Cum să reproduceți păstorii australieni

Cum să reproduceți păstorii australieni

Dacă vă întrebați Cum să reproduceți păstorii australieni, Acest articol vă oferă toate informațiile necesare. Din originea rasei la cele mai bune practici de reproducere și gestionarea așternutului Aussie.

Shepherd australian este o rasă populară că proprietarii și familiile iubesc pur și simplu. Ca o rasă de câine de vânătoare, Aussie este un tip de câine foarte atletic, energic și condus,

Contextul reproducerii Australian Shepherd

Păstorul australian aparține în mod tradițional coastei de vest a Statelor Unite ale Americii. Creșterea ausii, deoarece acestea sunt cunoscute popular, a început în jurul anului 1804.

Teoriile de origine

În timp ce sufixul Păstor vine clar de la abilitățile sale de vânătoare de oi, prefixul australian este oarecum ambiguă. Nimeni nu știe cu adevărat unde sau Cum a venit de fapt păstorul australian. Cu toate acestea, avem câteva teorii care să încerce să susțină această nomenclatură.

Din Spania

O teorie sugerează că rasa a provenit din Spania. Aceasta provine din faptul că Păstorul australian a avut numeroase nume înainte ca "australianul" să fie blocat.

A fost numită Shepherd spaniol, Mexican Shepherd, Austria Shepherd, și chiar California Shepherd! Astfel încât această teorie ia din toate numele anterioare și sugerează că rasa a fost inițial din Spania sau Basca. Păstorii, care obișnuiau să-și asigure păstorii australieni pentru a-și turma oile, au migrat din Spania până la Coasta de Vest, prin Australia. Este probabil aici că această rasă a primit numele său actual.

De la coasta de vest

O altă teorie sugerează că câinii originat în Coasta de Vest el însuși. Într-adevăr, crescătorii australian de păstor trebuie să fi realizat potențialul acestei rase de câine nedefectuale. Astfel, a început reproducerea comercială a păstorilor australieni, care au fost instruiți și trimis la fermieri din California & Colorado.

Numele "Australian" a fost probabil din cauza oilor australiene importate pe care le-au împrăștiat aici în California.

Asemănarea cu rasele australiene

Cu toate acestea, o altă teorie care înconjoară numele a fost dată datorită lor asemănarea cu diverse rase locale de câine australian (E.G. Câinele de bovine australiene). Unii alții cred că este din cauza probabilității încrucișare a unui câine ciobănesc cu o rasă australiană.

Oricare ar fi motivul din spatele acestui lucru, câinele australian de ciobanesc a devenit popular departe și larg, nu doar pentru aspectul său cuddly, fericit, ci și pentru abilitățile sale impecabile de oi.

Popularitatea păstorilor australieni

Creșterea păstorilor australieni este deosebit de populară în Connecticut, unde este numărul unu și cel mai preferat câine. Rasa se apucă încet în altă parte a țării.

Familiile care trăiesc pe ferme sau ferme sunt deosebit de îndrăgostite de această rasă datorită abilităților sale de îmbătrânire a oilor. Păstorul australian se ajustează foarte bine la altitudini mai mari, care o face o rasă preferată pentru cei care trăiesc în regiuni mai reci. Coaful lucios al câinelui, jucători fermecătoare și aspectul huggabil îl fac un membru excelent al familiei.

Culori

Păstorul australian vine patru culori acceptate:

  1. negru,
  2. albastru,
  3. roșu, și
  4. alb.

Cu toate acestea, aceste culori nu sunt întotdeauna solide. Aussie are un "merle& # 8216;, a genetic Distincția văzută. Gena Merle este responsabil pentru crearea unor modele diferite colorate pe corpul câinelui, dând un efect asemănător marmurei asupra stratului câinelui.

Gena Merle poate afecta, de asemenea, aspectul general al câinelui prin modificarea culorilor ochilor lor. De obicei, acest efect de marfă este prezent pe una sau pe toate părțile corporale următoare:

  • față,
  • gât,
  • labele,
  • Underbelly, și
  • cufăr.

În timp ce sporește aspectul Aussie, la sfârșitul zilei, gena Merle are și consecințe genetice. Un crescător ar trebui să fie conștient de cât de periculoși câini merle pot fi și cum să facă destul, nu bolnav atunci când reproduceți păstorii australieni. regulă este simplu - Niciodată nu rasează doi câini merle împreună!

AKC acceptă păstori australieni care sunt negri sau gri cu albastru sau cremă albastră sau culoare hepatică, cu Red Merle. Păstorii negri sau roșii australieni au, în general, marcaje de cupru merle pe ele.

Miniatura Aussie

Acum, dacă ați crezut că păstorul australian a fost un câine drăguț, așteptați până veți vedea Miniatura Australia Shepherd. Se numește în general Miniatura American Shepherd.

Australian Shepherd Breeders din America de Nord au creat miniatura Aussie, prin reproducerea câtorva ciobanești australieni de dimensiuni mici. Acestea sunt combinația perfectă a robustului, dar cuddly și Creșteți până la 18 inci. Dimensiunea și aspectul lor le fac perfect pentru case mici și ferme. Ei au și fermecătorul Merle, în negru, albastru sau roșu, la fel ca și omologii lor de dimensiuni standard.

În timp ce nu sunt la fel de activi ca și păstorii australieni de dimensiuni, ausii miniaturale necesită exerciții regulate. Când a fost cooped în interior fără activitate prea mult timp, ei tind să devină snappy și nerăbdător. Acestea sunt altfel calde și foarte prietenoase.

Temperatura păstorilor australieni

Shepherds australieni sunt foarte inteligent și Câini antrenori. Ele sunt sociabile și iubesc oamenii. Ei sunt prietenoși și pot trăi cu familii foarte confortabil. Câini de lucru inițial, ajutând localnicii oi, Aussie este o rasă activă și entuziastă, care poate supraviețui și la altitudini mai mari.

Deoarece acestea sunt o amalgamare a mai multor caracteristici unice, păstorul australian face pentru un animal de companie versatil. Poate trăi la fel de ușor pe o fermă, deoarece poate trăi în Alpi și cu familii urbane.

Foarte activ

Ca un câine care ar putea fi bovine și supraviețui la niveluri scăzute de oxigen, Nu este o surpriză faptul că păstorii australieni sunt o rasă de câine super-activă. Gândiți-vă la canin Flash! Ei vor fi întotdeauna găsiți în jur sau alergând în jur, dar nu stați niciodată. Ele sunt, ca atare, nu este o rasă ideală pentru a aduce case mici sau aglomerate.

Este esențial să le angajați în mod mental și fizic în orice moment - fie prin trucuri sau jocuri noi sau prin a le face să funcționeze. Un văr îndepărtat este Collie de frontieră (cunoscută sub numele de rasa inteligentă). Ei fac și câinii de gardă de alertă, pentru că odată ce se adaptează la gospodăria dvs., ei se protejează foarte mult. Dacă le tratați bine, ei vor fi extrem de Devotați și loiali la proprietarii lor și își pune viața în jos pentru bunăstarea casei. Da, sunt bine!

Cu toate acestea, lipsa de exerciții și formare le poate face foarte angsty. Aussie nu are o rasă de lătrat - vor lătra pentru a avertiza, dar nu latră obsesiv așa. Practic, ei nu pot să stea în jur nu fac nimic. Deci, atunci când le păstrați fără activitate prea mult timp, ei vor arăta comportamente agresive cum ar fi lătratul, mestecarea sau gnawing la lucruri. Dacă vedeți un astfel de comportament de la un ciobanesc australian, este cel mai probabil vina dvs.

Câine de lucru

Păstorul australian asociat cu herding bovine și astfel rasa instinctiv are reflexe. Cu toate acestea, amintiți-vă că nu fiecare câine de păstor, creat pentru Herding este un expert la el.

Chiar și păstorii australieni au nevoie de instruire intensă dacă trebuie să funcționeze ca câini de lucru. Cu toate acestea, motivul care le-a ales pentru această sarcină este că ele provin dintr-o rasă care inițiază inițial bovine. Ca rezultat, ele tind să aibă reflexe vestigiale în ele.

Aceste reflexe pot fi văzute sub forma capacității lor naturale de a controla mișcarea altor animale într-o turmă. Deci, cu o mică pregătire, veți vedea că le-ați așezat sau în jurul acestor animale de turmă mai mari, încercând să le direcționați spre o anumită direcție.

Inteligență înaltă

Păstorul australian face ca un tovarăș excelent, fie prin gardian sau de joacă. Ca o rasă de câine, păstorul australian este a verișoară apropiată la collie de frontieră - cea mai inteligentă rasă de câini acolo. Deci, genetic au inteligență solidă.

Ele sunt ușor de tratare și foarte active. Ei vor face cu bucurie anumite treburi de dimineață, cum ar aduce ziarul în fiecare dimineață de la poartă cu ușurință.

Vigilența și inteligența lor le fac Câini excelent de lucru În mai multe specialități: Herding câini, Câinii de salvare și căutare, Câini de fermă, și Terapie Dogs de asemenea. Ele pot chiar să exceleze la detectare și pot face minuni pentru persoanele cu dizabilități prea.

Pentru cei care au creat păstori australieni sau le au ca animale de companie, este important să își exercită inteligența la potențialul maxim. Construiți-le labirint și jocuri și petreceți timp și efort de formare pentru a identifica sunete familiare. Păstorii australieni tind să fie buni la discriminarea între sunetele familiare și nefamiliare.

Preocupări de sănătate în timp ce reproduceți păstorii australieni

Probleme de sănătate veterinară și medicală

Păstorii australieni trăiesc pentru o medie de 12-13 ani. Ele nu sunt doar una dintre cele mai inteligente, ci și una dintre cele mai sănătoase rase de câine acolo.

Un Aussie adult ar fi ușor în greutate oriunde până la 30 de kilograme, în creștere de aproximativ 2 ft. in marime. În timp ce au anumite probleme de sănătate, în cea mai mare parte legată de Gena Merle care le dă haina lor de marmură distinctă, sunt câini sănătoși și activi.

Hip și displazie cot

Aceasta este o condiție extrem de dureroasă care afectează o mulțime de rase de câini, în special cele mai mari. Alți câini de vânătoare, cum ar fi Ciobănesc german de asemenea, cădeți pradă acestei condiții de excrusare. Displazie poate afecta unul sau toate cele patru picioare ale unui câine.

Hip și displazia cotului se referă la Incapacitatea articulațiilor osoase să se potrivească în siguranță cu femurul sau coapsația. Articulația pelviană a hipboneului este ușor înclinată, ceea ce face ca picioarele să se prăbușească. Hip displazia poate provoca daune mai grave și durabile, cum ar fi lamele la câini. Este versiunea canină a artritei.

Mai des decât nu, această condiție este cauzată de factorii de mediu și genetici. O mulțime de veterinari recomandă pierderea în greutate și exercițiul pentru câini înainte de a prescrie medicamente pentru această condiție.

Collie Eye Anomaly

Collie Eye Anomaly afectează direct ochii, deteriorarea retinei, sclera și coroidului. Poate provoca chiar și orbire permanentă sau cataractă la câini. Cauza principală a anomaliei ochiului Collie este în gene, ceea ce duce la o dezvoltare necorespunzătoare a ochilor.

CEA este o boală foarte disconfort că se întâmplă cu un câine. Cu toate acestea, o altă preocupare de sănătate care afectează în mare măsură câinii de păstori, CEA, deoarece este cunoscută popular, poate avea efecte pe termen lung.

Pentru a vă salva amicul Aussie din această boală severă, trebuie să păstrați pur și simplu o privire pentru semnele indicative ale CEA. Dacă vedeți un loc pe ochii câinelui sau observați orice schimbări de comportament, cum ar fi bumping în pereți sau lipsiți castronul său alimentar, luați imediat ciobanul australian la veterinar.

Mutația genei MDR1

Probabil cea mai proastă preocupare de sănătate pentru toți crescătorii Collie și Australian Shepherd - mutația genei MDR1 este scurtă pentru Gena de rezistență multi-medicament. Această mutație afectează proteina în corpul unui câine.

Câinii cu această mutație au o aversiune față de cele mai multe droguri. Această proteină - P-glicoproteină - este un tip de fluid care este responsabil pentru spălarea medicamentelor din creierul unui câine. O face inutil, provocând acumularea de reziduuri de droguri în creier. Rezultant, câinele începe să obțină convulsii și, în cele din urmă, poate muri de ataxie, echivalentul caninului unui accident vascular cerebral.

În cuvinte mai simple, mutația genei MDR1 face ca câinii alergic la anumite medicamente generice. Ei fac mai mult rău decât bine într-un corp de câine și, în cele din urmă, îi ucide.

Epilepsie

Rasele ca păstorii australieni au o Susceptibilitate mai mare la epilepsie și convulsii decât cele mai multe alte rase de câine. Epilepsia și convulsii la câini sunt mai mult sau mai puțin ca cele observate la om. Câinele va pierde controlul asupra corpului său și, eventual, pierde conștiința, corpurile lor vor deveni rigide și incontinența urinară poate fi de asemenea văzută. Ochii lor se vor rostogoli și limbile vor ieși afară.

O astfel de boală se desfășoară în genele lor și este probabil ca, dacă un părinte ar fi convulsivul și copilul le va avea. O mulțime de factori pot provoca epilepsie într-un cioban australian, variind de la tumori cerebrale la diabetul slab controlat.

Pentru a avea grijă de Aussie, în timpul unei confiscări, dați-le o pătură confortabilă și un mediu confortabil. Păstrați alți câini departe de ei, dați-le spațiul lor și opriți zgomotele puternice.

Probleme oculare

Păstorii australieni au o predispoziție genetică către probleme oculare Datorită genei lor merle. Culoarea de merle și gena asociată își modifică ochii, schimbându-și culorile. Puteți vedea chiar un câine australian ciobănesc cu două ochi colorate diferite! Asta e cât de mult afectează merlele ochii.

Este apoi destul de evident că această înclinație genetică spre problemele oculare va conduce, de asemenea, la alte complicații pentru ei. Păstorul australian este una dintre puținele rase care suferă foarte mult de cataractă și disticiază - o tulburare în care genele cresc anormal de lungă, provocând o viziune obstrucționată.

Distrofie corneană și Defectele pleoapelor sunt, de asemenea, destul de comune în păstorii australieni.

Alte preocupări de sănătate

Shepherds australieni sunt vulnerabili la gena Merle. O gunoi născută din două părinți merle poate arăta semne de Double Merle - un defect genetic care poate provoca Pierderea vederii și a auzului în descendența. În mod ironic, un dublu Merle determină, de asemenea, absența efectului marmorat, creând puii solizi colorați.

Shepherdele australiene sunt, de asemenea, foarte predispuse la Hipotiroidismul și se întâmplă să sufere de o afecțiune numită Dermatita solară nazală.

Shepherd australian este o rasă care este foarte Ușor de ras și lucrați cu. Ele sunt sănătoase, active, inteligente și prezintă nici o problemă la crescători sau familii.

CÂȘTIGĂRI AUSTRALIAN AUSTRALIAN (GHID)
Ghidul nostru cu privire la modul de rasă Aussies calea etică!

Cum să reproduceți păstorii australieni

Există câteva probleme cu ei machiaj genetic care pot provoca probleme pe termen lung. Dar toate în toate, este un câine strălucit de a se reproduce și de a fi, chiar dacă nu este complet perfect. Ca un crescător australian de păstor, există anumite lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a începe procesul de reproducere. Sarcini de sarcini tind să se desfășoare fără probleme.

Dimensiunea gunoiului

Dimensiunea medie a gunoiului de păstori sănătoși australieni este între 7 și 8 pui. Ca o apariție rară, ausii mai mari pot fi chiar de așteptat să transporte cât mai mult de 10 pui într-un singur gunoi. O miniatură sau un păstor australian australian, totuși, poate da naștere doar la 2 sau 3 pui la un moment dat.

Dimensiunea gunoiului oricărui câine se bazează pe umerii ambelor părinți. Păstorii australieni fiind câini foarte activi, tind să fie mai puternici și mai roboriți. A Dog de sex masculin dovedit va avea probabil spermă de înaltă calitate, care poate fertiliza mai mult de un ou într-o singură dată, crescând numărul de gunoi.

Mai târziu, va depinde de cât de sănătoasă este mama, pentru a putea dezvolta bebelușii în interiorul ei și nașterea lor fără complicații. Orice defecte de canale genetice ale mamei ar putea compromite dimensiunea așternutului.

Merle-to-merle

Ca un crescător australian de păstor, este important să înțelegeți Implicații îngrozitoare de reproducere a două Aussies Merle cu un alt Merle Aussie.

Merle este un apariție genetică într-un păstor australian, care este responsabil pentru le-a împrumutat efectul lor de culoare marbled distinctiv. Cu toate acestea, când doi câini merle vin împreună, există o șansă mare ca așternutul rezultat să aibă a Gena dublă Merle. Astfel de pui sunt de obicei născut toate alb și poate avea organe interne subdezvoltate sau alte preocupări de sănătate alarmante (E.G. orb, surzi și mute).

Unii crescători australieni australian au tendința de a eutaniza toți puii australian alb australian, determinând acești câini să fie o raritate acum. Ca crescător, este în întregime chemarea dvs. despre ce să faceți. Nu este nevoie să mergeți la astfel de extreme, așa cum ați putea pur și simplu niciodată să nu creați acești câini - neutering și Spaying lor! În plus, este posibil să nu găsiți niciunarii pentru descendenți ai celor două câini de ciobanești australieni Merle.

Exemplu de collie de frontieră albastră
Exemplu de collie de frontieră albastră

Dificultăți de naștere

În timp ce femeile australiene au fost rareori arătate semne de Probleme de naștere, un uter slab sau un canal de naștere mai slab poate prezenta probleme periculoase. Păstorul australian este o rasă, în care, în loc de mamă, tatăl se confruntă cu probleme de reproducere.

Păstorii australieni masculi sunt cunoscuți să sufere probleme testiculare, ceea ce înseamnă că testiculele lor sunt fie subdezvoltate, fie ne-dezvoltate. În unele cazuri, ausii de sex masculin vor avea Testicule reținute, care pot fi corectate chirurgical. Cu toate acestea, în niște păstori australieni, testiculele nu coboară deloc. Dacă un testicul nu apare până când puiul are vârsta de patru luni, există o șansă corectă că nu pot apărea niciodată.

Clientelă

Orice crescător australian de păstor dorește să știe cine este clientela lor și despre care își reproducă câinii.

Oamenii ideali care doresc să dețină un păstor australian vor fi familii iubitoare de câini, cu grădini mari sau case suburbane mai mari, unde câinele poate funcționa liber. Dacă nu, cuplurile urbane și familiile care au un parc în apropiere sunt alegeri bune.

Majoritatea familiilor care vor dori să adopte un păstor australian, îi vor dori, deoarece vor face animale de companie frumoase. Pentru acești oameni, va trebui să se alăture Alegeți câinii de împerechere.

Dacă vă îndreptați Vindem puii la păstori sau ferme, munca ta este tăiată pentru tine. În ciuda faptului că a fost o rasă de ciobanesc, păstorii australieni necesită o pregătire amplă și exerciții pentru a fi capabili să devină bovine sau să servească scopurile unei ferme de lucru / câine de ranch. Asa de Închiriați un antrenor profesionist sau să vă puneți în timp și să vă deplasați să utilizați și să redirecționați constructiv inteligența și abilitățile unui tânăr Aussie.

Prețuri

În medie, un păstor australian costă de oriunde între 600 de dolari la 1.000 $. Câinii mai mari și adulți pot aduce un preț mai mare, în funcție de cât de bine socializate, instruiți și ascultători sunt. Câini de sex feminin poate aduce prețuri mai mari datorită potențialului lor de reproducere.

Nu există prea multă diferență între prețul de vânzare al unui catelus Aussie și al unui păstor australian miniatural. Cele miniaturale pot aduce oriunde între 700 de dolari- $ 800.

Puteți chiar Obțineți prețuri mai bune dacă câinele dvs. este instruit să lucreze în anumite condiții ca pe o fermă sau în munți.

AKC vs Asca

Datorită patrimoniului vag și vasta ramificare a liniilor genetice ale păstorilor australieni, AKC-ul tinde să fie ușor prejudiciat împotriva păstorilor australieni. Aceasta este în mare măsură credința în mijlocul comunității de crescători ai lui australian.

Au existat incidente de crescători non-AKC care au avut probleme să-și înregistreze păstorii australieni la prestigiosul club american Kennel.

Pe de altă parte, ASCA, Clubul Australian Shepherd din America este mult mai implicat în reproducerea păstorilor australieni și înțelegerea înregistrărilor lor.

ASCA a fost înființată în 1957 și este de departe, una dintre cele mai mari cluburi canine specifice de rasă din Statele Unite ale Americii - Asta ar trebui să spună multe despre credibilitatea clubului.

Shepherds australian - Întrebări frecvente

Următoarele sunt câteva dintre întrebările frecvente referitoare la modul de rasă a lui Australian Shepherd și răspunsuri concise la ele.

Cât de mult exercițiu au nevoie de păstori australieni?

Păstorii australieni au nevoie de o cantitate substanțială de exerciții zilnice și nu doar fizice. Aussii sunt câini extrem de inteligenți care necesită, de asemenea, o mulțime de stimuli mentali să funcționeze și să rămână fericiți.

Pentru a putea deține un păstor australian, trebuie să aveți timp și energie pentru a ține pasul cu ei și de a le acorda o atenție adecvată. Dacă nu este prevăzut cu exercițiul și atenția necesară, un păstor australian australiat poate începe să arate un comportament agresiv și să înceapă să-i rămână la lucruri.

Copiii sunt un exercițiu excelent pentru păstorii australieni, trebuie să le faceți să alerge cu ei sau să jucați să preluați sau să creați obstacole pentru ca ei să treacă. O oră sau două exerciții fizice riguroase în fiecare zi este o necesitate pentru păstorii australieni. Dacă nu le puteți lua în parc în fiecare zi sau aveți probleme la joc cu ei, instruiți-i să facă sarcini simple în jurul casei pentru a-și păstra mintea și energia ocupată.

Care sunt nevoile de îngrijire ale unui păstor australian?

Shepherdele australiene au o haină lungă lucioasă care are nevoie Spălare frecventă și tuns ocazional.

O periaj săptămânal de păr și îngrijire cuplată cu scăldat își păstrează stratul strălucitor și matasos. Acest lucru trebuie făcut cel puțin o dată în zece douăsprezece zile pentru a menține murdăria, resturile și pielea moartă să se acumuleze pe pielea lor. Mergând prea mult fără băi vor avea ca rezultat și tulburări ale pielii.

In timpul Aussie de vărsare a sezonului, Cerințe de îngrijire se dublează! Cu blana lor de vărsare, este important să continuați să-l spălați pentru a evita maturile și murdăria. Dar dacă câinele tău îi place să devină noroid, atunci ai lucrarea ta tăiată pentru tine. Haina lor dublă poate ascunde murdăria tot drumul în interiorul care vă cere să vă dați câinelui dvs. o spălare plăcută în fiecare zi. Haina lor dublă constă dintr-un păr de protecție mai groasă și mai dur, cu un strat neted matasos și moale dedesubt. Zona gâtului și coada sunt, de obicei, scruffy, așa că trebuie să păstrați o perie de câine cu două sensuri la îndemână.

Sunt păstori australieni protectoare?

Ca orice altă rasă de herding, Și păstorii australieni se nasc cu instinctul natural de a proteja și de a direcționa. Ei au capacitatea de a sănice la picioarele animalelor mai mari și să le îndrepte spre o anumită direcție. Ei pot face același lucru cu copiii.

Cea mai bună parte despre păstorii australieni este că ele sunt suficient de protejate pentru a le face câini de protecție excelentă, dar ele nu sunt posesive. Ei nu mușcă sau scad fără motiv și nu prezintă posesivitatea irațională față de familiile lor. Acesta este un mare atribut personalității lor, deoarece le face ideale pentru a păstra acasă.

Aussies nu va putea da rău, ci vor cercul în jurul oamenilor pe care îi protejează să-i protejeze de ceea ce percep ca pericol. O altă calitate excelentă despre Aussies este că pot fi instruiți să identifice oameni și sunete prietenoase și să nu atace la instigare.

Ce ar trebui să mănânce păstorii australieni?

A dieta echilibrata este suficient de bun pentru păstorii australieni care sunt însărcinați cu o rutină zilnică simplă. O combinație măsurată de carbohidrați, proteine ​​și grăsimi, așa cum este recomandată de veterinarul dvs. este recomandată pentru câinele dvs.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este prea activ sau este un câine de lucru care a fost alocat anumite sarcini într-o zi, ați putea dori să vă reconsiderați dieta. Pentru un câine foarte activ, care se desfășoară în jurul valorii de toată ziua, bovine de cirezi, se plimbe pe o suprafață mare vigilent, o dietă bogată în proteine ​​scăzută este cea mai ideală. Atât de în mare parte carne și Grau-free Kibble sunt recomandate pentru păstorii australieni.

Deoarece sunt predispuși la displazie, o dietă de picioare de pui este, de asemenea, sfătuită să grăbească articulațiile. Dar verificați cu medicul veterinar înainte de a administra sau schimba dieta în orice fel. Și efectuați numai schimbări treptate.

De ce păstorii australieni au ochi colorați diferiți?

Câinii care au ochi colorați diferiți sunt numiți Heterochromia iridium. De asemenea, este adesea legată de gena de merle. Această genă îi determină să aibă ochi de marmură ochi de diferite culori.

Merle este responsabil pentru inducerea diferitelor concentrații de melanin în oricare ochi. Melanina este ceea ce dă orice lucru viu culoarea ei. Chiar și la om, melanina este ceea ce face pielea și chiar provoacă pigmentare.

În mod similar, la câini, concentrațiile de melanină variază în ambele ochi. Acest lucru duce la pigmentări de diferite culori, oferindu-le astfel două ochi colorate diferite.

Mai mare Concentrația melaninei într-o anumită parte a corpului îi conferă o culoare mai închisă. Deci, când un câine are doi ochi diferiți, un albastru de mare și un alt roșu ficat, ochiul roșu va avea mai multă concentrație de melanină decât cea albastră.

Cresterea ciobanilor australieni
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea păstorilor australieni - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți păstorii australieni