10 Rase de câine cu ochi albaștri

Câine cu ochi albaștri care se uită la camera

Câțiva câini sport irisi de culoare înghețată ca marcă de rasă, în timp ce alții pot obține ochi albaștri ca o trăsătură recesivă. Alți câini cu o culoare particulară a stratului, în mod special Merle (patch-uri pătate) sau piebald (un strat albă cu pete), tind să obțină ochii albaștri care i-au trecut.

Dacă câinele dvs. are gena Merle sau Piebald, nu poate crea în mod constant pigment, ceea ce ar explica ochii luminoși. În mod similar, câinii albinoși lipsesc pigmentarea melaninei și tind să fie cu ochii albastru. Câțiva câini, cum ar fi Huskies, au o probabilitate mai mare de heterochromia - două ochi colorate diferite. Blues sunt frumoase, dar dacă observați că ochii câinelui dvs. se întorc brusc albastru sau tulbure, ați verificat câinele cataractă sau glaucom.

Aici sunt 10 rase de câine cu ochi albaștri.

Avertizare

Când două transportatori de merle sau piebald, așternutul lor are un risc mult mai mare de probleme de sănătate, cum ar fi ființa născut surd, orb, sau ambele. Această reproducere este considerată inumană. Cu toate acestea, un câine cu gena Merle sau Piebald crescută cu un câine non-purtător este în siguranță.

01 din 10

Una dintre primele rase de câine pentru a veni în minte când vă gândiți la ochii albastri poate fi Siberian Husky. Acești câini uimiți au în mod obișnuit ochi iconici, înghețați, care reflectă tundra din țara lor natală. Ele pot avea, de asemenea, ochi maro sau o combinație heterochromatică a ambelor. Wolf-Caut Siberian Huskies au fost crescuți pentru companie și tragerea încărcăturilor de câini de câini, făcându-i câini perfecți pentru familiile care doresc să rămână active.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucrul (AKC)

Înălţime: 20 până la 24 de centimetri

Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

Coat și culoare: Strat dublu stratificat în negru, gri, roșu, maro, bronz sau alb

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 02 din 10

    Păstorii australieni care au colorarea de merle au o probabilitate mai mare de a obține ochi albaștri impresionanți. Acești câini tind să aibă o șansă mai mare de a obține un amestec de ochi albastri și maro. Aussiunea de herding este strălucită și plină de energie și excelează în competiții de agilitate. Ele sunt cele mai potrivite pentru o casă activă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina groasă poate fi găsită într-o varietate de culori și modele, inclusiv pete, spoturi sau merle

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 03 din 10

    Weimaraner este cunoscută pentru stratul său elegant, gri-gri și personalitatea activă, activă. Ochii lor amabili pot fi chihlimbar sau albastru, o completare perfectă a hainei de argint iconică din rasă. Aceste pooches fericite, de mare energie au fost crescute în anii 1800 din Germania pentru vânătoare și au crescut în popularitate ca câini de companie. Sunt Mare cu copii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 70 la 90 de kilograme (bărbați) - 55 până la 75 de lire sterline (femele)

    Coat și culoare: Strat neted, argintiu-gri

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 04 din 10

    Acești câini sunt considerați una dintre cele mai inteligente rase cu o privire atentă și intensă. Ochii lui Collie de graniță pot fi variabile de culoare maro, aur sau albastru. Ochii albastri sunt mai frecvenți în coloana de frontieră acoperită cu Merle. Cu Energie nesfârșită și inteligență ridicată, acești câini prosperă cu provocări mentale și fizice, inclusiv concursuri de agilitate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 30 la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina lungă care poate fi netedă sau dură în alb, negru, gri, albastru, ciocolată, și roșu - cel mai mult sunt fie două toneze, fie merle

    Speranța de viață: 10 până la 17 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Ochii albaștri ar putea să nu fie de dorit în spectacolul Dachshunds, dar sunt încă o trăsătură frumoasă. Doxies cu o haină de merle vor avea cel mai adesea variante de ochi albastre, inclusiv albastru plin, un albastru și un maro sau chiar ambele culori într-un singur ochi. Crescute pentru vânătoare de badgeri și iepuri, acești câini sunt curajoși și înfricoșători și fac pagedogi minunați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: Standard: 8 până la 9 inci pentru standard - miniatură: 5 până la 6 inci

    Greutate: Standard: 16 până la 32 de lire-miniatura: Până la 11 lire sterline

    Coat și culoare: Culorile scurte, lungi sau prin lirare includ roșu, albastru, negru, ciocolată și smântână

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 06 din 10

    Acești câini mici, dar puternici, sunt cunoscuți pentru caracteristicile lor unice, cum ar fi picioarele scurte, corpurile lungi și urechile mari și verticale. Pentru a adăuga la aspectul lor unic, cardiganul Welsh Corgi poate avea, de asemenea, ochi albastri izbitoare. Ca și Dachshund, un cardigan poate avea două ochi albaștri, un albastru și un maro sau chiar ambele culori într-un singur ochi. Aceste culori unice ale ochilor sunt cele mai frecvente în Corgis cu straturile de merle. Deși cardiganii cu ochii luminoși nu sunt dorite în show-urile, dacă nu au haine de merle, ei încă mai arată uimitoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 25 la 38 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina dubla dense in negru, alb, rosu, crema, merle, sabata si brindle

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 07 din 10

    Aceste blânde giganți Rotiți capul cu dimensiunea lor, dar o mare daneză cu ochi albaștri frumosi este un ochi-catcher. Cel mai Marele Dane Puii se nasc cu ochii albaștri care se schimbă spre Brown în timp ce se maturizează. Harlequin-ul acoperit cu Dapple și Merle Marele Danezii își păstrează bebelușul pe întreaga lor viață. Acești câini mari fac pagări iubitoare, protectoare și sunt surprinzător de adaptabile la casele de toate dimensiunile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 28 la 32 de centimetri

    Greutate: 140 la 175 de lire sterline (bărbați) - 110 până la 140 de lire sterline (femele)

    Coat și culoare: Strat scurt în negru, brindle, fawn, albastru, merle sau harlequin

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • 08 din 10

    Acești câini sunt cunoscuți ca câini de leopard pentru hainele lor spotte, care pot veni într-o gamă largă de culori, inclusiv albastru, roșu, gri, negru, cremă sau ciocolată. Ochii lor pot veni, de asemenea, în albastru, chihlimbar, verde, maro sau o combinație. Cele mai multe catahoulas au modele de merle sau pete asemănătoare leopardului de mai multe culori. Un Câine de lucru american din Louisiana, a vânat și a împiedicat și are nevoie de o mulțime de spațiu pentru a-și exercita energia.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 22 la 24 inci

    Greutate: 50 la 95 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt poate fi o mare varietate de culori, dar este cel mai notabil pentru petele sale de leopard sau marcaje de merle

    Speranța de viață: 10 până la 14 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Alaskan Klee Kai

    Alaska Klee Kai arată foarte mult ca o miniatură, deși, spre deosebire de ruda sa mai mare, a fost crescută pentru companie și nu a funcționat. KAI KAI poate avea ochi înghețați, maro, alunei sau verzi. Aceste canini de dimensiuni mai mici fac mare Companii mici și supraveghetori excelenți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Rasa nordică (UKC) - care nu este recunoscută de AKC

    Înălţime: 13 până la 17 inci

    Greutate: 10 la 20 de kilograme

    Coat și culoare: Strat gros, de obicei mai întunecat pe spate (negru, roșu sau gri), partea superioară a capului, și în jurul ochilor cu picioare albe, burtă și jumătate inferioară a feței și a botului

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 10 din 10

    Pitbull este un alt câine adesea născut cu ochi albaștri care schimbă culoarea pe măsură ce se maturizează. Cu toate acestea, dureri mature cu ochi albaștri există, adesea însoțiți gropi albastru, gri-, sau acoperite de brânză. Numele "Pit Bull" este un termen general pentru rasele care includ American Staffordshire Terrier si American Pit Bull Terrier. Aceste "rase bully" pot face o adăugare foarte iubitoare într-o familie activă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (UKC) - care nu este recunoscut de AKC

    Înălţime: 17 până la 21 de centimetri

    Greutate: 30 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat scurt în negru, alb, albastru, gri, brindle, fawn, roșu sau maro

    Speranța de viață: 8 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă aveți o dorință pentru un câine cu blues blues, atunci probabil că doriți să direcționați cu cea mai mare parte a majorității raselor. Brown este cea mai obișnuită culoare ochi la câini. Purebreds care sunt cel mai puțin probabil să aibă ochi de culoare deschisă includ Retrieveri de aur, Labrador Retrievers, Păstoriștii germani, Beagles, Dobermans, Pudele, si multe altele. Acele pui au o șansă mai mare de a avea ochi albaștri dacă oricare dintre aceste rase se amestecă cu câinii predispuși la ochii luminoși. Deși extrem de rare, albinismul poate apărea în orice rasă, provocând ochi albaștri.

    15 rase de câine albastru îndrăzneț și frumoase
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine cu ochi albaștri