Cum de a rasa spaniolii cocker

Cum de a rasa Spaniolii Cocker

Acest articol vă va oferi o înțelegere definitivă a Cum de a rasa Spaniolii Cocker și ce trebuie să țineți minte înainte de a obține o casă.

Cocker Spaniels sunt câini prietenoși. Drăguț și adorabil pentru a spune cel puțin. Cu toate acestea, ei vin cu partea lor de probleme. Pentru unul, urăsc că sunt lăsați singuri și au nevoie de cineva care să se joace în orice moment. Oh, și ei au vărsat prea mult!

Dar vestea bună este că acești câini sunt pur și simplu cei mai buni câini de familie când vine vorba de răspândirea iubirii și a afecțiunii. Inițial, rasa este a Gun Dog sau a Câine de lucru și se crede că a fost în jur de 500 de ani acum.

Fundal de spanioli de cocker

Originea lui Cocker Spaniels, cele pe care le vedem acum, se crede că sunt Anglia. Au venit în Marea Britanie, probabil în timpul invaziei lui Cezar. Rasele originale, spaniels, se crede că au venit din Spania - având în vedere nomenclatorul lor. Dar nu este o dovadă definitivă a acesteia.

Cocker Spaniel este astfel considerat a fi de două tipuri de spaniel:

  1. Română Spaniel, și
  2. American Spaniel.

Inițial, Spaniels erau câini de vânătoare în timp ce cockerii erau câini de tip mic, jucărie. Cocker Spaniels s-ar putea referi la un amestec între cele două sau ar putea fi pur și simplu o nouă varietate de spanioli. Nu există un răspuns definitiv la asta.

Origine

Credeți sau nu, ani și cu ani în urmă, spanielsul Cocker au fost împărțiți Land spaniels și spanieluri de apă (acum dispăruș).

spanieluri de apă au fost folosite pentru a recupera păsările care au căzut în corpurile de apă după ce au fost împușcate. Spanielurile originale, care s-au întâmplat acum aproape 500 de ani, erau foarte diferite de cele pe care le vedem astăzi. Rasa pe care o cunoaștem ca spaniels Cocker astăzi a venit doar în jurul secolului al XIX-lea. Versiunea mai veche a lui Cocker Spaniels a fost considerată a fi o linie de câini de arme, adică că vor fi luați în pădure pentru a ajuta la urmărirea jocului spre arma stăpânului lor.

Rasa lor parentală este Spaniels se crede că sunt inițial din Spania, dar nu există o dovadă definitivă. Originea spanielilor are două teorii diferite, una care crede că aparțineau unui a Originea romano-britanică și altul care indică a Conexiune de lungă durată cu câinele chinez pekinese.

Cu atât de multe teorii care fac rundele, ar fi sigur să spunem că originea Spanielului Cocker sunt necunoscute. Cu toate acestea, știm că rasa părintelui spaniel ramificată într-o mulțime de soiuri - Welsh Springer Spaniol, Sussex Spaniol, Cockeri Devonshire și multe mai multe cockers și spaniels ambele.

Variante de rasă

În timp ce familia de rasă are o mulțime de alte rase de câini similare, ofertele Cocker Spaniel Două soiuri oficiale: engleză, și spanielii americani.

Română Cocker Spaniol

Română Cocker Spaniol sunt câinii de pistol original, utilizați pentru vânătoare. Acestea au fost crescute de la American Cocker Spaniel atât din punct de vedere tehnic, sunt o variantă a vărul lor american. Au fost aduse în Anglia și au rămas acolo, atât de mult, încât chiar și membrii familiei regale din Marea Britanie au acestea ca animale de companie acum (e.G. Kate Middleton și prințul William și Cockerul lor negru numit Lupo).

Spanielii englezi de limba engleză sunt robuste, mijlocii și compacte. Ei au vărsat foarte mult, dar părul lor crește mai scurt decât varianta sa americană. Au urechi lungi și ochi mari de catelus. De obicei, spanioli de cocker care nu au marcaje albe pe corpurile lor solide sunt considerate a fi de un pedigree bun.

Cu toate acestea, aceasta este doar norma pentru spectacolele câinelui. Cu cele mai multe spanieluri de lucru de lucru, culoarea nu contează la fel de mult ca și capacitatea de lucru reală a câinelui.

American Cocker Spaniels

American Cocker Spaniels diferă foarte mult de spanielsul englez în aparență. Au părul lung și sunt bile gigant puf. Urechile lor stau în jos, lungi și joase, dar nasul lor este ușor răsturnat, dându-le o față snooty.

Spaniolii americani au servit același scop și sunt încă considerați câini sportivi. Ele sunt de obicei negre sau tabele, dar a existat oa treia categorie care a fost deschisă pentru a clasifica buletinele americane care nu erau nici bronz, nici negre. De asemenea, pot avea Merle Coats, care oferă o stropire a unui efect marmorat, dar acestea Merle Cocker Spaniels nu sunt recunoscute de cluburile de kennel.

Cockerii americani au tendința de a avea, de asemenea, ochi rotunjiți în comparație cu omologii lor britanici, iar partea de sus a capetelor lor sunt așezate, oferindu-le într-un efect ușor triunghiular. Cocierele americane au, de asemenea, sprâncene foarte evidente pe care englezii nu sunt.

American vs Cocker Spaniels
Comparația vizuală a unui Cocker American Spaniel vs Un Spaniel de Cocker English.

În cultura populară

Cocker Spaniels a devenit un hit după Blockbuster Disney Doamna și trampul. Ei au făcut de atunci, au făcut o mulțime de apariții în filme ca câini de familie iubibili, că toată lumea iubește să se strecoare și să se joace. Urechile lor lungi de dischetă și acei ochi mari de catelus rotund îi fac tot mai de dorit. Cocker Spaniels se găsesc, de asemenea, pe o mulțime de anunțuri, interesant în mare parte pentru produsele familiale și de uz casnic. Acest lucru le plasează într-un foarte convenabil câine prietenos de familie zona automat.

Aspect

Cockerii Spaniels sunt câini de dimensiuni medii, cu urechi lungi. Mai multe despre Cocker Spaniel rasă în alte detalii.

Ochi

Ei au Ochii mari rotunzi care sunt, de obicei, negru sau maro închis. Ei au sprancene foarte bine definite, în special spanielul american de cocker. Din păcate, acești ochi mari mari frumoși sunt predispuși liniștiți la probleme oculare. O mulțime de probleme de sănătate ale lui Cocker Spaniel sunt ale ochiului.

Urechi

Nu putem decide dacă urechile sunt mai adorabile decât ochii - sunt lung, blană, flappy și mergeți până la gâtul lui Cocker Spaniel. Cu toate acestea, deoarece urechile rămân în jos, au închis complet canalul de ureche. Deci, dacă reproduceți Spaniolii Cocker, trebuie să rețineți că urechile lor trebuie să fie verificate în fiecare săptămână pentru infecții sau murdărie.

Dimensiune și greutate

Un spaniel cocker este a rasă de dimensiuni medii și astfel potrivite pentru orice tip de spațiu. Se adaptează bine datorită dimensiunii lor în principal. Spanii de sex masculin cresc până la 1.5 ft pe o medie și femelele pot merge ușor de peste 1 ft în dimensiune. Cockerul american este relativ mai mic și crește puțin peste un picior până la momentul ajunge la vârsta adultă.

Este interesant să știți că cântăresc aproape același lucru, în ciuda dimensiunilor lor diferite. Ambele cresc la Aproximativ 15 kilograme în greutate.

Culoare

Cocker Spaniels și culorile sunt o lume cu totul nouă - cu numeroasele soiuri de rasă ale acestui câine adorabil, sunt la fel multe controverse de culoare.

Ca atare, fiecare țară se conformează propriului său set de reguli pentru spectacolele de câine. Cluburile din Kennel din Marea Britanie nu acceptă spanioli de cocker în nici o altă culoare, dar unul solid, o mică lovitură de alb pe piept este bine, dar dacă culoarea se schimbă în alb oriunde altundeva pe corp - Spanielul Cocker este descalificat. Cu toate acestea, regulile sunt puțin flexibile în ceea ce privește Cockerul American Spaniel. Ei permit Cockerii piebald prea - câini care sunt albi peste tot, cu excepția porțiunilor gigant pigmentate în care tonul se modifică într-o culoare solidă.

Structura facială

Spaniolii americani au un a îngâmfat, nasul răsturnat și un cap în formă de cupol, în timp ce Cockerul englez Spaniel are un bot mai lung și nici o cupolă. Urechile ambelor cockerii sunt destul de mult timp, dar forma urechilor variază atât de ușor între cele două.

Forma corpului

Cel mai mare și mai definit factor de diferență între un spaniel englez și spaniel american de cocker este forma corpului lor. În timp ce sunt amândoi câini de dimensiuni medii și cântăresc aproape la fel, ei au forme foarte, foarte diferite de corp. În timp ce Cocker-ul american este în greutate, cel englez este compact.

Îngrijirea

Cu cât hatul mai lung, cel mai lung îngrijire. Prin urmare, un crescător de Cocker Spaniel trebuie să fie întotdeauna conștient de cât de multă întreținere a aceste nevoi de rasă. Datorită părului lor lung, curl, au nevoie de periaj regulat - cel puțin de două ori pe zi. Dacă părul devine matematică sau devine murdar, trebuie să fie sortate imediat pentru a evita Erupții cutanate și infecții. Un lunar Șampon medical este de mare ajutor!

Spanii Cocker au urechi neobișnuit de mari care acoperă Canalele de urechi, astfel încât urechile lor trebuie să fie curățate o dată pe săptămână sau mai mult. În afară de acestea, ei nu sunt o rasă foarte agioasă și poate fi o încântare.

Personalitate și temperament

Cocker Spaniels au foarte mult Personalitate plăcută, Ele sunt adorabile, entuziaști și lucrează extrem de bine ca câini de familie. Construirea lor de dimensiuni medii le permite să fie și câini de apartamente, atâta timp cât le dați cota lor necesară de exercițiu. Ele sunt în special Bine cu copiii și poate fi foarte jucăuș - părinții copiilor mici și a copiilor mici pot face în mod deosebit o bună utilizare a lui Cocker Spaniel ca un animal de companie de familie. Ei pot juca cu copii fără sfârșit, obosindu-le (ceea ce vrei, nu-i așa!).

Spanii de cocker sunt dulci, inteligent și ușor de antrenat. Ei învață să fie ascultători la o vârstă fragedă, dar trebuie să fie instruiți Armare pozitivă. Folosind metode de antrenament dure sau cruzime (e.G. e-gulere) să le facă să respecte, se va întoarce în mare parte. Ei iubesc fiind în jurul oamenilor - care este un pro, precum și un con - pentru că spanielii de cocker nu pot trăi singuri. Ele nu pot fi lăsate singure pentru prea mult timp și vor avea nevoie de oameni în mod constant în jurul lor. Dacă nu vor vedea familia pentru o durată lungă, ei pot începe să sufere de anxietate de separare.

Exercitarea

Exercițiu - atât mentale cât și fizice - este un aspect foarte important al acestei temperament al acestei rase. Nu reușesc să obțină cantitatea potrivită de funcționare, poate duce la un câine iritabil. Deci, dacă sunteți un crescător de spaniel cocker sau proprietar, nu vă învinovățiți câinele pentru că sunteți grumpy. Poate că tu ești tu. Cocker Spaniels au nevoie de aproximativ o oră cel puțin de a alerga în jur. Uita-te la antrenament de agilitate poate.

În afară de aceasta, ele trebuie păstrate ocupate prin diferite jocuri care implică tratamentele preferate. Cocker Spaniels "are nevoie de atenție le face bine, nu doar pentru familii, ci și ca Terapie Dogs. Ei își pot distrage proprietarii și pot pune lumina reflectoarelor. Și, bineînțeles, ei sunt Goofy, într-un mod amuzant! Cine poate spune nu la acei ochi maroși mari!

Probleme de sănătate la reproducere Cocker Spaniels

Cocker Spaniels ca o rasă au fost inițial foarte sănătoase, cu un sistem imunitar puternic. Au fost folosite ca câini sportivi sau câini de arme, așa că au fost obișnuiți să fie în sălbăticie.

Cu toate acestea, de ceva timp, linia acestor spanioli de cocker a trecut prin multă haos și perturbare. Atât de mult, că există toate aceste variante ale rasei din întreaga lume. Sănătatea lui Cocker Spaniel a fost compromisă de creșterea excesivă de creștere a calității și endogamie care a avut loc, odată ce popularitatea rasei a decolat. Ar fi sigur să spunem că de-a lungul anilor, am reușit să le contamineze Fondului genetic Într-o asemenea măsură încât în ​​ansamblu, cockul suferă de multe dintre aceste boli.

Probleme oculare

Unii dintre mulți Probleme oculare în Spaniels Cocker sunt ereditare, în timp ce altele apar din cauza igienei slabe și a virusului sau a particulelor de praf în aer. Iată diferitele condiții oculare pe care le poate suferi un cocker spaniel.

Cataractă

O mulțime de câini geriatrici suferă de cataractă și motivul pentru aceasta ar putea fi fie ereditate, fie datorită unei alte afecțiuni legate de sănătate. Cocker Spaniels, din păcate, suferă de cataractă mult mai des datorită genealogiei mixte.

Vestea bună este că cataracta la câini nu necesită, de obicei, o intervenție chirurgicală a ochilor și pot fi corectate cu medicamente. Dar acest lucru deține doar pentru versiuni mai blânde ale cataractei, pentru alții, Chirurgia este inevitabilă. Numai uneori, ei pot suferi de o cataractă traumatică care pot face viziunea lor săracă. O modalitate bună de a ști dacă câinele dvs. are cataractă sau nu este de a păstra o verificare a ochilor lor după vârsta de șase ani - adică când bătrânețe începe să intre, la câini.

Orice anomalie ar trebui să fie raportată în veterinar, totuși, fi pregătită pentru a fi o alarmă falsă, de asemenea. Unii câini bătrâni pot suferi de o afecțiune numită scleroză nucleară, care imită simptomele cataractei, dar este ușor mai rău, deoarece dăunează retinei dincolo de reparații.

Atrofia renală progresivă

Atrofia retinei progresivă (PRA) este foarte comun Printre Cocker Spaniels - atât engleza, cât și americană. Motivul pentru aceasta ar putea fi încrucișarea sau creșterea excesivă, dar punctul de vedere este că se poate transforma într-o stare fatală în cel mai scurt timp.

PRA CAN adesea provoacă simptome cum ar fi orbirea de noapte sau mai rău încă - orbire totală, la câinii care au peste trei ani de vârstă. Creditorii de spanioli Cocker ar trebui să știe despre aceste condiții și să fie foarte stricte despre avertizarea familiilor adoptive ale aceluiași lucru.

Glaucomul canin

Glaucomul Canine din Spaniolii Cocker poate provoca, de asemenea, orbire cu o statură permanentă la câini. Este o stare de sănătate care afectează în mod direct nervul optic și rezultă într-o Pierderea celulelor ganglionare retinale.

Glaucomul netratat poate provoca dureri și suferințe imense câinelui, ca să nu mai vorbim orbire permanentă, Fără un tratament. Deci, este foarte important ca glaucomul canin în spanielii Cocker să fie detectat și tratat devreme. Dacă ochiul câinelui arată roșu sau umflat sau păstrează frecare, le duce la un veterinar pentru a le face testat temeinic. Această boală este prea de o predispoziție genetică.

Anomalii oculare

Când vedeți BooGers în ochii câinelui sau priviți-le să-și zgârie ochii cu labele lor ascuțite, vă poate da un atac mini-heart. Dar acest lucru indică o boală mult mai profundă. Câinele ar putea suferi de oricare dintre cele de mai sus sau chiar ar putea avea conjunctivită. Distichiaza este o altă condiție brută și dureroasă care afectează Spaniolii Cocker.

Cocker Spaniels Health
Practicile slabe de reproducere au afectat starea de sănătate a raselor Cocker Spaniel.

Anemie hemolitică autoimună

Canin anemie hemolitică autoimună este o boală în care corpul cockerului atacă din greșeală celulele din sânge, punerea lor într-o mulțime de mizerie. Anemia se referă la pierderea sau deficiența celulelor roșii din sânge, care la câini este principala cauză a epuizării și multe alte probleme legate de sănătate.

În mod similar, dacă spanielul dvs. de cocker arată epuizat și obosit, începe să mănânce murdăria dintr-o dată, a arătat o lipsă de apetit și a pierdut în greutate ca nici un mâine - obțineți-le testate. Cocker Spaniels prezintă un risc special pentru anemia hemolitică autoimună canină. Al lor Respirația devine superficială și pulsul lor. Acest tip de anemie, dacă este văzut în Cocker Spaniel, ar putea fi doar un simptom al unei stări de sănătate mai siniste în câinele dvs cancer sau expunerea la toxine. Deoarece este un condiție autoimună, Veterinările nu vor putea să o vindece, dar cu siguranță vă vor ajuta să vă controlați starea câinelui.

Hipotiroidismul

Hipotiroidismul este, de obicei, o tulburare care vizează câini mari, dar afectează și câțiva câini de dimensiuni medii. Cocker Spaniels poate fi foarte afectat de un Glanda tiroidă hiperactivă, care în cele din urmă duce la contracția glandei. Medicamentele simple pentru a normaliza glanda tiroidă pot ajuta la controlul tulburării.

Pentru crescătorii Cocker Spaniel, este important ca câinii de împerechere să fie testate înainte de ieșire. Acest lucru asigură că puii vor fi și sănătoși. Privind după un hipothyroid-suferință Cocker Spaniel nu este ușor deoarece vor necesita mai multă îngrijire decât este necesar și va trebui, de asemenea, să se testeze frecvent sângele lor.

Seborrheea primară

Unsoare excesivă pe strat sau o igienă slabă este cauza principală a acestei boli. Deoarece spanielii de cocker au o haină mai mare, au nevoie Calling frecvent și TRANGMING. Eșecul de a face acest lucru pentru o perioadă lungă de timp va duce la ca câinele care suferă de o afecțiune numită Sebborheea primară, în care câinele se dezvoltă scale de gras - Nu spre deosebire de Dandruff peste tot corpul lor.

Boala devine treptat mai dureroasă și mai brută decât dacă este tratată imediat. Poate provoca multe traume la animalele de companie. Există câteva terapii și tratamente pentru a ajuta la vindecarea acestei tulburări, dar trebuie să fie urmate la t.

Alergii

Din păcate, Spanielsul Cocker tind să fie sensibili la o mulțime de molecule străine care duc la multe tipuri diferite de alergii.

Alergii la mancare

Dacă Cocker Spaniel continuă să arate primejdie sub formă de vărsături constante, probleme cronice ale urechii, flatulență, diaree și chiar tuse sau strănut, trebuie să-i verificați curajul alergii la mancare.

Deși este o convingere comună că toți câinii nu pot digera lapte, ar putea exista tone de alte produse alimentare pe care câinele dvs. ar putea fi alergic la. Logica din spatele acestora este destul de simplă. Anumite alimente nu se descompun cu ușurință în sistemul câinelui așa cum o face în a noastră. Care este ceea ce provoacă greață bruscă și iritabilitate constantă în ele. Ca un crescător Cocker Spaniel, trebuie să informați adoptatorii și de multe ori recomandăm hipoalergenic Dog alimente.

Alergii de contact

Dreptul de la plante și flori ciudate la oameni necunoscuți și chiar acea carte din mâna ta ar putea cauza pielea sensibilă a unui spaniel cocker să sufere de alergii de contact. Aceasta înseamnă că ceva ce ar fi putut fi atins sau periat împotriva le-a dat pielea mâncărime, roșu umflături și mai mult. Aceste alergii sunt, de asemenea, răspândite prin reacții adverse la șampoane și balsamuri pentru părul lor.

Iritantele pot fi variate, dar simptomele sunt în mare parte asemănătoare, cutanate, umflături, mâncărime și chiar umflarea. Cu Spaniolii Cocker, trebuie să fiți foarte atenți când infecția și alergiile se pot ascunde sub haina lor groasă.

Alergiile inhalajului

Alergiile inhalaj sunt, de asemenea, numite Atopic, ceea ce înseamnă că Cocker Spaniel este alergic la elementele de aer. Sistemul imunitar al lui Cocker Spaniels are multe defecte, așa cum am văzut mai sus, dar Buck-ul nu se oprește acolo. Uneori, sistemul imunitar reacționează la germeni sau alergeni în aer, provocând astfel o reacție cutanată. Praful, polenul, turnarea sunt toate pentru a da vina pe aceiași alergeni care declanșează astmul la om sunt responsabili pentru alergii la câini.

Prin urmare, dacă câinele dvs. începe să zgârie peste tot sau să mestece sau să-i lingă pe piele, ei ar fi putut fi alergici la ceva. O analiză medicală aprofundată vă va ajuta să prindeți alergenul.

Epilepsia idiopatică

Cocker Spaniels împreună cu alți câini de familie, cum ar fi labradorii și retriverii de aur, sunt în mod special predispuși la suferința de epilepsie idiopatică. Este o condiție care provoacă convulsiile fără răspuns, inexplicabile, neliniștea, anxietatea și chiar orbirea temporară, surditatea printre alte probleme neurologice.

Trebuie să luați acest lucru în serios și să vă grăbiți în veterinarul dvs., dacă bănuiți cea mai mică rasă de epilepsie, deoarece mai devreme medicamentul intră, cu atât este mai bine. Un diagnostic este în general atins după evaluarea atentă a rinichilor prin urină și probe de sânge ale câinelui. Dacă câinele dvs. devine nevoia sau cere o atenție deosebită, este un motiv să vă faceți griji. Analiza fluxului cerebral și RMN-urile pot fi de asemenea făcute, pentru a determina boala.

Această boală nu pot fi vindecate complet Dar poate fi controlată prin medicamente cum ar fi fenobarbital și bromură de potasiu.

Hip și displazie cot

Fiecare rasă de câine suferă de această condiție mizerabilă dureroasă numită Hip și displazie cot. Așa cum sugerează și numele, această condiție provoacă o Suport de șold în canini. Articulațiile de șold nu se potrivesc corect în priză, provocând astfel durerea și durerea extremă câinelui. Spanii Cocker nu sunt diferite și prea suferă de displazie. A Limbă câine sau un câine care se îndepărtează în loc să-și ridice picioarele din spate este cu siguranță un suferind de displazie de șold.

În timp ce această condiție nu are un tratament ușor deloc, poate fi prevenită, dacă este diagnosticată devreme. Căutați simptome și participați la câinele dvs. dacă par în durere. Aceasta este versiunea canină a lui artrită și poate fi controlată într-o măsură ușoară, prin medicamente de durere. De obicei, spanielii Cocker dincolo de vârsta de 5 sau 6 ar fi cel mai afectat, dar nu este neobișnuit să vezi un tânăr cocker spaniel afectat de această tulburare oribilă.

Luxarea patellară

Luxarea patellar este doar un termen medical fantezist pentru o Dispozitivul de genunchi dislocat la câini. Se vede în cea mai mare parte la câinii mai mici, însă Cocker Spaniels sunt una dintre rasele de dimensiuni medii care suferă de această anomalie a genunchiului. La fel ca și noi să luăm crampe în picioare, câinii cu o înclinație spre Luxation Patellar tind să-i primească în orice moment. La Fixați genecapul înapoi în locul său original, în interiorul canelurii de coapsă, trebuie să se relaxeze și să-și las picioarele să se piardă o vreme. Dacă observați un câine cu picioarele posterioare în aer, este probabil ceea ce fac.

Vestea bună este că această condiție rareori provoacă multă durere la câini. Se rezolvă și în câteva minute. Motivele pentru un genunchi dislocat sunt, de obicei, o traumă pe care câinele le-a suferit sau din cauza unei malformații genetice la naștere. Oricare ar fi motivul, aceasta este una dintre puținele tulburări de auto-vindecare pe care Cocker Spaniel se poate confrunta. Deci, dacă le găsiți că limpezirea sau mersul la un unghi ciudat, lăsați-o pe natură să-și ia cursul și să nu interfereze.

Cocker Spaniels ca câini de vânătoare
Cocker Spaniels, înainte de a fi animale de companie familiale, au fost crescuți ca câini de pistol.

Cum de a rasa Spaniolii Cocker

Cockerul de reproducere nu este știința rachetelor - este profitabilă și ușoară din cauza naturii lor dulci și a comportamentului orientat spre familie. Ceea ce este crucial, deși pentru întreaga procesul de reproducere este asta Cockerii Spaniel Breeders iau prudență completă cu sănătatea ambelor, barajului și a sirei. Este pertinent faptul că oasele și eșantioanele lor de sânge ar trebui testate pentru a exclude orice boli sau condiții congenitale. Obțineți o analiză corectă înainte de a merge mai departe.

Deși va exista doar atât de mult încât să puteți stați, având în vedere specificațiile rasei, este predispus la boli. Cocker Spaniels sunt bune să se împerecheze odată ce se întorc în jur de 24 de luni. În timp ce se maturizează mult mai devreme (bărbații se maturizează la aproximativ 8 luni), este încă recomandabil să așteptați până la 2 ani, cel puțin pentru a vedea cât de sănătoși sunt de fapt adulți.

Dimensiunea medie a gunoiului

Cocker Spaniels sunt câini mijlocii cu un Dimensiunea medie a gunoiului din 5 pui. Este cunoscut faptul că cu cât rasa este mai mică, cu atât este mai mică dimensiunea așternutului.

Rata de supravietuire

Al lor perioada de gestatie durează aproximativ 58 de zile după care se naște gunoiul. Cu toate acestea, chiar și la un număr mic de 5 pui, nu toate puii supraviețuiesc. Există o șansă de numai 3-4 pui care o fac, în timp ce 1-2 pui mor oricare dintre boli sau sunt născut mort.

Câinii mai mici și mijlocii au o șansă mai mare de a da naștere la gunoiul lor prin intervenții chirurgicale (C-secțiuni), datorită unor canale înguste de naștere.

Probleme de naștere

Barajul de naștere poate fi foarte confuz În ceea ce privește ce se întâmplă cu ea, cu atât mai aproape ajunge să livreze puii. Ea se poate întâmpla anxietate și poate chiar să refuze să vă părăsească partea pentru că nu știe ce se întâmplă.

În jurul valorii de ea Data scadentă, Evitați să luați barajul Cocker Spaniel în aer liber pentru a defeca, pentru că ea poate confunda mișcările de muncă cu mișcări intestinale Și următorul lucru pe care îl știi, cățelușii vin.

Barajul Cocker Spaniel pot prezenta o scădere bruscă a temperaturii în timpul și după livrare. Luați ajutorul unui veterinar pentru a vă asigura că procesul este neted. Dacă barajul dvs. Cocker Spaniel are o muncă lungă - poate fi pentru că un cățeluș este blocat pe drumul său, sau pentru că canalul de naștere este prea îngust. Înscrieți-vă serviciile VET în prealabil în cazul unor astfel de situații de urgență.

Prețuri

Cocker Spaniel Puppies merge pentru aproximativ 700 dolari la 2.000 de dolari, În funcție de tipul de rasă pe care îl alegeți dintr-un crescător. Cocker-urile de lucru pot fi vândute la un preț mai mare, în funcție de cât de multă formare a fost pusă în aceștia, precum și de expertiza lor la un anumit loc de muncă.

Ele sunt o rasă pentru mase și nu doar o rasă de nișă, însemna pentru o anumită clasă de oameni. De aceea, prețul poate merge mai mic, dar cererea nu va înceta niciodată. Ei sunt câini de familie extrem de buni, cursanți rapizi și bun pentru acei proprietari de câini care nu au experiență. De aceea, pentru o dimensiune mai mică a biletului, spanielsul de reproducere ar fi profitabil.

Cocker Spaniels sunt o rasă pentru toată lumea - sunt sportive, distractive, energice, entuziaști și fac animale de companie excelente de familie. Motiv pentru care Cocking-ul de reproducere va fi întotdeauna o afacere profitabilă, vor fi în cerere. Temperamentul lor dulce și natura ușoară, le face ajustabilă la cele mai multe tipuri de oameni - deci pentru cei care cred că nu este un câine perfect pentru ei, Spaniels Cocker sunt una! Ca crescător, trebuie să convingi o parte interesată a versatilității lor și adaptabilitatea lor uimitoare.

Dacă vă placeți rasa Cocker Spaniel, verificați acest documentar de 2 ore despre ei!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa spaniolii cocker