Cum să reproduceți dachshunds - fundal, practici de reproducere, dimensiune a gunoiului & # 8230;

Cum să reproduceți Dachshunds - fundal, practici de reproducere, dimensiune a gunoiului & # 8230;

Cand reproducere dachshundss, Creșerul trebuie să prioritizeze sănătatea stocului său de reproducere, precum și calitățile și deficiențele din liniile de sânge utilizate. Dacă vă întrebați Cum să reproduceți Dachshunds, Citeste acest Ghid pentru reproducerea dachshund cu atenție înainte de a progresa mai departe în programul dvs. de reproducere ambițios.

Dachshundul este a Foarte popular câine rasă Clasament în top 15 foarte consecvent în mai multe țări. O astfel de rasă populară are o cerere grea, care încurajează unii crescători iresponsabili pentru a dezvolta unele momente de marketing discutabile. Acestea includ reducerea dimensiunii rasei dachshund la o extremă care pune viața în pericol, de exemplu.

În acest articol, vă oferim indicii despre modul de reproducere a dachshunds în mod corect, favorizând reproducerea responsabilă a câinilor Dachshund pe rasă pe scară largă.

Fundal de reproducere dachshund

Dachshunds au fost inițial crescuți în Europa medievală ca a Hunter de la sol. Au fost folosite în Germania pentru a găsi și a spăla badgerii. Muzzlia și corpul alungit au fost potrivite pentru a elimina badgerul în tunelurile sale subterane și înșurubându-l. În limba germană, cuvântul dachshund poate fi tradus ca Badger Hunter. DACHS & # 8221; este cuvântul german pentru Badger, și # 8220; Hund & # 8221; este câine. Primele dahansuri cântăresc la intervalul de 30 de lire sterline. Au fost mai mari decât câinele de astăzi. Uneori dachshunds au fost folosite în pachete pentru a spăla, urmări, și badgers colț și alt joc ca mistretul vânătorilor. În cele din urmă, dachshunds mai mici au fost crescute în scopul vânătorii de iepuri și alte jocuri mai mici. Dachshunds au fost populare în Europa de la început și Napoleon Bonaparte deținea douăzeci de dahunde și este chiar îngropată cu unii dintre ei.

Rasa a găsit drumul spre Marea Britanie la mijlocul secolului al XIX-lea. Prințul Albert este raportat că a adus un dachshund din Germania și a oferit-o la Queen Victoria. În 1874, primele dachshunds au fost înregistrate de clubul de kennel ca Badgerul german Badger. Există speculații că confuzia în cuvântul german pentru câine, și # 8221; a dus la punerea lui Dachshunds în grupul de câine, mai degrabă decât pe terrier. Deși există o dezbatere astăzi despre dacă dachshundul este sau nu mai mult terrier decât un câine, rasa rămâne în grupul de hound și nu există nici o indicație că va fi schimbată. Este cea mai mică rasă în grupul de hound.

Dachshunds au fost recunoscut de AKC în 1884 (la un an de la înființarea AKC). Dachshund Club of America a fost formată în 1895. În Statele Unite, Dachshunds au fost folosite pentru prima oară pentru vânarea unui joc mic, cum ar fi câinii de prerie. Ei au crescut în curând în popularitate în inelul de spectacol și ca un câine însoțitor. Popularitatea lui Dachshunds, totuși, a arătat o scădere abruptă în timpul primului război mondial (1914-1918) din cauza sentimentului public împotriva tuturor lucrurilor germane. Dachshunds în această perioadă de timp au fost mai des menționate de traducerea în limba engleză, & # 8220; câini badger.& # 8221;

[Pulcquote-dreapta] Rasa Dachshund se clasifică în mod constant în primele 15 din majoritatea țărilor occidentale.[/ Pulcquote-dreapta]

În timpul celui de-al doilea război mondial (1939-1945), a existat un efort concertat al cluburilor de reproducere pentru a împiedica rasa suferă din cauza rădăcinilor sale germane. Potrivit AKC, Dachshunds au fost a șasea rasă cea mai populară în 1940, iar cea de-a 5-a rasă cea mai populară în 1950. Popularitatea rasei în Statele Unite, chiar și în cel de-al doilea război mondial, a fost probabil pentru că rasa a fost deținute și iubite de mulți dintre cei mai străluciți actori de la Hollywood și actrițe ale erei. Jean Harlow, Joan Crawford, Clark Gable și Carole Lombard le-a deținut. Alți proprietari de dachshund renumiți au inclus generali George Patton și Dwight D. Eisenhower (deși nu a avut unul ca președinte), precum și artiștii Pablo Picasso și Andy Warhol. Pablo Picasso și-a imaginat chiar dachunundul, bucată, la cincisprezece dintre picturile sale de ulei în seria de patruzeci și patru piese, Las Meninas.

Dachshunds se numesc nume diferite ca dachsies, doxies, câine wiener, Teckel și dackel. Dachshunds sunt A Rasa moderat activă de câine cu un pic de feroce și determinare care au făcut strămoșii lor mari vânători. Multe site-uri, inclusiv Akc, se referă la încăpățânarea rasei. Ei, de asemenea, se spune că vor să urce în orice, inclusiv canapele, foi de pat și îmbrăcăminte. Ei pot avea o coajă persistentă și puternică. Aceasta este o rasă care nu este în general recomandată în casele cu copii mici. Tipul cu părul lung este adesea considerat mai docil al celor trei tipuri. Wirechaid, pe de altă parte, datorită patrimoniului său terrier este considerat mai scumppy a celor trei.

În timp ce dachshunds-urile pot fi cunoscute mai mult astăzi pentru a fi un animal de companie răsfățat de un câine de companie de celebritate sau loial, Dachshundul este încă folosit ca partener de vânătoare. AKC Standarde, De fapt, precizează în mod specific faptul că, în măsura în care dachshundul este un câine de vânătoare, cicatricile de la rănile onorabile nu vor fi considerate o greșeală.& # 8221; Clubul Teckel din America de Nord promovează reproducerea dachshund ca partener de vânător în domeniu. Dachshunds sunt folosite pentru a elimina jocul mic, cum ar fi veverițele și păsările și sunt folosite pentru a urmări jocul rănit. Au fost, în plus, sunt utile în Falconry unde lucrează cu Hawks prin spălarea iepurilor, veverițele și păsările de joc pentru Hawk să vâneze.

Diferitele tipuri de dachshunds

Rasa Dachshund deține o mulțime de varietate în ceea ce arată membrii săi: diferite straturi, diferite dimensiuni, culori diferite, diverse înălțimi etc. Sunt trei tipuri de dachshunds Recunoscută de cluburile majore de reproducere la nivel mondial:

  1. standard,
  2. miniatură, și
  3. Kaninchen.

AKC și clubul de kennel recunosc doar standardul și miniaturarea. Kaninchen este un al treilea tip recunoscut de Federația Cynologique Internationale (FCI). Sunt doisprezece culori și Trei marcaje: Dapple, Brindle și Sable. Mai departe, există trei tipuri de straturi: neted, longarit și lird.

Dachshunds standard

Standardele AKC definesc greutatea standardului de de obicei între 16 și 32 de lire sterline. Clubul Kennel Stabilește greutatea ideală a standardului Dachshund pentru a fi de la 20 la 26 de lire sterline. Standardul Dachshund FCi Setează greutatea maximă pentru un câine standard la aproximativ 20 de kilograme (sau 9 kg.)

Dimensiunea standard este cea mai apropiată de Dachshund original utilizat în Europa medievală pentru vânătoare. Standardul Dachshund este un câine moderat activ care va necesită exerciții fizice zilnice. Poate fi predispus să fie supraalimentare și probleme de greutate. Este un tip mai robust pentru gospodăriile care au copii. Este de obicei un tad mai docil decât omologul său mai mic (deși acest lucru poate pentru că are mai puțin de frică.)

Dachshunds miniaturals

Dachshunds miniatural cântăresc 11 kilograme sau mai puțin. Acești câini mici sunt deosebit de populari cu locuitorii urbani. Miniaturale Dachshunds trebuie manipulate cu atenție datorită dimensiunilor lor mici și a acestora spate. Ei nu ar trebui să fie făcuți să urce numeroase scări. Dachshunds miniaturale au crescut în popularitate ca au toate rasele mai mici sau de jucărie. AKC nu dezagregați înregistrările sale pentru a indica cât de mulți dintre cei aproximativ 30.000 de câini au fost de tip miniatural.

Kaninchen dachshunds

Kaninchen (literalmente, iepure & # 8221;) Tipul este nerecunoscut În cluburile majore din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. FCI utilizează circumferinta pieptului În standardele sale pentru acest tip. Circumferința maximă a pieptului este de 30 cm sau aproximativ douăsprezece centimetri măsurată atunci când câinele are vârsta de cincisprezece luni. Bărbații kaninchenși pot cântări mai mult de 3.5 kg (aproximativ șapte și jumătate de kilograme) și femele nu mai mult de 3 kg. Toți câinii atât de mici încât să se califice pentru Kaninchen vor cădea în categoria miniaturală pentru celelalte cluburi. Acești câini și-au păstrat o parte din istoria lor în nume. Inițial, dachșe-urile mai mari au fost crescute selectiv pentru aceste dimensiuni mai mici pentru a vâna mici pradă ca iepurii. Astăzi, cea mai mare utilizare a acestora este ca un animal de companie.

Diferite tipuri de câini dachshund
Trei tipuri de dachshunds sunt recunoscute oficial în lume: miniatura, standard și kaninchen. Ceamp, jucărie și micro dachshunds sunt, în general, considerate ca etichete de marketing.

Tweenie dachshunds

A complet neoficial Dar, uneori, dimensiunea comercializată este & Tweenie.& # 8221; Un Tweenie Dachshund este unul prea mare pentru a fi etichetat miniatura (i.E. Este de peste unsprezece kilograme), dar prea mic pentru a arăta bine pentru standard (mai puțin de 16 kilograme), acești câini pot fi comercializați ca un câine de însoțitor bun, care este suficient de mic pentru locuitorii de apartamente, dar suficient de robust pentru a se ocupa de un copil. Crescătorii de reputație vor folosi uneori acești câini de dimensiuni medii pentru a scala sau a scala în jos liniile lor de sânge. Cu toate acestea, crescătorii care publică douăeniuri publicului la prețuri sporite ar trebui evitate.

Jucărie sau dihansați

Un alt tip comercial de dachshund este jucăria sau dihansarea. Dimensiunea jucăriilor nu este recunoscută de niciunul dintre cluburile majore. Unii crescători ai acestor "# 8220;Câini de designer& # 8221; va vinde un runt de gunoi ca A & # 8220; Ceamp & # 8221; la un preț exagerat. Modă de câini foarte mici creează o piață pentru acești crescători mai puțin de reputație. A & # 8220; Ceamp & # 8221; Dachshund care este rulmentul unui așternut poate avea mai multe probleme de sănătate decât littericulele sale mai mari. Unele site-uri chiar listează micro dachshunds cu anunțuri care pretind o dimensiune plină de jumătate de kilogram.

Concursul de popularitate

Popularitatea dachshundului a fost ceară și a scăzut în timp și cu diverse evenimente istorice. O celebritate care prezintă cu un dachshund sau un film cu care se poate trimite rasa într-o creștere faddică a popularității. În Statele Unite, Dachshunds se aflau în primele zece de rase de câini până la 2013. De atunci au alunecat în popularitate. În 2016, au fost cea de-a 13-a rasă cea mai populară.

Clubul Kennel Tallies Numărul de dachshunds înregistrat după tipul și stratul. În 2019, Dachshunundul cu părul miniatural a fost de departe cel mai înregistrat unul. De exemplu, în primul trimestru al anului 2019, doar 50 de dachshunde standard netede au fost înregistrate comparativ cu 1.686 miniatural. Tendința din Marea Britanie, Apoi, pare să fie pentru câinele mai mic. În mod similar, numărul de părul cu părul neted a depășit longhair și WireHaird a fost bine reprezentat în grup. În 2021, Dachshund Smooth Miniatura a fost Al unsprezecelea cea mai populară rasă în Regatul Unit.

În Germania, numărul de cățeluși din Dachshund născut a devenit oarecum dintr-o criză. Deși Dachshund încă își păstrează locul în al doilea rând în popularitate păstorilor germani, cluburile germane Dachshund au observat mai puține și mai puține cățeluși. În 2008, acolo a fost un 35% scădere a numărului de cățeluși Comparativ cu anii anteriori. Dachshunds au fost foarte populare și au fost produse multe pui după ce Dachshund a devenit o mascotă și logo pentru Jocurile Olimpice din 1972 din München. De atunci, însă, germanii au găsit alte rase mai interesante sau de dorit decât câinele lor național.

Preocupări de sănătate la reproducerea dachshunds

Datorită piticului dachshund, majoritatea preocupărilor de sănătate vizează cadrul structural al specimenelor de rasă. Problemele spinării, precum și displazia de șold și cot, sunt destul de frecvente în rasa dachshund. Ca un crescător de dachshund, fiecare câine al tău ar trebui să fie sănătos înainte de a fi folosit în dvs Programul de reproducere din Dachshund.

[Pulcquote-dreapta] Clubul de kennel nu va înregistra puii de la doi părinți Dapple.[/ Pulcquote-dreapta]

Problemele coloanei vertebrale

Dachshunds sunt A pitic rasă, ei pot avea chondrodysplasia. Această reproducere intenționată a ceea ce altfel ar fi o tulburare are unele probleme asociate de sănătate. Cel mai important pentru Dachshunds este Boala discului intervertebral. Cablul lung de spinării din Dachshunds este construit din nervii sensibili ai măduvei spinării protejate de vertebrele osoase și o serie de discuri umplute cu material gelatinos. Seria de discuri acționează ca un amortizor. În Ivdd Aceste discuri devin deteriorate și măduva spinării poate fi fie comprimată, fie rănită. Un câine cu această afecțiune va fi în durere sau va avea în cele din urmă paralizie. Unul din patru dahshunds va avea un anumit grad de IVDD în viața lor. Într-un studiu, Ivdd a fost principala cauză a morții anticipate în Dachshunds.

Toți proprietarii Dachshund din toate tipurile trebuie să ia în serios IVDD și să limiteze trauma la o coloană vertebrală a lui Dachshund. Un spate al lui Dachshund trebuie să fie susținut atunci când este preluat și ținut. Săriturile trebuie evitate prin furnizarea de rampe pentru utilizarea lui Dachshund. Un spate slăbit poate fi rănit nu numai de o traumă majoră, ci de un factor de stres repetitiv, cum ar fi urcarea în sus și în jos un zbor de pași. Recuperarea de la IVDD variază în funcție de severitatea rănirii coloanei vertebrale și rapiditatea intervențiilor. Unele paralizii pot fi ușurate de intervenția chirurgicală rapidă. Din păcate, totuși, Rata de recurență este de aproximativ 15-20%.

Alte probleme comune de sănătate

Dislocarea genunchiului sau Luxarea patellară este comună în rasă. Această condiție poate provoca durere și lameritate. Tratamentul cazurilor grave poate implica o intervenție chirurgicală. Displazie de șold, prea, apare cu o frecvență. În displazia șoldului, soclul de șold este superficial, iar articulația cu bile nu se potrivește perfect în ea. De asemenea, provoacă durere și lameritate. Hip displazia predispune câinele la osteoartrita în comun. Există o componentă genetică în incidența displaziei șoldului. Knuckling-ul peste poate fi o boală ortopedică în care articulațiile din picioare se îndoaie înainte când câinele este încă în picioare. De obicei, mai întâi este văzut în catelushood. Deși poate fi legată de nutriția slabă, este cel mai frecvent o problemă congenitală. Este considerată o defecțiune în standardul de rasă.

Epilepsia are loc frecvent în dachshunds. Această condiție poate fi o condiție genetică. Cele mai multe cauze ale lui epilepsie în Dachshunds este necunoscut. Coloana vertebrală alungită pare să fie legată de unele convulsii în rasă. Există două tipuri majore de convulsii: generalizate și focale. Întregurile întregi sau crize generalizate vor fi caracterizate de jerking și colaps complet. Convulsiile focale pot fi la fel de simple ca mișcările repetitive ciudate sau priviți. Aproximativ 4% din toți câinii vor fi diagnosticați cu epilepsie. Boala LaFora este o boală genetică identificată în zaharuri cu părul miniatural. Se caracterizează prin convulsii care sunt jerking ale capului ca răspuns la luminile străpunse în câmpul vizual (E.G. de la un set de televiziune.) Condiția poate provoca convulsii complexe caracterizate de câine, făcând zgomote mari. Boala a fost identificată ca fiind cauzată de o genă recesivă autosomală. În prezent nu există un test genetic pentru a determina dacă un câine este un transportator. Tratamentul pentru toate formele de epilepsie este cu medicamente anti-criză.

Atrofia retină progresivă este o condiție genetică care arată în mod deosebit în zachshunds miniatural. În această condiție, există o deteriorare a tijelor și conurilor din retină. Primul semn este adesea o incapacitate a câinelui de a naviga în întuneric. Nu există nici un tratament, iar câinele va fi în cele din urmă orbi. Un test genetic există pentru a detecta dacă un câine este sau nu un transportator al bolii.

Major Probleme hormonale care adesea sunt văzute în dachshunds sunt hipotiroidismul și boala Cushing`s. În hipotiroidism există prea puțin hormon tiroidian care este produs. Câinele va apărea lentă și va câștiga greutate. Haina poate să apară plictisitoare și va fi o pierdere a părului. Tratamentul va fi, de obicei, înlocuirea hormonală. În boala Cushing, glanda suprarenală secretă un exces de cortizon. Simptomele includ astfel de lucruri ca sete, pierderea masei musculare, lipsa de energie și o haină plictisitoare și subțiere. Cazul sever poate necesita eliminarea chirurgicală a glandelor.

Numele dachshund
Care este numele dvs. preferat pentru rasa dachshund?

Cum să reproduceți Dachshunds

Reproducere dachshundss este mai fină decât să lucrați cu multe alte rase, cum ar fi buldogii. Livrarea de la Dachshund Whels este, în general, netedă și nu necesită intervenție umană. Foarte puține situații vor solicita o secțiune C și acestea sunt în general tratate de medicul veterinar ca o urgență. Asigurați-vă că VET dvs. este conștient de data scadenței câinelui în cazul în care trebuie să intervină.

Dachshunds vin în multe culori și lungimi diferite, de aceea este datoria amelioratorului de a înțelege ce amestecuri sunt recomandate și care dintre ele nu sunt respinse. De exemplu, reproducerea a două dahshunds Dapple este aproape sigur că duce la cățelușuri puternic cu handicap.

Găsiți mai jos cele mai importante puncte pentru a înțelege când reproduceți dachshunds.

Dimensiunea gunoiului

Studiul german din 2005, de mai sus, a găsit o dimensiune medie a lui Dachshunds cinci pui plus sau minus doi. Șase puii este o medie bună pentru cea mai mare dintre tipurile de câini. Miniaturile tind să aibă în medie Dimensiune mai mică a gunoiului cu patru fiind un număr frecvent.

Una dintre cele mai frecvente probleme care necesită livrarea chirurgicală a catelusilor este distocia. Dystocia este atunci când un cățeluș nu se potrivește prin canalul de naștere. Aproximativ 13% din toate așternuturile din Dachshunds vor avea nevoie de o secțiune C. Această cifră include nu numai livrările chirurgicale impuse de dystocia, ci și alte motive ca Eclampsie (hipertensiune arterială în baraj). Miniaturile sunt mai probabile decât standardul de a solicita secțiuni C. Dachshunds ca o rasă, totuși, nu necesită în special acest lucru.

Depresia de încrucișare

Diversitate genetică contribuie la sănătatea generală a liniei de sânge. Gradul de asemănare la câini este uneori calculat ca coeficientul de încrucișare. În Marea Britanie, 2016 COI Pentru dachșe-urile standard de lungă durată a fost de 15% față de 5% pentru Mini WireHaid. În general, rasa la aproximativ 8% a fost ușor mai mare decât majoritatea raselor care au fost măsurate. O scădere a sănătății și a vitalității unei rase are loc la COI de 5%. Clubul Kennel are politici concepute pentru a îmbunătăți acești coeficienți pentru toate rasele de câine. În mod specific, nu va înregistra puii cu sirene și baraje de mai puțin de 2 grade de separare, e.G. descendenții de tată și fiica perechilor nu sunt înregistrate. AKC nu a inițiat încă aceste tipuri de politici.

Depresia de încrucișare se referă la scăderea descendenților viabili ai câinilor legați genetic care au fost împerecheați. A 2005 Studiul german de 42.855 de gunoi de dimensiune normală și # 8221; (Probabil că standard) Dachshunds a găsit o corelație cu coeficientul de încrucișare și incidența depresiei încrucișate în Dachshunds. Mai multe nașteri morți și dimensiuni mai mici de gunoi au fost observate atunci când ambele saire și baraje au avut numere mai mari de COI. Barajele tinere și mai vechi au avut cele mai mici dimensiuni ale așternutului.

Tipuri de acoperire

Cele trei tipuri de haine care sunt recunoscute de toate cluburile majore sunt neted, Longhaired și WireHaird. Dachshundul Longhaired a avut reputația de a fi mai docil din cele trei soiuri. Temperamentul mai îndepărtat al spatelui a fost atribuit, de obicei, raselor Spaniel din strămoșii. Wherechaired nu a fost la fel de bine cunoscut, dar pare să fi crescut în popularitate. Acest tip de strat a provenit de la reproducerea dachșe-urilor cu terrieri sau pincher cu părul german. Câinii cu firma au o reputație de a fi mai energică și uneori snappy. Haina netedă este probabil cea mai recunoscută în Statele Unite. Hainele necesită o cantitate diferită de îngrijire în funcție de tip. Câinii cu părul lung au nevoie de pieptene frecvente pentru a evita maturile. Toate cele trei straturi sezoniere.

Tipurile de acoperire din Dachshund
Dachshunds au trei tipuri de straturi: netedă, longarizată și wirelear.

Consistența stratului

AKC Standarde descrie consistența fiecărui fel de haină. Un păr neted ar trebui să aibă păr scurt și strălucitor. Un Dachshund Longhaired este descris ca având păr lung care nu mască rasa, dar este "elegant.& # 8221; Părul lung de pe coadă ar trebui să semene cu un steag. S-ar putea să aibă un corp acoperit cu bucle strânse peste un substrat. Haina câinelui cu firma nu trebuie să mascheze faptul că este un dachshund.

Culorile straturilor

Există douăsprezece culori diferite și trei marcaje în Dachshunds. Culorile din Dachshunds, totuși, sunt asociate cu unele probleme genetice pe care atât crescătorii, cât și publicul trebuie să fie conștienți de .Marcajul Dapple este un marcaj frumos pe un dachshund numit, & # 8220; Merle & # 8221; Când este utilizat în alte rase. Marcajul este unul în care există un turneu cu două tonuri cauzate de fire de păr individuale fiind o culoare la baza pielii și alta la sfaturi. Gena pentru marcajul Dapple este una dominantă.

Coat Genetică

Îmbunătățirea celor două dachshunds cu gena Dapple sau Duple Double produce descendenți cu o șansă sporită pentru probleme grave de sănătate. Double Dapple de obicei, va avea o zonă albă peste gât și piept. Poate avea ochi albaștri. Acești câini se pot naște cu ochi deformați sau fără ochi. În Dachshund Red, marcajul Dapple poate fi dificil de văzut. Autorități precum clubul de kennel descurajează reproducerea unui roșu cu un Dapple pentru a evita chiar și posibilitatea de a duble pui de dappple. Clubul Kennel nu va înregistra puii de la doi părinți Dapple. Piebald Dachshunds va avea, de asemenea, zone mari de alb. Spre deosebire de Dapple, totuși, este cauzată de o genă recesivă. Piebald nu este standard pentru niciunul club major. Nu este la fel de clar identificat cu problemele de sănătate. Cu toate acestea, este suspectat că este asociat cu surzenii.

Coat și genetica culorilor din Dachshund sunt destul de bine înțelese. Sunt Șapte perechi de gene care au fost identificate până în prezent că culoarea stratului de control. Multe variații devin apoi posibile. Negru și bronz și ciocolată și bronz sunt culori recesive la roșu, eu.E. Doi câini negri și bronzi nu pot produce un catelus roșu dacă amândoi conțin gena roșie recesivă. Cremă este o altă culoare determinată de genele recesive. Alte marcaje cum ar fi Sable (Aka Wild Boar) și Brindle sunt create de genele dominante. Aceste marcaje nu sunt asociate cu probleme negative de sănătate.

Alopecia de diluare a culorilor (CDA) este o problemă de sănătate legată genetic la albastru sau de isabella-Dachshunds colorate care au gena de diluare. În CDA, pielea devine flaky și mâncărime. Părul și patch-urile de păr cad. Câinele poate fi tratat cu steroizi pentru a ușura mâncărime și inflamație, dar nu există nici un tratament. CDA nu pare a fi asociată cu alte probleme de sănătate.

Viitorul reproducerii dachshund

În ciuda unei popularități defectuoase pentru rasa dachshund, ea rămâne în continuare foarte clasată pe an după an, pentru ultimele decenii. Doar cu cele mai multe rase de câine, există perioade de recunoaștere și hype mai ridicată și câteva ore mai silențioase. Deoarece rasa dachshund vine în atâtea forme, dimensiuni și tipuri de straturi, există un dachshund pentru fiecare dintre noi. Acest lucru face ca rasa să fie prosperă pentru decenii să vină.

Un avertisment, totuși. Fiind un crescător din Dachshund înseamnă luarea în considerare a mai multor caracteristici și încercarea de a le amesteca în linia de sânge a dvs. actuală pentru a ajunge la un specimen perfect câțiva ani în jos. Dacă urmăriți hypes și FADS (Micro Dachshunds, Ceamp Acest lucru, jucăria), pur și simplu lucrați cu un obiectiv foarte scurt, care va distruge sănătatea rasei, dar, de asemenea, nu vă va permite să construiți o reputație. De îndată ce veți începe să vă vindeți hype micro dachshunds, o altă tendință va începe și Veți deveni depășită.

Linia de jos, respectați standardele de rasă, alegeți tipul preferat de dachshunds și lucrați în următorii ani pentru a vă atinge ambițioși Programul de reproducere.

reproducere dachshundss
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea dachshunds - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți dachshunds - fundal, practici de reproducere, dimensiune a gunoiului & # 8230;