8 Rase de pisici albastre

Pisica cu strat albastru într-un castron

Breastia de pisici albastre au un aspect intrigant si captivant. Din punct de vedere tehnic, această culoare de strat este o diluată a genei responsabile pentru producerea unei haine negre în pisici. În cazul pisicilor cu haine albastre, gena diluată produce o culoare de strat care este diferite nuanțe de albastru-gri.

Stratul albastru al acestor pisici variază de obicei de la cenușă de cenușă ușoară până la un gri închis. Unele pisici cu haine albastre poartă, de asemenea, gena pentru ochi verde, galben sau cupru. În timp ce există patru rase de pisică cu o haină care vine doar într-o nuanță albastră, cel puțin patru alte rase populare au posibilitatea unei straturi albastre și fac lista de rase de pisică albastră.

Cele mai bune rase de pisică cu cele mai lungi durate de viață
01 din 08

Nu este o surpriză faptul că albastrul rus este în partea de sus a listei pentru rasele de pisici albastre. Aceste pisici vin doar într-o singură culoare, un albastru, chiar și albastru, fără marcaje, în conformitate cu standardul de rasă. Părul de protecție a hainei au sfaturi de argint, care conferă luciu de haină și adaugă la frumusețea acestei rase. Haina este cu părul scurt și pluș.

În plus față de sport un strat albastru uniform, toate pisicile albastre ruse au, de asemenea, ochi verzi strălucitori. Și în timp ce ați putea crede că acest lucru face ca aceste pisici albastre să fie la fel, această rasă de pisică este cunoscută pentru că are o natură afectivă și inteligentă, care le face un tovarăș unic.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 9 până la 10 inci

Greutate: 8 până la 15 kilograme

Caracteristici fizice: Fine-Boned cu cap de membri lungi - cap triunghiular cu ochi verzi distincți și haina largă a nasului-pluș în albastru-gri

  • 02 din 08

    Pisicile Charreux au o textură unică la blana lor albastră. Aceste pisici au o blană de lungime medie, cu un strat dublu. Ca urmare a subsolului deosebit de densi, textura rezultată a blăniei este oarecum lână. În afară de a fi interesant de atingere, haina de lână oferă aceste pisici cu o protecție naturală împotriva condițiilor meteorologice răcoroase sau umede. Pisicile mature de sex masculin sunt susceptibile de a avea o haină mai lână în comparație cu femelele sau pisicile tinere.

    Chartreux este pisica națională a Franței, în ciuda originii probabile ale rasei în persia antică. În timp ce rasa este încă oarecum rară astăzi în afara Europei, această rasă de pisică albastră este aproape imediat recunoscută pentru blana ei gri-albastră și cu ochii colorați de cupru. Haina poate varia de la o cenușă foarte ușoară la o nuanță mai profundă de ardezie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 12 la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Cap rotund și haina groasă de culoare albastră solidă, cu o textura oarecum lână, care variază în umbră de la cenușă ușoară până la ardezie gri

  • 03 din 08

    Nebelung înseamnă "creatura de ceață" în germană, iar această pisică albastră pare cu siguranță că ar putea să dispară în ceața de dimineață devreme. O pisică elegantă și uniformă, gri-gri, Nebelungul este adesea comparată cu un albastru rus cu părul lung. De fapt, aceste pisici albastre se aseamănă cu pisicile ruse de lungă durată care erau populare la sfârșitul anilor 1800.

    Considerată o rasă de lungă durată, Nebelung are un strat de lungime medie, care este întotdeauna albastru în culori. Ca multe alte rase de pisici albastre, firele de fire de argint la capete. Ochii verzi ai acestei rase aduc un contrast izbitoare cu stratul moale, strălucitor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Corp lung, strat dublu moale, cu blană lungă și o coadă plină de culoare verde sau galben-verde

  • 04 din 08

    KORAT

    Koratul este o rasă de pisică albastră întunecată, descrisă de nativi thailandezi în patria sa ca "ploaie-nor gri" în culoarea cu un efect de "spumă de mare" asupra straturilor cu vârful de argint. Stratul albastru-gri al koratului este destul de frumos suficient pentru a trage comparații la elementele naturii.

    In conformitate cu standard Pentru rasă, Koratul ar trebui să aibă un strat scurt care este albastru deschis la rădăcini, dar treptat se schimbă într-o nuanță mai profundă de albastru spre sfaturi. Un finisaj argintiu pe vârfurile firelor de păr este deosebit de vizibil pe față și pe picioare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - strat scurt albastru-gri-fata in forma de inima - ochi verde luminos

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Shorthairul britanic este adesea gândit ca o pisică albastră, deși adevărul este că vin în varietate de culori. Cu toate acestea, blana lor albastră iconică și ochii de cupru le dau un loc pe aproape orice listă de rase de pisică albastră.

    Indiferent de culoare, stratul de telefonie britanic este scurt, dens și gros. Culoarea obișnuită albastră albastră poate varia în umbră, dar este de obicei ușoară la albastru mediu și ar trebui să fie uniformă în culoare. Un scurtcircuit britanic cu un strat albastru solid nu va avea marcaje albe, conform Standard de rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 9 până la 17 kilograme (bărbați) - 7 până la 12 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Fața rotundă și corpul cu bărbați care au jowls greu - strat scurt, dar dens în ambele nuanțe solide, inclusiv alb, albastru și negru, împreună cu variațiile de tabby, calico, umbrite sau bi-color

  • 06 din 08

    Sportul oriental Shorthair a un strat în multe culori și modele, deci aceasta nu este o rasă exclusiv de pisică albastră. Cu toate acestea, printre numeroasele posibilități de haine sunt o serie de culori albastre diferite care sunt izbitoare în aparență.

    Un oriental albastru solid pare a fi un elegant și elegant, cu picioarele lungi și ochii în formă de migdale pe care rasa este cunoscută. Stratul albastru poate fi un albastru moale sau o creștere a intensității umbrelor la o gri de ardezie mai profundă. Alte tipuri de straturi cu colorant albastru includ fum, argint, tabby și arătate sau parti. În mod clar, există multe aspecte diferite pentru o orientală albastră și aceasta este o culoare interesantă pentru acești feline atletice și personalizate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat scurt, neted cu picioare lungi, urechi mari și o față în formă de triunghiulară

  • 07 din 08

    Persii sunt cunoscuți pentru straturile lor lungi, curgătoare și fețele plate cu ochi strălucitori. Această rasă de pisică vine în zeci de culori și chiar mai multe soiuri - de fapt există 7 diviziuni separate de posibilități de culoare. Cu o astfel de abundență de opțiuni de culoare, ar trebui să nu fie o surpriză faptul că o serie de haine albastre sunt observate în mod obișnuit în persani.

    De fapt, albastrul a fost considerat odată ce simbolul de straturi colorate în această rasă. În timp ce nu este foarte căutat astăzi, este încă un aspect minunat atunci când este asociat cu aspectul exotic al persanului. Printre cele șapte diviziuni de culoare, o haină albastră poate fi găsită în diviziile solide, fum și umbrite, bi-color și Himalaya.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul de dimensiuni medii cu stradă lungă, plină, cu ochi rotunzi

  • 08 din 08

    În timp ce stratul standard original pentru o birmană a fost o culoare clară, standardul de rasă include astăzi patru culori posibile: Saby, Champagne, Platinum și Albastru. Deci, în timp ce nu exclusiv o rasă de pisică albastră, birmania are posibilitatea de a prezenta această culoare izbitoare a stratului.

    Standardul de rasă explică faptul că într-o birună, stratul albastru ar trebui să fie mediu gri și expoziție de subtilități FAWN. Indiferent de culoare, haina însăși are o textura fină și o senzație de tip satin.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat scurt cu picioare lungi și ochi expresivi, rotunjite, este în primul rând salbat, șampanie, platină și albastru

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Rase de pisici albastre