Cum să rasați poodles - fundal, cele mai bune practici & # 038; sănătate la șezlonguri

Cum să rasați Poodles - fundal, cele mai bune practici & # 038; Sănătate la șezlonguri

Poodle de reproducere este pasiunea multor iubitori de câini; Este o rasă iconică eulogizată pentru inteligența sa, atleticismul și haina hipoalergenică. Datorită popularității sale uriașe, crescătorii Poodle trebuie să fie conștienți de toate considerentele specifice de rasă de a avea și practici de urmat înainte de șezlongurile de reproducere.

Dacă sunteți aici, probabil vă întrebați Cum de a rasa Poodles etic și responsabil. Doar o minte răsucite se va felicita pe crescătorii de câini bolnavi sau nesănătoși. În acest articol, vă oferim o mulțime de pointeri și informații concrete, astfel încât să puteți crea pudori mai sănătoși de orice tip: jucărie, miniatură, mediu sau standard.

Pudelul este o rasă preferată în Occident și o mulțime de mori de cățeluie neetică îi reproduce, generalul să ajungă la o dimensiune extrem de mică. Astfel de rase hyped up sunt sadice și profit-obsedat decizii, mai degrabă decât planificarea bine gândită. Tendințele vin și pleacă, dar aceste tipuri de podele sunt în jur de secole.

Contextul reproducerii Poodle

Oamenii și podelele au o istorie comună lungă. Câinii care seamănă cu pudele pot fi văzute pe pereți și artefacte în Egipt din sute de ani b.C. Rasa modernă de identificare a lui Poodle are rădăcinile sale Germania în jurul anului 1400 a.D. Acesta este momentul în care a apărut un câine de apă care a fost numit, un "pudelhund" care se traduce aproximativ la Câine care stropeste despre & # 8221;. Poodles au fost crescuți pentru prima dată ca remedii de apă cu strămoșii de la alte retrieme europene de apă. Poodlele apar în lucrările pictorului german, Albrecht Durer, în secolul al XV-lea.

Unele istorici de rasă franceză susțin că Pudelul provine din Franța și a fost crescut de la Barbetul și câinele de apă maghiară. Cuvântul francez pentru pudel, Caniche, se spune că derivă din cuvântul francez pentru o rață de sex feminin (& # 8220; Cane & # 8221;) din cauza muncii de dimensiuni mai mari ca un retriever de rață. În cele din urmă, pudelul a fost crescut în trei dimensiuni recunoscute astăzi: standard, miniatură și jucărie. O a patra dimensiune, mediul, este recunoscută în Franța și de către Federația Cynologique Internationale. Toate dimensiunile mai mici sunt produse ulterioare de reproducere selectivă din dimensiunea standard. Acești podeli mai mici au fost folosiți pentru prima dată în Franța pentru a vâna trufe, dar jucăria era întotdeauna un câine însoțitor. Jucoasa a fost un favorit al Curții Regale din Louis XIV, Louis XV și Louis XVI. Tipurile mai mici, de asemenea, au devenit favorite pentru artiștii de țigani și de circ.

Pudelul a fost una dintre primele rase recunoscute în Anglia de către Clubul Kennel și a fost recunoscut de AKC în 1887. Rasa nu a devenit imediat populară în Statele Unite. Socialita, Helene Whitehouse Walker, a fost instrumental în pionierarea popularității păditilor atunci când a dobândit primele 3 pudeuri standard și a stabilit caniculele Carillon. Domnișoară. Walker a fondat Poodle Club of America și a început Încercări de ascultare care a devenit o competiție populară și a subliniat Inteligența și trainabilitatea din rasa Poodle. Poodles au fost cele mai bune în Arată câștigătorii la Westminster În șapte de ani de la 1907 până în 2017. Ei au câștigat în 1943 (miniatura), 1956 (jucărie), 1958 (Standard), 1959 (miniatura), 1973 (Standard), 1991 (Standard) și 2002 (miniatură.)

Diferite tipuri de podeli

Astăzi, cu Clubul american Kennel recunoaște o rasă de pudel cu trei tipuri-standard, miniatură și jucărie. Toate cele trei tipuri au aceleași standarde și sunt separate numai după mărime. Standardul trebuie să fie de 15 inci sau mai mult la umeri; Miniatura se află la umeri de 15 centimetri la un minim de înălțime mai mare de 10 inci; Toy trebuie să stea mai mult de 10 centimetri la umăr.

Există zece culori recunoscute de AKC pentru a arăta conformații. AKC recunoaște pentru a arăta doar culori solide. Un strat de mai mult de o culoare este considerat o defecțiune conform Standardul oficial din rasa Poodle. La șezlongurile de reproducere, ar trebui, prin urmare, să fie evitate culori mixte.

Pudele standard

Standardul este cea mai mare dintre dimensiunile recunoscute a rasei Poodle. In conformitate cu AKC Standarde, Pudelul standard trebuie să depășească 15 inci la umăr. Pudelul standard a fost crescat pentru prima dată pentru a fi retriever de apă. De asemenea, a fost utilizat în alte capacități, cum ar fi un ajutor în Wartime. Poodle standard este Construit pentru a înota și iubește să se scufunde după o pradă. Este un partener inteligent și foarte instruit pentru vânătorii de rață. Utilizarea sa ca vânător nu a fost apreciată prea mult în Statele Unite până în anii 1990. De atunci, Poodle standard a crescut în popularitate ca a caine de vanatoare. În 2013, un pudel standard numit Cooper a devenit primul pudel pentru a câștiga titlul de Master Hunter în trei registre. Cooper chiar a jucat în show-ul de televiziune, & # 8220;Dinastia ratei& # 8221; și a arătat abilitățile sale de recuperare împotriva a trei labradori. În Statele Unite, acest tip de expunere populară a contribuit la continuarea renașterii rolului standard al Pudelului ca retriever de apă.

Poodle standard, totuși, este de departe un câine însoțitor care își găsește casa în multe puncte de viață. Poodle sunt câini activi, și un pudel standard are nevoie de un proprietar care va da exercițiului de câine pentru mintea sa inteligentă și corpul atletic. Ele nu sunt un câine agresiv, dar pot fi rezervate în jurul străinilor. Ele sunt cele mai prietenoase familiei din cele trei tipuri.

Poodle standard suferă mai mult de probleme grave de sănătate decât frații săi mai mici. Ele sunt mai mult predispus la displazie de șold și cot și o boală a osului femural numit Legg-calve-Perthes în care osul femural primește o lipsă de sânge și țesut osos moare. Această condiție are ca rezultat o deformare comună similară cu ceea ce se găsește în displazia șoldului. Ei suferă, de asemenea, mai des de la Boala ADDISON. Aceasta este o boală în care glandele suprarenale nu produc suficiente hormoni suprarenali. În cele din urmă, este o boală fatală dacă nu este tratată prin furnizarea hormonilor necesari. Podelele standard sunt mai sensibile la adenita sebacee, o boală inflamatorie a pielii. Mai mult de 40% din decesele standard de pudel sunt cauzate de cancer. Are o speranță de viață de 12-15 ani.

Poodle HypoallerGenic Rasa de câine
Sunt pudele hipoalergenice? Da, dacă ascultați proprietarii lor, dar nu dacă citiți lucrări științifice.

Pudela medie

Federația Cynologique Internationale Împărțiți pudelul în patru tipuri: standard, mediu, miniatură și jucărie. Pudelul mediu este un câine de peste 35 cm până la 45 cm la greabănul (o înălțime de aproximativ 14-18 inci.) Acest tip ar fi identificat în Franța și în cele 90 de țări în care este urmată FCI. niste Poodles în categoria medie s-ar putea califica sub formă de miniatură sau standard în alte cluburi (cum ar fi Clubul American Kennel.) Descrierile miniaturii și standardelor, prin urmare, pot fi aplicate acestui grup, în funcție de capătul spectrului pe care câinele este pornit.

Miniatura Poodle

Pudelul miniatural este recunoscut de clubul de kennel și AKC (printre altele). Miniatura înseamnă un pudel de Nu mai puțin de 10 centimetri și nu mai mult de 15 inci în înălțime la umeri. Pudelul miniatural a fost dezvoltat inițial în Franța pentru a vâna trufe. Acești câini pot excela în competiție avansată de ascultare și agilitate. Ele sunt rapide, atletice și foarte inteligente. Ei sunt cel mai popular din cele trei tipuri.

Poodlele miniaturale sunt a câine sensibil care este precaut de străini. Ei nu sunt un câine agresiv. Ei vor lăuda dacă un străin este în afara casei. Ei, de asemenea, nu-i plac multă schimbare în rutinele lor. Ei preferă un mediu pașnic și nu se bucură de dovleci.

Podelele miniaturale cântăresc de obicei cincisprezece până la șaptesprezece kilograme. Au o durată de viață de 13-15 ani. Poodle sunt construite pentru a fi o rasă pătrată. Torsul ar trebui să fie egal în lungime la înălțimea câinelui la umeri. Un pudel miniatural este la un risc special pentru Chondrodysplasia. Aceasta este o afecțiune genetică care afectează creșterea cartilajului în picioarele unui câine. Rezultatul este a un fel de dwarfism canin cu picioarele scurte fiind semnul principal. Un pudel miniatural cu această condiție nu are forma pătrată "# 8220;.& # 8221; Alte probleme de sănătate pot fi asociate cu acesta, inclusiv anomalii cardiace, dureri articulare și curbură a coloanei vertebrale.

Toy Poodle

Poodle de jucărie este un pudel de Nu mai mult de 10 centimetri în dimensiune la umeri. Acest cel mai mic tip de Poodle a fost întotdeauna un câine însoțitor. A fost favorita instanțelor regale franceze, în special Curtea de Louis XVI (1638-1715.) Proprietarii bogați în epoca renascentistă și-au purtat adesea picioarele de jucărie în mâneci de cămașă. Acolo au servit ca încălzitoare de mână. Ca rezultat, s-au numit podele de jucărie & # 8220;Câini cu mânecă.& # 8221; Poodle de jucărie, de asemenea, ar putea fi găsite ca artiști de trick pentru țigani și în circuri. Până în secolul al XIX-lea, Poodle de jucărie a fost un tip de Pudel Identificabil și Popular din Anglia.

Mulți dintre cei bogați și celebru au ales jucăria Poodle ca un animal de companie. Ca rezultat, acest tip a primit reputația nemeritată de a fi un wimp răsfățat de un câine. În realitate, Poodle de jucărie este doar Mingea diminuantă a intelectului și atleticismului de tipul său mai mare. Ei au o voință puternică de a-și mulțumi proprietarul și foarte instruire. Ei au păstrat lucrurile care le-au dat un loc mai mare în istorie pe câmpul de luptă cu Napoleon Bonaparte.

Acest câine este susceptibil la majoritatea afecțiunilor celorlalte tipuri de podeli. Poate suferi dwarfismul canin și poate dezvolta tumori ale pielii. Aceste tumori ale pielii pot deveni maligne și ca rezultat Cancerul este o cauză mare de deces. Cu toate acestea, podele de jucărie sunt un tip de lungă durată cu un durata medie de viață de 15 ani. Un pudel de jucărie a fost printre lista celor mai lungi câini vii înregistrați în cartea Recordurilor de înregistrări mondiale. Seamus, Poodle de jucărie, a trăit la vârsta de 20 de ani și 298 de zile (7/24/1993 - 5/18/2014).

Uneori anunțate sunt "# 8220;Poodle deeap,& # 8220; Această dimensiune mai bună a jucăriei nu este recunoscută în niciuna dintre ele Cluburi. Termenul este folosit pur și simplu ca un dispozitiv de marketing pentru podele de jucărie sau ca o referire la o versiune mai mică deliberă a jucăriei. Crediții de reputație de jucării se încruntă, de obicei, pe aceste tipuri de crescători (cunoscuți și sub numele de Credite de designer.)

Preocupările legate de sănătate Când șezlongurile de reproducere

La fel ca orice altă rasă de câine de pură acolo, Poodle a obținut mai multe condiții de sănătate care afectează rasa Poodle în special. La șezlongurile de reproducere, crescătorul Poodle trebuie să utilizeze fiecare screening de sănătate disponibil la acel moment pentru a asigura sănătatea perfectă a câinilor săi de reproducere.

Nu există loc pentru încercări și erori, deoarece odată ce un specimen de purtător genetic este crescut și produce o gunoi întreg de pui, potențialul acestei boli este acum multiplicat. Dacă vă întrebați cum să faceți pudoare, apoi începeți screening Fiecare câine pe care intenționați să-l reproduceți; Nu este ieftin, dar nu este incredibil de scump.

Boala ADDISON

Boala Addison este a Boala gravă a glandelor suprarenale. Glandele suprarenale sunt glande care sunt responsabile pentru fabricarea unor hormoni importanți care reglementează funcțiile corporale precum metabolismul și tensiunea arterială. Lipsa hormonilor cortizol și a aldosteronului influențează echilibrul electroliților de sodiu și potasiu. Acest lucru poate duce la consecințe atât de grave, cum ar fi șocul și moartea bruscă dintr-un stop cardiac. Un câine va arăta semne de boală cum ar fi vărsături, pierderea apetitului, letargie, tremurarea și un abdomen dureros. Boala Addison este cunoscută sub numele de Marele Pretender & # 8221; Deoarece simptomele sunt împărtășite cu multe alte afecțiuni.

Poodle standard pare să aibă o genă recesivă responsabilă pentru boala Addison. În prezent nu există un test genetic pentru această condiție. Un studiu al celor 1722 de polițuri standard a găsit o rată de incidență de 8.6%. Crescătorii de șederi standard trebuie să cunoască simptomele și să fie gata să contacteze un medic veterinar. Boala este cea mai frecventă la câinii tineri, de sex feminin și de vârstă mijlocie. Testul pentru boala Addison este un test de sânge relativ simplu în care funcționarea glandei suprarenale a câinelui este testată prin injectarea hormonului ACTH. O glandă suprarenală a câinelui normal vor răspunde printr-o creștere a cortizolului hormonal. Un câine care nu reușește testul de stimulare a ACTH de un nivel insuficient de cortizol va fi diagnosticat cu boala Addison. Tratamentul pentru Addison`s este un regim de-alunecător al înlocuirii hormonale. Dacă este tratat, un câine cu Addison`s va avea o durată de viață normală. Un câine cu boala Addison nu ar trebui să fie crescut.

[Pullquote-dreapta] Poodle Breeder trebuie să utilizeze fiecare screening de sănătate disponibil la acel moment pentru a asigura sănătatea perfectă a câinilor săi de reproducere.[/ Pulcquote-dreapta]

Dilatarea gastrică Volvulus (Blotat)

Blotat apare cel mai adesea în câinii profunde. Apare cel mai adesea în Poodle standard. Este o urgență medicală. În umplutură, stomacul câinelui se umple cu aer și răsuciri pe axa sa. Acest lucru are ca rezultat o oprire a fluxului sanguin la organele vitale ale câinelui. Un câine care nu este tratat va cădea în cele din urmă în șoc și va muri. Simptomele de umplutură includ vărsături neproductive, murdare, neliniște și un abdomen strâns și dureros. Aproximativ, o treime din câinii cu umplutură vor muri sau trebuie să fie eutanasiați. În prezent, Nu există nici o modalitate de a preveni complet Bloat. Factorii de risc au fost identificați, cum ar fi hrănirea unică, alimentele uscate și raportul mai mare la nivelul adâncimii pieptului, subponderali și vârsta înaintată. Incidența umflării în podelele standard este de 4.4.Ondulație.

Alte probleme comune de sănătate

Epilepsie este o altă problemă de sănătate comună în Poodles. Toate tipurile de podeli sunt expuse riscului. Un pudel cu epilepsie va arăta semne de convulsii cum ar fi drooling, mișcări neobișnuite, rigiditate a membrelor și colaps. Uneori cauza este o tumoare cerebrală care poate necesita tratament chirurgical. În majoritatea cazurilor, cauza este necunoscută sau idiopatică. Au existat studii medicale considerabile cu privire la starea în poli. Cercetătorii la Florida State University si Universitatea din Missouri au reunit informațiile lor pentru a continua investigarea cauzelor genetice ale epilepsiei în treizeci de rase de câini, inclusiv podele (toate tipurile), cercetarea în mecanismul genetic al afecțiunii pare să indice o genă recesivă, dar poate exista mai mult de unul Gena implicată și trebuie să se facă mai multe cercetări. Un studiu de peste jumătate de milion de câini și treizeci și cinci de rase au clasat rata de incidență a polițelor standard la 20%, fiind cea de-a 12-a cea mai mare din cele 35 de rase studiate.

Poodlele sunt afectate de Atrofia retină progresivă sau PRA. În această condiție, tijele și conurile din retina ochiului se deteriorează. Rezultatul final este orbirea. Simptomele inițiale vor fi probleme în noapte. O formă de PRA poate fi detectată de testarea genetică. Câinii pot fi detectați atât ca fiind afectați, cât și transportatori ai bolii. Jucarii și pietrele miniaturale vor începe de obicei să arate semne de PRA în jur de trei ani. Nu există niciun tratament disponibil.

O rasă hipoalergenică

Haina poodle este caracteristica cea mai unică și distinctă. Un pudel adult are un singur strat de blană curly. Multe rase au un substrat care acoperă în momente regulate ale anului. Poodles nu size ca asta. Blana lor crește, dar când o face este prinsă de buclele dens. În plus, podele își cresc foarte încet noua blănătate. Ei au vărsat doar blănuri aproximativ la fiecare trei săptămâni în comparație cu unele rase "la fiecare patru zile. Dander înseamnă acele bucăți de piele moartă vărsată cu blana. Este cel mai frecvent motiv pentru alergia la om la câini. Din păcate, nu este singurul. Oamenii pot fi alergici la blana în sine, saliva sau urină. De asemenea, câinele poate fi un transportator pentru alți alergeni obișnuiți, cum ar fi polenul, praful și mucegaiul.

Clubul american Kennel, împreună cu lista publică generală, pudezul unui câțiva Hipoalergenic de rase de câine. in orice caz, majoritatea alergistilor ar contesta o afirmație că Poodles nu poate fi sursa de alergii. De fapt, a Investigarea pe scară largă 2011 nu a arătat nici o diferență în numărul de alergeni din gospodăriile cu diferite rase de câini. Ratele hipoalergene, inclusiv podele, nu au dus la un număr mai mic de alergeni.

Totuși, există multe anecdote de persoane cu alergii de câine care nu au o reacție alergică alergică sau diminuată la podele. Probabil că este sigur să spunem că există suficienți oameni care ar garanta propunerea pe care o va face un Puderiu "# 8220;reduce sau minimiza posibilitatea unui răspuns alergic& # 8221; (I.E. hipoalergenic.) Deci, în timp ce ştiinţă nu a sprijinit ideea de a accepta câini ca hipoalergenică, piața va continua să continue să facă cererea.

Știința a provocat încă o dentare în creșterea popularității Poodle-cruci Într-un efort de a face alți câini mai hipoalergenici (cele mai populare exemple fiind Goldendoodle, Cockapoo, si Labradoodle.)

Cum de a rasa Poodles

Atunci când reproduceți podele etic, există și alte factori specifici de rasă pentru a înțelege și a factura în topul cunoștințelor mai academice (care aparțin reproducerea caninei.) Când sunteți investit în creșterea Poodle, vă faceți cel mai bine absolut pentru a îmbunătăți rasa prin aducerea unor specimene mai bune la viață. Fiecare împerechere a pudezilor trebuie planificată cu atenție, astfel încât puii să devină evident podeli mai buni (conform definiției standardului) decât părinții lor.

Deci, aici sunt câteva practici de reproducere specifice Pudelului care să ia în considerare atunci când reproduceți tipul preferat de pudel.

Dimensiunea medie a gunoiului

dimensiunea medie a unui gunoi de podeli variază în funcție de tipul. În general, câinii mai mari au capacitatea pentru așternuturi mai mari. Pudeli standard Media șase pui, miniaturi media cinci, și jucăriile medii doar trei. Jucării nu prea rar vor fi doar un singur catelus. Cel mai mare gunoi înregistrat vreodată pentru un pudel standard este șaisprezece pui.

C-secțiune

Poodlele de obicei, în mod obișnuit, puii lor, în mod natural, fără intervenție umană. Ei nu sunt Printre rase clasificate cel mai mult in nevoia de c-sectii.

Livrarea chirurgicală a catelusilor este necesară pentru diferite situații. Poate fi necesară atunci când sarcina continuă trecerea la data scadenței sau dacă o condiție maternă, cum ar fi Eclampsia (hipertensiune arterială / insuficiență renală), necesită o livrare timpurie a puiilor. O dimensiune a catelusului ar putea să nu se potrivească prin canalul de naștere (distocia). În această situație, un baraj va lucra cu nici un catelus care să fie scufundat pentru o perioadă lungă de timp.

Jucăriile și pietrele miniaturale sunt mai probabile decât ladicele standard pentru a solicita o secțiune cezariană. Barajele de jucărie care sunt crescute pentru a fi extrem de mici sunt la un risc crescut de a solicita livrarea chirurgicală.

Extreme de reproducere

Ideea unui mic cățel care se va potrivi într-un articol despre îmbrăcămintea unei persoane nu sa încheiat cu Dog cu maneci și # 8221; popular în Renaștere. Există o piață astăzi pentru un câine atât de mic încât se potrivește într-un buzunar. Poodle de jucărie sunt una dintre numeroasele rase de jucărie pe care au fost niște crescători Creșterea selectivă Pentru câini tot mai mici. Sunt multi Poodle # 8220; # 8221; anunțate spre vânzare pe Internet. În multe privințe, aceasta este doar o continuare a ceea ce sa întâmplat de sute de ani. Cererea de câini mai mici cu câteva sute de ani în urmă este ceea ce a creat mai întâi tipurile de pudel în miniatură și jucărie. Este posibil să se producă un câine sănătos mai mic în acest fel.

Din păcate, aceste specimene mici prezintă un risc mai mare pentru deformările articulare și membre, inclusiv Patella Luxation (dislocarea genunchiului) și displazia de șold. Ele sunt, de asemenea, mai predispuse la defectele inimii, precum și multe alte probleme de sănătate. Crearea de linii de sânge sănătoase a acestor câini mici va necesita fie o perioadă lungă de timp, fie o reproducere atentă. Există o dezbatere plină de viață cu privire la faptul dacă ar trebui sau nu să fie crescuți.

Unii crescători le place să creeze podeli de haine colorate diferite. Standardul pentru toate tipurile de podeli este o culoare solidă. Cu toate acestea, există o cerere pentru straturile de culori parțial. Parti-culorile sunt două culori care apar în diferite locuri ale unui câine. Un strat preferat de culoare parti-color este a Tuxedo Coat în care stratul este un negru solid pe spate de la partea din față la coadă cu un piept alb și trunchi inferior. O altă variație de culoare populară este fantomă. Phantomul are o culoare de bază de cremă, argint, negru, caise, alb sau maro. Cea de-a doua culoare apare pe piept, în jos picioarele, sub picioare, deasupra fiecărui ochi și pe fiecare parte a botului.

Aceste pude care se abate de la culoarea standard sunt capabile să fie înregistrate de AKC. Ele sunt neeligibile pentru show-uri de conformitate, dar concurează în alte competiții precum ascultarea și agilitatea. Mulți câini de companie frumoși de diferite modele de culoare au fost crescute selectiv de crescătorii de reputație. Nu există nici o dovadă de legătură cu un defect de sănătate sau boală bazată pe culoare.

Poodle amestecă

Ideea că o haină a lui Pudele este alergică, a condus crescătorii să încerce să creeze alte rase cu aceeași blană. trecere a unui pudel și o altă rasă a creat o sută de diferite Poodle amestecă. Cei mai populari câini în cele din urmă vor fi încrucișat cu un pudel Pentru a le pune la dispoziția celor care ca un câine scăzut de vărsare din orice motiv. Crossii preferați includ cockapoo (Cocker spaniol), Maltipoo (malteză), Labradoodle (Labrador Retriever), Goldendoodle (Labrador), Schnoodle (Schnauzer), Peekapoo (Pekingese), și Yorkipoo (Yorkshire Terrier). Niciuna dintre rasele încrucișate nu este recunoscută de AKC. Acești hibrizi sunt adesea menționați ca Câini de designer. De multe ori acești câini sunt comercializați pentru prețuri cu mult peste ceea ce ar costa crucea părintească.

Unele dintre rasele încrucișate au fost populare de ceva timp. Cockapoos, De exemplu, au fost în jur de cel puțin anii 1960. Ele sunt cele mai vechi din așa-numitele câini de designer. Aceste rase încrucișate ale unui spaniel de cocker și un pudel au produs un câine inteligent mic, cu o haină care nu a vărsat prea mult și a cerut mai puțin îngrijire decât un pudel. Mai multe cluburi au apărut pentru a ajuta la legitimizarea acestui câine popular Clubul american de cockapoo si Clubul de cockapoo din America sunt câteva exemple.

Labradoodle este o adăugare mai nouă. Această încrucișată de Labrador Retriever si Pudele standard este un câine mare, cu o haină cu șurubul zilnic sau ondulat. Wally tun se spune că este tatăl lui Labradoodles Când la sfârșitul anilor 1980 a creat hibridul pentru un cuplu american care avea nevoie de un câine de serviciu care a fost hipoalergenic. Domnul. Cannon, la acel moment, a fost managerul de reproducere pentru Royal Guide Dog Association of Australia. Deși el raportează regret pentru creația hibridului, Labradoodle a crescut doar în popularitate. Ca cockapoo, Labradoodles au lor Clubul de rasă proprie care încearcă să standardizeze rasa.

Este incert dacă niciunul dintre acești hibrizi va rezista testului timpului. Creditorii multor hibrizi sau câini de designer vin sub foc pentru programele de reproducere. Multe mori de catelus au fost asociate cu aceste tipuri de cruci, în special a jucăriilor. Cererea a fost atât de mare datorită videoclipurilor sociale sociale virale ale acestor câini de jucărie tăiată pe care fermierii de catelus le-au produs la rate îngrijorătoare imense.

Deși știința nu a susținut pretențiile că chiar și polițele sunt hipoalergenice, nevoia este acolo și căutarea pentru acel câine perfect continuă în acești câini hibrizi. Puppies care nu sunt prima generație de hibrizi pot avea linii de sânge care nu au informații importante privind sănătatea și temperamentul. Frecvent, cumpărătorii de hibrizi pot să nu poată cerceta cu succes patrimoniul și pedigree de câine. Defectele genetice ale unor consecințe diferite pot fi amplificate atunci când părintele devine necunoscut.

Poodle de reproducere
Ghidul nostru gratuit pentru șezlii de reproducere - Împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să rasați poodles - fundal, cele mai bune practici & # 038; sănătate la șezlonguri