Cele 5 cele mai mari rase de pisici - cea mai mare casă pisici din lume

În acest articol, vom cunoaște primele cinci cele mai mari rase de pisici pe Pământ!

La capătul mare al spectrului, veți găsi pisici care s-au adaptat la climatul rece, necesitând labele mari și cozile masive. Altele sunt distincte înalte și picioare.

Unele dintre cele mai mari rase de pisici sunt pisicile domestice puțin mai mult de câteva generații departe de rădăcinile lor de sălbăticie. Acești hibrizi exotici includ gheetoh, savană și chausie.

Cât de mare este cea mai lungă pisică domestică din lume?

În cartea Guinness a înregistrărilor mondiale, cele mai mari pisici din lume sunt determinate de o lungime mai degrabă decât în ​​greutate.

În prezent, cea mai lungă pisică vie a lumii este a Maine Coon numit Ludo, care măsoară 118.3 centimetri sau 45.6 inci lungime!. De la vârful nasului până la capătul coada, ludo este cam atâta timp cât omul mediu de șase ani este înalt. Cea mai lungă pisică a fost, de asemenea, un coaon maine. Stewie măsurată 123.19 cm sau 48.5 inci lungime.

Cât de mare este cea mai grea pisică a lumii?

Deși cele mai mari rase de pisică din lume sunt peste medie în greutate, orice pisică poate fi obeză. Prin urmare, înregistrările mondiale tind să meargă mai degrabă la pisici supraponderale decât la rase extrem de mari.

Pentru a descuraja oamenii să-și hrănească pisicile în obezitate și boli de dragul lui Stardom, cele mai grele pisici din lume nu mai sunt înregistrate în Cartea Guinness a înregistrărilor mondiale.

Cea mai grea pisică de la înregistrare a murit la vârsta zece în 1986. La vremea aceea, Himmy a cântărit 21.3 kg sau 46.8 lbs

Cele mai mari 5 rase de pisici din lume

Maine Coon

  • Origine: Maine, Statele Unite
  • Greutatea adulților: 11-25 lbs
  • Înălţime: 10-16 In
  • Durată de viață: 13-16 ani

Adevărata istorică a acestui nativ american pufos este unul care se învecinează în mit și legendă. O poveste afirmă că coaonul Maine a rezultat dintr-o cruce între un raton și o pisică domestică, împrumutând rasa coada cu dungi pufoasă și numele său.

O altă poveste de origine mai plauzibilă genetic implică o înghețată Marie Antoinette. Temându-și de moartea cea mai bună în mâinile revoluționarilor francezi, a încercat să călătorească peste mare cu cele șase pisici turcești preferate angora. Potrivit legendei, Marie nu a făcut-o niciodată statelor, dar cel puțin o parte din pisicile ei au făcut-o. Odată în New England, angorale turcești crescuse cu pisici locale și au evoluat în coaonul Maine.

O altă ipoteză susține că pisica ar fi putut provoca pe navele gestionate de căpitanul Charles Coone, care a călătorit în anii 1700 din Europa în New England, aducând pisici europene de lungă durată, cum ar fi pisica de pădure norvegiană.

Această teorie are o greutate mai mare - similitudinea dintre aceste pisici din Europa de Nord și COON Maine sunt izbitoare și se potrivesc cu istoria umană a timpului.

Indiferent de fundalul său, Maine Coon de astăzi este în mod clar făcută pentru medii dure, reci.

De asemenea, citiți: 6 cele mai bune alimente pentru pisici pentru pisicile maine coaon

Coon Maine are brawn pentru a face față condițiilor reci, cu zăpadă. Cadavrele lor groase, înfundate sunt acoperite într-o haină triplă luxuriantă, care este mai groasă pe laturi și de fund, protejându-le de zăpadă și de gheață.

Labele lor uriașe sunt ca niște snowshoes, cu smocuri de blană între degetele de la picioare și o tendință spre polidacilism. Coada groasă, pufoasă a lui Maine Coon seamănă cu cele găsite pe alte animale care au evoluat pentru un climat rece.

Coons Maine sunt adesea denumiți giganți blânzi. Ei sunt relaxați, inteligenți și păstrați o dorință de pisoi de a juca pe tot parcursul vieții lor.

Savannah

Sursa: HTTPS: // Site-uri.Google.COM / Site / ȘtiințăFairhybridanimals / Hibrizi / Cat-and-serval / Savannah-Cat

  • Origine: Statele Unite
  • Greutatea adulților: 12-25 lbs
  • Înălţime: 14-17 In
  • Durată de viață: 12-20 de ani

Prima Savannah sa născut în 1986 ca rezultat al reproducerii între un servil african și o pisică Siameză. O cruce adevărată este dată numărul filial F1. Generațiile ulterioare sunt etichetate F2, F3 și așa mai departe. Membrii generației F1 și F2 sunt cele mai mari, datorită influenței geneticii servale. Aceste pisici sălbatice de dimensiuni medii cântăresc aproximativ 26 de kilograme ca adulți și unele savane ajung la o greutate similară.

Aceste pisici sunt musculare dens și legia, cu haine scurte și urechi mari, cuopate.

De asemenea, citiți: 11 Fapte uimitoare despre pisicile Savannah

Personalitățile lor energetice și corpurile puternice care le fac impresionant atletic. Savannahii pot sări până la opt metri direct în aer. Nu este neobișnuit ca pisicile Savannah să strige în bălți, să joace Fetch și să meargă la o lesa.

Norvegia Cat de Forest

  • Origine: Norvegia
  • Greutatea adulților: 10-22 lbs
  • Înălţime: 9-12 in
  • Durată de viață: 14-16 ani

Pisica de pădure norvegiană este o felină mare, pufoasă, cu o istorie lungă.

Se crede că acest tip de pisică a fost adus în Norvegia de Vikingi în 1000 de anunțuri. Această felină pufoasă, puternică a apărut în folclorurile europene și în alte texte de sute de ani. Legendele Norse descriu un "Climbib de basm", scalarea fețelor de rock ca nici o altă pisică.

Într-adevăr, pisica de pădure norvegiană posedă gheare neobișnuit de puternice și poate urca copaci și roci cu ușurință.

Ca și alte pisici acoperite cu grosime, acest fizic al acestei rase este adaptat la vremea norvegiană rece. Au un cap triunghiular, ochi în formă de migdale și o scruff pufos de leu.

Papusa de carpa

  • Origine: Riverside, California
  • Greutatea adulților: 10-20 lbs
  • Înălţime: 16-18 in
  • Durată de viață: 15-19 ani

Ca un ragdoll care se încurcă limpede din brațe, pisica de ragdoll are o tendință interesantă de a se topi când este transportat.

Ragdolls au fost dezvoltate pentru prima dată în 1963, când o pisică albă Angora a fost crescută cu pisici care poartă puncte în stil Siamese. Această reproducere este evidentă în ragdoll-ul de astăzi. Au straturi groase, pufoase.

De asemenea, citiți: Cele mai bune produse alimentare pentru pisici de ragdoll

De asemenea, ca un ragdoll, această rasă face un tovarăș moale, blând. Sunt cunoscuți pentru personalități afectuoase. Asociat cu stratul lor pufos și tendința de a aproape să se rătăcească prin brațe, ragdoll-ul ar putea fi considerat pisica ideală pentru a strânge cu.

Chausie

  • Origine: Egipt
  • Greutatea adulților: 10-20 lbs
  • Înălţime: 14-18 In
  • Durată de viață: 14-18 ani

Acest hibrid intern - Wildcat este fabricat din reproducerea lui Felis Chaus cu rase domestice, inclusiv distanța abisiniană și orientală. La fel ca mulți alți hibrizi domesticiți de pisici sălbatici, Chausiie este o rasă relativ nouă care a fost dezvoltată în anii 1990.

Sunt pisici minunate, musculare cu picioare excepțional de lungi. Înălțimea lor este un impresionant 14-18 "la umăr.

În plus față de un aspect sălbatic, ei păstrează pasiunea Jungle Cat pentru aventură. Personalitatea Chausie este activă, inteligentă și sociabilă și sunt cele mai potrivite proprietarilor experimentați, pasionați, care pot să dedice timp unei feline energetice și de cap.

Corpurile lor lungi și puternice sunt contraste de o coadă scurtă. Coaturile lor sunt de obicei un Tawny Agouti, deși unele chiuvete au un strat negru negru sau unic groszled.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 5 cele mai mari rase de pisici - cea mai mare casă pisici din lume