Câine de rase cu ochi albaștri uluitori

Câine de rasă cu ochi albaștri

Ori de câte ori ne uităm la orice câine, mergem doar awww! Cu toate acestea, există întotdeauna ceva mai spectaculos despre un câine cu ochi albaștri pe care nu-l putem opri să ne uităm la ei. Dar asta nu înseamnă neapărat că nu ne iubim nici căpășii noștri cu ochi maro. Cele cu ochi albaștri pur și simplu ne atrage atenția un pic mai mult, asta-i tot.

Deci, care sunt unele dintre acele rase de câini care au ochi albaștri? De ce doar câțiva dintre ei au și dvs. nu? Suntem aici cu o explicație.

În cuvinte simple, irisul albastru este cauzat de mai multe motive, inclusiv o lipsă de pigmentare în jurul zonei ochiului, albinismul sau mai mulți factori genetici.

De când ați venit aici, nu vă vom lăsa să plecați fără să vă arătați niște rase extrem de impresionante de câine albastru!

1. Siberian Husky

Huskies siberiană sunt recunoscute cel mai frecvent de ochii lor albastri sau multi-colorați, cu caracteristicile lor de lupte. Nu putem avea suficiente ochi albaștri rafinat. Ele sunt pur și simplu Wow! Huskies Siberian sunt una dintre cele mai puține rase pentru a transporta această genă. În plus, să nu uităm de aventurile lor arctice. Graceful, puternic și atletic, au provenit mai întâi în partea de nord-est a Asiei de către oamenii Chukchi. Ele sunt cele mai populare pentru ochii lor albastri și haine de culoare deschisă. Frumusețea lor este depășită de bunul lor simț al aventurii. Aduceți-l!

Citiți conexe: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Huskies

Siberian Husky cu ochi albaștri

2. Shepherd australian

Shepherds australieni sunt vorba despre acțiune. Rasa lor a fost dezvoltată în state pentru a ajuta fermierii și turma pentru toată ziua. Dârlig, ei aruncând un cot sau un șold, făcând uz de toate abilitățile lor, controlând eficient animalele. Ochii albastri frumoși, împreună cu hainele lor de merle, le fac o excepție. Deși nu toți au ochi albaștri; numai cei care au moștenit genetic le au. Altele sunt în formă de migdale, albastru, maro, chihlimbar sau o combinație de alte culori mixte. Dar cei cu ochi albaștri arată deosebit de rafinat!

În legătură cu o postare: Alimentele pentru câini pentru păstorii australieni

Shepherd australian cu ochi albaștri

3. Dalmatianul

Inutil să menționez cum ochii albastri Dalmații face pentru un aspect uluitor. Puteți identifica cu ușurință aceste canini de luptă împotriva incendiilor prin stratul lor Polka-punctat împreună cu caracteristicile lor regale. Dalmații cu ochi albaștri sunt destul de rari. Uneori, când vedeți unul, ar putea însemna, de asemenea, un semn de avertizare. Un semn pentru pierderea auzului ca genele lor, care este motivul pentru ochii albaștri sunt asociate cu surditate.

Dalmații cu ochi albaștri sunt considerați a fi o greșeală de către mai multe autorități de rasă. În plus, reproducerea dalmatienilor cu ochi albaștri este foarte descurajată ca asta ar însemna producerea mai puțin de pui surzi. Potrivit unui sondaj efectuat de Tulpina (1996), Raportul dintre animalele afectate a coborât, prin care rasa, a exclus dalmateni, în mod specific, cel cu acei ochi albaștri.

dalmatian cu ochiul albastru

4. Ciobănesc german

Aceste inteligente și rasele loiale de canini ar putea uneori să aibă unul sau ambele ochi ca albastru în culoarea datorită unei anomalii genetice. Păstoriștii germani sunt, de asemenea, mai puțin probabil să aibă ochi albaștri, unele dintre ele ar putea avea marcaje tradiționale și sunt adesea numite ca păstori germani albastri.

Cele mai frecvente întrebări pe care experții le-au întrebat este dacă există ceva în neregulă cu păstorii germani albastri. Ei bine, variația culorii în ochii lor este de obicei cauzată de o genă recesivă. Este același tip de variație genetică care apare în noi, oameni, provocând culori diferite ale ochilor și părului.

În timp ce unii crescători ar putea evita împerecherea animalelor cu gene afectate recesive, este clar că nu au existat probleme de sănătate sau alte defecte detectate care provoacă ochi albaștri în păstorii germani. Ele sunt complet sănătoase și frumoase cu acei ochi albaștri în ele. Plus, care nu iubește o canină cu ochi albastru?

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru șezlongurile germane

păstorul german cu ochiul albastru

5. Dachshund

Nimeni nu poate rezista acestor ochi albastri uimiți! Ele sunt rare și frumoase, cu doar câteva dintre pericolele pe care trebuie să le cunoașteți. Culoarea lor de ochi implicită este cu siguranță maro. Pigmentarea, sănătatea și genetica joacă un rol în schimbarea culorii ochilor. Cu toate acestea, ele sunt dure și determinate. Dachshunds au fost în mod tradițional crescute în Germania pentru a lucra subteran, vânătoare de viermi și badgeri. Indiferent de culoarea ochilor lor, energia și aspectul lor sunt amândoi laude. Considerați-vă că sunteți extrem de norocoși dacă sunteți părintele unuia dintre ele.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru dachshunds

dachshund cu ochi albaștri

6. Weimaraner

Ceea ce face ca un Weimaraner să iasă în afara tuturor celorlalte rase sunt ochii lor altele lor, împreună cu stratul lor frumos frumos de argint. Aceasta este caracteristica cea mai distinctă despre ei. Nu toți au ochi albaștri pur; Unii dintre ei au, de asemenea, ochi maro-maronieori distincți. Ca și alte rase, Weimaraner a fost de asemenea crescută și dezvoltată în Germania pentru a vâna animalele care sunt mai mici (în dimensiune) decât ele.

Acești câini ocupați, cu corpul lor plin de energie, sunt sărbătoriți pentru rezistența și curajul lor. Indiferent dacă mergeți la drumeții sau jogging, Weimaraner poate fi partenerul dvs. ideal. În general, dacă priviți în ochii lor albaștri, nu este culoarea care vă va agape; Veți observa ceva mai uimitor. Ochii animați au o emoție care, eventual, spune: "Ce ar trebui sa facem? Scânteie?"

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Weimaraners

Weimaraner cu ochi albaștri

7. Cardigan Welsh Corgi

Fiind elevul de ascultare, cardiganul Welsh Corgi este unul de un fel. De obicei crescute la Gestionați îndatoririle agricole, au o unitate puternică pentru orice sport legate de câine. În ciuda picioarelor scurte, concentrați-vă cât de uimitor este culoarea lor. Și nu există comentarii cu privire la ochii lor de culoare gri-albastră. Varietatea largă de culori ale stratului în diferite nuanțe de roșu, Brindle, Negru, Saby și Albastru Merle sunt uimitoare. Uneori, merircle albastre se potrivesc perfect cu ochii albaștri sau chiar un ochi albastru, cu celălalt ochi fiind negru. Nu este o surpriză cât de agile și rapide sunt, dar ochii lor albaștri sunt ceea ce îi face atât de speciali.

Cardigan Welsh Corgi cu ochi albaștri

8. Collie de frontieră

Întrebați entuziaștii de câini și ar spune că colaboratorii sunt cele mai inteligente rase de câine din toate. În mod tradițional, mulți oameni au crezut că acești ochi albaștri de cristal în coloana de frontieră au venit de la un strămoș Husky, care apropo, este în mod evident nu este adevărat. Albastrul a fost o calitate profundă în această rasă. În plus, coloranii de frontieră având două culori diferite de ochi au fost considerate un bun! De fapt, sa gândit ca unul dintre ochi controlat oile la revedere, în timp ce celălalt controlat de oaie.

Aceste frumuseți de merle împreună cu ochii lor albaștri sunt gândiți ca un ochi de vizionare. Ochii lor albaștri sunt renumiți pentru a fi numiți Ochii de sticlă. Colonele de frontieră sunt însoțitori devotați cu o dorință dornică de muncă agricolă. Luați notă de semne de surditate și / sau orbire Deoarece acestea sunt unele considerații importante de sănătate pentru colonii.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru coloanele de frontieră

Collie de frontieră cu ochi albaștri

Îmbrățișați-vă pe descoperirile de ce câinii au acești ochi albaștri rafinat?

Dacă ați fost cu noi până acum, trebuie să știți până acum că există doar câteva rase ale unui câine cu această caracteristică rafinată. Asta pentru că doar câteva dintre rase au această genă specială. Sporting unul sau ambii ochi ca albastru este foarte rar în lumea câinelui. În mod normal, există doar patru moduri pentru ca un câine să aterizeze cu ochi albaștri. Citiți mai mult pentru a afla mai multe:

  • Gena Merle: Majoritatea raselor pe care le-am menționat mai sus sunt de rase de merle, în special ausii, dachshunds și corgis pentru care ochii lor par a fi albastră. Modelul stratului de acoperire al câinelui creat din gena Merle are un efect semnificativ în ochi și pielea caninului.
  • O absență a pigmentării în jurul ochilor: Canini cu zone largi de alb în jurul uneia sau ambele zone de ochi pot fi văzute cu ochi albaștri de lipsa de pigmentare. Depigmentarea este, de asemenea, responsabilă pentru a provoca o schimbare a culorii pielii. Ia notă de astfel de schimbări bruște în canin.
  • O genă albastră neobișnuită: Huskies siberiană și coloanele de frontieră împărtășesc o genetică de ochi albastră dominantă. Asta-i numărăm dumnezeul lui Dumnezeu! Alte rase, și anume Corgis și Beagles au o genă rar, recesivă, pentru care primesc ochii albastri.
  • Albinism: Acest lucru ar putea părea un pic ciudat și cu siguranță este când spunem asta Câini albinoși exista. Ei sunt foarte rare. Câinii care sunt diagnosticați cu Albino vor avea atmosferă ușoară sau ochi albaștri. Atunci când știi că este timpul să vezi veterinarul!

5 boli ale ochilor care pot provoca ochi albaștri la câini

Majoritatea spitalelor de animale primesc apeluri în fiecare moment și apoi de la clienții interesați ale căror ochi de câine de companie au devenit albastru în timp. Și primul lor suspect ar fi cataractă. Bine, cataractă sunt una dintre condițiile împreună cu câteva alte condiții de ochi care creează o ceață albastră și / sau acoperă complet stratul frontal al ochiului. Ar putea fi din cauza următoarelor condiții:

  • Scleroza nucleară: Această condiție este destul de normală atât la oameni, cât și la câini sau chiar la cai. În ciuda faptului că nu este într-adevăr atât de dureros, dar când apare, elevii caninei voastre ar putea transforma înnorat albastru-gri.
  • Cataracta: Aceasta formează un nor albastru în interiorul capsulei care ține lentila de ochi. Cataracta afectează vederea și necesită o intervenție chirurgicală pentru ca canina dvs. să scape complet de ea și să-și revină viziunea la fel ca înainte.
  • Glaucom: Aceasta este o presiune crescută în ochiul câinelui de companie. Când fluidul din interiorul ochiului nu se scurge corect, presiunea crescută din ochi se întoarce pentru a fi dureroasă. În ton, de asemenea, provoacă un aspect noros, albastru și începe să mărească dacă nu este tratat la timp.
  • Dystrofie corneană: Dystrofia corneană nu afectează viziunea, dar poate provoca un apariție tulbure și albastră în elev. Prin urmare, ochiul care se întoarce albastru. O canină cu distrofie corneană se va confrunta în continuare cu niște nori în ochii lor, chiar și atunci când au suferit un tratament de succes al stării ochiului. Și din moment ce aceste ulcere corneene sunt considerate a fi destul de comune, animalul dvs. de companie ar trebui să fie examinat imediat de un veterinar!
  • Uveita anterioară: Dacă canina dvs. suferă de uveită anterioară, ei ar fi înghițiți și având excesiv descărcarea din ochi. Mai mult, elevul va deveni plictisitor, făcându-l să arate tulbure. Această stare de ochi poate amenința în cele din urmă viziunea câinelui.

Câinii cu ochi albaștri sunt răi, dar în momentul în care prindeți ochii câinelui prin a prinde o nuanță albastră sau devenind tulbure, este foarte recomandat să faceți o întâlnire cu VET. Deși unele condiții de ochi ar putea fi nedureroase, inofensive sau nu au nici un efect asupra viziunii câinelui animalului dvs., este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău. Vă recomandăm să o examinați și să acționați la un tratament suplimentar dacă este necesar.

ochi albaștri alb husky

Canina mea de 3 ani sa născut cu ochi albaștri

De fapt, toate rasele de pui sunt născute cu ochi albaștri. Sau ar putea fi, de asemenea, născuți cu ochi albastru, care au un frotiu frumos de verde, gri sau maro în ele. Dacă sunteți destul de norocos, catelul dvs. ar putea păstra ochii albastri pe tot parcursul vieții lor, în timp ce alte cățeluși se confruntă cu schimbările majore. Unele pui cresc pentru a-și dezvolta un ochi care este albastru în culoare și celălalt o culoare diferită. Acest lucru este mai frecvent în rândul lui Huskies.

La vârsta de aproximativ 10 săptămâni, ochii căței încep să devină mai întunecată. De cele mai multe ori, ochii lor se întorc la maro. Gena albastră a ochiului este în mod rezonabil aleator. Doar pentru că sirele barajului avea ochi albaștri, nu înseamnă neapărat că puii o vor moșteni de asemenea.

Cuvintele finale

S-ar putea să fi știut deja despre Huskies Siberian având ochi albaștri pur, bine, acum v-am prezentat cu ceva mai mult. Și probabil că sunteți cel mai norocos și mai departe din părintele câinilor obișnuiți dacă canina dvs. are ochi albaștri. Nu vrem să oprim lista noastră aici. Postați câteva fotografii ale caninilor dvs. cu ochi albaștri și să ne dați posibilitatea de a vedea frumosul tău Dapple! Dacă sunteți într-adevăr îndrăgostiți de puii cu ochi albaștri, dar nu dețineți unul, nu vă supărați!

Apropo, care este favoritul tău din listă? Anunță-ne!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de rase cu ochi albaștri uluitori