Băuturi pentru câini cu ochi albaștri - profile, genetica, faq

Băuturi pentru câini cu ochi albaștri - profile, Genetica, FAQ

Știm cât de adorabil este să ne uităm la acestea Câini cu ochi albastri. Ea lasă o impresie enigmatică și misterioasă, dar fermecătoare pe care cineva ar iubi. Anomalii genetice cum ar fi albinismul sunt cauze ale raselor de câine cu ochi albaștri, care sunt adesea rare. Indiferent, acești canini sunt distractivi să aibă și să se joace cu acasă.

Câini cu ochi albaștri sunt frumoase și unice, în special cele care au o optică albastră și maro. Caracteristicile rare se întâmplă în diferite rase. Toate Pouchele sunt atractive în căile lor, dar dacă intenționați să adoptați un animal de companie cu ochi albaștri, iată câteva rase cu ochi albaștri.

Top 15 rase de câine albastru uimitoare

Există multe motive pentru care câinii au ochi albaștri; Ar putea fi din cauza genelor, albinismului și Merle Rases. Acesta din urmă poate provoca variații de culoare atât în ​​haină, cât și în ochi. Uneori, ar putea fi, de asemenea, un semn al stării ochilor, pe care nu doriți să le întâmplați. Unii proprietari de animale de companie caută câini cu ochi albastri de vânzare, deci Să ne uităm la unele rase care pot purta gene dominante de ochi albastre.

1. Siberian Husky

Unul dintre cei mai populari câini cu ochi albaștri este Siberian Husky. Dacă sunteți în căutarea pentru acei canini cu gene de ochi albastru dominante, aceasta este rasa pe care doriți să o adoptați. În ciuda faptului că a fost dominantă și # 8221; Uite, Huskies sunt foarte sociabil, răutăcios și dedicat proprietarilor lor. Este obișnuit ca această rasă de câine să aibă ochi albaștri pe sânge, dar unii au, de asemenea, gheață maro și de gheață sau cea mai ușoară. Întrebarea este, de ce are ochi albastri proeminenți?

Potrivit studiilor, mutația genei este principalul motiv din spatele ochilor albastri al lui Siberian Huskies. Este ceea ce numesc ALX4 pe cromozomul 18 care leagă cu dezvoltarea ochilor albastru de culoare uimitoare pe câini. Acești ochi albaștri reflectă rădăcina ei în țările înghețate din Rusia de Nord, pline de vânt de zăpadă și de vânt rece.

2. Shepherd australian

Cel mai Shepherds australieni avea frumoasele straturi de merle, iar unele rase au ochii lor albastri datorită extinderii modelelor de merle. Pe de altă parte, unii dintre ei moștenesc o genă cu ochi albaștri. Acest amestec le dă sentimentul de a fi liber-spirited extraordinar și puțin pe partea sălbatică. Majoritatea acestor canini au ochi în formă de migdale care pot veni în nuanțe diferite, cum ar fi maro, chihlimbar, albastru sau o combinație de orice culoare. Inteligent, vesel și diligent sunt câteva trăsături pe care le veți iubi despre păstorii Aussie.

Mai mult, istoria sa bogată a câinilor de herding face ca acești canini să rămână loiali prietenilor și proprietarilor săi. Un mare tovarăș care este întotdeauna gata să învețe și plin de energie, cu niște ochi albaștri frumosi; Ce nu-i place cu acest câine?

3. Collie de frontieră

S-ar putea să nu fi auzit de multe ori, dar Collie de frontieră poate fi, de asemenea, unul dintre acei câini cu ochi albastri. Aceste rase extrem de loiale, energetice și inteligente au, de asemenea, ochi colorați din cauza modelului de merle. Diluarea pigmentului în haina lor înseamnă că există un risc pe care pigmentul de ochi va ieși mai ușor. Cu cât mai multă diluție a pigmenților, cu atât mai probabil am fi găsit cu ochii albastri printre cățelușele sale.

La fel ca și păstorii australieni, granița Collie istoric provine din insulele britanice, unde au devenit câini de vânători. Până când localnicii din zonă au crescut cu succes unul dintre cele mai multe Câini inteligenți În întreaga lume canină. Dacă doriți să adoptați collie de frontieră, indiferent de culoarea ochilor lor, trebuie să știți că această rasă necesită o mulțime de exerciții fizice și mentale. Aceste rase sunt atât de inteligente încât un stil de viață leneș nu este potrivit.

4. Dachshund

Cel mai Dachshunds sunt câini maro, dar unele dintre ele pot avea, de asemenea, ochiul albastruS. Acești câini mici cu ochi albaștri au un model de dapple sau merle exprimat ca zone mai ușoare de culoare împotriva culorii sale de bază mai întunecate. Unele daples provoacă ochi colorate cu optica parțială sau întregi. Indiferent de culoarea ochilor, dachshunds sunt feroce, iubitoare și întotdeauna curioase. Știți de ce această rasă are un corp atât de drăguț alungit?

Potrivit istoriei sale, Dachshunds au fost crescuți pentru vânătoare de badgeri și vermin în Germania. Deoarece trebuie să lucreze subteran, crescătorii au făcut o formă unică a corpului. Ca rezultat, Dachshunds au o coastei alungite, permițându-le să proceseze eficient aerul. Pe de altă parte, picioarele scurte sunt întotdeauna gata să facă mișcări naturale pentru vânătoare. În zilele noastre, știm că dachshunds nu mai sunt pentru vânătoare, deoarece sunt mult mai probabil să stea și să se lenească cu părinții lor umani.

5.Cardigan Welsh Corgi

Stratul de cardigan Welsh Corgis veniți în diferite nuanțe ca roșu, maro, brânză, negru, și albastru. La fel ca majoritatea canininelor cu ochi albastri, această rasă are colorarea ochilor legată de stratul de merle. În cazuri rare, Corgisul poate dezvolta, de asemenea, ochi colorați din cauza genelor lor. Dacă vă place jucăuș, loial și inteligent Pooches, acești câini nu reușesc niciodată. În plus, unii dintre ei au ochi destul de albastri.

Inițial, Cardigan Welsh Corgi este pentru manipularea sarcinilor efective și a sarcinilor agricole din cauza forței de muncă puternice. Mai mult, poate excela bine în diferite sporturi de câine. Cu al ei; cu al lui evoluţie, Puteți instrui acești câini bine pentru că au devenit atât de inteligenți. De asemenea, puteți aduce acest lucru pentru diferite exerciții și activități de joc deoarece corpurile lor mai scurte oferă, de asemenea, o mulțime de putere și agilitate.

6. Weimaraner

Cel mai interesant lucru despre Weimaraners este că, deși Cele mai multe dintre aceste rase par să aibă ochi albaștri la naștere, se poate schimba în curând în timp ce încep să producă mai multă melanină. Unii pot menține un aspect albastru-gri pe tot parcursul vieții lor; alții pot intra în cele din urmă în culori mai calde, cum ar fi chihlimbarul sau aurul. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că această rasă magnifică și extrem de inteligentă merită o recunoaștere mai mare.

Cele mai multe Weimaraners au un praz, de colorat luminos și un corp lentil, care sunt motivele pentru care alții îl numesc "Ghost Grey.& # 8221; Totuși, aceștia sunt canini încrezători, afectuos și prietenoși care pot nivelul cu dvs. în exercitarea și jocul la domiciliu. Dacă sunteți norocoși, unii dintre ei pot menține pigmenții dominanți cu ochi albaștri pe genele lor.

Uimitoare rase de câine albastru
Weimaraners sunt, de asemenea, numiți și # 8220 gri Ghosts & # 8221;.

7. Ciobănesc german

În condiții rare, O variație genetică poate provoca Păstoriștii germani să aibă ochi albaștri. Într-un păstor, ochii albastri ar rezulta adesea atunci când sunt amestecate cu Husky. Pentru a fi sincer, căutând păstorii germani cu ochi albaștri poate fi dur și provocator. Se datorează faptului că marea majoritate a acestei rase vine cu ochi maro. Cu toate acestea, credem că merită un loc pe această listă, deoarece unii pot prezenta încă un ochi albastru și maro, ceea ce este mai interesant.

O combinație excelentă este colorarea albastră, împreună cu stilul său regal și pupa. Cei mai mulți crescători găsesc deja această trăsătură a fi o defecțiune din cauza celui mai mare haotură naturală a păstorilor și a colorării. Fie că ochii albastru sau maro, nu ar trebui să stea așa cum doriți să aveți un tovarăș german de ciobanesc.

8. Shetland Sheepdog

Majoritatea câinilor de vânătoare tind să dobândească ochi albaștri și Shetland Sheepdog nu este o excepție. Această rasă luminoasă, activă și pufoasă poate avea pigmenți de ochi albastru datorită genei sale de merle. Înseamnă doar că Sheetdogs Sheetland Dappled au șanse mai mari de a avea ochi mai ușori. Fiind câini de călcare, se așteaptă ca aceste rase să fie extrem de inteligente și întotdeauna vor să se joace cu părinții lor umani.

Cât mai mult posibil, nu lăsa Shetland Sheetdogs numai acasă pentru că ar putea fi ușor stresați și dezvoltați anxietate. Înseamnă doar că sunt câini de companie și cel mai potrivit pentru familii mari și de ieșire. Mai mult decât atât, nu ați avea probleme atunci când vine vorba de a face față altor câini și animale de companie.

9. Dalmatian

Am văzut dalmateni într-un film popular, iar unele dintre rasele sale pot avea ochi albaștri color. in orice caz, Spre deosebire de alte rase de câine cu ochi albastri, Dalmații Cu această condiție se poate dezvolta surditate Pe măsură ce îmbătrânesc. Un studiu pentru dalmateni sugerează că aproape 30% din această rasă poate suferi pierderea auzului în ambele urechi. Se datorează faptului că pigmenții albastre pot fi conectați cu gena auto-recesivă care afectează și culoarea irisului.

Crediții nu câștigă în mod specific dalmateni cu ochii albastri, dar se pot întâmpla uneori datorită colorării sale. Deci, să fiți aminte de aceste condiții atunci când căutați câini cu ochi albaștri. Totuși, dalmatienii sunt tovarăși mari din cauza prieteniei lor, inteligente și, desigur, petele sale frumoase. Înseamnă că defectele pot deveni, de asemenea, în ceva pozitiv și frumos.

10. American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier este unul dintre acei câini mici cu ochi albaștri frumosi. Se întâmplă în rare ocazii, dar niște tauri de pit pot dezvolta ochi albastri uimiți în genele sale, la fel ca și alți pigmenți de ochi, cum ar fi maro, galben și chiar verde. Din păcate, ochii albaștri nu sunt obișnuiți pentru taurii de pit, dar încă se poate întâmpla pentru rasele de amestec.

AKC a blocat orice taur alb albastru de la spectacole de câine. Aceste "macho & # 8221; Racele de câine sunt încă una dintre cele mai îngrijite, mai încrezători și prietenoase canini pe care le puteți adopta. Știați că există diferite tipuri de tauri de pit? Verifică-i Aici.

11. Alaskan Malamute

Se pare că verișorii lui cu Huskies, dar Alaskan Malamutes au trăsăturile și aspectul lor distinct. Această rasă loială, jucăușă și prietenoasă poate avea tendința de a moșteni chihlow-brun închis, cu gheață albastru sau albastru. Unii crescători susțin că malamutele albastre din Alaska nu sunt reale pure, ci un amestec de malamute husky. În timp ce este încă plauzibilă, nu există dovezi distincte, deoarece nu există suficiente date genetice pentru a dovedi această teorie.

Indiferent, malamutele din Alaska sunt rase de mare aspect care sunt însoțitori excelenți, de asemenea. Cu toate acestea, datorită învelișului său gros, necesită somnul și starea în locuri reci; Dar camerele cu aer condiționat vor funcționa.

Alaskan Malamute Ochii
Unele malamute din Alaska au ochi albaștri!

12. Alaskan Klee Kai

Alaskan Klee Kais sunt veri mai mici de huskies și dealamile din Alaska, care, în unele cazuri, pot să pară aproape identice unul cu celălalt. Genele sale dominante pot face albastru albastru, albastru deschis sau mai întunecat Ocean albastru optic. Vei iubi că cele mai multe rase au ochi albaștri, dar unii pot dezvolta, de asemenea, ochi maro sau ochi cu două colori. Dacă doriți să aveți un tovarăș inteligent și energic la domiciliu cu un aspect exotic și misterios, puteți întotdeauna să priviți și să adoptați această rasă.

Comparativ cu verișorii lui cu câini cu ochi albastri, nu trebuie să te ocupi de corpuri mari. Cu toate acestea, ia notă de faptul că Alaskan Klee Kai necesită o mulțime de exerciții și timp de joc. Acești canini nu sunt cei mai buni câini. Cu energia și excitația ridicată, acest spitz tenace a luat lumea agilității prin furtună. Datorită unității sale de înaltă pradă, nu puteți lăsa niciodată lesa când ieșiți afară.

13. Marele Dane

Afectuos, pacient și stabil - Marele Danes pot avea, de asemenea, ochi albaștri în funcție de culoarea stratului. Unii pot dezvolta ochi albaștri, în timp ce alții au maro. Ca și Weimaraners, această rasă poate începe cu ochii albaștri, dar poate dispărea și rămâne doar cu pigmenții ei maro. Numai în cazuri rare că câinii cu ochi albaștri rămân odată ce poochia ajunge la vârsta adultă. Fie albastru sau maro, vă puteți bucura de joc și de a adopta mari danezi.

Potrivit AKC, stratul alb-negru poate provoca ochi albaștri pe această rasă, numit Harlequin "# 8220;.& # 8221; De asemenea, merită remarcat faptul că majoritatea acestor câini pot prezenta probleme specifice de sănătate referitoare la ochi, cum ar fi parțial orbire. Prin urmare, este esențial să urmați cele mai bune practici în reproducerea danezii.

14. Boxer

Boxeri poate să nu fie renumită pentru a avea ochi albaștri, dar este posibil să se întâmple în cazuri rare, în special pe rasele albe. Se datorează faptului că majoritatea boxerii albi au cantități mici de culoare sau pete, marcaje și patch-uri pe piele. Mai mult, experții cred că această culoare a rasei are pigment în ochii lor, familiar cu cei cu ochi colorați albastri.

Singurele menționate pe normele AKC sunt ochi întunecați, dar ochii albastri apar ocazional în boxeri. Un ochi albastru și un ochi brun sunt ambele evidente. Totuși, este un animal de companie energetic, dar bouncy, asigurați-vă că ați creat modalități de a preveni un câine înalt și jumpy.

15. Rottweiler

Cu stratul lor negru și bronz și ochii maro, Rottweilers au un aspect iconic, dar există și câini cu ochi albastri. Se întâmplă rar, dar unele dintre aceste rase au fie doi ochi albastri, fie un ochi albastru și un ochi maro. Cu toate acestea, Clubul american Kennel nu recunoaște această culoare ochi pentru această rasă pentru alte concursuri de spectacole.

Este pentru că există o șansă bună ca Rottweilers cu ochi albaștri să nu aibă 100% raritate din cauza rarității acestei trăsături. S-ar putea să fi avut niște amestecuri înapoi în linia de sânge, eventual cu o husky. Totuși, Rottweilers cu ochi albaștri sunt uimitoare. Puteți să o adaptați dacă doriți doar un tovarăș cu câini remarcabili cu ochii albastri.

Despre rasele de câine cu ochi albastru

Câinii cu ochi albaștri sunt drăguți și vor fi întotdeauna frumoși, dar majoritatea raselor nu o au. Cu toate acestea, nu înseamnă că acești câini maro, verde sau cu ochi negri nu mai sunt tovarăși buni. Indiferent de culoarea ochilor câinelui, noi, ca părinți de companie, ar trebui să fie întotdeauna afectuos față de canini așa cum suntem pentru noi.

Ce rase de câini au ochi albaștri?

Huskies siberiană sunt una dintre cele mai admirate rase cu ochi albaștri. Este natural ca aceste rase să aibă ochi albaștri din cauza genelor sale nu sunt aproape de aproape orice rasă. Există atât de mulți factori care ajută la determinarea apariției unui câine. Tot ce este nevoie este o mutație sau o schimbare în genele lor. Alți câini cu ochi albastri sunt Alaskan Malamute, Alaskan Klee Kai și Weimaraners.

Sunt ochi albaștri în câinii răi?

Câinii cu ochi albaștri se datorează genelor, straturilor de merle și, cel mai rău, poate fi, de asemenea, un semn de boală. Anumite condiții de ochi pentru câini pot face ca ochii să pară albastru, la fel ca și cazul în unele dalmanezi. Potrivit Universității de Stat din Washington, câinii cu ochi albaștri genetic sunt mai predispuși la deficiențele auditive. O condiție comună este cataractă. Această tulburare determină corneea la nor, ceea ce poate da ochilor un aspect maro, lăptos sau albastru.

Cataractele văzute de obicei la câinii mai în vârstă se datorează îmbătrânirii, rănirii sau bolii și pot duce în cele din urmă la orbire dacă sunt lăsate netratate. Glaucomul, distrofia corneană, scleroza nucleară și uveita anterioară sunt alte afecțiuni care pot afecta câinii cu ochi albaștri. Prin urmare, trebuie să cunoașteți copacul familial și consultarea regulată cu un medic veterinar pentru ao preveni.

Câinii albastri au ochi albaștri?

Uneori, câinii au ochi albaștri sunt din cauza colorării albastre a stratului numit Merle. Acesta are patch-uri în formă neregulată de pigment diluat și culoare solidă. Această condiție este predominantă în majoritatea raselor de câini, dar poate fi, de asemenea, dăunătoare. De exemplu, reproducerea a două câini de culoare merle poate duce la cățeluși cu probleme auditive și vizuale. De multe ori câinii pot avea două ochi colorate diferite, un albastru sau parțial albastru, iar experții îl numesc heterochromia, care poate implica și probleme de sănătate.

Oamenii de știință au descoperit, de asemenea, că câinii cu ochi albastri pot fi, de asemenea, din cauza mutației genetice care au trecut prin gene recesive. Înseamnă doar că amândoi câinii părinte au gena a trecut pe descendenții lor. În unele cazuri, câinii cu ochi albaștri sunt un rezultat al scăderii pigmentării. Pare să fie pigmenți albastri, dar nu este.

Ce cauzează un câine să aibă ochi albaștri?

Ochii albaștri pe câini sunt din cauza lipsei de pigment în piele. Canini moștenesc culoarea ochilor, motiv pentru care anumite rase, spre deosebire de Huskies, au și ochi albaștri. Pe de altă parte, gena Merle este un model ereditar care influențează pielea câinelui, rezultând în nuanțe de alb, albastru, roșu și mai mult.

În cele din urmă, un câine poate avea ochi albaștri din cauza albinismului. Această mutație genetică are ca rezultat un câine complet alb care lipsește pigment în piele, păr și ochi. Albinos are întotdeauna ochi albaștri, iar pielea are o colorare intensă roz, care este mai evident în jurul ochilor. Poate duce la orbire și surditate.

În general, Huskies Siberian sunt cei mai populari câini cu ochi albaștri. Indiferent de culoarea ochilor, fie că este maro, verde sau albastru, câinii sunt la fel. Te vor iubi necondiționat, în ciuda pigmenților ochi, culorile, formele și dimensiunile. Toți doresc două lucruri de la noi - dragoste și apreciere. Odată ce adoptați poochia, iată câteva nume drăguțe de câini cu ochi albastru.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Băuturi pentru câini cu ochi albaștri - profile, genetica, faq