Corse de trestie la locul de muncă - poliția k-9, patrularea proprietății & # 038; mai mult

Corse de trestie la locul de muncă - poliția K-9, patrularea proprietății & # 038; Mai mult

Foarte inteligent, loial chiar până la moarte și perfect tratabil, Corsos de trestie sunt una dintre cele mai demnoase și notorii ale rasei mastiff. Acești câini înclinați atletic au un corp mai compact decât o mulțime de familia masticului, dar corpurile lor sunt musculare, iar structura osoasă este într-adevăr, așa că atunci când un trestie Corso este în acțiune, mișcarea lor curge grațios. Cu valurile de reacții musculare care arată ca o simfonie vizuală a structurilor canine care lucrează în armonie perfectă, este profundă Vedeți această rasă la locul de muncă- și de-a lungul istoriei, abilitatea sa de lucru este ceea ce Cane Corso a fost cel mai admirat ca un câine.

Istoria cane Corso ca un câine de lucru

Casa Corso are o istorie bogată ca un câine de lucru care provine din vremurile romane cu mii de ani în urmă. Numele câinelui se traduce de fapt în mod liber de la fraza latină, care înseamnă Bodyguard-Dog.& # 8221; Molossers, care este o subcategorie a raselor de lucru numite pentru un grup grecesc antic, care a crescut câinii mai mari în scopuri de lucru pe insulele grecești, a fost adus în Italia unde au fost crescuți cu canini nativi. Rezultatele acestor perechi de reproducere sunt considerate strămoșii a ceea ce cunoaștem Corso să fie astăzi.

[Pulcquote-dreapta] Un corso de trestie va avea o altă personalitate, unitate și etică de lucru bazată pe linia sa.[/ Pulcquote-dreapta]

Inițial, Corsos Cors au fost folosite în zonele de război unde vor fi folosite în multe eforturi de atac. Unii câini ar fi echipați cu găleți de fluide inflamabile și au trimis încărcarea prin linii inamice care transportă flăcări pentru a supune sau distrage inamicul chiar înainte de un atac la sol. Unii câini au fost instruiți să atace dușmanii în luptă, uneori chiar au trimis gulere cu vârfuri și cuțite în jurul gâtului și gleznelor lor. Când Imperiul de Vest sa descoperit, câinii rămași au alunecat în mai multe roluri de locuri de muncă civile și au fost o viziune comună în țările din Italia. Acești câini au fost utilizați pentru vânătoare, la Protejați și conduceți animalele, la Ferme de patrulare și podgorii, și, bineînțeles, pentru a servi drept tutori loiali ai proprietarilor lor și a proprietăților acestora.

Corsos de trestie la locul de muncă în ziua modernă

În aceste zile, Corso Corso poate fi cel mai cunoscut ca un câine de familie loial și de servire, cu personalitatea competentă cool și demn de intenție, dar această rasă este încă greu la locul de muncă dincolo de faptul că este doar un iubit de companie de companie. Corsele de trestie sunt, de asemenea, încă foarte apreciate pentru capacitățile lor de lucru și sunt utilizate în mai multe domenii diferite datorită abilităților lor naturale.

K9 trestie Corso

Coșul Corso are acea fizică puternică și intimidantă, inteligența interesantă și loialitatea față de proprietarul lor, ceea ce face ca rasa să se potrivească bine în medii de poliție. Chiar dacă Corsele nu sunt cei mai frecvenți câini de poliție în comparație cu păstorii germani sau Rottweilers, au fost instruiți cu succes și înrolați ca SIDA K9 în trecut. Soldat, Un Corso Corso instruit cu succes la Iron Mountain K9 din Oregon, este un exemplu bun.

Din punct de vedere istoric, Corso Corso a fost instruit să lucreze cu Watchmeni de noapte ca un strat suplimentar de protecție în timpul eforturilor de supraveghere peste noapte. NightWatchman ar putea trimite câinele pentru a asigura perimetrul proprietății care a fost urmărit fără a lăsa propria lor stație sau altă zonă care trebuia să fie examinată. Prin urmare, utilizarea Corselor ca parte a unităților de poliție K9 nu este prea departe de sarcinile istorice istorice ale rasei.

Coșul Corso din fermă

Casos Corsos pot avea o personalitate diferită și să conducă trăsături în funcție de linia sa, așa că au fost câțiva câini cu o mașină de înaltă pradă crescute selectiv Pentru a continua acea nevoie de adâncime de a căuta pradă. Frumusețea acestui lucru (dacă câinii nu sunt utilizați în scopuri de vânătoare) este că foarte trăit cu un antrenor bun și diligent pentru a hrăni a Abilitate profundă de a proteja alte animale în setările fermei. De exemplu, un agricultor poate angaja un Corso de trestie pentru a patrula perimetrul unui câmp de animale într-o zonă în care prădătorii precum coioții și leii de munte sunt dens populate.

Cane Corso Prey Drive și Guardian
Casa Corso a fost încredințată sarcina de a fi a Gardian de familie pentru literalmente mii de ani.

Unitatea de înaltă pradă, câinele deține servește acest scenariu bine, dar există și alte roluri pentru Corses în fermă, inclusiv lucruri cum ar fi:

  • Paza structurilor unde sunt adăpostite păsările de curte sau păsări
  • Patrolling cultland perimetre pentru a elimina animalele mici care ar putea face deteriorarea culturilor
  • Analizarea podgoriilor sau livezi pentru șerpi sau urși înainte de recoltele pentru a proteja lucrătorii
  • intimidante de infractori unde culturile scumpe sunt cultivate și în pericol de a fi furate
  • drojdie de animale de la o locație la alta

Deoarece Corsele sunt cunoscute bine pentru a se întâlni cu alte animale pe care nu le văd sau nu au fost instruiți să vadă ca o amenințare, ei funcționează bine cu tipurile de animale de docile cum ar fi cai, bovine și oi. Unii fermieri Utilizați numai Corso în anumite momente ale zilei de lucru, cum ar fi rotunjirea unui efectiv de bovine pentru muls sau supraveghere pentru prădători înainte de a bloca facilitățile de locuințe, iar câinele se retrage pentru a fi animalul de familie de familie sau gardianul de uz casnic în restul zilei.

The Cane Corso Guardian

Unii oameni vor să aducă acasă un câine pentru un anumit motiv, iar atunci când un proprietar potențial de câine are un motiv specific pentru a investi într-o rasă mare, există, de obicei, un interes de a aduce acasă un tutore pentru gospodăria lor, proprietatea lor sau copiii lor. Casa Corso a fost încredințată sarcina de a fi un tutore de familie pentru literalmente mii de ani. Acești câini au fost lansați ca fiind Destul de blând pentru a juca cu un copil încă feroce pentru a apăra acel copil de la orice sau oricine caută să facă rău. Acești câini pot chiar să se înțeleagă cu alte animale atunci când în mod corespunzător socializat și instruiți, astfel încât se potrivesc într-o gospodărie care poate avea alți câini sau animale de companie.

Numeroase proprietari caută un Corso din cauza notorietății lor ca o rasă de gardian. Spre deosebire de multe alte rase gardian, Corsos nu vor ataca instinctiv pentru nici un motiv Dacă nu sunt provocați să facă acest lucru. Câinii tind să simtă un neliniște al proprietarului atunci când un dușman este în jur, astfel încât ei vor fi în mare alertă ca un protector ar trebui, dacă ceva despre o situație este amiss. Sentimentul lor de percepție este foarte apreciat printre entuziaștii din Corso pentru că există momente de câine va simți pericolul înainte ca un proprietar să realizeze ceva greșit.

Există ceva de spus despre statura intimidantă a unui corso de trestie, când este folosit ca gardian. Corpul câinelui este un factor de descurajare a propriei sale. La fel ca o mare parte a rudelor masitiștilor ale rasei, acești câini par incredibil de puternici cu construirea lor musculară și o poziție largă. Ca unul dintre cele mai compacte ale familiei Mastiff, Corso este agil și rapid în timpul unui atac. Dacă un intrus ar fi să intre într-o casă și să vadă un trestie de trestie care îi așteaptă, sunt șanse, ar fi prea înspăimântătoare pentru a ajunge foarte departe. Să nu mai vorbim, Corso ar fi probabil că intrusul a fost fixat înainte de a-și realiza că câinele a fost acolo din cauza capacității lor de a se deplasa în tăcere ca un lunetist stealth.

Corsos sunt o astfel de rasă de gardian popular că există mai mulți formatori de câini care se specializează în a ajuta proprietarii cu un Corso de trestie care doresc ca câinele lor să fie instruit în mod specific ca protector. De exemplu, dacă sunteți un individ de înaltă calitate și doriți ca corso să fie un tutore de partea dvs. în timpul excluderilor publice sau doriți ca câinele să acționeze ca un gardian de protecție pentru copilul dvs., această rasă durează cu ușurință la această formă de instruire. Prin formare profesională și dezvoltare, acești câini pot fi aproape la fel de instinctiv de eficient la tutelă ca un corp fizic.

Clubul american Kennel recunoaște mai multe rase de câine ca parte a Grupul de lucru. Pentru a face parte din acest grup, o rasă trebuie să fie inteligentă, învățarea rapidă, întotdeauna alertă și, în primul rând, a fost un asistent omului într-un fel sau modă. Siberia Huskies, Marele Danezii și Boxerii sunt câteva exemple de rase care fac parte din acest grup stimat de AKC. Corsele de trestie au o linie nobilă care ajunge departe înapoi în istorie, sunt niște câini incredibil de inteligenți și ușor de instruire pentru diferite sarcini. De aceea Cane Corso reprezintă un prim exemplu al unui câine de lucru, și va accepta cu plăcere rolul lor judecat ca un tovarășor valoros și loial cu un loc de muncă de făcut.

Curt Gebers este un crescător recunoscut de Cane Corso, bazat pe zona de conservare a canionului roșu în afara orașului Las Vegas, Nevada. El a fost reproduce și se bucură de viața Corselor din 2003. Gebers este an Mentor de rasă aprobat de către Asociația din America de Corso (CCAA) și un membru desemnat al CCAA 2018 Comitetul de supraveghere electorală. Corsele deținute și crescute de Gebers au obținut numeroase premii, inclusiv 2018 CCAA Western Regional cel mai bun de rasă, 2017 Cuca CCAA a anului, și premiul stimat pentru 2014 # 1 AKC Cane Corso. Aflați mai multe despre Curt și Corsele sale de campion la Red Rock Canyon Cane Corso Website.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Corse de trestie la locul de muncă - poliția k-9, patrularea proprietății & # 038; mai mult