Sfaturi pentru ridicarea unei pisici prietenoase

Pisicile pot fi cunoscute pentru a fi aloof, dar asta nu înseamnă neapărat că nu sunt oameni prietenoși, prin natura lor. Toți iubitorii de pisici știu că o pisică va veni probabil la tine când sunt gata și sunt extrem de puțin probabil să vrea vreodată să fie fustate dacă nu sunt în termenii lor. Desigur, unele pisici sunt mai prietenoase, în timp ce alții vor doar să rămână singuri.

Nu există absolut nimic în neregulă cu acest lucru - cu toate acestea, dacă aveți șansa, de ce să nu utilizați câteva sfaturi și trucuri de-a lungul modului de a vă ajuta să vă încurajați pisica să fie mai prietenoasă. Următoarele sfaturi sunt perfecte pentru familiile copiilor mici care doresc să-i inspire pisicile să fie mai relaxate în jurul zonelor aglomerate, precum și acei proprietari de pisici care ar dori să fie cât mai aproape de pisica lor.

Femeia hispanică cu pisică albă pufoasă situată pe pat

1. Fi întotdeauna disponibil

Pentru a începe, cea mai mare schimbare va fi condusă de dvs. Deci, va trebui să fii în jur pentru pisica ta, oricând că vor sau au nevoie de tine. Acest lucru este mai ușor atunci când sunt pisici, deoarece natura lor curioasă nu va fi suficient de onorată pentru a le ține prea departe de dvs.

Interacționați cu pisoiul dvs. jucând cu ei, hrănindu-le alimentele lor preferate și tratează și vorbind cu ei. În cele din urmă, vor fi atât de obișnuiți cu compania dvs. că vor trata apropierea de dvs. ca o parte naturală a stilului lor de viață.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pisică tratează

2. Fii delicat

Pisicile sunt creaturi naturale foarte sensibile, astfel încât ei nu răspund bine la zgomot puternic, fiind apucate în mod repetat și pedepsite pentru a fi, o pisică. Dacă doriți să vă încurajați pisicile să fie a Cat, Atunci va trebui să fii blând și bun cu pisica ta. Pisica răspunde bine la iubire, căldură și un sentiment de siguranță - toate ar trebui să vă asigurați copilul de blană.

Dacă vă prindeți pisica de a fi obraznică, faceți o clipă pentru a vă asigura că nu vă ridicați vocea sau faceți nimic pentru a le sperie. Dacă într-adevăr se luptă cu unele dintre lucrurile naturale frustrante, o pisică poate aduce în casa ta, cum ar fi aducerea cină acasă sau zgârierea mobilierului, există modalități de a face față acestui lucru care nu include armarea negativă.

3. Faceți timp pentru timpul de joc

Am menționat că trebuie să fiți acolo când pisica voastră dorește să joace, dar nu vă fie frică să inițializați prea play! Este aproape imposibil ca pisica ta să vrea să se înghesuie tot timpul, deci asigurați-vă că faceți efortul suplimentar pentru a arde o parte din acea energie suplimentară prin prinderea unor mari Jucarii de pisici și să se distreze.

Pisicile sunt mai ales mari fani ai unui pic de joc, deci dacă aveți o pisică tânără, asigurați-vă că adăugați într-un timp suplimentar atunci când ajungeți acasă. Puteți chiar să adăugați în unele gusturi gustoase pentru un pisoi bine comportat care joacă frumos.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării de pisici interactive

Fată care se joacă cu pisica ei albă

4. Fii afectuos

În timp ce acest lucru nu înseamnă să vă luați pisica și să mergeți în oraș cu mângâierea, este o idee foarte bună să vă încurajați pisica să rămână alături de dvs. când sunteți așezat în jos, urmărind televizorul sau similar. Vrei să-ți arăți pisica că ești un om de încredere care nu o va face niciodată rău, așa că ar trebui să începi cu un tratament tentant sau două. Intind-o să se apropie de tine, pentru a obține o recompensă, îi va permite să vă asocieze cu sentimente pozitive și cu o burtă plină.

De asemenea, puteți arăta ușor o anumită afecțiune a pisicii dvs. când au plecat pentru un snooz. Arătându-le că doriți doar să le dați un accident vascular cerebral când dormi vor arăta că nu sunteți de a le răni, când sunt cei mai vulnerabili. Dacă pisica voastră se îndepărtează, lăsați-i; În cele din urmă vor afla că afecțiunea lor este o alegere - și vor fi mai probabil să se întoarcă la dvs.

5. Antrenează-ți Kitty

Nu există o conexiune mai profundă decât trecerea cunoștințelor de la unul la altul - și una dintre cele mai bune forme ale acestui lucru este prin instruire. Cel mai ușor lucru de a învăța o pisică este să vină când este chemată - pur și simplu începe să-i cheme numele pe măsură ce țineți un tratament. În timp ce vin spre tine, spuneți numele lor din nou într-un ton pozitiv, dar relaxat.

Pe măsură ce devin mai încrezători și apoi încep să meargă afară, asigurați-vă că le-ați oferit tratați pentru întoarcerea lor sigură. Acest lucru se va asigura că nu se rătăcesc prea departe, știind, de asemenea, că omul lor preferat are un tratament pentru ei, oricând numele lor este chemat de tine. În esență, acest lucru îi va ajuta să vă asocieze cu alimente, fericire și căldură (atât figurativ, cât și literal, pe măsură ce se întorc la domiciliu), făcându-ți pisica mult mai fericită să fie în jurul tău și, prin urmare, dorește să petreacă mai mult timp cu tine.

6. Socializa

Dacă există un lucru pe care îl puteți lua de la toate acestea, amintiți-vă că, pentru a avea o pisică fericită, va trebui să socializați, să socializați, să socializați! Acest lucru poate fi cu tine însuși, cu străini sau cu alte animale. Doar asigurați-vă că introduceți întotdeauna pisicile dvs. în medii noi într-o manieră blândă și permiteți-i să găsească un loc puțin ascuns, acolo unde este necesar.

Pisicile care petrec mai mult timp cu animale precum câinii vor afla în cele din urmă că aceste creaturi excitabile nu sunt o amenințare la fel de mult cum se bucură de joc. Între timp, o pisică care petrece mult timp în jurul familiei va ști că oamenii mai mici nu înseamnă nici un rău, iar cei mari vin cu o mulțime de mâncare. All-in-all, acest lucru va duce la faptul că sunt mai fericiți, mai mult Cat de încredere care se bucură de bunătatea străinilor.

Este important de observat, aici, că va trebui să vă asigurați că pisica dvs. este întotdeauna dată camerei de a respira. Interacțiunea forțată nu este socializarea și pisicile ar trebui să primească întotdeauna un loc ascuns, când este introdus în zonele noi sau noi persoane. Permiteți-i să iasă și să socializeze pe propriile lor termeni - vor fi recunoscători pentru mâna de ajutor.

7. Nu tratați un pisoi ca un adult

La fel ca și diferențele adolescente și adulte în noi oamenii, pisicile și pisoii au diferite dorințe și nevoi pe care ar trebui să le cunoașteți. De exemplu, un pisoi va avea nevoie de timpuri mai frecvente de masă, care sunt mai mici, deoarece vor fi la vârsta de creștere rapidă. Aceasta este o scuză excelentă pentru a vă încuraja pisoiul să stea în jurul dvs. mai des, deoarece se pot aștepta la mâncare și îngrijire de la dvs.

Între timp, o pisică adultă poate intra în obișnuință sau poate pulveriza în jurul casei, dacă nu sunt sâni. Vor avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de răbdare să se ocupe de noile obiceiuri, cum ar fi aducerea animalelor nedorite și mergând la o plimbare în jurul cartierului. Devenind supărat pe acestea, comportamentele în întregime naturale vor duce doar la un nivel de resentimente de la pisica dvs. - așa că păstrați-vă răcoarea.

Kitten Peeping din sub pătură

8. Păstrați-vă deasupra sănătății lor

O pisică va fi vreodată la fel de prietenoasă ca și ei fericiți - și unul dintre aspectele principale ale păstrării unei pisici fericite este să se asigure că sunt la cele mai sănătoase. Asigurați-vă întotdeauna că pisica dvs. este la o greutate sănătoasă, cu o mulțime de alimente și apă. Permiteți-i să-și folosească energia pe zgârierea posturilor sau copacilor de pisici, sau lăsându-i afară pentru o plimbare, în mod regulat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun turn de zgâriere de pisică

Dacă aveți deloc îngrijorări, luați pisica pentru a vedea veterinarul. Din moment ce pisicile nu ne pot spune cum se simt sau dacă sunt în durere, este întotdeauna cel mai bine să obțină simptome suspecte. Acest lucru este cel mai important atunci când vine vorba de o pisică care este grumpy - mai ales dacă pisica ta este altfel prietenoasă. O pisică groaznică poate fi un semn al pisicilor tăi în durere, care se poate datora o varietate de motive, deci asigurați-vă că le-ați verificat cât mai curând posibil, dacă observați ceva cu pisoiul dvs.

Poveste lungă, dacă vrei să ridici o pisică iubitoare, prietenoasă, atunci va trebui să fii iubitor și prietenos, singur. Pisicile vă vor lua conducerea pe acest lucru, deci dacă nu vă place să petreceți prea mult timp cu ei pe tot parcursul zilei, atunci nu fiți surprinși când îmbătrânesc și nu vor să-și petreacă mult timp cu voi.

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisică?

În timp ce ar trebui să puteți încuraja prietenia prin sfaturile de mai sus, nu are nici un rău pentru a găsi o pisică care este mai natural atinată de a fi prietenoasă, pur și simplu prin natura lor. Aceste pisici au o prietenie naturala si farmecul care este diferit de rasa lor si face ca animalele mari de familie.

Maine Coon

Acest gigant blând este una dintre cele mai mari rase din America. Cu toate acestea, nu lăsați dimensiunea lor să vă păcălească - ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai calme, cele mai iubitoare creaturi interne disponibile. Maine Coon iubește o bătălie bună cu întreaga familie și este la fel de jucăuș ca ei iubitoare. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți că au fost un pic de umbră - adesea după proprietarii lor din camera de cameră, într-o manieră similară unui câine.

Maine Coon

siamez

În ciuda obținerii unui rap rău în anumite filme animate, Siamese Cat este de fapt una dintre cele mai prietenoase rase acolo. Sunt incredibil de afectivi și iubesc să se salveze în jurul casei, deși sunt, de asemenea, cunoscute a fi foarte puternice - așa că veți ști cu siguranță când nu sunt mulțumiți de situația lor.

siamez

Birmania

O pisică care iubește să stea în poala ta și să primească cuddle toată ziua. Această rasă purr-y este cunoscută pentru că dorește să fie în jurul proprietarilor lor 24/7, astfel încât nu sunt mari animale de companie pentru cei care sunt în afara toată ziua și nu au prea mult timp pentru o pisică. Cu toate acestea, dacă arătați o mică dragoste și o mulțime de cuddle, se vor salva fericiți în apropierea proprietarilor lor până când le eliminați cu forța. Birmania este, de asemenea, cunoscut pentru a fi o rasă foarte curată, deci este un dublu-bonus pentru proprietarii familiali.

Birmania

Sphynx

Sphynx Cat devine un RED REP la moștenirea lor de a fi crescute pentru a fi blană, cu toate acestea, ei au ieșit recent pe partea de sus ca și numărul unu, mai prietenos de pisică. Dornici să vă rog și un pachet de distracție, aceste pisici sunt întotdeauna dornice să-și petreacă timpul cu proprietarii lor și își pot trăi fericit viața ca pisici.

Sphynx

Papusa de carpa

Probabil una dintre cele mai adorabile rase din jur, Ragdoll Cat iubește să fie iubită. Dacă vă puteți ocupa de toate aruncarea suplimentară care vine de la blana lor minunată, veți iubi că aveți un ragdoll în jurul casei. Sunt unul dintre pisicile cele mai răcite pe care le veți găsi astăzi, care doresc adesea să-și urmeze proprietarii de la camera la cameră, nu spre deosebire de COON Maine. Cu unul, diferențele mari - ragdolls își păstrează garnitoarea asemănătoare pisoiului în vârstă și tind să fie mult mai mici decât verișorii lor de coadă.

Papusa de carpa

Bombay

Bombay sunt cunoscute pentru a-și lua conducerea de la proprietarii lor - deci, dacă sunteți o persoană foarte activă care îi place să iasă și despre, este foarte probabil ca dvs Bombay Cat va dori să facă același lucru. Între timp, dacă sunteți mai mult de un cartofi de canapea și doriți să vă petreceți serile de lounging pe canapea, Bombay ar fi în totalitate pentru asta. În ciuda caută ca un picther mic, pisica ta va fi mult mai sociabilă și mai iubitoare și va veni ca una dintre cele mai prietenoase rase de pisică disponibile.

Bombay

Ocicat

O altă versiune mică a unei feline sălbatice, Ocicat arată ca un leopard miniatural - deși veți fi vă rugăm să rețineți că sunt mult mai prietenoși decât verișorii lor sălbatici. Ei sunt încrezători fără a fi depășind și de a iubi să aibă un accident vascular cerebral bun. Ei nu pot fi neapărat o pisică de lapte, dar ei vor fi cu siguranță una dintre cele mai prietenoase pisici pe care le veți întâlni vreodată.

Ocicat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi pentru ridicarea unei pisici prietenoase