb, în ​​timp ce unele sunt un amestec destul de egal de toate cele trei culori.

Orange Saby

În cazul în care un portocalie Pomeranian are sfaturi negre, ele vor fi clasificate ca Pom Orange Saby. Această culoare este frumos bogată și deseori descrisă ca "asemănătoare ursului".

Sablu albastru

Blue Saby Pomeranieni sunt un amestec de blană subacoperită albastră ușoară și fire de păr albastru închis.

Cremă Saby

Un amestec de cremă și sable-maroniu, acest POM colorat trebuie văzut în viața reală pentru a experimenta bogăția de culoare în blana lor. Subsolurile lor sunt ușoare și cremoase și Stăpânii lor au o nuanță tăbăcită argintiu lor. Fotografii doar nu fac dreptate!

Ciocolata Saby

Ciocolia Pomeranii de ciocolată au un subacț maro deschis, cu părul de protecție din ciocolată mai întunecat.

Wolf Saby

Wolf Saby Pomeranieni arata ca niște nori frumoase de ploaie și sunt extrem de rare. Ele sunt în primul rând o culoare gri-gri întunecată, cu patch-uri și marcaje mai ușoare. Ele sunt numite Wolf Sable Poms, deoarece hainele lor seamănă cu uimirea Lupii gri din Eurasia și America de Nord.

Black & Tan

O altă combinație izbitoare, pomi negri și bronzați sunt colorate și marcate în mod similar cu Păstoriștii germani, doar mult mai mici, și mult pufier!

Ciocolată și bronz

Categoria de ciocolată și tan este destul de mult acoperă orice și toate amestecurile de maro adânc, cu nuanțe mai ușoare de maro. Marcajele de ciocolată și de bronzare de obicei au definit-o pe Manese și sprâncenele foarte distinse!

Blue & Tan

Un alt amestec unic, albastru și bronz are o stradă albastră superbă cu marcaje de bronz, adesea în jurul caracteristicilor lor faciale și picioarele lor. Culorile sunt o combinație destul de izbitoare și acești câini sunt greu de a veni.

Brindle

Pomii de culoare colorată au o privire foarte sălbatică pentru ei, hainele lor sunt străine cu roșii, maro și negru. Adesea au o dungă întunecată care își dau jos spatele și sunt destul de puțin frecvente.

Brânză albastră

Blue Brindle Poms sunt similare cu brindele obișnuite, dar cu blană albastră amestecată, de obicei ca culoarea dominantă a hainei și mai puține culori roșii. Un brâu albastru este chiar mai rar decât unul obișnuit!

Pomeranii au marcaje?

Pomeranii care sunt pur o singură culoare, care este, în general, cele mai frecvente, nu au marcaje. Dar Poms cu mai mult de o culoare poate și face.

De exemplu, pomurile înzestrate au tendința de a avea o lovitură sau o bandă în mijlocul fețelor lor, Brindle Pomeranieni au o bandă întunecată care își coboară spatele, iar pomele de ciocolată și bronz au definit sprâncenele și mari.

Ce culoare Pomerania este cea mai rară?

Cea mai rară culoare a lui Pomeranian ar fi lavandă. Nu este inclusă în lista noastră, deoarece nu este recunoscută oficial, dar așa-numitele lavanne sau liliac Pomeranii, deși extrem de neobișnuit, sunt acolo.

Lavandă blana Pomeraniană este gri, cu o nuanță violet-ish. Culoarea este creată prin amestecarea a doi câini cu genetică diluată; cel mai probabil un POM albastru și un beaver colorat.

Care culori Pomeranice sunt cele mai scumpe?

Pomeranii cu haine care sunt o culoare solidă, cum ar fi alb negru, și culorile solide super rare cum ar fi Lavandă și albastru sunt cel mai mult scump Poms Puteți adopta. Acestea fiind spuse, straturile pur roșu și portocaliu nu are oriunde aproape de costisitoare, pentru că sunt atât de obișnuiți.

Dar Raritatea nu este totul! Câinii cu culori mixte nu sunt nicăieri la fel de scumpe ca și pomurile unice, chiar dacă sunt mult mai puțin frecvente.

Prețul unui cățel costranian costă între 500 - $ 6000, în funcție de mai mulți factori, inclusiv culoarea. Pom Câinii de calitate a spectacolului au fost cunoscute pentru a vinde pentru aproximativ 10.000 de dolari. Dar cel mai adesea, Pomeranii vinde între 1.000 de dolari și 3.000 de dolari.

Gama de prețuri Pomeraniană
Pomerania variază în funcție de mai mulți factori.

Cum de a menține un strat de pomeranie?

Pomeranii complet crescuți au două straturi, așa cum fac cele mai multe rase Spitz. Coaturile lor constau dintr-un substrat scurt de blană strâns compactată și o acoperire lungă, dreaptă, pufoasă a părului de protecție. Pentru ao menține sănătoasă, aici este ceea ce trebuie să știți.

Pomeranii au nevoie de periaj de cel puțin trei ori pe săptămână. Hainele lor sunt atât de dense încât sunt necesare pentru a opri blana de la maturi. Care a spus, nu-și perie niciodată blănurile! Pulverizați-le cu un natural concediu de condiționare. Deoarece blana lor se poate usca cu ușurință, acest lucru îl va proteja de deteriorarea soarelui și de aer uscat și rece de iarnă.

Don`t scălda Pomerania dvs. de mai multe ori la fiecare șase luni și nu-și tăie părul! Poms au uleiuri minime de auto-curățare în interiorul pielii lor, iar acestea vor fi îndepărtate de la scăldat prea des. Păturile lor, de asemenea, nu se suprapune sau au nevoie de tăiere, dar dacă simțiți că face, întrebați un groomer profesionist, deoarece tăierea incorect poate să-și deterioreze în mod permanent hainele.

Acestea sunt cele diferite Culori Pomeranian! Care este preferatul tau? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Culorile pomeranice - cele mai frecvente & unic