13 Rase de pisici cu ochi mari

Devon rex pisică cu ochi verzi mari

Dacă căutați o pisică cu caracteristici unice, nu căutați mai departe. Această colecție de pisici cu ochi mari este serios drăguț și include atât rase familiare, cum ar fi frumoasele persane și feline mai exotice, cum ar fi Tonkinese sau Singapura. În timp ce fiecare felină are un patrimoniu și aspect unic, fiecare dintre aceste rase sunt pisici cu ochi mari - și chiar inimi mai mari.

Acestea sunt cele mai populare rase de pisici
01 din 13

Deseori, aparând pe lista pisicilor acoperite cu corale sau cele mai bune pisici hipoalergene, Cornish Rex nu este străin să fie în partea de sus a raselor de pisici de specialitate. Dar de data aceasta este pentru privirea captivantă a acestei pisici rasa cu ochii mari.

Cornish Rex are un cap în formă de triunghi care dă naștere la poziția și dimensiunea proeminentă a ochilor în formă de ovală. Ochii sunt adesea de aur, deși sunt posibile și ochi verzi, albastre, maro și alune. Indiferent de culoarea ochilor, Standard de rasă indică faptul că culoarea ochilor ar trebui să fie "clară, intensă și adecvată pentru a acoperi culoarea."

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 11 până la 15 inci

Greutate: 6 până la 10 kilograme

Caracteristici fizice: Părul strâns, curat, cu un cap triunghiular și urechi de dimensiuni mari, amplasate pe scară largă

  • 02 din 13

    Similar cu Rex Cornish, Devon Rex câștigă de obicei faima pentru haina sa curbată. Cu toate acestea, această rasă are, de asemenea, ochi mari în formă de oval, care îi dau o privire în afara acestei lumi. Corpul Svelte asociat cu ochii mari și urechile largi, triunghiulare, înseamnă că aceste pisici comandă atenția atunci când merg într-o cameră.

    Toate nuanțele culorii ochilor sunt acceptabile într-un Rex Devon, deși pisicile cu un strat de culoare de nurcă vor avea adesea ochi și pisici de acvari cu un strat de culoare, adesea sporturi frumoase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Fine la structura osoasă medie, cu piept marin și cap triunghiular - strat moale, subțire, curbată

  • 03 din 13

    Singapura

    Una dintre cele mai mici feline se întâmplă, de asemenea, una dintre rasele de pisică cu cei mai mari ochi. Singapura, care a provenit pe străzile din Singapore, este Cea mai mică rasă de pisici înregistrată și este cel mai bine cunoscut pentru ochii ei mari, expresivi și afectivi, jucători, adăugând numai la apelul de cutenitate al acestor mașini de buzunar de buzunar.

    Ochii de migdale din Singapura sunt culori alune, verde sau galben. Ochii mari, largi, sunt o caracteristică integrantă a rasei că Standard de rasă afirmă în mod specific că ochii mici sunt o greșeală serioasă pentru rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 4 până la 8 kilograme

    Caracteristici fizice: Petite, dar statură musculară - cap rotunjit și ochi mari

  • 04 din 13

    Sphynx

    De obicei, cunoscut pentru pielea ei fără păr, sphynxul este, de asemenea, cunoscut pentru privirea sa de arestare și expresii aproape umane (și personalitate). Poate că este lipsa de blană facială, dar nu există nici o îndoială că Sfinxul te va atrage cu ochii ei mari și în formă de unic. Descrise în Standard de rasă Ca "în formă de lămâie", ochii acestei rase de pisică au un centru larg deschis, care ajunge la un punct de la fiecare parte a ochiului. În timp ce o varietate de culori de ochi sunt posibile pentru această rasă de pisică, albastru, aqua și nuanțe verzi, evidențiază, în special, privirea mare a sphynxului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corp fără păr, cu pigmentare a pielii care oferă diferite tipuri de culori - membre lungi și cap de back-triunghiuri arcuite cu ochi în formă de lămâie

    Continuați la 5 din 13 de mai jos.
  • 05 din 13

    Poate că se datorează fata mică, plină, rotundă, ochii plini sunt proeminenți pe această rasă de pisică exotică. Persanii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru o peperii albastră strălucitoare, care lovesc un contrast frumos cu hainele lor lungi și pufoase. Cu toate acestea, sunt posibile și ochi de cupru sau ochi ciudați (un albastru, un cupru).

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul de dimensiuni medii cu stradă lungă, plină, cu ochi rotunzi

  • 06 din 13

    Caracteristica cea mai distinctă a foliei scoțiene ar putea fi urechile sale, care par să se plângă și să se așeze pe cap. Dar să nu fie trecute cu vederea este faptul că foldul scoțian a rotunjit, ochii mari, care, împreună cu urechile sale, dau aceste pisici un aspect chinintessențial drăguț drăguț.

    Ochii foldului scoțian includ culori, cum ar fi cupru, aur, albastru și verde și sunt în mod special rotunjite în formă. Nasul larg din centrul feței separă ochii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 9 până la 13 kilograme (bărbați) - 6 până la 9 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Fața și corpul rotund cu urechi pliate de aspect compacte și ochi mari și rotunzi

  • 07 din 13

    Priviți în ochii unui Kitty Tonkinese și este posibil să nu puteți privi departe. În plus față de ochii mari, rotunzi, aceste pisici au culori exotice ale ochilor ca Aqua, albastru cer, violet și aur. Rasa sa dezvoltat ca o cruce între Birmene, care este, de asemenea, o pisică de pisică cu ochi mari, iar Siamese, care au culori stropite și gene variate. Împreună, acest patrimoniu dă tonkinezii mari, colorați, care sunt unice în lumea pisică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corp de dimensiuni medii cu ochi scurți, în formă de migdale în nuanțe, cum ar fi Aqua, Aur și Albastru

  • 08 din 13

    Pisica birmanezilor, așa cum o știm astăzi este rezultatul crucii de Cat de cupru nativ din Birma (acum cunoscut sub numele de Mynamar) cu Siamese. De fapt, toate birmenes urmărește patrimoniul lor la o femeie Burma Kitty numit Wong Mau. O altă caracteristică pe care toate pisicile Birmane le împărtășesc sunt ochi mari rotunde care vin în aur strălucitor sau strălucitor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat scurt cu picioare lungi și ochi expresivi, rotunjite, este în primul rând salbat, șampanie, platină și albastru

    Continuați până la 9 din 13 de mai jos.
  • 09 din 13

    Frumosul albastru rus este, de asemenea, o rasă de pisică de top cu ochi mari. Aceste mașini au un cap triunghiular cu ochi rotunzi, largi, care întotdeauna par să te urmărească - cu excepția cazului în care un pui de pisică este în desfășurare!

    Ceea ce este cel mai interesant despre acele ochi de rasă de pisică este faptul că toți pisoiul se nasc cu ochii galbeni. Pe măsură ce pisoiul se maturizează, ochii vor trece încet la verde - culoarea ochilor oficial a acestei pisici cu ochi mari.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Fine-Boned cu cap de membri lungi - cap triunghiular cu ochi verzi distincți și haina largă a nasului-pluș în albastru-gri

  • 10 din 13

    Aproape toate trăsăturile britanicului shorthair sunt rotunde, iar ochii acestei rase de pisică nu fac excepție. Aceste pisici au ochi mari, rotunde și bine deschise, conform Standard de rasă. Imaginile rasei au adesea o haină albastră asociată cu ochi superbi de aur, dar trebuie remarcat faptul că o mare varietate de culori și culori ale ochilor sunt posibile - inclusiv verde, albastru și cupru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 9 până la 17 kilograme (bărbați) - 7 până la 12 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Fața rotundă și corpul cu bărbați care au jowls greu - strat scurt, dar dens în ambele nuanțe solide, inclusiv alb, albastru și negru, împreună cu variațiile de tabby, calico, umbrite sau bi-color

  • 11 din 13

    Abyssinianul este o pisică exotică din mai multe motive, nu cel puțin din care este ochii lor mari și expresivi. Interesant, aceste pisici au ochi în formă de migdale care sunt destul de unici în lumea felină. Cu un colț unghiular distinct, ei nu sunt forma tipică rotundă a multor rase de pisică cu ochi mari.

    Una dintre trăsăturile unice ale ochilor pisici abisinieni este o linie subțire întunecată care înconjoară ochiul, oferind un contrast ridicat cu culoarea adesea verde sau a aurului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat de mătăsos în lungime scurtă până la mediu - înapoi ușor arcuit cu urechi lungi - urechi triunghiulare și ochi în formă de migdale

  • 12 din 13

    Chartreux este o rasă de pisică cu ochi rotunzi care par a fi întotdeauna alertă și expresivă expresivă. O comoară națională în Franța, pisica Charreux are un strat uniform albastru-gri, iar ochii sunt, de asemenea, oarecum standard în culori de la cupru la aur. In conformitate cu Standard de rasă, Cea mai de dorit culoare este o nuanță de culoare portocalie profundă, care accentuează frumos haina albastră a lui Chartreux.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 12 la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Cap rotund și haina groasă de culoare albastră solidă, cu o textura oarecum lână, care variază în umbră de la cenușă ușoară până la ardezie gri

    Continuați până la 13 din 13 de mai jos.
  • 13 din 13

    Unic în aspectul său de leopard, Ocicat este, de asemenea, o rasă de pisică cu ochi mari. Această felină frisky are ochi mari, în formă de migdale. Se unesc în sus în colț și sunt într-un set oarecum larg - trebuie să existe întotdeauna mai mult decât lățimea unui ochi între fiecare ochi în funcție de orientări stabilite pentru rasă. Ocicaturile au gene diverse și culoarea ochilor poate varia foarte mult cu toate culorile fiind acceptabile pentru rasă - cu excepția albastru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 15 kilograme (bărbați) - 6 până la 9 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Atletic cu coada lungă - strat de tabby cu părul scurt, cu diverse nuanțe de spotting, inclusiv albastru, maro, lavandă, fawn și argint

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 13 Rase de pisici cu ochi mari