Ce înseamnă masele pisicilor?

Pisica neagră

Limba CAT este compusă dintr-o combinație de poziții corporale, semnale de parfum și vocalizări. Oamenii sunt parfumați-orb în comparație cu pisicile și adesea trecem cu vederea Discuție de coadă și semnalele de urechi care alcătuiesc majoritatea comunicării pisicilor.

Feline Yowls, mârâie, saste și Purrs Obțineți atenția noastră nedivizată, mai ales la 5 a.M. Dar există o modalitate de a ști ce este pisica ta încearcă să spună?

0:53

Care este pisica voastră care vă va spune?

Tipuri de viewing

Există patru categorii majore de maxime printre pisici:

  • Modelele Murmur includ Purrs și Trills.
  • Modelele vocale sunt ploi în toate variațiile lor (pisicile pot produce și mai multe diphtongs).
  • Modelele articulate sunt chirpuri și chattering care exprimă frustrarea.
  • Modelele de intensitate tensionate sunt avertismente cum ar fi saste și mârâie.

Experții speculează că unele vocalizări ale pisicilor pot fi atât de subtile, sau au fost așezate la o astfel de frecvență atât de mare, încât numai alte pisici le pot auzi.

Nu toate pisicile sunt vocale. Persii și rasele albastre Charreux, de exemplu, tind să fie destul de liniștite. Alte rase de pisică nu au închis niciodată- siamez și rasele străine sunt deosebit de vorbăreț.

Ce înseamnă melodii?

Feline folosesc o gamă largă de vocalizări pentru a comunica cu alte pisici, dar par să rezerve "masele" în primul rând pentru a vorbi cu oamenii lor. Ce vrea exact Kitty? Ei aruncă blesteme de pisici la tine, lăudând gustul tău în artă, sau doar să te distrezi pentru distracția lui?

MEOWS sunt cereri: "Lasă-mă să plec," Lasă-mă să fiu, "Pet Me", "Joacă-te cu mine", hrănește-mă!"Pe măsură ce pisica devine mai pasionată și insistentă, mesele lor cresc mai stridente și mai mici. Miew cererile cel mai frecvent au loc în orele de noapte când proprietarii doresc să doarmă.

Nocturnal meowing

Pisicile dorm în mod normal 16 ore pe zi și sunt cele mai active pe timp de noapte. Ei trec prin mișcările de patrulare a mouse-ului, fie în afara sau în interior. Este enervant, dar este normal.

Pisica hotărâtă și savută vizitează dormitorul și poate chiar să se îmbrace și să doarmă cu tine pentru o parte din noapte până când decide că amândoi aveai suficient somn. Mai întâi oferă capouri iubitoare, nibblează nasul sau degetele de la picioare sau picături jucăriile pe cap. Dacă asta nu te trezește, masele escaladați.

Odată ce te-ai scos din pat, pisica de pisici înainte de tine la castronul gol de mâncare. Umplerea castronului poate, într-adevăr, temporar opriți YOWLS. E greu să mănânci cu o gură de kible. Dar altceva se întâmplă: pisica ta te-a instruit.

Cum să se ocupe de plânsul pisicilor

Oferirea de miau-cereri spune pisica care se afla este un mijloc eficient de a-si face calea.

Există probleme de sănătate care pot provoca plângerea excesivă. Pisicile surde, pisicile vechi suferite de Feline Alzheimer`s, a subliniat pisicile care suferă de anxietate de separare, și cei cu cei cu glanda tiroida, problemele inimii sau renale pot yowl.

În alte pisici sănătoase, însă, singura modalitate de a stinge acest comportament este de a ignora în totalitate pisica. Asta înseamnă că nu te ridici să-i hrănești - nu te răsfățați în jocurile de toe-etichete - nu strigi la ea, spray-o cu apă sau da o atenție. E greu de făcut atunci când e nasul cu nasul, sau scutura ferestrele cu yowls.

Practicați dragostea grea pentru a opri viewing-ul

Investește în ambalajele, închideți ușa dormitorului sau închideți pisica într-o altă cameră de pe cealaltă parte a casei. Poate dura câteva săptămâni, uneori luni, pentru a scăpa de acest comportament dacă se întâmplă o vreme. Fiți conștienți de faptul că comportamentul se va înrăutăți chiar înainte de a pleca. Behavioriții numesc această explozie de extincție, așa că fi pregătit și nu dați înăuntru.

Este fie că, fie puteți rămâne la Beck și apelați la felina preferată pe durata relației dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce înseamnă masele pisicilor?