Cele mai bune rase de pisică cu cele mai lungi durate de viață

pisica situată în câmp

În timp ce nu este neobișnuit pentru pisicile să ajungă la 15 ani, Există unele rase de pisică care se remarcă ca tovarăși de lungă durată. Nu există nicio garanție că pisica voastră va trăi în anii 20, ca natura și cultivarea ambii determină factori. Dar alegerea unei pisici cu o durată lungă de viață și luând o mare grijă de pisica dvs. Îmbunătățește șansele dvs. de a avea o felină iubitoare de mulți ani. Aici sunt 10 dintre cele mai lungi rase de pisici.

Bacsis

Nutriția de calitate, exerciții adecvate și verificări regulate de wellness vor maximiza orice viață a pisicii. Experții recomandă, de asemenea, păstrarea pisicii dvs. în interior pentru a preveni bolile și rănile.

Cum să vă ajutați pisica să trăiască mai mult
01 din 10

Inițial din Thailanda, Siamese izbitoare este o rasă frumoasă de pisică care a fascinat oameni de secole. Este cunoscut pentru statura lui Lanky și marcajele distincte, împreună cu natura sa socială și vocală. Unele pisici Siameze sunt predispuse la condițiile dentare și respiratorii, dar în caz contrar rasa nu are probleme de sănătate majore. Durata medie de viață este de 12 până la 20 de ani.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 8 până la 10 kilograme

Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

  • 02 din 10

    Birmania - inițial o cruce între o pisică mică maro de la Birmania și pisicile Siameze - este o felină jucăușă, socială și aventuroasă. Deși rasa este, în general, sănătoasă, birmania are o predispoziție la deformările craniene, precum și glaucomul. În ciuda acestor preocupări de sănătate, durata medie a lui Birmenese este de 16 până la 18 ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Echipament rotund, ochii de aur - corp compact, muscular

  • 03 din 10

    Savannah Cat-parte-parte africană servia și piesa domestică - este recomandată numai pentru proprietarii experimentați. În ciuda faptului că nu este pe deplin domesticită, pisicile Savannah pot fi prietenoase cu oamenii. Dar ele tind să aibă temperamente imprevizibile, active și îndrăznețe. Rasa hibridă este, în general, sănătoasă și are o durată medie estimată de 12 până la 20 de ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Înalt, urechile corporale înclinate - haina de aur cu pete întunecate și bare

  • 04 din 10

    Numit pentru prezența sa în arta egipteană antică, maurul egiptean este o pisică frumoasă, cu o haină specială. Aceste pisici sunt, în general, confortabile cu oamenii, făcându-se o parte integrantă a familiei și se așteaptă să fie tratată ca atare. În timp ce unii sunt predispuși la boli de inimă, durata medie a rasei este de 12 până la 15 ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Lung, musculo-corp-ochi verde - urechi mari

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Ragdoll-ul ușor și blând iubește de obicei oamenii și dorește să le urmeze peste tot. Este, de asemenea, notatori pentru a merge în relaxare atunci când este ținută. Rasa este, în general, sănătoasă, dar unele pisici sunt predispuse la pietrele vezicii urinare și boli de inimă. Totuși, durata medie de viață este de aproximativ 15 ani sau mai mult.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Ochi albaștri - haina semi-lunga

  • 06 din 10

    Balineza a provenit probabil ca o mutație spontană și lungă a Siamezei. Singura diferență majoră dintre cele două rase este lungimea stratului. Ca și Siamese, Balinese este prietenoasă, energică și vorbind. Și dorește să fie implicată în galeria casei. Ridicarea medie a rasei este de aproximativ 12 până la 20 de ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul corpului subțire în formă de pană - ochi albaștri

  • 07 din 10

    Albastrul rus este o pisică liniștită și mai degrabă rezervată, care tinde să fie afectuoasă cu familia, dar nu agitată. Veți găsi adesea această pisică care se odihnește într-un loc însorit sau supravegheați teritoriul său din cel mai înalt punct pe care îl puteți găsi. Rasa este predispusă la pietrele vezicii urinare, precum și la problemele oculare, dar durata medie de viață este de 15 până la 20 de ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat albastru-gri - Ochii verzi - cap în formă de pene

  • 08 din 10

    Bombaday a fost crescută cu intenția de a arăta ca un picther miniatural și nu dezamăgește. Aceste pisici sunt, în general, ușor și afectuoase. Ei iubesc să joace, dar sunt, de asemenea, foarte fericit curling în turul lor preferat. Rasa este predispusă la problemele respiratorii datorită botului său scurt, împreună cu boala cardiacă și excesul de rupere. Lifespanul mediu este de aproximativ 12 până la 16 ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - cap rotunjit - negru, stralucire stralucitoare

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    American Shorthair

    American Shorthair - versiunea pedigreed a sportului intern - este populară pentru familiile cu copii din cauza temperamentului său jucăuș și ușor. Aceste pisici sunt de obicei bune la distracție și nu cer atenția. Dar ei apreciază, de asemenea, joacă interactivă și socializare. Cele mai multe sunt, în general, sănătoase, dar pot fi predispuse la boli de inimă. Rasa are o durată medie de viață de 15 până la 20 de ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Atletic construi - haina scurtă, densă

  • 10 din 10

    SPHINX poate fi întreținere de înaltă întreținere atunci când vine vorba de îngrijire. Fiind fără păr, aceste pisici trebuie adesea să poarte ceva pentru a se menține cald în vreme rece. Și ar trebui să fie scăldate de multe ori pentru a îndepărta excesul de ulei pe piele. Rasa este predispusă la boli de inimă, probleme neurologice și la condițiile pielii. Dar încă mai are o durată medie de viață de 10-15 ani.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Hair fără păr - Build

  • Rase pentru a evita

    Unele rase de pisică cad ușor de durata medie de viață a pisicii de 15 ani. De exemplu, Manx pisicile trăiesc doar în jur de opt până la 14 ani, iar pisicile din Singapura trăiesc în jur de nouă până la 15 ani. Munchkin Pisicile au o durată medie de viață de 12 până la 14 ani. Dar, indiferent de rasă, pisicile domestice sunt permise în aer liber, care au cea mai scurtă durată de viață la numai două până la cinci ani în medie.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune rase de pisică cu cele mai lungi durate de viață