Poodle amestecuri - lista de încrucișări și beneficii poodle

Poodle Amestecuri - Lista de încrucișări și beneficii Poodle

A Poodle Mix este un descendent de Pudele pură și orice altă rasă de câine pură. Ca rezultat, amestecurile Poodle sunt adesea menționate ca Câini de designer, Câini hibride sau Câini de rasă mixtă. Acest articol enumeră, de asemenea, primele 20 de amestecuri cele mai bune Poodle.

Biologic, un amestec Poodle este un Intraspecies hibrid și nu un hibrid între două specii diferite ca atare. Acest lucru se datorează faptului că tehnic, toți câinii aparțin acelorași specii și subspecii.

În timp ce unele amestecuri Poodle pot fi rezultatele lui Creșterea accidentală, majoritatea sunt în mod intenționat crescute. Crescătorii încearcă această încrucișare cu intenția principală de a permite câinelui nou-născut să moștenească caracteristicile pozitive și să pară un pudel, precum și cele ale unei alte rase recunoscute.

Crescătorii încearcă acest lucru încrucișare cu intenția principală de a permite câinelui nou-născut să moștenească caracteristicile pozitive și să pară un pudel, precum și cele ale unei alte rase recunoscute.

Unele dintre cele mai cunoscute trăsături pozitive ale Poodles sunt inteligență, prietenie, si haina hipoalergenică. De exemplu, a Labradoodle vine cu stratul hipoalergenic al unui pudel și temperamentul unui labrador.

De ce se amestecă Poodle atât de popular?

În timp ce încrucișările la câini sunt oarecum comune, Amestecurile Poodle se întâmplă să fie cele mai populare. Acest lucru se datorează numeroaselor calități pozitive ale Poodles, cele mai frecvente fiind ale lor HIPOALLERGEN ALL SHOW-DELY. Poodle Coats au proprietăți cel mai puțin alergene și sunt fără subsol.

Deoarece amestecurile Poodle moștenesc această caracteristică, au vărsat mult mai puțin. Ele sunt, de asemenea Gratuit de părul fin al alergenic care este comun pentru subsoluri. Transferul proprietăților de vărsare scăzută face în mare parte mixtele populare și iubite în rândul crescătorilor.

Poodle Amestecuri sunt, de asemenea, câini mari cu numeroase trăsături adorabile. Ele sunt ușor de antrenat, loiale, foarte sensibile și extrem de inteligente. Ei iubesc copiii și se bucură de copii în jurul copiilor. Aceste trăsături pozitive coboară la amestecuri, împreună cu caracteristicile celeilalte părți pure.

Un alt motiv proeminent din spatele hibrizilor Poodle este că crescătorul ajunge Alegeți dimensiunea ei vor. În funcție de faptul dacă un pudel miniatural sau un pudel standard este utilizat în amestec, puteți determina în mare măsură dimensiunea.

Poodle se amestecă genetic sănătoși?

A studiu a arătat că încrucișările sunt, în general, mai sănătoase decât câinii de rasă pură. Stabilește ideea de Vigor hibrid în piscina genetică. Aceasta implică faptul că atunci când două rase independente de câini reproduc, de exemplu, un pudel și un labrador, diversitatea genetică crește. Această diversitate, la rândul său, reduce și aproape împiedică șansa unei boli moștentare care afectează un câine pentru generațiile următoare.

Exemplu de piscină pentru gene de câine
Exemplu de o piscină genă deschisă mare și mai multe baze de gene închise.

pentru că diversitate genetică se dovedește a fi bun atunci când vine vorba de creșterea câinilor, aceeași teorie se aplică amestecărilor Poodle. Așa cum primesc gene de la două rase diferite, piscina genetică a puii mixtă devine mai mare. Ca o consecință firească a acestui amestec mai mare de material genetic, podelele încrucișate sunt adesea găsite a avea un a durata de viață mai lungă decât oricare dintre rasele lor părinte.

Poodle amestecați câinii?

O mare parte din popularitatea amestecurilor Poodle datorează stratului lor non-vărsat și Proprietăți hipoalergenice. Acestea fiind spuse, Genetică canină sunt complexe și nici un pudpy Poodle Mix poate fi garantat ca fiind total ne-vărsat, așa cum nu există nici o garanție din partea căreia părintele Pupul va moșteni culoarea ochilor sau haina.

Vărsarea este un continuum, nu un atribut binar la câini. În termeni mai simpli, ea variază de la vărsarea foarte scăzută la vărsarea greoaie, nu fie sau # 8220; # 8221; sau # 8220; nu scade & # 8221;.

Sunt două scenarii care pot avea loc:

  1. Atunci când o rasă de pudel cu o altă rasă non-aruncată, șansele puilor care moștenesc proprietatea non-vărsat sunt mult mai mari.
  2. Când un pudel este amestecat o rasă regulată care găzduiește, puștiul rezultat ar vărsa, dar cu siguranță nu la fel de mult ca părintele de rasă obișnuit.

Există, de asemenea, un concept de gene modificatoare care influențează în special diferitele tipuri de acoperire. De exemplu, Curățată de un pudel sau stratul neted al unui retriever labrador are alte câteva gene care lucrează spre și influențând rezultatul.

În acest sens, este bine să ne amintim că toate animalele care cresc părul au adăpostit într-o oarecare măsură părul. Chimia corpului fiecărui câine este diferită și factorii de mediu pot fi o influență. Haina de pudle este de înaltă întreținere și necesită regulate Periajul și pieptarea Pentru a preveni înfășurarea părului curat curat în jurul părului viu. Haina ar trebui, de asemenea, să fie Profesional tăiat și înnebunite astfel încât riscurile unei mizerie shaggy sau probleme de capăt din spate legate de poop să nu se ridice.

Ce amestecuri Poodle sunt hipoalergenice?

Așa cum am dedus deja că nu toate amestecurile Poodle sunt care nu sunt vărsate, există puține care au vărsat foarte puțin. Acest lucru este cu siguranță pentru că s-au născut dintr-un pudel crescut cu o altă rasă de câine scăzut.

Următoarele sunt unele dintre ele mâzgălituri care sunt non-vărsare și hipoalergenic în cea mai mare măsură posibilă, deși lista poate fi un pic mai lungă.

Goldendoodle

Creșterea unui pudel cu un retriever de aur duce la o garnitură de aur cu un strat hipoalergenic, non-vărsare. Dimensiunea câinelui depinde de părinți, dar tinde să fie de dimensiuni medii / mari. În afară de caracteristicile sale hipoalergene, câinele servește în alte zone, de exemplu, acesta lucrări ca un câine de câine Sniffer, câine de serviciu, câine de terapie și și câine de ghidare.

Yorkipoo

Un câine de designer inteligent care este hipoalergenic, Yorkipoo este o cruce între Yorkshire Terrier și un pudel de jucărie sau miniatură. Deoarece câinele este distractiv, blând și afectuos, face pentru un mare membru al unei familii cu copii. Destul de energic și un alergător rapid, câinele iubește, de asemenea, să se joace și să coacă destul de tare.

Poochon

Poochonul vine cu un strat moale, curat, de lână, haina hipoalergenică. O rasă încrucișată între Bichon Frize și Poodle, Câinele se dezvoltă treptat la popularitate extremă din cauza ei aspect drăguț și caracteristicile stratului.

Poodle HypoallerGenic Rasa de câine
Sunt pudele hipoalergenice? Da, dacă ascultați proprietarii lor, dar nu dacă citiți lucrări științifice.

Cum să înregistrați un amestec de pudel?

Deoarece Clubul American Kennel nu recunoaște niciun amestec sau cruce de rasă, amestecurile de pudel trebuie să fie înregistrate la American Canin Hybrid Club.

American Canine Hybrid Club (Achc) a fost înființată în 1969 pentru a recunoaște și a înregistra toate Rase de câine hibrid, produs din strămoșii de rasă de rasă care este înregistrat la un recunoscut Clubul Kennel. Scopul și scopul ACCC trebuie să păstreze o evidență a părinților și strămoșilor câinilor hibride. De exemplu, cu un câine înregistrat ACHC, sunteți sigur de rasele de părinți ale câinelui dvs. și despre pedigree.

Procesul de înregistrare este un fel de asemănător cu înregistrarea unui câine pură. Crescătorii trebuie să ofere Toate informațiile relevante despre catelus / gunoi la club. Organizația va examina apoi informațiile și, în final, înregistrați mixul Poodle sau orice alt câine hibrid pentru această chestiune.

Puteți verifica site-ul ACHC pentru a obține o Lista hibrizilor care pot fi înregistrate cu ei.

Cât de mari nu se amestecă câinii?

Amestecurile de la Poodle tind să aibă aceeași dimensiune ca și părintele mai mic, deoarece în general moștenesc dimensiunea celor mai mici dintre cele două rase. Ele sunt, de asemenea, oarecum mai apropiate de dimensiunea mamei lor din cauza dimensiunii uterului care găzduiește toate puii. Aceasta este indiferent de rasă.

Podele pot fi de trei dimensiuni diferite, și anume:

  1. jucărie - 10 și # 8243; Înalt și în jur de 10 lbs
  2. miniatură - 15 și # 8243; Înalt și aproximativ 17 lbs
  3. standard - 22 și # 8243; Înalt și 30 kg

Poodle Amestecuri pot avea oricare dintre aceste polițe ca fiind una dintre rasele lor mamă. Ca urmare; ele sunt mici până la mijlocul, în funcție de mărimea celorlalți părinți.

Deci, în mod ideal, dacă mama este un pudel, mixul Poodle ar fi mic și dacă mama este de la o altă rasă, amestecul Poodle poate fi un pic mai mare în dimensiune.

Top 20 cele mai bune amestecuri de Poodle

Cu sute de amestecuri de pudel, Există câteva lucruri care stau în evidență. Pot exista cât mai mulți placi amestecați, deoarece există și alte rase de câine, deci aici este lista noastră de 20 de rase de câine Poodle Mix Dog!

1. Cockapoo

cockapoo

Cockapoo este o încrucișată între Cocker Spaniel și Poodle. Cocker Spaniel, în special, Cockerul englez Spaniel este o rasă de câine însoțitor, care este mai mult de un câine de păsări la inimă. Cântărind aproximativ 15 kg, un spaniel pentru adulți este adorabil să se uite și are o dispoziție foarte veselă și prietenoasă. Rasa are o haină care este destul de intensivă pentru mirele, dar câinele este cu siguranță un plus frumos pentru orice familie cu copii în ea.

Cockapoo, pentru a începe, este adorabil și că este pentru că câinele combină atenția ambelor părinți. Interesant, cockapoo este Printre primii dintre toți câinii hibrizi, datând din anii 1960, când Crossbreds nu au fost atât de obișnuiți. Un câine din această rasă este în esență inteligent și poate fi instruit destul de ușor. Când o parte a familiei, el / ea este prea afectuoasă pentru a vă face să vă simțiți singură în orice moment.

Pentru că au o agilitate remarcabilă a corpului, aceste amestecuri de pudel preferă să ruleze în jurul casei sau în aer liber și uneori, relaxați-vă pur și simplu în poala dvs. și acest lucru este posibil din cauza dimensiunii lor mici. Cockapooul are a Non-vărsare, haina hipoalergenic care face rasa destul de populară în rândul proprietarilor de câini alergici.

2. Cavapoo

Cavapoo

Cavapoo este o încrucișată între Cavalier regele Charles și Poodle. Regele Cavalier Charles Spaniel este clasificat ca un câine de jucărie cu adultul care cântăresc aproximativ 8 ani.2 kg și 13 ". Cu toate acestea, este una dintre cele mai pure rase de câine din SUA, lăuda cu o haină mătăsoasă, netedă, cuplată cu o coadă netedă. Găsite în patru culori distincte, rasa este afectuoasă, blândă și prietenoasă cu copiii, precum și alte animale. Ele sunt identificate ca câini de familie, deoarece necesită o mulțime de afecțiune umană. Lifespanul mediu este de aproximativ 10 ani.

Cavapooul este a Rezultatul unui program de încrucișare În Australia la sfârșitul anilor 1990. Câinii sunt mici și sănătoși cu o dispoziție prietenoasă. Ei au un strat hipoalergenic non-vărsat, care este un beneficiu suplimentar pe care crescătorii îl caută. Deoarece unul dintre părinții lor este un pudel de jucărie sau miniatural, câinii cavapoo cântăresc aproximativ 10 kg și sunt doar aproximativ 35 cm înălțime.

Unele pui de cavapoo ar putea arăta ca niște podele, iar unii ar putea moșteni mai multe caracteristici din cavalierul regele Charles. Acest lucru deoarece încrucișările sunt întotdeauna puțin imprevizibile. Printre alte caracteristici, câinii au o fata rotunda și urechi lungi și se găsesc într-o gamă largă de culori, pornind de la alb și negru solid la aur și castan maro.

3. Labradoodle

Labradoodle

Un labradoodle este o cruce între Labrador retriever și pudel. Labrador Retriever este o rasă foarte (foarte) populară care a fost clasificată ca o rasă de câine de lucru versatil. Un Labrador este totuși un partener prietenos și un plus de bun venit la orice familie. Câinii sunt buni la activități cum ar fi vânătoarea, preluarea frânghiilor, recuperarea frânghiilor, ca rezultat, au început să fie menționați ca retrieveri. au primit numele lor. Azi, Labrador este una dintre cele mai iubite rase de câini ale Americii, care lucrează ca asistență sau Dog de terapie de asemenea.

Labradoodle Puii din generațiile hibride timpurii nu au adesea caracteristici consecvente și previzibile. Cei născuți prin prima trecere a unui pudel și labrador au aspect variat, dimensiune, temperament și haină. Părul lor poate fi wirt, moale, drept sau ondulat și curat. Haina lor scade, dar destul de puțin. Un labradoodle este de obicei prietenos și extrem de inteligent, ca urmare a ambelor rase mamă fiind printre cele mai inteligente. Această rasă mixtă are o afinitate puternică față de apă și iubește să înoate.

Cresterii adesea rasa Miniatura Labradoodle prin intermediul chirurgical sau inseminare artificiala Pentru a obține o dimensiune mică.

4. Goldendoodle

Goldendoodle

O GOLDDENDOODLE este un amestec de pudel format din reproducerea un retriever de aur și un pudel, Folosind în mod obișnuit fie soiul miniatural sau standard. Retrieverul de aur este un câine de pură de dimensiuni mari care și-a primit numele Sarcini de vânătoare cum ar fi recuperarea păsărilor împușcate, păsările de vânătoare și așa mai departe. Câinii au o haina interioară densă cuplat cu un strat exterior pentru a le menține calde. Ca rezultat, au vărsat destul de mult și au nevoie frecvente îngrijire. Culoarea stratului variază între culorile de aur și culorile de aur întunecate și sunt, de obicei, iubitoare de apă, fel, prietenos și încrezător.

Trăsăturile nu sunt întotdeauna previzibile, având în vedere că Pudelul și Retrieverul de Aur sunt diferiți de celălalt în multe privințe. Goldendoodles vin în trei dimensiuni:

  1. miniatură (cântărind aproximativ 30 de kilograme),
  2. mediu (cântărind aproximativ 45 de lire) și
  3. standard (cântărind aproximativ 100 de kilograme).

Goldendoodles sunt adorabile să se uite și au niveluri moderate de activitate. Ei solicită frecvent afecțiune umană și o plăcere bună. Câinii au de obicei o sănătate bună și sunt, de asemenea, suficient de atletice pentru a participa la o serie de sporturi de câine. Ele servesc ca câini de terapie excelenți.

5. Poochon

Poochon

Poochonul este o încrucișată între un pudel și o frisare Bichon. Bichon Frize este un câine extrem de mic, asemănător jucăriei, care este un favorit în rândul copiilor. Câinii sunt fericiți, energici, entuziaști și plini de vibrații pozitive. Ochii negri rotunzi și haina albă plină de acoperire sunt caracteristicile lor unice, contribuind la aspectul lor distractiv și iubitor.

Poochons sunt printre cele mai drăguțe și cele mai adorabile amestecuri de pudel acolo cu ambii părinți fiind frumos să se uite la. Deoarece unul dintre părinții lor este un pudel de jucărie în multe cazuri, ele sunt în esență mici în dimensiune. Câinii, în afară de moștenirea aspectului fermecător al raselor părinte, se laudă și cu inteligență extremă și o natură prietenoasă, loială și afectuoasă.

Un poocochon este un câine social mic care se înțelege cu ușurință cu alte animale. Îi place să se distreze cât de mult îi iubesc să fie distrați și, prin urmare, se dovedesc a fi membri de întâmpinare ai oricărei familii. Ei au o Coată hipoalergenică scăzută și sunt foarte ușor de antrenat pentru că ei înțeleg și învață rapid lucruri noi.

6. Maltipoo

Maltipoo

Maltipoo este o încrucișată între A Malteză și a Pudel. Malteza este o rasă mică, aproape jucărie de câine, originată din Marea Mediterană. Înălțimea medie și greutatea câinelui sunt de 25 cm și 3.5 kg. Picătură de urechi cu păr lung și un aspect expresiv sunt caracteristicile unice ale aspectului unui maltez. Haina lor este lungă și matasoasă și cel mai important, non-vărsare. Nu există subsol ca atare, iar câinele are fire de păr curat în locuri, în special în spatele urechilor.

Maltipoo, ca admirat Poodle Mix, se mândrește cu un strat hipoalergenic, derivat atât din părinți. Cainele combină dulceața malteză și inteligența unei jucări sau a unui pudel miniatură. Câinii rămân cățeluși în toată viața lor. De exemplu, ele sunt vesel, inteligent și afectuos în natură. Haina, care este unică, poate fi curl sau scriffy și poate fi găsită în destulă culori, cu albă sau cremă fiind cele mai frecvente. Maltipoo a fost un succes imens pe social media datorită aspectului său irezistibil.

7. Yorkipoo

Yorkipoo

Yorkipoo este un amestec de pudel sau un câine proiectat, născut din reproducerea lui o jucărie sau un pudel miniatură și un terrier Yorkshire. Terrierul Yorkshire este o mică rasă de câine de tip terrier, originare din Yorkshire, Anglia. Este un câine popular de companie cu o dimensiune maximă de 7 lire sterline și o speranță medie de viață de 13-16 ani. Câinii au o haină hipoalergenică și se găsesc în mai multe culori unice, inclusiv albastru și bronz, negru și bronz, albastru și aur și negru și aur. Sunt inteligent, curajos și încrezător și sunt cunoscute în special pentru dispoziția lor îndrăzneață și independentă. Yorkipoos sunt apreciate și pentru goofiness lor!

Un Yorkipoo face ca un tovarăș încântător, deoarece au o natură inteligentă, afectuoasă și blândă. Au o mulțime de energie și de obicei scoarță o mulțime, În caz contrar, ele sunt membri ai familiei mari. Câinele iubește să joace și este de obicei îndrăgit de sărituri și să alerge în jur. Ele pot fi ușor instruite și îngrijite și vin cu un strat care acoperă cu greu.

8. Shih Poo

Shihpoo

Shih Poo este o încrucișată între Shih tzu și pudel. Shih Tzu este numit popular ca Little Lion & # 8221; Din cauza apariției și a mersului, dar este un câine mic și iubitor și formează un partener perfect. Câinii acestei rase sunt câini de casă fericiți, plecați și afectuosi, care se pot înțelege bine cu oricine, mai ales cu copiii în cel mai scurt timp. Shih Tzus sunt o alegere perfectă pentru proprietarii novici cu idei mici despre câini. Într-adevăr, câinele se poate adapta foarte bine și poate fi, de asemenea, ușor instruit. Au un strat de blană și au vărsat moderat.

Ca un amestec de pudoare de dimensiuni mici, Shih Poo este o rasă minunată cu o înălțime maximă și o greutate de 15 inci și respectiv 20 de lire sterline și un Speranța medie de viață de 15 ani. Haina poate fi una curbată derivată din puozitul miniatural sau unul lung drept de la Shih Tzu, cealaltă rasă părintească. Câinele are un strat aproape ne-vărsat și o expresie unică drăguță și de alertă. Este energic cu corpul său robust și apare într-un număr de modele de culori.

9. Schnoodle

Schnoodle

Schnoodle este un mix de pudel născut de la A Miniatura Schnauzer și un pudel. Schnauzer, ca o rasă, origată în Germania în 14a și 15a secole. A primit numele său din cuvântul german Snout & # 8221; care înseamnă Mustache & # 8221;. Bot-ul cu barbă distinct este unic cu privire la această rasă particulară.

Schnauzers sunt inteligenți și independenți. Haina lor superioară este wirt, dar subaccesul captează firele libere ca rezultat, au vărsat cel puțin. Ele sunt energice și suficient de protective pentru a face parte din familii, precum și servi ca câini de lucru.

Pe de altă parte, Schnoodles este mai mult de un câine domestic iubit pentru aspectul său unic și haina non-aruncată. Câinele este extrem de afectuos, ușor de tratabil și prietenos, deși are o tendință moderată de lătrat.

A Miniatura Schnoodle este extrem de amuzant și inteligent, combinând natura atentă a unui pudel și a unui schnauzer. Ca rezultat, câinele poate servi și ca un supraveghetor excelent. Haina este care nu este vărsată și curl și trebuie să fie tăiată și să se declanșeze din când în când.

10. Bernedole

Bernedole

Bernedoul este un câine de designer, născut ca o încrucișată între un câine de munte Bernese și un pudel. Câinele de munte Bernese este o rasă mare de câine din Germania. Ei au un strat dublu tri-color cu înălțime și greutate de 27 inci și respectiv 55 kg. În ceea ce privește temperamentul, câinii sunt de obicei asigurați auto-asigurați, buni și placid față de străini. Acesta este motivul pentru care; Ele pot forma o parte perfectă a familiei dvs. cu natura lor prietenoasă cu copiii. Dar ei sunt câini în aer liber la inimă și au nevoie de exerciții regulate și activități pentru a rămâne sănătoși.

Bernedoul este un amestec foarte preferat Poodle, deoarece combină cele mai bune caracteristici ale raselor părinte. De asemenea, denumit Bernese Mountain Poo, Câinii sunt însoțitori ideali pentru familii cu membri vârstnici, cât și pentru copii.

Bernedles sunt inteligente, goofy, inteligente și blânde, cu o blană aproape hipoalergenică. Puteți să le antrenați și să le îngrijiți ușor. Ei sunt prietenoși cu alte animale și străini și incredibil de mulțumiți de copii. Chiar și proprietarii novici nu au probleme mici de a se înțelege cu ei.

11. Peekapoo

Peekapoo

O încrucișată între Pekingese și pudel, O peekapoo este un amestec adorabil Poodle. A pechinez are o istorie îmbogățită în spatele ei. De exemplu, câinii obișnuiau să fie tovarășii iubiți ai familiei imperiale din China. Astăzi, ei continuă să servească drept tovarăși de familie și sunt cunoscuți în mod deosebit de modul lor demn și grațios de întâlnire și de salut străini. Câinele are un strat distinctiv de acoperire, cu păr drept matasos lung, dar tinde să scape foarte mult.

Poodlul rezultat încrucișat, peekapoo, moștenește această natură prietenoasă și se întâlnește ca un câine de companie minunat. Este loial, afectuos și extrem de protejarea tuturor celor pe care îi iubesc, care este destul de unic pentru o rasă mică ca asta.

Înălțimea medie și greutatea unui peekapoo sunt de 11 inci și respectiv 20 de lire sterline și are o speranță de viață de peste 15 ani. Câinii sunt extrem de instruiți și adaptabili, deși au vărsat moderat și nu au o haină complet hipoalergenică ca atare.

12. Double Doodle

Double-doodle

Double Doodle este un mix unic Poodle, născut din încrucișarea unui pudel și a unui aurdendoare sau a unui labradoodle. Câinele crește să fie destul de popular în categoria câinilor de designer. Aproximativ 25 de centimetri în înălțime și cu o greutate maximă de aproximativ 70 lb, acest câine are un strat foarte scăzut de vărsare. Calitatea stratului este similară cu o aurendoodoodle sau labradoodle, iar caracteristicile variază în funcție de rasele mamă, care variază în mod egal.

Indiferent de rasele mamă, a Double Doodle este, în esență, super inteligent și destul de vesel. Câinii fac prieteni mari de familie și sunt prietenoși cu copiii. Deoarece au vărsat cel puțin, ei nu provoacă alergii și pot fi cazați în familii care au membri cu tendințe alergice. O dublă doodle pare a fi de neimaginabil de drăguț și cuddlesome.

13. Poovanese

Poovanese

Poovanezii este o încrucișată între Havanese și pudel. Acum, câinii havanzi sunt nativi ai Cubei și sunt câini mici, cu o dispoziție foarte veselă. Ei au o înălțime medie și o greutate de 12 inci și, respectiv, 13 de lire sterline și sunt în creștere populară în rândul locuitorilor americani din cauza naturii lor sociabile și a aspectului adorabil cu ochii maroși mari. Havanez au corpuri mici, robuste, cu un strat matasos care poate fi tăiat și îngrijit într-un mod elegant.

Poovanese este, de asemenea, numit Havapoo. Este un câine mic de dimensiuni medii, care este practic fericit, cu multă afecțiune, loialitate și spirit. Are un strat hipoalergenic scăzut care pare a fi mediu până la lung și ondul până la curl. Câinele vă iubește înapoi necondiționat și este extrem de ascultător, ca urmare a cărora sunt prețuite în fiecare familie. Blana are o agilitate mare a corpului și îi place să se joace în casa ta.

14. Sheepadoodle

Sheepadoodle

Sheepadoodle este o încrucișată populară între English Sheepdog și Poodle. Vechi English Sheepdog este o rasă mare de câine și caracteristicile lor unice sunt hainele lor lungi cu blană care aproape că acoperă fețele și ochii lor. Mai departe, ei nu vărsau decât dacă sunt periat. Culoarea stratului poate varia pe scară largă și include culori cum ar fi gri, negru, albastru, albastru merie, grizzle cu marcaje albe opționale. Corpul lor, totuși, este scurt și compact.

Ca Mixul de pudel non-vărsare, SheepaDoodle este un câine extrem de adorabil, cu o înălțime medie și o greutate de 23 inci și, respectiv, 38 kg. Câinii au o haina lungă, moale și curbată și se găsesc într-o varietate de culori. Ei sunt prietenoși, veseli și buni cu copiii. Ele sunt extrem de populare. De exemplu, câteva celebrități cum ar fi Fedor Andreev și Meryl Davis au ovadadoodle ca pe animalele lor iubite.

15. Foodle

Foodle

Foodle este o încrucișată între Poodle și jucărie Fox Terrier. Terrierul de jucărie Fox este o mică rasă de câine, recunoscută de agilitatea corporală, loialitatea și dispoziția prietenoasă. Ei nu sunt destul de blande, dar nu au nici o haină hipoalergenică. Ele sunt de obicei inteligente și pot fi instruite și bine. Ca tovarăși de familie devotați, câinii păstrează pe toți cei distrați în jurul lor.

Acest amestec particular de pudel se întâlnește ca un câine de dimensiuni mici, combinând natura inteligentă și distractivă a unui pudel miniatural și a naturii de alertă și feistă a jucătorului Fox Terrier. Este un câine de familie activ servește bine ca un ceas de supraveghere În afară de jocul și cuddling cu membrii familiei și mai ales, copiii tot timpul. Alimentele sunt sănătoase, inteligente și se laudă cu o haină hipoalergenică non-vărsată. Ele sunt aproximativ aproximativ 11 inci în înălțime și 13 lb în greutate.

16. Westiepoo

Westiepoo

Westiepoo este o încrucișată între West Highland alb terrier și pudel. West Highland White Terrier este cunoscută în mod obișnuit ca Westie, în principal, deoarece provine din Scoția. Câinele are o haină albă distinctă, cu un substrat alb moale. Dublul strat de blană acoperă adesea fața câinelui, oferindu-i un aspect fermecător rotund. Rasa este cea a terrierului de dimensiuni medii.

Westiepoo este un câine mic robust, care este de aproximativ 17 inci înălțime și are aproximativ 30 lb de greutate. Câinii din această rasă sunt activ, inteligent, iubitor și afectuos și sunt cele mai potrivite pentru familiile cu copii, precum și membrii vârstnici. Câinele a vărsat foarte puțin și este, de asemenea, foarte orientate spre familie. El / ea iubește să fie înconjurat de oameni tot timpul, ca rezultat și # 8230; Lipsa atenției dorite conduce adesea acest pudel mix nebun, de exemplu, pot obține un pic zgomotos și distructiv câteodată.

17. Chipoo

chipoo

Chinaoul este un amestec de pudel între Chihuahua și Pudele. Chihuahua este unul dintre cei mai populari câini de dimensiuni mici, cu o personalitate fantastică, agilitate corporală extremă și diferite tipuri și culori. Un Chihuahua este extrem de sensibil, ceea ce îl face un mare ceas. Câinele scade mai puțin sau moderat, este prietenos și un membru de întâmpinare în orice tip de familie.

Dogul hibrid, pe de altă parte, este un câine, în esență mic, datorită dimensiunii sale atât pentru rasele mamă de dimensiuni mici. Poate crește până la 15 inci înălțime și poate cântări un maxim de aproximativ 20 lb. Un chipoo este prietenos, energic și inteligent și acționează ca un mare partener de familie. Deoarece câinele are o anumită tendință de a vă bucura de oameni, poate fi ușor de instruit. Ei transformă orice spațiu în zona sa personală de joc. De obicei, lansează foarte mult când este încântat. Chipoo aruncă foarte puțin și are o haină hipoalergenică.

18. Pomapoo

pomapoo

Pomapooul este un amestec între Pomeranian și pudel. Pomerania este o rasă bine cunoscută coboratoare de la rasele de câine de sanie mari. Au o față Foxy, sunt de 12 inci înălțime și aproximativ 7 kilograme de greutate cu o durată de viață de 15 ani sau mai mult. Deși vin cu un strat de blană, par să scape foarte puțin. Clever, adaptabil, prietenos în natură, un Pomeranian este vreodată curios cu dispoziția fericită și cu ochii fermecători și minuțioși.

Ca foarte popular Poodle Mix, Pomapoo este cunoscut ca fiind prietenos, jucăuș, afectuos și inteligent. Foarte mult ca ambele rase mamă. Ele sunt în jur de 10 inci înălțime și cântăresc un maxim de aproximativ 15 lb. Câinii sunt drăguți și răniți și fac tovarăși excelenți pentru persoane singure, în special cele vârstnice. Au vărsat puțin. Cu toate acestea, nu există standarde stabilite pentru aceste amestecuri, deoarece aparițiile lor pot varia foarte mult. Ele nu sunt prea mari și sunt extrem de sociabile uneori, chiar și cu străinii. Doar Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru îngrijirea!

19. Doxiepoo

doxiepoo

Doxiepo este o încrucișată între Dachshund și pudel. Dachshunds au un corp tipic de culoare musculară, cu picioare scurte stubby. Labele lor sunt în formă de palete și potrivite pentru săpare. Tipurile de acoperire și culorile câinilor variază foarte mult. Ei pot avea un strat neted cu părul scurt, păr lung sau chiar părul cu fire prin cablu. Culorile pot fi roșii, cremă, negru, bronz sau isabella. Prin temperament, ele sunt blânde, adaptabile și construcții. Cu toate acestea, au vărsat moderat și au nevoie de îngrijire din când în când.

Un doxiepoo se numără printre toate amestecurile de pudezice cele mai imprevizibile. Acest lucru se datorează faptului că câinele poate fie să moștenească corpul lung al dachshundului, fie stratul curbat al pudezii. Tendințele de vărsare pot varia, de asemenea, deși un doxiepoo se găsește de obicei că va fi vărsat doar moderat. Câinii sunt foarte afectuosi și adaptabili. Ca rezultat al acestei naturi jucăuș, Doxiepoos sunt potrivite pentru orice tip de familii.

20. Jackapoo

jackapoo

"Jackapooul este o încrucișată între Jack Russell Terrier și Poodle. Jack Russell Terrier este în principiu o rasă de dimensiuni mici, folosită în mod tradițional pentru vânătoarea de vulpe și, prin urmare, numele. Ei au o înălțime medie și o greutate de 38 cm și 8.2 kg, respectiv, cu o speranță de viață de 16 ani. Cunoscut ca fiind destul de neînfricat, Energetic, încăpăţânat, Vocal și atletic, rasa poate fi găsită în diferite culori, cum ar fi alb, negru și alb și alb și bronz.

Jackapooul Poodle Mix combină aparițiile ambelor rase mamă și se mândrește cu un strat inferior până la aproape fără vărsare. Câinii sunt foarte inteligent și ușor de antrenat, de asemenea. Ele sunt excelente cu copiii și sunt mai degrabă o întreținere scăzută în ceea ce privește îngrijirea. Cu toate acestea, ei trebuie să fie acordate exerciții fizice și mentale zilnice pentru a asigura bunăstarea lor generală pe termen lung.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poodle amestecuri - lista de încrucișări și beneficii poodle