Anxietatea de separare la câini și pui

Anxietatea de separare la câini și pui

Anxietatea de separare la câini este sentimentul de a fi speriat atunci când este lăsat singur. Copiii și adolescenții trec prin ea la un moment dat în viața lor. Puii primesc, de asemenea, atât de mult atașați de proprietarii și mamele astfel încât atunci când sunt separate, se simt ca și cum securitatea lor a fost luată de la ei.

Anxietatea de separare rezultă din stresul legitim în catelus. Apoi devine mai răutăcios când este lăsat singur. Dacă aveți o suferință de catelus de această afecțiune, atunci nu ar fi mai puțin frecventă să găsiți câteva zgârieturi aici și acolo pe podea și o pereche de șosete tocate din fiecare moment și apoi.

Știind Cum de a preveni anxietatea de separare într-un catelus începe prin recunoașterea semnelor cât mai curând posibil. Atunci trebuie să-ți înveți catelul tău câteva trucuri de a te distra când a plecat singur. În acest fel, plictiseala este eliminată lent, deoarece încrederea ei se bazează.

Dacă aveți un catelus care are anxietate de separare, atunci acest articol va discuta Semne și simptome de anxietate și să vă dau un număr de sfaturi pentru a vă ajuta să rezolvați problema.

Care sunt semnele de anxietate de separare?

Ajutând un catel care are această condiție necesită ca, ca proprietar de câine responsabil, puteți ști când semnele încep să afișeze. Numai atunci puteți începe procesul de a ajuta catelul dvs. drăguț să-și sorteze coșmarurile de a fi lăsate singur.

Unele dintre indicii pe care ar trebui să le căutați sunt:

  • Fiind prea vocal: După ce părăsiți doar catelul, începe să urce și să coacă frenetic ore întregi. Acest lucru poate apărea, de asemenea, uneori înainte de a vă întoarce la casă sau chiar pentru întreaga perioadă când sunteți departe.
  • Comportamente distructive: În încercările de a vă urma după ce ați lăsat, catelul încearcă, prin toate mijloacele, să iasă din casă. Veți găsi mestecați, zgârieturi și chiar ghearele pe căile de evacuare, cum ar fi ferestrele și ușile.
  • Saliva: Un catelus de separare anxios va arăta semne de scări excesivă. Când vă întoarceți acasă și găsiți pete de umezeală pe podea și peste tot pe catelus, atunci știți că ceva este în sus.
  • Anexa extremă: Catelul va deveni prea aglomerat de proprietar după ce a fost separat de restul gunoiului. Apoi te urmărește în jurul casei în orice moment. Încercările de a fi lăsate singure îl fac supărat. Când vă întoarceți, salutul și activitățile vor fi peste frenetice.
  • Pierderea apetitului când ați plecat: Veți găsi masa pe care ați lăsat-o neatinsă. Ea va începe doar să mănânce când sunteți în jur. Un cățeluș plictisit ar fi altfel să mănânce din prezența voastră.
  • Comportament inadecvat: Un catelus anxios ar urina accidental și defecate în casă. De asemenea, ar fi obișnuit să găsești casa murdară.

Un punct de a observa, totuși, nu toți puii care portretizează aceste semne vor avea anxietate de separare, la fel ca și nu toți puii cu anxietate de separare vor portretra aceste semne. Va trebui să evaluați reacția (reacțiile) câinelui dvs. și să evaluați dacă sunt sau nu cauzate de anxietatea de separare sau, probabil, din alte motive (lipsa de exercițiu este adesea un bun candidat.)

Semne de anxietate de separare la câini și pui (infografică)
Semne de anxietate de separare în pui și câini! (Infographic)

Top 6 sfaturi pentru a preveni anxietatea de separare în puii

Discutate mai jos sunt unele dintre lucrurile esențiale pe care le puteți face atunci când aveți un nou catelus sau când ați separat unul de restul gunoiului, astfel încât ea se simte confortabilă și relaxată când a plecat acasă singur.

Nu aveți puștiul din jurul tău tot timpul

Asigurați-vă că în primele câteva săptămâni, nu țineți catelul, aveți-o în patul dvs. sau aveți-o în jurul dvs. în orice moment. Aceasta nu ar trebui să fie o scuză pentru a le neglija. Creați ceva timp pentru a juca și a ține-o. Problema cheie este că timpul de redare nu ar trebui să fie în orice moment. Când sughiul vă urmărește, jucați-o răcoroasă și o ignorați.

De asemenea, este recomandabil să Mențineți plecări și sosiri cheie scăzute Pentru că, pentru cățeluși, modul în care părăsiți prezența lor este cheia. Nu fi dramatic când plecați și reveniți. Cu atât mai puțin, puiul este dacă ați plecat sau vă întoarceți, cu atât mai relaxată va fi. Limbajul corpului ar trebui, de asemenea, să dea o asigurare că totul va fi în regulă când ați plecat.

Utilizați Nimic nu este de regulă liberă și # 8221;

În timpul jocului de joc cu catelul dvs., oferiți-i cu unele tratamente și apoi faceți o ieșire. Stați departe pentru câteva minute, apoi reveniți. În acest fel, ea va ști că plecarea voastră vin cu plăcere. Odată cu trecerea timpului, prelungi durata de a fi departe. Pupul va începe să se simtă confortabil singur.

În ceea ce privește nimic pentru o regulă liberă este în cauză, catelul ar trebui să învețe că trebuie să lucreze pentru a obține anumite lucruri. Ea ar trebui să stea înainte de a fi hrănită; Ar trebui, de asemenea, să învețe că timpul ei de joc, precum și mângâierea, ar trebui să fie câștigați.

Furnizați o cutie de siguranță și plasați-o pe cutie

Când intenționați să părăsiți puiul în cutie în timpul zilei când părăsiți casa, atunci este esențial să-l faceți să se simtă în siguranță. Pentru început, lăsați puiul să petreacă ceva timp în cutia sa pentru intervale scurte în timpul zilei până când se dezvoltă o rutină. Când o punem în cutie, asigurați-vă că o faceți foarte în siguranță.

Punându-i în siguranță în cutie când plecați sau în timpul culmei face doar să asocieze cutia cu închisoare și începe să-l respingă. Dacă utilizați cutia noaptea, ar trebui să fie plasată aproape cât mai mult posibil. Când catelul începe să se simtă inconfortabil în cutie, atunci vocea ta ar trebui să o calmeze.

Simțiți-vă liber să utilizați a tunete sau vesta de câine de anxietate Pentru a vă relaxa și a vă calma câinele în timp ce sunteți departe. De asemenea, am examinat Vesturi ponderate pentru câini!

Instruirea cu ascultare

Dacă vă antrenezi cățelușul tău ascultător și disciplinat atunci acest lucru va fi cu siguranță un tratament pentru anxietatea de separare într-un catelus. Catelul devine apoi știe că se așteaptă de la ea. Ea realizează atunci când un obicei rău nu mai este tolerat și îl oprește fără să intervină.

Formarea ar trebui să se întâmple în diferite părți și pentru diferite sume de timp. Fiind politicos pentru oaspeți este o altă virtute pe care ar trebui să o insufleți în catelul dvs., astfel încât să nu se simtă ciudat când ai prieteni. Utilizați delicioase Puppy Tratamente Pentru a-ți motiva câinele!

Exercițiu suficient

Asigurați exerciții adecvate pentru catelul dvs., asigurându-vă că limitele ei nu sunt depășite. Acest lucru este necesar în special pentru puii mari de rasă. Au o mulțime de energie pentru a arde. După ce catelul devine obosit, este mai probabil să se stabilească când pleci.

Exerciții fizice mintale va fi la fel de esențial ca și cele fizice. Joacă jocuri care îmbunătățesc auto-controlul, răbdarea și focalizarea. Acestea sunt esențiale atunci când ea este lăsată singură. Oferind unele jucării de joc pentru ca catelus atunci când o părăsesc în cutie, pot face și minuni. Cu cât este mai distractivă în ea, cu atât mai mult devine obișnuit să fie în cutie. Ea ar crede că este locul în care este distracția.

De exemplu, unii proprietari fac o rapidă câine treadmill Sesiune dimineața, astfel încât câinele este drenat pentru restul zilei. Prea drenat pentru a fi anxios.

Medicament

Instruirea și disciplinarea catelului dvs. pot să nu împiedice ca catelul să dezvolte anxietatea de separare. Unele veterinări recomandă anumite medicamente pentru a ajuta catelul dvs. să se calmeze de la atacurile de panică și de tulburările de anxietate.

Aceste medicamente ar trebui să fie prescrisă numai de un veterinar și nu a fost cumpărat deasupra tejghelei. Ar trebui să fii foarte sârguincios atunci când le folosești pe tinerii tăi.
De asemenea, puteți alege să utilizați suplimente naturale pentru a vă ajuta pe catelul de luptă. Acestea lucrează pentru a induce calm și relaxare la catelus.

Concluzie

În primul rând, urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea Cum de a preveni și trata anxietatea de separare la câini și pui de toate varstele. Este un videoclip foarte bine în valoare de vizionare (de 12 minute de lungă durată, totuși!)

Anxietatea de separare poate fi prevenită și depășită în orice catelus. Procesul are diferite durate pentru diferite pui, dar este posibil. Cu răbdare, timp și consistență, catelul tău va fi în curând capabil să-și stăpânească temerile și neliniștiile.

Aceste sfaturi vă pot ajuta să atingeți rezultatele dorite într-o perioadă scurtă de timp. Un catelus ar fi în mod obișnuit vă vedeți ca lider, Deci, fii unul și dictează ce trebuie făcut. Dar nu fi prea strictă. Acest lucru agravează situația. Permiteți ceva timp să jucați și să vă legați cu dvs. Problema cheie este că cățelul nu ar trebui să li se permită să-și petreacă tot timpul cu dvs.

Sper că acest articol vă va ajuta să vă opriți toți urlărea și cultivarea catelului dvs. de îndată ce o părăsiți singuri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Anxietatea de separare la câini și pui