Cum să creați weimaraners

Cum să creați Weimaraners

Când se iau în considerare Cum să creați Weimaraners, înțelegerea istoriei și a scopului de reproducere permite crescătorilor să găsească familia potrivită pentru ei. În plus, cunoașterea fundalului lor ne permite să înțelegem mai bine trăsăturile și nevoile lor.

Acești câini mijlocii au fost crescuți ca a Repere de vânătoare. Au vizat jocul de vânătoare, cum ar fi cerbul, urșii și mistreții. Prin urmare, această rasă are niveluri ridicate de energie, forță și sunt conduse de instinct. Ele sunt un câine minunat pentru a deține pentru cei care îi plac rasele mai mari și se bucură de exerciții fizice. Acestea sunt doar câțiva factori pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cercetați Weimaraner de reproducere.

Fundal de reproducere Weimaraners

Nu ignorați importanța cunoașterii fundalului rasei pe care o reproduceți. Înțelegerea unui scop al unui câine ne ajută să explicăm caracteristicile lor comportamentale și fizice proprietarilor. De asemenea, ne permite să îngrijim în mod corespunzător câinii noștri, așa cum înțelegem cu adevărat cerințele lor.

Origins

Această rasă a apărut în Germania în 1810 de către Curtea Weimar. Ei au avut ca scop crearea unei rase curajoase cu abilități ridicate de parfum, capabile să ia în jos animalele de joc mari. Deși și-au atins scopul, nu este înregistrat exact cum a venit această rasă de câine. Multe dintre înregistrările de origine de reproducere au fost pierdute în timpul celui de-al doilea război mondial și al celui de-al doilea război mondial. Iată câteva dintre rasele credeau că au avut o influență genetică:

  • English Pointer: Este suspectat că variația alb-negru a dat weimaranerului lor cele mai comune ochi de chihlimbar
  • Bloodhounds: sunt suspectate că au cea mai bună influență genetică
  • Red Schweisshunde: crescătorii cred că Weimaraners au obținut colorarea lor gri dintr-o colorare recesivă din această rasă
  • Câine de pui de argint-gri
  • Albastru Marele Dane
  • Pointerul german de scurte

Această rasă de vânătoare a luat cele mai bune trăsături din fiecare dintre acestea și a creat câine de vânătoare all-rounder; Weimaraners sunt capabili să indice, urmați un miros, vânătoare și recuperați. Cu toate acestea, nu a fost până în 1943 când Akc le-a recunoscut ca o rasă.

Popularitate

Rangurile Weimaraner 36 din 193 de rase În lista de popularitate AKC. Ele sunt una dintre cele mai populare rase și un câine de vânătoare extrem de popular. În Marea Britanie, ei se situează 62 din 244 care este un pic mai mic, dar și totalul de rasă înregistrat este mai mult, deci sunt, de fapt, în clasamente similare. Creșterea inteligenței și conducerea afecțiunii umane le fac un minunat animal de companie.

Popularitatea lor a fost, de asemenea, a fost cuprinsă la rolurile de lucru, cum ar fi Câini de salvare și asistent. Ele sunt orientate foarte om și ca atare, ei fac foarte bine în rolurile de lucru. Această rasă are, de asemenea, inteligență foarte mare, ceea ce înseamnă instruirea acestora pentru a ajuta oamenii ca nevoi, nu este la fel de lung un proces ca și în cazul altor rase. În plus, deoarece Weimaraners au un sentiment atât de puternic de miros, căutare și salvare este o zonă în care domină. Ei pot identifica rapid mirosul unui alpinist pierdut, de exemplu, și le urmărește mai bine decât cele mai multe rase acolo. Acestea sunt doar câteva dintre motivele atât de multe zone adora această rasă ca un câine de lucru.

Aspect

Iată un rezumat rapid al Standard de rasă:

  • Aspect general: un câine gri cu rezistență ridicată și echilibru
  • Cap: Un gât lung, urechi ușor pliat și în general lung și aristocratice
  • Corp: piept bine dezvoltat și spatele dezvoltat într-o linie dreaptă
  • Strat: scurt, neted, și elegant. Stratul ar trebui să fie gri cu admitere albă la piept
  • Anterioare: drepte și puternice
  • Hindlegs: musculos și bine dezvoltat

Ce proprietari găsesc cele mai recunoscute despre această rasă, ignorând haina lor gri, este corpul lor elegant, dar muscular. Weimaraners sunt lungi și câini limbed. Ele sunt combinația perfectă de putere și agilitate pe care atât de mulți proprietari de vânătoare îl căutau. Cozile lor sunt de obicei andocate și sunt îndreptate în poziție verticală când sunt alerte, sunt lungi și elegante, cu blană fină care îi acoperă. Deși sunt cele mai cunoscute pentru a fi gri, există albastru și negru Weimaraners. Cu toate acestea, acestea sunt penalizate în AKC, deoarece nu se potrivesc cu standardul de rasă.

Weimaraners ca câini de vânătoare
Weimaraners ca câini de vânătoare!

Temperament

Ca și cu fiecare rasă, există trăsături minunate și dificile cu privire la Weimaraner, să ne uităm mai întâi la pozitiv. Acestea sunt Câini de familie minunați, ei adoră copii și iubesc compania oamenilor. Orice familie având în vedere achiziționarea acestei rase este în ani de afecțiune și adorație. De asemenea, acești câini iubesc și au inteligență foarte mare, această combinație duce la un câine ușor de tratabil, care este o experiență distractivă pentru dvs. Menținându-le stimulate fizic și psihic pot fi angajate și plăcute.

Pe măsură ce aceștia sunt câini de vânătoare, vor fi întotdeauna Foarte instinctual și va vâna orice animal mic. Formarea în această privință este foarte dificilă, și încercarea de a preveni urmărirea nu funcționează întotdeauna. În plus, ei nu sunt potriviți pentru a trăi cu o pisică. Desigur, există excepții, dar chiar și cu introduceri lente și detaliate, această rasă va lupta să trăiască alături de feline. În cele din urmă, trebuie să ia în considerare cerințele lor mentale și fizice. ei Aveți nevoie de plimbări lungi și o cantitate mare de joc zilnic pentru a le împiedica să devină frustrată. Ei necesită, de asemenea, o stimulare mentală obișnuită pentru a le menține să se simtă fericiți și să nu recurgă la comportamentul distructiv.

Anxietate de separare

Pe măsură ce Weimaraners sunt câini de familie minunați, foarte iubiți, un dezavantaj care intră în joc este anxietate de separare. Al lor dependență ridicată asupra oamenilor iar nevoia lor de atenție duce la niște pui în dificultate când au rămas singuri. Anxietatea de separare este atunci când câinele dvs. devine încurcat în timpul sau când plecați, deoarece nu doresc să faceți acest lucru. Acest lucru poate duce la comportamente bazate pe anxietate, cum ar fi:

  • Vocalizări: urlă, mârâie, lătrat
  • Comportamente distructive: rupe perne, mestecând mobila, zgârierea la ușă
  • Urinare și defectare
  • Auto-vătămare: mestecarea la membrele lor până la inflamație și sângerare, trăgând blana, lins compulsiv

Aceste comportamente pot fi incredibil de stresante atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. De asemenea, poate fi dăunător casei dvs. Acesta este motivul pentru care am inclus anxietate de separare în lista noastră, așa cum probabil va trebui să fie pregătită pentru ca acest lucru să apară și să aibă acțiuni puse la locul unei vârste tinere pentru a preveni acest lucru. De exemplu, calmant Uleiuri pot fi pulverizate în camera dvs., televizorul poate fi lăsat pe zgomot blând și puteți pleca și intrați în cameră mai calm. Acestea sunt doar câteva tratamente, dar fiecare caz este unic și va necesita un tratament diferit.

Probleme de sănătate la reproducerea Weimaraners

Când cercetați cum să reproduceți Weimaraners, trebuie să fiți conștienți de toate Posibile condiții de sănătate care poate apărea într-o rasă. Acest lucru este astfel încât să puteți identifica simptomele care pot face parte dintr-o boală mai mare în barajele dvs., sirenele sau așternutul. De asemenea, este util să alertați cumpărătorii de probleme potențiale pe care vor trebui să le cunosc în noul lor membru al familiei.

Probleme mediate de imunitate

Un mic procent din puii Weimaraner manifestă o reacție autoimună după vaccinare "în funcție de Clubul Weimaraner din America. Aceasta este atunci când sistemele de pui răspund atât de sârguință la vaccinare, asta trupurile lor reacționează în același mod în care ar fi afectat boala. Prin urmare, ei pot experimenta agitarea, problemele de temperatură și chiar inflamația. Deși nu este comună, aceste cazuri s-au găsit că au loc în Weimaraners și, prin urmare, proprietarii și crescătorii trebuie să fie conștienți de acest lucru.

Este necunoscut exact de ce Unii indivizi sunt mai vulnerabili decât alții și de ce se întâmplă. Unele vaccinări au fost informate doar în anumite circumstanțe, astfel că aceste cazuri sunt evitate. Poate fi o reacție deosebit de riscantă la puii foarte tineri, deoarece nu își pot reglementa propria temperatură. Consultați medicul veterinar pentru orice îngrijorare cu privire la acest lucru și asigurați-vă că acest lucru nu vă influențează pentru a evita vaccinarea. Per total, O vaccinare va salva viața câinelui și toți ceilalți din jurul vostru.

Torsiune gastrică

Torsiune gastrică este A stomac răsucite care apare din gaze excesive. Acest lucru este văzut cel mai adesea în rasele profunde, cum ar fi setterul irlandez, Ciobănesc german, și Weimaraner. Este o boală mortală cu o rată ridicată a mortalității, motiv pentru care necesită o intervenție chirurgicală imediată.

Deși este o boală internă care este de obicei afectată de factori incontrolabili, există acțiuni care pot face mai rău. Dacă câinele dvs. mănâncă foarte repede sau băuturi astfel, poate înghiți o mulțime de aer care va crește probabilitatea ca acestea să fie afectate. Simptomele pot include suferință generală, durere în jurul abdomenului, salivarea și dificultatea respirației. Ei pot încerca, de asemenea, să vomite, dar să nu fie în imposibilitatea de a face acest lucru, prin urmare le puteți vedea doar retrogradarea și murdărirea. Dacă aveți îngrijorări, luați-le direct la veterinar ca timpul este esențial în acest caz.

Alergii cutanate

Weimaraners au piele sensibila care poate duce la alergii. Acest lucru se datorează blănurii lor scurte, ceea ce înseamnă că pielea lor este mai ușor de contact pentru a se deteriora ceea ce poate afecta, de aceea sunt mai susceptibili. Mâncărime, iritare, și mătreaţă sunt simptome ale unei alergii ale pielii manifestând.

Din cauza pielii lor sensibile, trebuie să Fiți mai atenți cu produsele pe care le utilizați în jurul casei. O schimbare în detergentul de rufe sau parfumul poate să-i irită pielea câinelui și să conducă la ei să se simtă foarte inconfortabil. Îndepărtarea produsului care afectează ar trebui să elimine simptomele, dar este foarte dificil să se descopere ce produs afectează câinele. Vă recomandăm să eliminați un produs la un moment dat și să dați o săptămână pentru a vedea dacă apar schimbări, adesea poate dura două. Odată ce ați găsit produsul care afectează, înlocuiți-l cu ceva sensibil la piele.

Cryptorchidism

Acesta este atunci când unul sau ambii câine de sex masculin testiculele nu coboară de la abdomen. Atunci necesită o intervenție chirurgicală Pentru a scoate testiculul din abdomen. De obicei, acest lucru are loc doar până la șase luni și poate fi identificat în timpul unei vizite în veterie. Este o intervenție chirurgicală relativ simplă și nu ar trebui să fii prea îngrijorat de asta. Cu toate acestea, dacă ambele testici nu sunt decise într-un câine, există o șansă mare ca acestea să fie Infertile. Puteți să aveți câinele dvs. să verificați pentru a verifica acest lucru după intervenția chirurgicală și timpul de vindecare.

În funcție de câinele dvs., vârsta lor și dacă unul sau ambele testici nu au fost descendenți, câinele dvs. poate fi recomandat să aibă o ședere peste noapte după operație. Din fericire, este doar nevoie de Timp de vindecare de două săptămâni Dar pupul tău ar trebui să evite sărituri, să alerge sau să lingă rana.

Weimaraners porecle
Weimaraners au multe nume!

Distichiaza

Distichiaza este atunci când există în plus genele cresc din aceeași deschidere. Poate duce la iritație, durere, ochi de udare, rupere și chiar ulcerați. Dacă Weimaranerul dvs. pare să pună în mod regulat la un ochi, frecându-l pe pământ sau chiar să se lupte să o deschidă, acest lucru este cel mai probabil cauza. De asemenea, fiți conștienți de înroșirea ochilor, deoarece aceasta poate arăta iritarea.

Tratamentul depinde de severitate și de ce poate oferi clinica dvs. VET, dar includ Chirurgie, criochirurgie și electroliză. Atât intervenția chirurgicală, cât și electroliza vor elimina permanent genele problematice în timp ce criochirurgia îngheață zonele în care sunt părul să prevină regrowth. Nu luați în considerare doar scoaterea firelor de păr, deoarece acestea vor crește și, de asemenea, acest lucru poate fi dureros și dureros pentru puii voștri. O mișcare greșită și ați putea răni serios ochii lor. Câinele dvs. ar trebui să fie bine după tratament, dar această condiție este ereditar și ar trebui să evitați să le utilizați ca câine de crescător din cauza asta.

Cot dispăsia

Aici e locul Priza cotului nu a fost formată corect în pântece, și, prin urmare, cotul nu se potrivește confortabil în soclu. Cu cât un câine mai în vârstă devine, cu atât este mai rău condiția devine. Inflamația inițială crește durerea care duce la limpede, cartilaj de frecare și eventuala artrită. Toate acestea pot fi extrem de inconfortabile pentru câinele dvs. În funcție de severitate, sunt disponibile diferite tratamente.

Dacă cot dispăsia nu este severă, fizio și hidroterapie împreună cu controlul exercițiilor pot gestiona condiția. Plimbări mai scurte va reduce umflarea și inflamația în comun, dar totuși permite ca câinele să iasă afară și să se bucure de ei înșiși. Fizio și hidroterapie va ajuta la mișcările câinelui dvs. și începe încet să reducă durerea. Acesta este un proces gradual și răbdarea este necesară. Dacă este mai severă, câinele dvs. poate necesita o intervenție chirurgicală pentru a avea articulația răzuită de os neuniform, care va permite mișcărilor netede.

Entropia

Aceasta este o problemă medicală în care o pleoape a câinelui se îndoaie spre interior și se freacă de ochi. Este, de obicei, capacul inferior, dar acest lucru poate afecta și partea superioară. Pleoapa pliată se freacă de ochi care poate duce la inflamație, descărcare și ruptură sau ruptură a corneei. Poate fi identificat rapid de un veterinar, astfel încât câinele dvs. se luptă cu unul din ochii lor, ia-le la un veterinar.

Câinele dvs. va cere probabil o intervenție chirurgicală sutura pleoapele lor răsturnate înapoi în locul normal. Veterinarii pot trata apoi corneea cu antibiotice, cremă antibiotică și lacrimi artificiale în funcție de severitate. În cazuri severe de adulți complet crescuți, ar trebui să fie luată în considerare reconstrucția facială. Cu toate acestea, după o intervenție chirurgicală minoră, câinele dvs. va necesita controale regulate pentru a vă asigura că problema nu a reaplicat. În plus, deoarece acest lucru este ereditar, poate doriți să luați în considerare faptul că nu reproduceți un câine afectat de această condiție.

Cum să creați Weimaraners

Acum, pentru segmentul pe care l-ați așteptat: cum să creați Weimaraners! Iată principalele considerații pe care trebuie să le gândiți înainte de a face acest lucru.

Weimaraners preferă în interior la în aer liber
Weimaraners preferă să trăiască în interior.

Alegerea cățea și a studului

Nu trebuie să alegeți părinții unui gunoi printr-o singură privire la un câine, există multe Zonele fizice, comportamentale și genetice trebuie să evalueze. În primul rând, sunt atât eventualele baraje, cât și sirenele sănătoase? Face o plină control medical pe ambii indivizi pentru a vă asigura că nu există boli neobservate sau leziuni.

Apoi, doriți să verificați dacă genetic, ei nu vor trece pe nici unul Boli ereditare. Puteți face a Screening biologic pentru a verifica în interiorul liniei lor genetice și pentru a vedea dacă există vreo boală ereditară, ar putea trece la un litru viitor.

În cele din urmă, trebuie să luați în considerare Ambele aspectul fizic și trăsăturile comportamentale. Dacă reproduceți standardul de rasă, asigurați-vă că aceste două se potrivesc cu toate criteriile necesare de la cap la posteriori. Atunci trebuie să evaluați comportamentul lor cu alți câini, oameni și, în general,. Vrei doi indivizi chiar temperați, cu agresiuni reduse și tendințe de frică. Acest lucru va ajuta la crearea unui gunoi blând perfect pentru orice casă.

Dimensiunea gunoiului

În medie, un gunoi Weimaraner este între șase și opt pui cu un număr mediu de șapte. Aceasta este în jurul valorii de medie Dimensiunea gunoiului Pentru multe rase de câine.

Datorită faptului că nu produc un gunoi mare, nu poate fi la fel de profitabil a Activitate orientată spre afaceri Doar dacă nu reproduceți standardul de rasă de pui sau să oferiți alte servicii. De exemplu, dacă aveți mai multe baraje și saire, așternuturile produse se vor adăuga încet, deși, verificați costurile de reproducere generală. În plus, puteți lua în considerare efectuarea unui serviciu de câine pentru un venit mai mare și unii crescători pot oferi să se împartă prețul catelusilor cu tine atâta timp cât un contract este în vigoare.

Probleme de naștere

Problemele de naștere se referă la distocia, dificultăți în timpul nașterii atât pentru mamă, cât și pentru așternutul ei. O problemă obișnuită dystocia în timpul nașterii este cordonul ombilical fiind înfășurat în jurul gâtului unui catelus. Acest lucru nu numai că mărește dificultățile fizice ale nașterii, deoarece împingându-le cu cablul din jurul lor este un diametru mai gros. Dar, de asemenea, un cățeluș va începe să se sufocă dacă tubul nu este îndepărtat rapid. Aceasta este una dintre multe situații care pot duce la a C-secțiune. De obicei, Weimaraners nu necesită secțiuni C, dar asta nu înseamnă că posibilitatea nu va avea loc. Prin urmare, înainte și în timpul nașterii, asigurați-vă că aveți un veterinar pe apelare rapidă.

Clientelă

Având în vedere aspectele de afaceri, trebuie să găsiți Clientele adecvate. Aceasta înseamnă având în vedere cine ar cumpăra un Weimaraner și unde puteți face publicitate pentru a-și atrage atenția.

Inițial, puteți viza cel mai evident grup, Cei care iubesc Weimaraners. Există forumuri, Facebook Pagini și cluburi pe care le puteți încerca să faceți publicitate. De asemenea, puteți lua în considerare crearea unei pagini sociale pentru a face publicitate de reproducere, cum ar fi un Instagram Pagina cu poze ale barajului, sirei si gunoi. Cu considerente de publicitate, totuși, trebuie să vă asigurați că păstrați imagini de înaltă calitate, eventual să investești într-un logo și să aibă o ieșire obișnuită de posturi. Acest lucru poate fi foarte consumator de timp și nu este ideal pentru toți crescătorii.

Alte clientele includ cele care achiziționează această rasă Pentru căutare și salvare și cei cu dizabilități pentru un câine de asistență. Contactați companiile care utilizează această rasă pentru astfel de scopuri și asigurați-vă că aveți toate lucrările corespunzătoare ale fiecărui câine implicat. Luați în considerare întotdeauna scopul de rasă atunci când găsiți clientela potrivită.

Prețuri

Un cost minim al unui Weimaraner este $ 1400, prețul crește cu cât de precis un catelus corespunde standardului lor de rasă. Iată un rezumat al Akc Standardele de rasă pe Clubul Weimaraner din America Website. În plus, dacă un catel este deja înregistrat la un club de kennel și are toate documentele adecvate, cum ar fi dovada a trei linii pure Weimaraner, prețul va crește. În Marea Britanie, costurile acestor lucruri pot fi adesea mai mici, dar, deoarece popularitatea acestei rase este mai mare în Marea Britanie, este logică de ce sunt mai scumpe.

Cum să creați Weimaraners
Ghid pentru reproducerea Weimaraners

Creșterea Weimaraners - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că sunteți pe deplin pregătiți să creați Weimaraners și să vă simțiți încrezători, am compus cele cinci întrebări frecvente și le-am răspuns mai jos.

Sunt câini de familie buni?

Weimaraners sunt Câini de familie strălucitoare cu dragostea lor pentru atenție și naturi dulci. Ei pot fi rapid instruit pentru a merge la toaletă afară și a fi calm în jurul copiilor. Prin urmare, ele nu sunt o preocupare de a avea în jurul copiilor mici. Ei adoră afecțiune și formează legături foarte strânse cu familia în care se află. Formarea va ajuta la consolidarea acestei obligațiuni, deci dacă sunteți parte a unei familii, luați în considerare obținerea copiilor implicați în acest proces. Chiar și prin învățarea trucurilor de bază, cum ar fi starea sau minciuna, poate fi o experiență plăcută pentru cainele dvs. să învețe și copiii dvs. să vă instruiască.

Când Weimaraners intră în căldură?

Un Weimaraner va fi de obicei intra căldură la aproximativ un an de vârstă. Cu toate acestea, acest lucru poate varia de la opt luni la doi ani. Rasele mici intră în mod obișnuit în căldură la vârsta de 6 luni, în timp ce rasele mari pot intra în căldură la vârsta de doi ani. Acest lucru se datorează faptului că dimensiunea rasei va influența rata de creștere, iar un mic câine are o rată de creștere mult mai rapidă. Pe măsură ce Weimaraners sunt un mijloc la rasă de dimensiuni mari, de aceea se maturizează de obicei la un an, dar pot dura până la doi ani. in orice caz, Nu creați niciodată un câine doar pentru că sunt capabili fizic, doar rasa o femeie odata ea cu vârsta de doi ani sau mai mult pentru a se asigura că poate susține fizic a Sarcina.

Sunt Weimaraners o rasă de câine agresivă?

Weimaraners sunt nu o rasă de câine agresivă cu oameni sau cu alți câini. Cu toate acestea, datorită nivelurilor ridicate de unitate instinctuală, ei poate fi agresiv față de pisici și animale mici. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt orientate spre pradă. Ei pot doar latră și mârâie la o pisică, dar orice animal de pradă, cum ar fi un iepure, puteți garanta că vor urmări. Mai mult, deoarece sunt foarte accentuați și adepți, ei pot continua să o urmeze mult după ce și-a scăpat de câmpul de viziune. Aceasta înseamnă o mulțime de săpat sau sărind în curte și să tragă pe plumb. Acesta este motivul pentru care formarea este atât de importantă în această privință.

Cât timp sunt însărcinate Weimaraners?

Majoritatea câinilor au o lungime similară a timpului de sarcină, care este 63 de zile din perioada de ovulație în medie. Timpurile de sarcină au o Domeniul de 58 - 68 de zile, in orice caz. Câinele de sarcini sunt mult mai scurte decât ale noastre. Câinele de viață a câinelui sunt mai scurte și, prin urmare, au evoluat să aibă sarcini mai scurte pentru a menține în mod eficient numerele populației. Atât la rasa din punct de vedere moral și sănătos, o femeie ar trebui să așteptați optsprezece luni până la doi ani între fiecare gunoi pentru a crea din nou un câine. Acest lucru asigură o femeie sănătoasă care poate manipula fizic o sarcină.

Sunt albastre Weimaraners recunoscute de AKC?

Blue Weimaraners sunt recunoscute de AKC, totuși, nu pot concura în spectacole regulate de câine deoarece nu se potrivesc standardelor de rasă. Ei pot concura în concursuri sportive pentru câini, odată ce sunt înregistrate AKC. Ele nu fac parte din Clubul Weimaraner din America așa cum au fost votați. A Club nou a fost creată special pentru Weimaraners Blue. Această variație de culoare a fost controversată încă din anii 1940, unde a apărut dezbaterea dacă Weimaraners Blue au fost încrucișate. Nu există dovezi pentru acest lucru, și mulți susțin că este o mutație genetică. Această culoare de strat nu suferă de alte probleme de sănătate decât varianta de culoare gri. În plus, nu sunt rare, deci un preț crescut pentru acești pui nu ar trebui să fie așteptat.

Această rasă orientată spre om poate fi un câine minunat de familie. Ca toate rasele, au dezavantajele lor, cum ar fi anxietatea de separare și comportamentul distructiv. Dar, cu îngrijire, înțelegere și formare adecvată, acest lucru poate fi PUP PERFECT.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să creați weimaraners