10 Rase de pisici cu cea mai lungă durată de viață

Zece rase de pisică cu cea mai lungă durată de viață

Dacă cereți proprietarilor de pisici ceea ce ar dori, majoritatea ar dori ca prietenii lor felini să trăiască atâta timp cât pot. Unul dintre momentele dureroase din compania de feline își dă seama că pisica voastră se apropie de sfârșitul vieții sale. Deși pisicile nu au nouă vieți (îmi pare rău pentru spoiler), în general trăiesc mai mult decât majoritatea animalelor de companie. Cu toate acestea, există unele rase de pisici care ies în evidență atunci când vine vorba de viață. Nu poți fi garantat că pisica ta va trăi la douăzeci de ani; nici nu puteți fi garantat că va reîncarna. Dar alegerea unui CAT care are o durată lungă de viață oferă un anumit confort pe care îl veți avea mult timp însoțitor de feline. În acest articol blog, vom afla cele zece rase de pisică cu cea mai lungă durată de viață. Excitat? Bun.

Pisica Manx

Pisica Manx

Manxul este o pisică jucăușă și inteligentă. Este uneori răutăcios când trebuie să fie, să se poată distra. Caracteristica cea mai distinctă este faptul că nu are coadă. Acesta este ca urmare a unei mutații genetice. Această mutație face, de asemenea, predispusă la o tulburare spinării numită sindromul Manx. Cu toate acestea, nu toate pisicile Manx sunt fără limite. Pisicile Manx sunt de obicei clasificate de lungimea cozilor pe care le au. Pisica Manx este sociabil și iubește aventura. Este, de asemenea, considerat foarte loial proprietarului său. În acest sens, unii oameni îi plac unui câine. Îi place jocurile care implică interacțiunea cu proprietarul său. În afară de sindromul Manx, pisica Manx este, de asemenea, predispusă la legarea spondilozei și a artritei. În ciuda acestor boli, pisica Manx este de așteptat să trăiască timp de paisprezece până la șaisprezece ani.

Pisica Siamese

Siamese Cat

Siamese Cat este inițial din Thailanda. Acesta este motivul pentru numele său. Thailanda a fost cunoscută odată ca Siam. O pisică Siameză este sociabilă, foarte distractivă și jucăușă. Este, de asemenea, o pisică foarte inteligentă. Acest lucru face ușor să înveți trucuri. De asemenea, iubește jocurile de puzzle. Este foarte vocal și nu-i place să fie lăsat de la sine. Astfel, nu este rasa de pisica pentru toata lumea. Este nevoie de un proprietar care să-și petreacă suficient timp cu el. Acest lucru se datorează faptului că o pisică siameză poate deveni cu ușurință deprimată dacă nu atrage atenția. Dar dacă sunteți sigur că pisica Siamese este alegerea dvs. de o pisică, atunci aici este vestea bună. Pisica Siamese poate trăi timp de aproximativ șaisprezece la douăzeci de ani și, uneori, chiar mai mult decât atât. Mare, dreapta?

Distribuitorul american

American Shorthair

American Shorthair este blând, dar jucăuș. Se crede că a provenit din Europa înainte de a ajunge în America de Nord. Este una dintre cele mai populare rase de pisică din America, nu din cauza numelui său, ci din cauza naturii sale ușoare. Este, de asemenea, o rasă de pisică cu întreținere redusă. Este, prin urmare, foarte ușor de îngrijorat. Caracteristica sa majoră este blana de model dungat, care arată ca dungi de tigru. Blana de scurtă durată vine în diferite culori. Este, în general, o pisică foarte sănătoasă care nu are nevoie de atenție constantă. Cu toate acestea, aceasta necesită play-ul său zilnic pentru ao menține fericit. Este o rasă de pisică sociabilă și se adaptează foarte bine la orice dimensiune a familiei. Este sociabil și Pisica prietenoasă, și, de asemenea, foarte inteligent. Este o rasă tare de pisică domestică. Acest lucru se datorează faptului că abia are probleme comune de sănătate. Cu toate acestea, este predispus la cardiomiopatia hipertrofică, care este o slăbiciune genetică. Acest fapt, în ciuda, așteptăm ca sportul american să rămână în jurul tău pentru o medie de cincisprezece ani la douăzeci de ani. În unele cazuri, distanța americană poate trăi mult peste douăzeci și doi de ani. Impresionant, nu-i așa?

Rasa de pisică albastră rusă

Cat albastru rusesc

Rusă de pisică albastră rusă este unul dintre cei mai populari dintre cei care au o reacție alergică ușoară la părul pisicii. Acest lucru se datorează faptului că rasa rusă de pisică albastră are o producție scăzută de drenare și petrol. Acest lucru îl face mai puțin alergenic în comparație cu alte rase de pisică. De asemenea, are un strat de blană de argint albastru, care nu vărsă adesea. Acest lucru face ca îngrijirea acestei pisici comparativ cu ușurință. În afară de aceasta, are caracteristici care sunt considerate elegante. Are un corp subțire, care este susținut de membrele lungi. Acest lucru face această pisică o alegere populară pentru o mulțime de anunțuri de televiziune. Pisica albastră rusă este o pisică blândă. Este, de asemenea, un pic cam timid, mai ales când este în jurul străinilor. Cu toate acestea, poate fi foarte afectuos față de proprietarul său. Este o pisică foarte inteligentă care iubește jocurile de puzzle. Este, de asemenea, foarte ușor de antrenat. Are o haină densă, care este, de asemenea, scurtă, tipică a raselor de pisici rusești. Este de obicei predispus la probleme de ochi cum ar fi cataractă, glaucomul și alte infecții ale ochiului. Este, de asemenea, predispus la problemele retinale. În ciuda acestor probleme de sănătate, se așteaptă ca rasa albastră rusă de pisică să aibă o durată medie de viață de cincisprezece până la douăzeci de ani, uneori mai mult decât atât.

Pisica Bombay

Bombay Pisica rasă este următorul pe lista noastră. Această pisică are o senzație misterioasă despre asta. Acest lucru se datorează în principal stratului său distinctiv negru de blană cu doi ochi de aur mari, care oferă un contrast puternic. Majoritatea oamenilor cred că pisica Bombay a fost crescută cu o singură intenție în minte - pentru a face să arate ca un panter negru de dimensiuni mici. Dacă este cazul, atunci nu a dezamăgit. Nu fi surprins, totuși, pentru a găsi un pisoi cu o culoare mai deschisă de blană printre descendenții săi. Pisica Bombay este o pisică inteligentă și, de asemenea, foarte sociabilă și îndrăzneață. Este prietenos cu ambele fețe și străini familiare. Este jucăuș și iubește să aibă atenție atenția. Din cauza naturii sale, nu-i place să fie lăsată prea des prea des, deoarece acest lucru ar putea fi ușor deprimat. Poate fi foarte răutăcios când caută atenție. Ea face pentru un partener foarte bun. Cu toate acestea, lucrul nefericit este că pisicile Bombay sunt rare. Este posibil să trebuiască să fiți foarte răbdători dacă doriți să adoptați pisica Bombay are un bot care este mai scurt decât majoritatea pisicilor. Aceasta poate fi cauza unor probleme respiratorii, precum și a ochilor foarte apoasă. În ciuda faptului că pisica Bombay este, în general, o rasă foarte sănătoasă de pisică. Are o durată medie de viață de cincisprezece până la douăzeci de ani.

Cat de sphynx

Sphynx pisica rasa Face lista noastră ca fiind singura Pisică fără păr. Dincolo de aspectul său străin, această rasă de pisică este foarte afectuoasă și jucăușă. Pentru că este fără păr, este cea mai populară alegere a pisicii printre persoanele cu alergii la blana de pisici. Cu toate acestea, este o pisică de înaltă întreținere atunci când vine vorba de îngrijirea acestuia. Pentru că nu dispune de protecția unui strat de blană, produce drand și uleiuri. O parte din întreținerea ridicată necesită ca acesta să fie ținut departe de condițiile meteorologice extreme, deoarece aceasta reprezintă o mulțime de riscuri de sănătate pentru ea. Trebuie să fie scăldată de multe ori din cauza uleiurilor în exces, corpul său produce. Pisica sphynx este, de asemenea, un iubit de atenție, deoarece nu-i place să fie lăsată de la sine. Este foarte sociabil și iubește să joace. Se ajustează cu ușurință la orice dimensiune a familiei și iubește să-și urmeze proprietarul în jurul casei. Nu fi surprins să vină acasă la vederea acestei pisici care așteaptă să vă salute. Cu toate acestea, pisica sphynx este o rasă relativ sănătoasă de pisică comparată cu alte rase de pisică. Are o durată medie de viață de cincisprezece până la douăzeci de ani.

Rasa de pisica persană

Caracteristicile distinctive ale Rasa persană de pisică sunt bastonul său scurt, fața rotundă și aspectul pufos. Se numește nume diferite în diferite țări. Este uneori cunoscută sub numele de persan Longhair. Este, de asemenea, cunoscută sub numele de pisica iraniană în regiunile din Orientul Mijlociu. Deși pisica persană are o personalitate calmă și liniștită, ea iubește atenția și îi place să se hrănească. De asemenea, nu vă deranjează să fiți o pisică de o dată o dată. Îi place să joace și să-și urmeze uneori proprietarul. Pisica persană este predispusă la anumite probleme de sănătate. Acestea includ ulcere cornee, diaree și alte probleme de stomac. Este recomandat cu fermitate ca fiecare proprietar al unei pisici persane să fie Vizitați medicul veterinar în mod regulat Pentru examinările periodice de sănătate. Pisica persană este o pisică de înaltă întreținere, mai ales când vine vorba de îngrijire. Blănurile sale necesită periaj zilnic pentru a preveni coridorul. De asemenea, acoperă excesiv, deci trebuie să fiți sigur că ați vid în mod regulat pentru a împiedica casa de a deveni dezordonată cu blana de pisici. Pisica persană este, prin urmare, nu pisica să aibă în jurul persoanelor cu alergii de pisici. Are o durată medie de viață de cincisprezece până la douăzeci de ani.

Pisica balinezului

Pisica Balinezului

Numele acestei rase de pisici este inspirat de dansatorii Balineze Graceful. Nu înseamnă că Pisica Balinezului poate dansa - cel puțin, nu ca oamenii pot. Această rasă de păr lungă de pisică este similară cu pisica siameză atunci când vine vorba de lungimea blănurilor sale, deși balina are un strat mai lung de păr. Este probabil ca pisica balinului să provină ca o mutație cu părul lung a vărul său, pisica siameză. Pisica Balinese este ieftină, sociabilă, prietenoasă, îndrăzneață, vorbită, inteligentă, afectuoasă, agilă și atât de mult mai mult. Este un joc excelent pentru copii și un partener ideal pentru persoanele în vârstă. De obicei, are o minte proprie și nu are nici o problemă să-și vadă piesa de spirit la proprietar, chiar dacă trebuie să-și urmeze proprietarul în jurul casei. Îi place să se îngroape și să împărtășească patul și perna proprietarului. Deși iubește atenția, nu vă deranjează să fiți singură dacă are suficiente jucării pentru ao distrage atenția. De asemenea, nu vă deranjează împărtășirea spațiului cu alte animale de companie și poate fi un joc de joc foarte bun cu alte animale. O pisică sănătoasă Balinese are o durată de viață impresionantă de optsprezece până la douăzeci și doi de ani.

Cat de ragdoll

Ragdoll Cat

S-ar putea să fiți iertați dacă nu ați auzit de Ragdoll Cat, Așa cum este o rasă relativ nouă de pisică. Acesta datează înapoi numai în anii 1960. Ragdoll-ul este similar cu pisica persană, ambele au blană lungă și matasoasă. Dacă vă întrebați de unde vine numele său, are legătură cu modul în care devine limpede când este preluat, la fel ca un ragdoll. Este prietenos, sociabil și, uneori, jucăuș. Nu se îndepărtează de fețe ciudate și iubește atenția. De asemenea, are o personalitate retrasă și nu este o canapea-cartofi. Nu este o pisică activă și preferă să fie relaxantă în interior. Este o pisică ideală pentru oamenii care iubesc pisicile. Este, de asemenea, una dintre rasele mai mari de pisici. Când vine vorba de sănătate, Ragdoll este o rasă sănătoasă. Cu toate acestea, poate avea probleme urinare. Este, prin urmare, important să-i dați suficientă apă pentru ao menține hidratată. Ragdoll-ul are o durată medie de viață de cincisprezece până la nouăsprezece ani.

Pisica birmanezului

Pisica birmanezilor

Pisica birmanezilor este intrarea finală pe lista noastră. De asemenea, este nevoie de numărul unu în momentul în care vine vorba de durata de viață a pisicilor. Pisica birmanezi este sociabilă, jucăușă și iubește să fie activă în interior, de preferință explorarea fiecărui colț al casei. Deși este, în general, o pisică sănătoasă, pisica birmaneză poate fi predispusă la dezvoltarea glaucomului. Poate fi, de asemenea, predispus la deformările craniene de la naștere. Are o durată de viață medie de optsprezece până la douăzeci și cinci de ani. Aceasta este mai mult decât majoritatea pisicilor. Impresionant ca acest lucru poate suna, recordul oficial pentru cea mai veche pisica in viata este o cat de treizeci si cinci ani.

A rezuma

Este important să rețineți că speranța de viață pentru fiecare rasă este doar în scopuri de referință. Orice rasă de pisică poate trăi atâta timp cât natura îi permite. Cel mai important lucru este să ai grijă foarte bine de pisica ta. Ar trebui să fie hrănită bine cu o dietă echilibrată și având suficientă jumătate de joc. Vizitele regulate la VET sunt, de asemenea, foarte importante. Pentru a vă menține pisica în siguranță, ar trebui păstrată cât mai mult posibil. Pisicile care trăiesc în aer liber au o durată de viață medie mai scurtă de două până la cinci ani. Pisicile care trăiesc în interior au o durată medie de viață de zece până la cincisprezece ani. Dacă vrei ca pisica ta să trăiască mult, să ai grijă de ea.

Ați putea, de asemenea, să vă placă ghidajele noastre de rasă de ultimă oră pe Singapura Cat, Pisica Ragamuffin, Pisica Highlander și Cat american Wirehair.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Șampon de purici pentru pisici
Guler de purici pentru pisici
Cat calming sprays
Vitamine pentru pisici
Probiotice pentru pisica ta
Tratamente de purici pentru pisici
Dewremers pentru pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase de pisici cu cea mai lungă durată de viață