Cat ragamuffin: informații, caracteristici și fapte

Cat Ragamuffin: informații, caracteristici și fapte

Pisica Ragamuffin este partenerul perfect pentru familii și un singur popular. Această rasă superbă este cunoscută pentru natura sa calmă și docilă și nu iubește nimic mai mult decât să fie îngroșată de oamenii săi și ținută în brațe. Ele sunt afectuoase, prietenoase și iubitoare și vor fi adăugarea perfectă a oricărei familii. Deoarece sunt relaxați și calme, ele sunt perfecte pentru locuințele de apartamente și casele de oraș mai mici, precum și parcele mai mari. Ele sunt apropiate de Ragdoll Cat (prin urmare, numele lor similar) și au fost crescuți pentru a introduce mai multe culori și varietăți la amestec. Ele sunt cunoscute pentru dimensiunea mare, natura uimitoare, și dragostea pentru snuggles. Dacă vă gândiți să adoptați o pisică de ragamuffin, aruncați o privire la ghidul nostru final.

Înainte de a începe un angajament de viață cu noul dvs. animal de companie, este important să știți tot ce puteți despre ei. Știind despre temperamentul, nevoile de îngrijire, problemele de sănătate și îngrijirea generală vă va permite să fiți cel mai bun proprietar de animale de companie în jur. Ei adoră oameni, dar nu sunt cele mai "pisici de stradă-inteligente" și, astfel, vor trebui să fie în case sigure sau grădini în care proprietarii lor pot ține ochii asupra lor. Deci, să aruncăm o privire la pisica Ragamuffin și de ce ar putea face cel mai bun animal de companie pentru tine.

Pisica Ragamuffin situată pe podea

Istoria pisicii Ragamuffin

Pisica Ragamuffin derivă din pisica de ragdoll. Ragdoll-ul provine din anii 1960 și au fost inițial nedocumentați Birmania și Birman origine. În 1994, un grup de reproducere a decis să creeze rasul ragdoll prin adăugarea pisicilor de pisică de lungă durată și a pisicilor persane la amestec. Diferența principală dintre ragdoll și ragamuffin este culoarea lor. Ragamuffin are mai multe soiuri de culoare, iar acestea includ alb, negru, castan, fawn, argint, scorțișoară, cameo și platină. Ele sunt recunoscute de Asociația American Cat Fanciers și păstrează o clasă de campionat.

Fapte rapide despre pisica Ragamuffin

  • Ele sunt super iubitoare și relaxate și iubirea absolut deținută. Dacă vă place să vă încurcați pisica ca un copil mic, atunci ar putea fi pisica perfectă pentru dvs. Ei adoră absolut interacțiunea umană și astfel au nevoie de o familie în care vor fi centrul atenției și vor primi o mulțime de interacțiuni umane. Dacă vă aflați toată ziua, atunci acesta nu este cel mai bun animal de companie pentru dvs.
  • Ei nu sunt cele mai multe pisici de stradă și inteligente "din lume și vor face cel mai bine în casele și grădinile securizate, unde nu pot scăpa în lumea mare. Ei vor iubi explorările grădinii, dar nu ar trebui să alerge cu adevărat în jurul drumurilor aglomerate și spații publice.
  • Ei au blană specializată care nu se încurcă la fel de ușor ca blană de pisică normală. Astfel, în ciuda faptului că are părul lung, nevoile lor de îngrijire sunt destul de ușor. Vei avea nevoie, desigur, să le spălați săptămânal, dar ei nu vor primi prea noduri sau nu vor fi maturi dacă o zi de periere este omisă.
  • Crescătorii lor au fost destul de răzvrătiți și au ales să se desprindă de reglementările stricte din jurul reproducerii pisicilor Ragdoll. Ei au vrut să integreze mai multe culori și, astfel, sa născut ragamuffinul. "RAG" în numele lor plătește un omagiu rădăcinilor și referințelor ragdoll-ului.

Ragamuffin Pisicte

Lucruri pe care ar trebui să știți despre pisica Ragamuffin

Știind despre Ragamuffin este super important înainte de a vă decide să adoptați unul. Cunoașterea este o putere atunci când vine vorba de îngrijirea animalelor și știind despre rasă vă va echipa cu cele mai bune cunoștințe, astfel încât să puteți fi un proprietar uimitor de animale de companie.

Sănătate

Ca toate animalele de ragu, pisica ragamuffina poate fi susceptibilă la anumite afecțiuni medicale. În timp ce ragamuffina este de obicei destul de sanatos, ele pot fi predispuse la boala de rinichi polichistica si boala cardiaca care cauzeaza musculatura inimii sa se inghete. În timp ce crescătorii utilizează un test genetic care poate vedea dacă pisicile lor vor dezvolta acest lucru, există, desigur, crescători care nu o folosesc. Astfel, este important să vă luați pisica în veterinar în mod regulat, astfel încât să le poată testa și să ofere tratament medical dacă este necesar. Răsfoiți în jur și chat la veterinarul dvs. pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs.

Dacă pisica dvs. Ragamuffin nu mai mănâncă sau se ocupă de probleme digestive sau letargie, apoi le duceți la veterinar cât mai curând posibil. Ca proprietar de animale de companie este întotdeauna mai bine să fii sigur, mai degrabă decât să-ți pare rău. Este, de asemenea, o idee bună să le obțineți pe o schemă medicală. Acest lucru vă poate economisi o mulțime de bani pe termen lung și asigurați-vă că pisica dvs. poate obține întotdeauna cea mai bună îngrijire medicală atunci când este necesar.

Hrănire

Este important să nu supraviețuiți ragamuffinul. Acestea sunt pisici și femelele de rasă mari pot greutate de până la 15 kilograme și bărbați până la 20 de kilograme. Cu toate acestea, este esențial să nu le depășiți ca o obezitate ar putea duce la o serie de probleme de sănătate din partea diabetului la boli de inimă. Când vine vorba de hrănirea acestora optează pentru un brand aprobat de VET care conține vitamine, minerale și proteine ​​de înaltă calitate. Acest lucru asigură o dezvoltare a mușchilor și a celulelor adecvate și deoarece pisicile sunt carnivore este o sursă de alimente specifice speciilor. Optați pentru alimente bogate în Omega 3 și Omega 6, deoarece acești acizi grași vor asigura sănătatea finală a pielii și a hainei. Antioxidanții sunt, de asemenea, esențiali pentru sănătatea celulară și pot opri oxidarea celulelor și pot preveni o serie de boli inclusiv cancer.

Dacă ale tale Pisica nu mai mănâncă Sau câștigă prea multă greutate, consultați medicul veterinar despre o dietă adecvată pentru ei.

În legătură cu o postare: Alimente pentru pisici pentru pierderea în greutate

Îngrijire

Îngrijirea pisicii tale și știind totul despre nevoile lor este imperativ să le dai o viață bună și să fii cel mai bun proprietar de animale de companie, poți fi. Iată câteva sfaturi de top când vine vorba de îngrijirea pisicii dvs. Ragamuffin.

  • Verificări regulate VET: Este imperativ să vă luați pisica pentru verificarea regulată la veterinarul dvs. pentru a vă asigura că acestea sunt sănătoase și că primesc toate injecțiile obișnuite.
  • Păstrați spațiul curat: Este, de asemenea, super important să păstrați tăvile de gunoi și zonele înconjurătoare confortabile și curate. Pisicile sunt grave atunci când vine vorba de igienă și vor prospera în spații care respectă aceste nevoi. Curățați tava de gunoi în fiecare zi sau 2 pentru a păstra lucrurile igienice și fără pată!

În legătură cu o postare: Sifuirea casetei de gunoi

Îngrijirea

  • Periaj: Ragamuffina ta are un tip special de blană care este destul de rezistent la încurcătură. Astfel, în ciuda faptului că este o pisică lunga, nu au nevoie de periaj excesiv. Puteți să vă spălați pisica de ragamuffină o dată sau de două ori pe săptămână. Acest lucru va scăpa de părul mort și va păstra blănurile lor de lux.
  • Ingrijire dentara: Este, de asemenea, o idee minunată de a-și peria dinții în mod regulat pentru a evita boala dentară. Boala dentară poate provoca o serie de probleme de asistență medicală, inclusiv probleme de inimă și astfel prevenirea este esențială. Dacă simțiți că pisica dvs. are probleme dentare, este mai bine să le duceți la veterinar cât mai curând posibil. Ei ar putea avea nevoie de o curățare a dinților medicali pentru a scăpa de o acumulare de placă sau de a face față oricărei degradări dintelui.
  • Curățarea unghiilor și curățarea urechii: De asemenea, este important să vă asigurați că unghiile pisicii dvs. sunt tăiate în mod regulat și că urechile lor sunt păstrate curate. Unii proprietari de pisici optează să-și ia pisicile la groomer și să facă acest lucru profesional. Un groomer profesionist va fi în măsură să-și clipi unghiile fără a le face rău. Ei pot, de asemenea, să le baiezi dacă este necesar.

În legătură cu o postare: Clippers cai de unghii

Ragamuffin pisica stând pe mobilier

Temperament

Dacă sunteți pe vânătoare pentru o pisică moale și plăcută, atunci ragamuffina ar putea fi pisica perfectă pentru tine. Ele sunt super relaxate și docil și nu iubesc nimic mai mult decât o înghițire cu oamenii lor. Ele sunt familiale și prietenoase pentru copii și vor prospera într-un mediu în care au o mulțime de atenție și dragoste. Ei adoră fiind ținuți și vor înflori cu adevărat în locuri unde sunt centrul atenției.

În timp ce se bucură de joc, ele sunt destul de bune la păstrarea timpului de joc la posturile lor de zgârieturi și, astfel, sunt super-ușor și bine comportate. Ele sunt foarte relaxate, dar au nevoie de multă interacțiune umană. Dacă lucrați timp de multe ore pe zi sau nu veți fi acasă pentru perioade lungi de timp, atunci probabil că aceasta nu este cea mai bună rasă pentru dvs.

Ragamuffina este, prin urmare, un animal de companie încântător și va aduce o abundență de dragoste și afecțiune la casa ta. Dacă sunteți în stare să cheltuiți o mulțime de timp cu ei, să le luați cu dragoste și afecțiune și tind la nevoile lor de sănătate și îngrijire, atunci pisica de ragamuffin ar putea fi doar completarea perfectă a familiei tale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat ragamuffin: informații, caracteristici și fapte