Lista celor mai bune rase de câine de vânătoare pentru fiecare animal animal

Lista celor mai bune rase de câine de vânătoare pentru fiecare animal animal

Se crede că folosirea câinilor pentru vânătoare a fost în jur de 20 de ani în urmă. Omul a folosit câini pentru vânătoare din cauza simțului lor puternic de miros care ajută foarte mult la urmărirea pradă. În vremurile vechi, oamenii vânează astfel încât să aibă mâncare să mănânce. In zilele de azi, vânătoare a devenit aproape în întregime un eveniment sportiv.

Deoarece vânătoareul evoluează, câinii de vânătoare au evoluat și pe om au inceput Pentru a căuta trăsături specifice la câini pe care le pot folosi în diferitele lor nevoi de vânătoare și au început câini de reproducere. Numărul de rase de câini sa extins. Astăzi, există deja o mulțime de rase de câine care pot fi folosite pentru vânătoare.

Totuși, există specifice Călătorii de câini de vânătoare Care sunt cele mai bune pentru jocurile specifice de vânătoare. Alegând Cea mai bună rasă de câini pentru un anumit joc nu este foarte ușor, deoarece există o mulțime de factori și calități diferite de luat în considerare și să caute într-un câine de vânătoare:

  • Inteligență - Câinii de vânătoare fac zeci de decizii foarte rapide la fiecare secundă, ele trebuie să fie inteligente
  • Reactivitate - Când se administrează o comandă sau un Cue, un câine de vânătoare trebuie să reacționeze în mod corespunzător fără întârziere
  • Ascultare - o rasă este un potențial care trebuie exprimat și perfecționat prin instruire
  • Stamina - În funcție de mediul înconjurător, fiecare sesiune de vânătoare poate fi extrem de obositoare
  • Disciplina - Câinele dvs. nu ar trebui să plece niciodată în afara unei sesiuni de vânătoare
  • Curaj - Vânătoarea este plină de experiențe necunoscute (sunete, animale de joc, mirosuri) și situații

Doriți ajutor în alegerea dvs Cele mai bune rase de câine pentru fiecare animal animal? Permiteți-mi să vă dau lista pe care am pus-o împreună după considerații atente.

Cel mai bun câine de vânătoare de cerbi

- Foxhound american

Acest câine, care a provenit din SUA, este o combinație de foxhound englezești și alte rase de câini similare. Inițial, acest câine este crescute în scopul vânătorii de vulpi, Cu toate acestea, din cauza abilităților sale de funcționare și Stamina mare, De asemenea, a devenit cel mai bun câine de utilizat pentru cerbul de vânătoare. Pentru a adăuga la asta, Foxhound american are, de asemenea, un bun simț al mirosului, care îi permite să urmărească cu ușurință un cerb.

Acest câine este Foarte energetic că, de îndată ce ajunge pe miros, va începe urmărirea și se va mișca și va trece prin aproape ceva până când va primi jocul. Acest câine este bun în alergarea de căprioare chiar peste terenuri stâncoase și funcționează foarte bine în pachete.

Cel mai bun câine de vânătoare de păsări

- indicatorul german de scurtă durată

După cum sugerează și numele, acest câine provine din Germania și este un amestec de câini de păsări și câini de pasăre. Are o Sentimentul ascuțit de miros care îi permite să localizeze prada la o distanță sigură, fără a le frazi. Acest lucru vă va permite să aveți suficient timp pentru o lovitură de interval. De asemenea, are o bunică bună, care îi permite să țină pasul cu prada sa atâta timp cât este necesar.

În afară de asta, are un machiaj fizic bun care îl dă Abilitatea de a urca și de a urmări Chiar și prin teraini abrupte, aspre și brutale. De asemenea, are o inteligență care îi permite Outwit pradă și faceți mai ușor urmărirea. Cu al ei; cu al lui Bună largă și puternică, Este, de asemenea, bun la recuperarea jocului. Dacă bine-disciplinat și bine pregătit, această rasă de câine va fi cel mai bun câine de vânătoare care va arăta și chiar să recupereze orice pasăre pe care o vânăci.

Cel mai bun câine de vânătoare de apă

- Labrador Retriever

Labrador Retriever este un câine inteligent, loial și încrezător. Spre deosebire de alți câini, Se maturizează mai repede și poate fi ușor instruit, astfel încât să poată gestiona concepte dificile de antrenament în domeniu și pot învăța fluierul și semnalele de mână fără probleme.

Acest câine este cel mai bun pentru toate în jur Joc mic și vânătoare de păsări de apă datorită hainei sale duble care îi permite să respingă apa și să rețină căldura. De asemenea, are corp compact, muscular, care îi permite să reziste înotului timpului mai lung; și o coadă groasă care îi conferă echilibru și o manevrabilitate în timp ce înotați.

Reducerea Labrador Retriever este puternică, foarte energică și are un Instinct de preluare Deci, cu siguranță va merge la orice lungime pentru a vă recupera uciderea. Doar asigurați-vă că ați hrănit-o în mod corespunzător înainte de a merge la o vânătoare, astfel încât să nu câștige pasărea în loc să vă aducă la tine.

Cel mai bun câine de vânătoare de iepure

- Beagle

Beagle a fost cunoscut ca un câine de vânătoare expert în termeni de vânătoare de jocuri mici de peste două sute de ani. Cunoscut ca un câine de miros, are a Sentiment foarte puternic de miros care îi permite să urmărească și să-i descopere cu ușurință pradă fără a le pierde vreodată.

[Pullquote-dreapta] Asigurați-vă că vă uitați la revizuirea noastră Cele mai bune rucsacuri pentru câini.[/ Pulcquote-dreapta]

Beagles au incredibil energie înaltă și vigilență ceea ce le face o rasă excelentă pentru a aduce vânătorii de jocuri mici. Ei sunt foarte calificați în iepurii de vânătoare, deoarece rasa este tenace și are Stamina mare-Beagles nu se obosesc niciodată într-o urmărire.

Beagle este, de asemenea, un Digger așa că va vâna pradă chiar și în locurile sale de ascundere. Acest câine iubește la lătrat, astfel încât veți putea întotdeauna să vă dați seama de locația sa. Beagles sunt într-adevăr greu de antrenat, dar dacă sunt corect disciplinate și instruite, vă vor impresiona prin a fi a bunuri valoroase În vâna de vânătoare mici.

Cel mai bun câine de vânătoare de porc

- Dogo Argentino

De obicei, când câinii urmăresc și găsesc porci, ei le urmăresc până când animalul decide să se oprească și să lupte în loc să fugă. Acest lucru nu este până la prinde câini care sunt celebre pentru blocarea și scufundarea dinților lor în pielea animalului veniți în imagine. Acești câini se țin pe pradă până când stăpânul lor sosește.

Rasa foarte cunoscută folosită ca câini de captură sunt tauri de pit din cauza construirii sale mari și puternice. Cu toate acestea, Dogo Argentino, care este În mod special, crescute pentru vânătoare de jocuri mari, este chiar mai mare și mai puternic. Această rasă are un corp foarte muscular și o rezistență bună, ceea ce face ca ea să poată merge în față cu un animal mare. Dogo Argentino rasa provine din America de Sud și a fost importat în Statele Unite ale Americii în anii `70.

Cel mai bun câine de vânătoare veveriță

- Munte Cur

Deși aproape orice câine poate vedea o veveriță și o coajă la ei, Mountain Curs sunt în mod special crescute în scopul vânătoarei de vânătoare, și alte mici jocuri de joc, cum ar fi vânătoarea Raccoon.

Această rasă de câine are o nasul mare care le permite să urmărească sau să miroasă prezența pradă, tenacitate pentru a continua să urmeze până când își colțați prada și a voce buna care o face ușor să vă atrage atenția ca colțuri sau "copaci" pradă. Cadrul său de dimensiuni medii, atleticismul și viteza îl fac bun câine de vânătoare pentru jocuri mici. Acest câine își face cu entuziasm locul de muncă și localizează și marchează prada, deoarece vă așteaptă să faceți fotografia.

Cel mai bun câine de vânătoare de curcan

- Câinele de curcan Appalachian

Dogul de curcan Appalachian este o rasă neoficială care încă nu este recunoscută de Clubul American Kennel; Cu toate acestea, nu putem argumenta că această rasă este mai bună în vânătoare de curcani decât orice alți câini de vânătoare care pot face treaba.

Fiind un amestec de datorie, pointeri și câine plott, această rasă are a buna rezistenta si viteza și are un personaj cu a Dorința de a urmări și Conduceți pentru pene. Este, de asemenea, bun în Urmărirea parfumului și iubește lătrat. Un Dogul de curcan Appalachian poate să-și urmeze prada folosind simțul mirosului fie prin aer, fie din pământ, sau poate folosi ochii să caute turmele.

Când găsește turma, acest câine tinde să spargă grupul și să-i alunge și să-i scoțească, făcând ca turma să se împrăștie în single-uri. Apoi se întoarce la maestrul său și așteaptă cu răbdare.

Cel mai bun câine de vânătoare de urși

- Plott Hound

Plott Hound este A descendent al câinilor germani folosit în jocuri mari. A fost crescută în Carolina de Nord, SUA de către familia Plott și a fost introdusă în noua lume în 1750 pentru vânătoarea de mistreț sălbatic. Plottul era recent recunoscut și acceptat de Clubul American Kennel din 2006.

Un plotthound are capacitatea de a găsiți un miros vechi și urmăriți-l Deci, va fi foarte util în localizarea jocului. Are o corp muscular și un cadru puternic, motiv pentru care are capacitatea de a lupta cu jocuri mari ca ursii. Este inteligent, atletic și persistent, ceea ce îl face perfect în urmărirea și înclinarea pradă.

Pentru a adăuga la asta, ea renunță la scurt, ascuțit și Boace Barks Când vă urmăriți prada, astfel încât să puteți urmări locația în timp ce păstrați viteza urmăririi. Fiind cel mai bun câine pentru vânătoare nu numai că poartă, dar și alte animale mari, cum ar fi cougar și mistreți, câinele plutthund este o rasă cu adevărat dură, care este nu-i frică să se confrunte cu pericolul.

Infographic: cele mai bune rase de vânătoare pentru vânătoare de vânătoare
Infographic: cele mai bune rase de câine de vânătoare pentru vânătoare de jocuri

Multe rase de câini sunt capabile să vâneze și pot fi folosite cu multe animale de joc de diferite dimensiuni. Cu toate acestea, există încă rase de câine specifice pe care le putem spune, sunt mai bune pentru locul de muncă decât celelalte. În Alegerea pe care câine de vânătoare este cea mai bună pentru un joc, O mulțime de lucruri trebuie să fie luate în considerare și ele variază de la tipul de coajă, simțul mirosului, viteza, rezistența, până la timpul de reacție și conduceți pentru urmărire.

Verificați pagina noastră specială dacă sunteți interesat câine de reproducere!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lista celor mai bune rase de câine de vânătoare pentru fiecare animal animal