6 Rase unice de pisici bobtail

Kurilian bobtail pisică afară

Bobtail pisica de pisici se remarcă pentru coada lor unică sau lipsa acestora. Spre deosebire de cele mai multe rase de pisici domestice, acest grup de pisici are o coadă scurtă, în mod natural. Care rezultă dintr-o mutație genetică naturală, aceste pisici nu au coada lungă și expresivă familiară celor mai crescători de pisici. Nu lăsați să vă păcălească, totuși, fiecare dintre aceste 6 rase de pisici Bobtail are caracteristici unice și personalități captivante care mai mult decât alcătuiesc pentru orice lungimi scurte de coadă.

Pentru majoritatea raselor de pisici Bobtail, coada poate fi dreaptă, înclinată sau îndoită. Unele rase, cum ar fi bobtailul japonez și bobtailul Kurilian, au un pom-pom pufos ca coada. Alții, cum ar fi Manx, de obicei nu au coada deloc! Aflați mai multe despre aspectul și originile celor mai populare rase de pisici Bobtail.

Acestea sunt cele mai populare rase de pisici
01 din 06

Sporting o coadă de iepurală, numită adesea un "pom" de entuziaștii de rasă, bobtailul japonez este o rasă de pisică bobtail mai mică cu caracteristici fine și o coadă care poate fi dreaptă sau îndoită. După cum sugerează și numele său, această rasă a fost strâns asociată cu Japonia, deși originile sale pot fi din alte părți ale Asiei, inclusiv China, Coreea sau Tibet.

Odată o pisică ferată comună pe străzile din Japonia, rasa este astăzi un animal iubit în multe părți ale lumii. Are o personalitate afectivă și jucăușă care îi urmărește proprietarilor. Astăzi, acest bobtail este ras este recunoscut de majoritatea registrelor internaționale de pisici, inclusiv Tica, CFA și ACFA. Un strat de calico este cel mai frecvent aspect al bobtail-urilor japoneze, deși ei vin și într-o serie de culori.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 9 inci

Greutate: 8 până la 10 kilograme pentru bărbați, 5 până la 7 kilograme pentru femei

Caracteristici fizice: Coalele de coadă pufoase, pufos pot veni într-o mare varietate de culori și modele, inclusiv alb, negru, cremă, liliac, roșu, albastru, bi-colorat și tri-colorat, printre altele

  • 02 din 06

    Această felină prietenoasă este imediat recunoscută pentru coada sa scurtă, dar este adesea cunoscută pentru personalitatea sa dulce și jucăușă. Ca și alte rase de pisici Bobtail, această rasă primește coada distinctă ca rezultat al unei mutații genetice naturale.

    Rasa americană Bobtail a fost dezvoltată în mod special în anii 1960, după ce un cuplu a adoptat o pisică rătăcită, cu o coadă scurtă și-l ridică pe pisica lor de sex feminin cu o coadă tipică lungă. Kittenii rezultați au prezentat coada scurtă distinctă, iar trăsătura a fost crescută selectivă pentru generațiile viitoare, împreună cu dispoziția plăcută și corpul muscular pe care aceste pisici sunt cunoscute astăzi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coada scurtată care poate fi dreaptă sau curbată, scurtă până la coadă lungă, care este de obicei shaggy și vine în multe culori sau modele

  • 03 din 06

    Odată cu aspectul unui bobcat miniatural, aceasta este una dintre cele mai asemănătoare rase de pisici Bobtail. Dar fiți siguri, această pisică domestică este o prietenie ușoară și afectuoasă.

    Această pisică mare poartă gena pentru o coadă în mod natural. Împreună cu un strat de tabby închis, aceste pisici arată ca versiunile casnice ale Bobcat american sălbatic. Cu toate acestea, această rasă a fost recunoscută de TICA din 1995, iar ACFA din 2005, cu noi înregistrări care rezultă din reproducerea între pisicile Pixie-Bob.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 11 la 22 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bobcat-cum ar fi aspectul - Shorthaired la Shaggy Coat - Diferite lungimi ale coastei

  • 04 din 06

    Această rasă de pisică nu are adesea o coadă deloc. Cu toate acestea, unele pisici Manx au o coadă foarte scurtă, câștigând rasa un loc legat pe lista noastră de rase de pisică Bobtail. Ca și alte pisici fără o coadă plină, rasa iese în evidență pentru caracteristicile sale fizice unice. Rasa a apărut pe insula omului, situată între Marea Britanie și Irlanda.

    Un manx fără coadă este denumit "rumpy", în timp ce o pisică cu o proeminență osoasă în care coada ar trebui să fie numită "rumpy risitor."Ocazional, un manx poate fi născut cu o coadă, dar nu ar fi eligibil să concureze în spectacolele de pisici. Indiferent de categoria în care un manx intră, aceste pisici au o construcție atletică, atletica cu o spate scurtă. Se știe că sunt jumperi puternici și un membru activ al familiei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristica fizică: Corpul de dimensiuni medii cu blană scurtă și fără coadă (deși o coadă scurtă sau lungă apare uneori) - Ochii deschisi, în formă de migdale în nuanțe strălucitoare, cum ar fi Aqua, Aur și Albastru

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Kurilian Bobtail

    Această rasă de pisică rusă are un corp cobby și o coadă bobiată. Ca și alte rase de pisică Bobtail, coada unică a felinei este rezultatul unei trăsături genetice naturale. Pisicile au provenit din mai multe insule și zone ale Rusiei, cum ar fi Insula Sakhalin și Peninsula Kamchatka. Interesant, au fost găsite și pe arhipelagul Kuril - care leagă Rusia în Japonia, casa unei alte rase populare de pisici Bobtail. Fancierii de pisici pot observa că atât bobtailul japonez, cât și bobtailul Kurilian au o coadă descrisă frecvent ca "Pom-cum ar fi."

    Cu toate acestea, Bobtailul Kurilian este o rasă de pisică robustă și robustă, spre deosebire de bobtailul mai mare și pete japonez. Aceste pisici au posteriori posteriori puternici și o privire care seamănă cu sălbăticia, deși natura lor sociabilă ia câștigat o reputație ca un animal de companie iubitor de casă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 11 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Soft, matasy scurt sau semi-lung, culori distinctive bobtail-vazut cel mai frecvent sunt roșii, gri, la dungi bobtail

  • 06 din 06

    În esență, o versiune lungă a manxului, Cymric este o altă rasă de pisică Bobtail. Diferitele registre de pisică recunosc această pisică de bobtail acoperită cu mai mult timp în diferite moduri. CFA, se referă la acesta ca pe un manx de lungă durată și standardul de rasă este același cu manxul. Cu toate acestea, TICA și Asociația CADIAN CAT (CCA) o recunosc ca o rasă separată care aderă la propriul său standard. Indiferent de ceea ce îl numiți, această pisică cu o haină dublă dens, în mod obișnuit, nu are o coadă, deși niște pisoi se nasc cu o coadă bobată sau chiar o coadă cu lungime întreagă.

    Un gunoi din această rasă poate include atât pisici de manx (scurtă), cât și cymric (longair), deoarece diferența este legată de lungimea blănurilor și ambele pisici poartă genele pentru a produce fie un tip de strat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul de dimensiuni medii cu blană medie până la lungă, în formă de migdale în nuanțe strălucitoare, cum ar fi Aqua, Aur și albastru - de obicei, nu are o coadă

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Rase unice de pisici bobtail