Care sunt diferitele tipuri de tauri de pit?

Care sunt diferitele tipuri de tauri de pit?

Ce Pitbull este și nu este, după cum știți, este o dezbatere orientată online și offline. Cereți oricărui crescător, crescător și proprietar al lui Pit Bull și veți obține un răspuns diferit de fiecare dată. Pitul Pit a apărut ca un tip de câini mai mult decât o singură rasă - încă, există o astfel de rasă ca American Pit Bull Terrier& # 8230;

Deci ce sunt Diferite tipuri de câini de taur pit în prezent? Am rotunjit ceea ce crede comunitatea aparțin sub umbrela raselor de taur. Unele dintre ultimele rase sunt puțin acceptate de majoritate.

Ce este exact un taur?

Un pitbull este un nume dat tipului de câini, descendenți de la buldogi și terrii. Există o anumită confuzie cu privire la ceea ce este exact un taur pitic și dacă este la toate rasele sau nu. Pit tauri sunt într-adevăr printre rasele cele mai amplificate și greșite ale câinilor. Pit tauri pot fi câini de pur sau amestecați, care conțin câini de tip buldog și câini de tip Tull Terrier.

În ceea ce privește caracteristicile fizice, taurii de pit au o Corpul Stocky cu un cap scurt și larg. Ele sunt puternice, curajoase și robuste, cu o structură corporală musculară. Hainele lor sunt de obicei netede, scurte și ușor de întreținut. Gâtul lor este gros, muscular și necesită Pitbull Collars Pentru un confort maxim.

Taurii de pituri sunt rapizi, dornici și extrem de inteligenți. Ele sunt admirate pentru agilitatea și ascultarea lor. Activități ca paza turme or vizionarea peste proprietatea dvs. se potrivesc taurilor de carieră. Agresivitatea lor este înțeleasă greșit și supraestimată. Mai degrabă, ei pot fi un membru bun venit al familiei tale cu natura lor orientată spre oameni și prietenoasă. În plus, fiecare tip de Pit Bull vine cu setul lor unic de caracteristici fizice și mentale. Pentru a păstra astfel de corpuri slabe și musculare, câinii de tip Pitbull necesită o Dieta specifică proteică înaltă și planuri intense de pregătire și exercitare. Asigurați-vă că investiți în unele Pit jucării de câine prietenoase, de asemenea.

Diferite tipuri de tauri de pit

Rasele formale care sunt de obicei considerate a fi din Tipul de tip bully include includerea American Staffordshire Terrier, American Pit Bull Terrier, si Staffordshire Bull Terrier.

Cu toate acestea, recent, Bully american este o rasă care crește popular recunoscută ca fiind una dintre cele mai scumpe rase de tip de câine de tip de taur. Pe de altă parte, câinii cu rasă mixtă care seamănă fizic cu aceste rase sunt etichetate ca tauri de pituri de adăposturi. Iată tipurile explicate în detaliu.

Diferite rase de câini pitbulli
Infographic: o prezentare generală a diferitelor rase ale câinilor Pitbull.

American Pit Bull Terrier

UKC recunoaște American Pit Bull Terrier ca prima și Numai rasa oficială Pit Pit în SUA astăzi. Un rezultat al terrierilor americani și a buldogilor englezi, înălțimea medie și greutatea unui terrier american Pit Bull sunt de 17 "până la 21" și, respectiv, 30 până la 60 de lire sterline.

Acești câini au fost ridicați în mod tradițional ca luptători. Prin natura lor, ei sunt prietenoși, ascultători și, de asemenea, precauți în jurul fețelor necunoscute. Cu toate acestea, ele pot, de asemenea, puțin agresive. Pentru a îmblânzi agresiunea ipotetică, este recomandabil ca proprietarii să-și păstreze ocazional puii înconjurați de alte animale și să se supună unui curs de formare a câinilor de înțelegere.

Albastru pit taur

Un pitbull albastru este un tip de taur de pit, caracterizat de ea nasul albastru și haina. Iubitorii de câini, care sunt familiarizați cu diferitele tipuri de tauri și importanța lor, știți că taurii albastră a nasului sunt destul de rare. Acești câini cu strat albastru și nas sunt extrem de dorite și admirate. De fapt, ele nu sunt doar un tip de taur de pit, dar de fapt o rasă încrucișată de un taur și un terrier.

În afară de culoarea distinctă asociată cu acești câini, restul caracteristicilor cum ar fi structura corpului, calitatea stratului, agresivitatea etc. este în mare parte similară cu cea a celorlalte tipuri.

Rosu pit taur

Din nou o culoare rară și dorită în lumea pitbull, pitbullurile din nasul roșu vin cu a nasul roșu și un strat de cupru.

istorie în spatele acestor Pitbulls este interesant și merită o mențiune. Conceptul nasului roșu este de fapt legat de Tauri irlandeze care era Folosit în mod tradițional pentru Bull-Baiting. Irlandezii au venit în SUA cu aceste pitbulluri roșii care le-au însoțit. Motivul pentru această culoare roșie a nasului lor este totuși cunoscut. Proprietarii acestui tip particular de taur de pit trebuie să hrănească câinele, cea mai bună varietate de ulei de pește disponibil acolo. Acest lucru este necesar pentru a-și păstra stratul de cupru strălucitor și sănătos. Reproducerea acestor câini vă poate lăsa să obțineți o pui roșie sau un pui albastru.

nasul roșu și nasul albastru pitbull pui
Două pui de pitbulli roșii care înconjoară un catelus albastru-noss.

American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier este un alt tip de pitbull care este tradițional cunoscut a fi un câine de lucru. Istoria de reproducere a acestor câini datează din anii 1970, când americanii au preferat un câine de lucru al tuturor.

Înălțimea medie a acestor câini este de 17 "până la 19", iar greutatea lor este de 60 până la 90 de kilograme aproximativ. Ei sunt cei mai buni și cei mai înalți dintre diferitele tipuri de tauri de pit. Conducerea lor pentru sarcini intens grele și, de asemenea, agresiunea naturală este relativ mai puțin.

Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier Câinii au fost crescuți pentru prima dată de minerii de cărbune din Anglia în dorința lor de câini de lucru mai brichete, mai rapide și mai fiabile. Printre tipurile de tauri de pit, Terrierul Staffordshire Bull este destul de ușoară, cântărind aproximativ 24-38 de kilograme cu o înălțime de aproximativ 14 "până la 16".

Structura corpului lor este musculară și haina lor este strălucitoare, dar ușor de întreținut. Numit după un loc renumit în Anglia, în mod caracteristic, acești câini sunt dulci și loiali și se pot potrivi perfect într-o familie mică, dar activă.

Bully american

Bully american este un tip foarte popular și mai recent de rasă Pitbull. Acești câini sunt rezultatul încrucișare între American Pit Bull Terrier si Bulldogii englezi. Bully american vine cu instinct imens de luptă și o unitate pentru muncă grea, ambele fiind moștenite de la părinți.

Înălțimea medie a unui bully american este de 16 "la 20", în timp ce greutatea sa este proporțională cu înălțimea sa. Bullierii americani pot fi tovarăși de familie / membri și, prin urmare, pot servi ca niște animale de companie în același timp. Verificați lista noastră de Cele mai influente linii americane de sânge bully.

Datorită creșterii recente a popularității, agresorii americani sunt împrăștiați peste tot. Fiecare crescător american american dorește ca linia de sânge să fie standardul foarte nou de rasă. Acest lucru este similar cu anii `90 și Pitbull Bloodlines. Iată un rezumat al fiecărui subtip în cadrul rasei americane de agresiune.

Diferitele tipuri de bullieri americani
Diferitele soiuri de bullieri americani.

XL Bully

Câinii XL Bully, desenând din numele lor, sunt Cele mai mari soiuri ale câinilor americani bully. Un bărbat XL Bully măsoară aproximativ 20 "la 23", în timp ce femelele apar în intervalul de 19 "la 22".

În timp ce trăsăturile fizice de bază ale acestor câini sunt similare cu celelalte tipuri de bătăuși americani, bully-ul XL este mai muscular, mai înalt, mai mult mai masiv și mult mai mare decât ceilalți. Un bully XL trebuie să fie îngrijit de bine, speranța medie de viață este de 10 până la 12 ani. Câinii aparținând acestei categorii au o haină strălucitoare care este rigidă și aproape.

Crescătorii și proprietarii iubesc bully-ul XL din cauza înălțimii sale excelente și o structură uriașă. În natură, acești câini sunt fericiți, prietenoși și sociabili. Ele sunt puternice, dar sunt naturale. Structura lor musculară face adesea copiii speriați, dar odată familiarizați, un bully XL se poate dovedi a fi cel mai iubit membru al unei familii.

Extrem de bully

Extremul Bully este, în principiu, un amendament la varietatea standard bully. Un câine extrem de bully este diferit în sensul că are a construirea mai mare și structura corpului. Acești câini au o masă corporală mai mare datorită oaselor lor groase. Greutatea și înălțimea acestui tip particular sunt aceleași cu cea a bully-ului american.

Structura facială, totuși, este mai mare și puțin încrețită. Buzele acestor rase sunt semi-închise și uneori, pierdute. Partea din spate a acestui câine este puțin mai greu comparativ cu celelalte rase. Un bully masculin are o înălțime de 17 "la 20", în timp ce o femeie bully este de aproximativ 16 "până la 19" în înălțime.

Bătălia standard

Bully-ul standard este considerat a fi unul dintre cele mai bune exemplare americane de rasă american - Se numește standard pentru un motiv. În aspectul și dimensiunea sa, seamănă foarte mult cu un buldog. Este, de fapt, mai aproape de American Pit Bull Terrier. Trupurile lor sunt Compact și gros. Capul este greu, larg și adesea destul de mare, deși nu disproporționat față de corpurile lor. Mușchii din jurul obrazului sunt foarte pronunțați, în timp ce întregul corp are o construcție musculară.

Bully-ul standard vine cu putere imensă și rezistență. Se dovedește a fi un mare animal de companie, în principal în virtutea naturii sale afectuoase, în special față de proprietari și membrii familiei. Sub exteriorul dur, câinele are abilități excelente de legare și pare să iubească copiii. Rasa este, de asemenea, tolerantă față de străini și le poate accepta bine.

Clasic bully

Bully-ul clasic este, pe suprafață, similar cu un bully american standard, dar cu anumite diferențe în caracteristicile sale fizice. Un bully clasic este mai ușoară în greutate cu un corp compact, mușchii slabi și oasele mai grele. Acești câini sunt ideali pentru proprietarii și crescătorii care doresc o rasă mai puțin grele, cu o masă corporală mai ușoară.

Temperamentul acestor câini este oarecum similar cu bunicul bully. Prin urmare, bully-ul clasic vine cu un comportament sociabil, prietenos și o personalitate stabilă. Ei au o mare personalitate cu curajul și inteligența fiind trăsăturile lor dominante. Ele sunt, de asemenea, fiabile și demn de încredere și sunt mult iubite de maeștrii lor.

Buzunar bully

După cum sugerează și numele, un buzunar bully este un alt subtip al bully american care nu poate fi montat literal într-un buzunar, dar este mult mai scurt în înălțime. Corpul unui bully de buzunar este vizibil mai compact comparativ cu celelalte soiuri. Ele arata mai dragate si sunt perfecte pentru proprietari care cauta buldogi mai scurti.

Șeful acestor câini este greu, mare și mai larg, cu urechile stabilite ridicate. Ochii lor, pe de altă parte, apar în formă de migdale sau sunt pur și simplu ovale. Culoarea ochilor poate fi albastră sau albină în funcție de pedigree a buzunarului american american. Un bully de buzunar este în esență prietenos cu un defențios fericit.

American Bulldog

American Bulldog este un alt tip popular de pitbulls. În mod tradițional, acești câini erau folosit ca câini de utilitate și atribuite sarcinilor cum ar fi păzitor casele stăpânului lor. Fizica musculară slabă a unui buldog american îl face potrivit pentru diferite tipuri de sarcini, care necesită muncă grea, putere și rezistență.

Acești câini sunt Asertive, loiale și afectuoase În același timp, făcându-i tovarăși mari de lucru și chiar membri de familie mai buni. În aceste zile, mulți buldogi americani, din cauza naturii lor ascuțite și diligente, sunt instruiți să devină câini de urmărire și de gardă.

Terrier de taur

Terrier de taur este o rasă de câine aparținând familiei terrier. Acești câini sunt de obicei scurți și lipsesc bulkiness și structura musculară a celorlalte rase bully. Înălțimea medie și greutatea unui terrier de taur masculin sunt de 18 "până la 22" și, respectiv, 25 până la 29 kg, în timp ce femininul de bull terrier greutăți aproximativ 22-25 kg.

Cu o durată de viață de 10-14 ani, taurul Terrier vine cu un strat scurt și dens și poate fi găsit în diferite culori, inclusiv alb, fawn, brindle, roșu, negru și chiar tri-color.

Care rasă este cea mai apropiată de câinii originali de taur?

diferențele dintre Amstaff, Pitbull și Bully
Bully american este Bulier, mai puțin terrier decât personalul AM și APBT.

În ceea ce privește caracteristicile lor fizice, precum și linia de sânge, American Pit Bull Terrier poate fi considerat cel mai apropiat câinilor originali Pitbull. American Pit Bull Terrier provine din linii de sânge Pitbull Poplate, cele mai multe dintre ele făceau parte din grupul de luptă pentru câini.

Ele sunt construite solid, dimensiuni medii cu păr scurt și strat neted. Structura lor este musculară, care este o caracteristică dominantă a câinilor Pitbull. În comparație cu Terrierul de la Staffordshire Bull, acestea sunt mai mari cu 6 "la 8" și mai grei cu 25 până la 35 de lire sterline. Fiind cea mai apropiată de ceea ce sunt taurii originali, curajul și tenacitatea formează caracterul de bază al unui terrier american Pit Bull Terrier. Ele pot fi agresive pentru alte animale, dar de obicei prietenoase și ascultătoare pentru om.

De ce există atât de multe tipuri de câini de taur?

Spre deosebire de alte rase și tipuri de câini, Pitbulls nu se încadrează într-o singură categorie, iar tipurile de rase considerate a fi pitbull variază foarte mult. Acest lucru este în primul rând din cauza absența A Central Registry System cum ar fi AKC, care este aplicabil tuturor celorlalte rase. Această absență oferă cumpărătorilor și crescătorilor libertatea de a face ca pe alegerea și preferința lor, cu practic nici un organism autoritar să supravegheze problema.

Acest lucru este cuplat cu faptul că Cei mai mulți crescători și proprietari de Pitbulls astăzi provin de la o generație mai tânără. Ei preferă ca linia de sânge să fie cunoscută pentru anumite caracteristici fizice, scop, abilitate sau atribut al câinilor în loc de ceva acordat de ele printr-un sistem standardizat. Astfel, noile linii de sânge și subtipurile neoficiale continuă să intre fără multă organizație sau structură. Uneori, acest proces conduce la rezultate remarcabile, inspiratoare de crescători de câini pentru a urma aceeași cale. Alteori, aceasta duce la dispariția unor linii de sânge și Credite bulverte nereușite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care sunt diferitele tipuri de tauri de pit?