Cum să-ți antrenezi pisica pentru a-și iubi patul

Cum să-ți antrenezi pisica pentru a iubi patul

Indiferent dacă pisoiul dvs. este cu adevărat răutăcios sau pisica dvs. este doar o simplă asemănătoare despre petele de dormit alese, poate fi cu adevărat dificil să-i dați să doarmă în paturile lor, care au fost cumpărate special pentru ei.

O pisică doarme în general timp de aproximativ treisprezece până la cincisprezece ore pe zi și este obligată să schimbe în mod constant locurile. Prin urmare, o plângere foarte frecventă a proprietarilor de pisici este faptul că animalul lor de companie nu-i place să doarmă în patul său propriu. De la alegerea patului din dreapta pentru a găsi o locație perfectă pentru a configura mai multe paturi în mai multe spoturi, proprietarii trebuie să fie foarte atenți pentru a rămâne parțială față de preferințele pisicii lor.

Ați putea dori, de asemenea: Paturi de pisici încălzite

Cat de somn

Găsirea locației potrivite

Observând în cazul în care pisica dvs. îi place să doarmă joacă un rol important în a vă ajuta pisica să se obișnuiască cu un pat pe care ați cumpărat-o. Pisicile preferă, în general, zone calde, înspăimântătoare care sunt de obicei ridicate, deoarece le dă un sentiment de securitate din așa-numitele "prădători".

Plasarea patului în zonele mai puțin frecventate, cum ar fi sub masă sau o cameră de oaspeți, este un alt truc recomandat, deoarece menținerea spațiului personal este una dintre cele mai puternice tendințe felice. De asemenea, este sugerat să comutați locația dacă pisica continuă să ignore patul.

Încurajarea pisicii dvs. să-și folosească patul

Șansele sunt că atunci când cumpărați un pat nou pentru dvs., miroase ca fabrica din care a provenit și cel mai probabil a luat o mulțime de mirosuri noi de-a lungul drumului. Pisicile nu-i plac mirosurile necunoscute care se prezintă mai ales atunci când sunt adormiți și gardianul lor este în jos.

Pentru a depăși această problemă, încercați să luați patul sau cutia cu niște haine vechi sau catnip pentru ao face mai familiar și mai familiar. Dacă o pisică se oprește brusc folosind un pat, va fi cel mai probabil pentru că patul este murdar și are nevoie de o spălare.

Plasarea câtorva jucăriile pisicilor pe pat vă va ajuta pisica să se familiarizeze și cu patul. Țineți minte să oferiți tratamente numai atunci când pisica dvs. intră în pat singur, fără a primi nici un ajutor din partea dvs.

Postare similară: cea mai bună pisică tratează și Cele mai bune jucării pentru pisici

Alegerea patului din dreapta

Când îți aduci casa de pisică pentru prima dată, șansele sunt că nu ai un pat de pisică adecvat pentru felina ta. Într-o astfel de situație, cea mai bună modalitate de a începe este să selectați un loc corespunzător și să convertiți o cutie / coșul existent într-un pat, căptușind cu haine vechi de material moale. Pe măsură ce zilele merg și este timpul să obțineți un pat de pisică pentru animalul dvs. de companie, următorii sunt parametrii pe care trebuie să aveți în vedere:

  • Mărimea: Patul ar trebui să fie suficient de mare pentru ca pisica să se poată întinde, se întoarce și se simte confruntați.
  • Material: Ar putea fi făcută din lână, spumă sau perne, dar ar trebui să fie confortabilă și să ofere flexibilitatea de a fi personalizată conform vremii.
  • Formă: Un pat ar putea fi deschis, ridicat, asemănător de peșteră sau cu pernă și trebuie să alegeți unul în funcție de personalitatea pisicii dvs.

Asigurați-vă că ați citit revizuirea noastră Cele mai bune paturi de pisici Pentru a vă ajuta să vă decideți.

pisică în pat uman

Ultimul cuvânt

Având pisica voastră să vă strângeți noaptea, este un sentiment bun, mai ales că arată cât de mult vă iubește animalul de companie și vă privește ca familie. Cu toate acestea, fiind creaturi nocturne, pisicile au tendința de a se deplasa pe timp de noapte, ceea ce ar putea fi deranjant și acest motiv este suficient pentru ca ei să-i încurajați să doarmă în patul lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi pisica pentru a-și iubi patul