15 Rase de câine albastru pentru iubitorii acestei culori unice

Blue Neapolitan Mastiff

Un câine albastru nu este cu adevărat albastru, ci mai mult de o culoare argintie-gri sau înghețată. Câinii acoperiți cu albastru au nasuri care par să aibă o strălucire albăstrui, iar mulți au ochi albaștri care subliniază stralucirea lor albastră. Culoarea albastră poate varia de la lumină, albastru palid sau o nuanță mai adâncă, steely de albastru.

Câinii albastri vin în toate dimensiunile. Unele rase sunt cunoscute pentru haina lor albastră, în timp ce altele poartă gena stratului albastru în afara standardului de rasă. Multe rase de câine albastru sunt căutate și foarte apreciate pentru aspectul lor bun și marcajele unice de haină albastră, inclusiv Blue Tick, Albastru Merle, Harlequin albastru, Brânză albastră.

Caracteristicile de rasă

Brevetele de câine albastru transportă genele recesive pentru colorarea albastră de la părinții lor. Ambii câini părinte nu trebuie să fie albastru, dar fiecare va avea gena pentru un strat negru diluat. Dacă câinele dvs. are gena de merle, se poate manifesta ca patch-uri de culoare. Câinii mângârați nu pot crea în mod constant pigment, ceea ce explică colorarea albastră. De asemenea, câinii albastri au o șansă mai mare de a avea ochi albaștri sau heterochromia-două ochi colorați diferiți.

Diluință de culoare alopecie este o pierdere de păr moștenită care afectează câinii care au o culoare de blană diluată, cum ar fi albastru sau fawn. De asemenea, cunoscut sub numele de alopecie mutant de culoare, această boală moștenită este rezultatul unei gene recesive care provoacă arbori de păr să se spargă împreună cu o creștere globală a părului.

Iată primele 15 rase cunoscute pentru transportul genei albastre.

01 din 15

De asemenea, cunoscut sub numele de Heeler albastru, nu este o surpriză faptul că câinele de bovine australiene se află pe lista celor mai bune rase de câine albastru. În timp ce este posibilă și o haină roșie (cunoscută sub numele de heeler roșu), un strat albastru pe acest câine poate fi solid, pătat sau a apăsat în funcție de standardul de rasă. Alte marcaje în negru sau bronz pot fi prezente, dar impresia generală a unui heeler albastru este o distribuție albastră.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Herding (AKC)

Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

Greutate: 35 la 50 de lire sterline

Coat și culoare: Culoarea netedă, cu dublu strat de acoperire este, de obicei, albastră, albastră, albastră, albastră, dar poate fi, de asemenea, roșu

Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 02 din 15

    După cum sugerează și numele, Terrierul Blue Kerry vine doar într-o singură culoare: albastru. Această rasă are un strat unic, buclat, care variază în umbră dintr-o ardezie adâncă până la un albastru deschis. În timp ce botul, capul, urechile, coada și picioarele pot fi mai întunecate (sau chiar negre), cererea standard de rasă pentru un câine descris fie ca "albastru-gri", fie "gri-albastru", fie cu o culoare care arată mai mult dominant. Cu toate acestea, nu ar trebui să lipsească nuanța albastră. Toate pupurile Blue Kerry sunt născute negre. Printr-un proces numit "Clearing", haina unui Terrier albastru Kerry se schimbă treptat la culoarea caracteristică a stratului albastru cu aproximativ 18 luni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 17 până la 19 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Suprafață scurtă, albastră de bucle care sunt moi și ondulate fără subsol

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 03 din 15

    Weimaraners sunt de obicei gri cu gri, prezentând gena de coadă brună diluată. În unele Weimaraners, apare o genă diluată neagră, producând un câine de culoare gri închis sau un albastru Weimaraner. În conformitate cu standardul de rasă, Weimaraners acoperite cu albastru sunt descalificate. Spectacole de câine Ofici, oamenii care caută rasele de câine albastru sunt adesea atrase de aspectul atletic și izbitoare al unui Weimaraner albastru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 55 la 90 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt - culoare albastră până la gri

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 04 din 15

    Una dintre cele mai mici rase de câine, nu există nici o lipsă de culori de acoperire pentru Chihuahua - inclusiv o haină albastră frumoasă. Gena albastră recesivă din Chihuahuas este relativ rară. Când apare, albastrul poate fi solid sau apare în combinație cu marcaje de bronz, alb, fawn sau maro. Un strat albastru se poate întoarce în Chihuahuele cu părul cu părul lung și cu părul scurt.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt sau lung în multe culori diferite, inclusiv negru, alb, fawn, albastru și mai mult

    Speranța de viață: 12 până la 20 de ani

    Continuați la 5 din 15 de mai jos.
  • 05 din 15

    Haina de ștanțare a coliei barbă vine într-o mână de culori, inclusiv albastru. În mod obișnuit, cu marcaje albe pe față, piept, picioare și coadă, corpul este întotdeauna solid în culoarea umerilor din spate. Colacii cu barbă albastră se pot naște cu o strat de culoare mai închisă - albastru sau gri - care se luminează treptat pe măsură ce se maturizează.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Shaggy-ul distinctiv, lung, grosier topcoat-culori includ alb cu marcaje roșii, maro sau brânză

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 06 din 15

    Terrierul Boston poartă un mic tuxedo și, în timp ce haina lui este de obicei alb-negru în culoare, un strat roșu redus sau albastru apare uneori. Variația albastră a stratului nu este acceptabilă în conformitate cu standardul de rasă AKC. Stratul albastru al unui terrier de boston poate să apară distinct albastru sau are o nuanță de argint sau gri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 12 la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat neted în culori solide sau accentuată cu alb-negru, alb, albastru și roșu

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 07 din 15

    Picioarele lungi ale lui Greyhound Italian și corpul petite dau acest câine un aspect grațios - mai ales când se întâmplă să fie sportiv. În timp ce nu exclusiv o rasă de câine albastră, Greyhoundul italian poartă gena pentru o haină neagră diluată, arătând ca o haină gri închis, cu o distribuție albastră distinctă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 7 până la 14 kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt, neted, într-o varietate de culori, inclusiv negru, albastru, fawn și multe altele

    Speranța de viață: 14 până la 15 ani

  • 08 din 15

    Blue Lacy este o rasă de câine albastră rară, dezvoltată de frații Lacy ca un drept de ranchi, însoțitor de mână și câine de vânătoare în Texas la mijlocul anilor 1800. În timp ce nu este încă recunoscut AKC, această rasă este câinele de stat Texas. Acești câini poartă gena recesivă responsabilă pentru producerea unei haine albastre și pot produce și puii roșii, creme sau tricolor. Blue Lacy este cunoscută pentru a avea o aptitudine naturală pentru muncă și un nivel ridicat de inteligență.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu este recunoscut de AKC

    Înălţime: 18 până la 21 de centimetri

    Greutate: 25 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat scurt și neted în diferite nuanțe de albastru, cum ar fi gri, argint ușor sau cărbune mai profund, dar poate fi, de asemenea, roșu sau tricolorat

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

    Continuați până la 9 din 15 de mai jos.
  • 09 din 15

    Pentru o Rasa de câine gigant albastru, nu uita mai departe decât Mastiff-ul Neapolitan. Această rasă mare este recunoscută de cadrul impunătorului său și de pielea liberă, care adesea ridlează în jurul capului. Un strat albastru este relativ obișnuit, împreună cu negru, mahon, și Tawny, și pot avea un aspect îngrozit sau dungi. Albastrul este o culoare acceptată în standardul de rasă AKC.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-31 inci

    Greutate: 110 până la 150 de lire sterline

    Coat și culoare: Coapte scurte care vine în culori negre, albastre, mahon și Tawny

    Speranța de viață: 7 până la 9 ani

  • 10 din 15

    Majoritatea oamenilor cunosc chinezii Shar-Pei pentru pliurile de piele și aspectul încrețit. Această rasă de câine vine într-o varietate de culori de strat, inclusiv albastru. Standardul de rasă permite ca un strat Shar-Pei să fie orice culoare - atâta timp cât este solid. Blue Shar-Peis poate varia de la o nuanță mai deschisă de albastru gri până la o culoare ardezie mai profundă. Unii dintre acești câini au umblat de-a lungul spatelui și a urechilor, dar trebuie să aibă aceeași culoare ca și restul hainei. Interesant, această rasă de câine albastră are o limbă albastră-negru, indiferent de culoarea stratului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 18 până la 20 de centimetri

    Greutate: 45 la 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile sunt foarte scurte și brichete în negru, maro, cremă și albastru

    Speranța de viață: 8 până la 12 ani

  • 11 din 15

    Gena responsabilă de diluarea unui strat negru și făcându-se să apară albastru, de asemenea, apare în wolfhounds irlandez. Se crede că această trăsătură a fost moștenită de la o altă rasă de câine albastru gigant, marele Dane. În timp ce multe wolfhounds albastru irlandez apar oarecum gri la prima vedere, hainele lor albastre au o nuanță albastră distinctă și ar putea avea, de asemenea, tampoane de labe, nas și jante de ochi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 30 inci și în sus

    Greutate: 105 până la 120 de lire sterline

    Coat și culoare: Înalt, corpul lung - straturile dure - culorile includ negru, albastru, brindle, cremă, gri și mai mult

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • 12 din 15

    American Staffordshire Terrier este o rasă de multe culori cu păr scurt, grosier. Stratul său de oțel gri este adesea descris ca albastru. În general, apare în combinație cu patch-uri albe.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 17 până la 19 inci la umăr

    Greutate: 40 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, strat neted în negru, brânză, fawn, saba, albastru și maro

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați până la 13 din 15 de mai jos.
  • 13 din 15

    Bluetick Coonhound

    Haina Bluetick Coonhound, haina lucioasă este albastru închis, murdar sau "bifat" cu pete negre pe spate, urechi și laturi. Acest motor dă impresia unei culori albastre marine. Capul și urechile sale sunt în mare parte negre, cu marcaje de bronz pe față.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 21-27 inci

    Greutate: 45 la 80 de kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt, elegant, și strălucitor în albastru închis, cu un corp grosolan murdar - pete negre pe spate, urechi și laturi - pot avea marcaje de bronz.

    Speranța de viață: 11 până la 12 ani

  • 14 din 15

    Shepherd australian

    Păstorii australieni care apar albastru, de obicei, au un model de strat Merle comun în rasă. Haina lui Merle este o lovitură nemaipomenită de nuanțe gri, apărând în mod predominant ca albastru. Shepherdul albastru australian are de obicei o combinație de albastru, gri, negru și alb în blana lui. Blue Merle Aussies poate avea uimitoare ochi albaștrii, Ochii maro, ochii chihlimbarului sau chiar un ochi albastru și unul brun.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul mediu și lung în albastru, Merle roșu, negru sau roșu - toate culorile pot avea marcaje albe și / sau puncte de bronz (cupru)

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 15 din 15

    Marele Dane

    Danezii mari pot avea un strat albastru solid sau un model albastru de harlequin albastru. Harlequin arată ca o bază albă cu spații solide de albastru. Este ușor confundat cu straturile de merle, dar Harlequins tind să fie doar două culori sau nuanțe, iar patch-urile mari de culoare sunt un pic mai distincte. Doar doi câini de rasă pură prezintă haine Harlequin: Marele Danes și Beauceroni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 28 la 34 de centimetri la umăr

    Greutate: 100 la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Păr scurt în brindle, fawn, albastru, negru, harlequin (alb cu patch-uri negre) sau manta (alb-negru)

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă câinii albastri vă întâlnesc fantezia, apoi pur Câini albi, lipsită de orice culoare, probabil că nu vă interesează. Straturile de zăpadă ale câinilor arctici ca Samoyed și Dog american Eskimo adaptat pentru a se potrivi cu împrejurimile lor înghețate, în timp ce câinii albi Komondor Cu Dreadlock-urile lungi albe amestecate cu oile pe care le-ar fi turmei. Alte rase populare albe includ Mari Pyrenees, West Highland Terriers, și bichon Frise.

    Cele mai populare rase de câine în acest an
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 15 Rase de câine albastru pentru iubitorii acestei culori unice