American wirehair cat: informații de rasă, caracteristici și fapte

American Wirehair Cat: informații de rasă, caracteristici și fapte

Larg recunoscută pentru hainele lor persistente. American HiRehair Pisics sunt o rasă populară în SUA. O felină pe deplin domestică și iubitoare, fac animale de companie excelente. Nevoile de îngrijire sunt minime, personalitățile sunt, în general, agreabile și nu există prea multe probleme de sănătate. Deci, dacă vă gândiți să primiți una dintre aceste pisici în viața voastră, acest ghid vă oferă mai multe informații. Sau, dacă aveți deja unul, sperăm că acest ghid vă oferă câteva sfaturi de top despre cum să aveți grijă de ele că puțin mai bine.

Cat american Wirehair pe stâncă

Istoria pisicii americane Wirehair

În timp ce multe pisici au istorii exotice din întreaga lume, Cat american Wirehair are origini de la buna "SUA. Mutația genetică a fost observată pentru prima dată într-o gunoi de scurte interne în 1966 în New York. Un tabby roșu și un bărbat alb au supraviețuit și au fost arătați și vânduți unui ameliorator local, care apoi a început să le traverseze cu mai mult American Shorthairs. Procesul de reproducere a fost planificat cu atenție, iar noua rasă a dezvoltat popularitate foarte repede în SUA.

Fapte rapide despre pisica americană Wirehair

Pisicile americane de sex masculin american sunt mai mari la 12 lbs sau peste, în timp ce femelele tind să intervină între 8 și 12 lbs. Ei vin în numeroase culori diferite, în timp ce haina lor este scurtă / medie într-un stil distinctiv curiptar, care este principalul factor care le distinge de la distanța americană.

Nevoile de îngrijire pot fi descrise ca moderate, iar aruncarea poate fi descrisă și în același mod.

În ceea ce privește speranța de viață, acesta se situează mai jos decât alte feline între 7 și 12 ani.

În timp ce ele nu sunt cele mai mari pisici din lume, ele sunt încă puternice cu cufere largi, gâturi musculare și fălci puternice.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Sănătate

Americanul Wirehair este o pisică, în general, sănătoasă, dar după cum ați ghicit deja, ei tind să aibă unele dintre aceleași probleme de sănătate ca și sportului american. Unul dintre cele mai frecvente este cunoscut sub numele de cardiomiopatie hipertrofică, care este o formă comună de boală cardiacă care implică îngroșarea mușchiului inimii. În timp ce nimeni nu poate spune definitiv că o pisică nu va suferi niciodată de ea la un moment dat în viața lor, o ecocardiogramă este modul de confirmare.

Una dintre cele mai bune modalități prin care puteți menține sănătatea bună a pisicii dvs. este prin hrănirea lor o dietă echilibrată și asigurarea unor exerciții suficiente. Ambele vor ajuta la reducerea obezității, care vine împreună cu o multitudine de complicații de sănătate.

În legătură cu o postare: Alimente pentru pisici pentru pierderea în greutate

American Wirehair Pisica minciuna

Hrănire

Hrănirea pisicii dvs. o dietă de înaltă calitate este, evident, foarte importantă. Unii proprietari optează pentru alimente uscate, altele pentru umed, în timp ce unii dau o combinație a celor două. Dacă pisica dvs. mănâncă numai alimente uscate, trebuie să vă asigurați că au suficientă apă pe lateral pentru a preveni deshidratarea. Cu toate acestea, dacă hrăniți o dietă alimentară umedă, este mai ușor ca pisica dvs. să devină obeză, deci trebuie să vă gestionați în mod corespunzător porțiunile. Oricare ar fi marca de mâncare pe care o alegeți, trebuie să fie centrată pe proteine ​​de înaltă calitate de la animale, ceea ce pisica dvs. ar fi supraviețuit în sălbăticie. În același timp, ei au nevoie încă de echilibrul potrivit de carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale.

În legătură cu o postare: Alimente de pisică umedă

Îngrijire

Întrebarea de a permite pisicii dvs. în aer liber este una care depinde de propriile dvs. preferințe personale și de situația voastră de viață. Păstrarea pisicii tale în interior poate proteja împotriva numeroaselor pericole comune, cum ar fi atacurile altor animale, riscul de a fi lovit de o mașină și pericolele răpirii. Dar principalul avantaj al permițării pisicilor în aer liber este că ei primesc mai mult un sentiment de independență și oportunități de exerciții fizice.

Pisicile sunt creaturi curate în mod natural, deci ar trebui să faceți tot posibilul pentru a vă menține mediul pisicii. Dacă aveți o pisică interioară, trebuie să faceți un efort deosebit pentru a-și păstra caseta de gunoi curată.

Îngrijirea

Principala provocare a îngrijirii pe care pisoiul American WireHair sau Pisici este haina sa neobișnuită. Trebuie să fiți atenți cu periajul sau pieptarea, deoarece acest lucru poate provoca daune. O mare parte a timpului, nu este necesar, deși acest lucru se poate schimba în timpul sezonului în lunile de primăvară.

Prevenirea bolii parodontale se poate face prin sesiunile periodice de periere a dinților, dar acesta este ceva pe care mulți proprietari îl audau cu vederea. Periajul zilnic este cel mai bun mod de a preveni problemele, dar săptămânal este mai bun decât nimic. Alte sarcini de obicei neglijate includ tăierea unghiilor, Verificarea urechilor și curățarea în jurul ochilor.

În legătură cu o postare: Clippers cai de unghii

Temperament

American WireHarirs sunt bine-cunoscuți ca pisici de companie plăcute, care sunt cunoscuți pentru natura lor ușoară și placidă. Ei sunt cunoscuți pentru formarea unor obligațiuni puternice cu diferiții membri ai familiei. În timp ce unele pisici sunt relativ exigente în ceea ce privește nevoile lor, acest lucru nu este cazul pentru fir de fir, deși se bucură de joc cu proprietarii lor. În același timp, ei se pot bucura în continuare de jocuri pe cont propriu. În ceea ce privește nivelurile de activitate, au nevoie de o cantitate moderată de exerciții fizice pentru a le menține în stare bună și a diminua șansele pe care le vor deveni obezi.

În legătură cu o postare: Jucării de pisici interactive

În timp ce unele pisici sunt cunoscute pentru timiditatea lor, firma americană tind să fie creaturi destul de sociabile. S-ar putea chiar să observați că prietenul tău blană vă urmărește de la loc la loc. Ei tind să fie destul de liniștiți, spre deosebire de unele feline care vocalizate pentru a-și face simțită prezența. Unele pisici sunt fericite să stea în turele proprietarilor, în timp ce alții sunt mulțumiți doar de a fi în apropiere.

Natura lor prietenoasă și jucăușă le face o alegere populară cu familii și copii. Desigur, trebuie să vă învățați kiturile să se joace cu pisica dvs. cu grijă.

Pisica americană Wirehair stând pe perete

Gândurile finale

Există o mulțime de motive pentru care firele americane sunt feline atât de populare. Ele sunt prietenoase, jucăușă și relativ scăzută. Sperăm că ghidul de mai sus ți-a dat un pic mai multe informații despre cum să ai grijă de prietenul tău blană.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American wirehair cat: informații de rasă, caracteristici și fapte