19 Nume de pisici portocalii

Orange tabby pisică în pat

În timp ce pisicile vin în multe culori, nici unul nu este probabil la fel de faimos ca pisicile portocalii și orice felină cu o astfel de strat flashy merită un nume fabulos. Aceste nume de pisici de top portocaliu vor da Kitty un nume de purr-fect.

Pisicile portocalii au fost prezentate în filme, cărți și benzi comice de zeci de ani. Multe pisici portocalii sunt, de asemenea, tabbies, cu dungi distincte adăugând la aspectul lor izbitoare.

Garfield

Una dintre cele mai faimoase pisici portocalii din toate timpurile, Garfield are o etapă centrală în propria bandă de benzi desenate. Dacă pisica dvs. are o etapă centrală în viața ta și creează o mulțime de momente comedice, Garfield este alegerea perfectă pentru un nume de pisică portocalie.

Cheddar

Indiferent dacă felina dvs. este o mouser sau nu, Cheddar este un nume de pisică portocaliu mare. O blană de pisică portocalie este aceeași nuanță a acestei brânzeturi gustoase, plus că este un semn de fixare la lupta pe termen lung care a fost purtată între pisică și mouse.

Annie

O roșcată veselă, Annie este o alegere populară pentru numele de pisici portocalii feminine.

Elmo

Un personaj goofy, giggly de la Sesame Street că toată lumea iubește, Elmo este un nume drăguț pentru pisica dvs. de portocală iubită.

Ernie

Muppeturile au avut o distribuție de caractere iubitoare, inclusiv Ernie - care au avut un aspect distinct portocaliu. Este puțin probabil ca pisica dvs. portocalie să împărtășească o îndrăgostire pentru timpul de baie cu un ducky de cauciuc ca Ernie a făcut-o!

Pahar

Un alt personaj al lui Muppet, paharul a avut un șoc de păr roșu-portocaliu deasupra capului său și era cunoscut în primul rând pentru comunicarea cu "Meep!"În timp ce pisica ta utilizează probabil" miau "pentru a-și comunica gândurile, dacă el împărtășește culoarea părului roșu-portocaliu de pahar, atunci acesta este un nume Perfect Orange Cat.

Flacără

Pentru un nume de pisică portocaliu de foc, alegeți Flame.

Heathcliff

O altă pisică de benzi desenate, Heathcliff este o tabbie portocalie care a apărut în ziare de duminică din anii 1970. Heathcliff cauzează adesea rău - ceea ce nu este diferit de multe alte feline frisky.

Hobbes

Dacă pisica dvs. este partenerul dvs. în aventură, atunci Hobbes este un nume Perfect Orange Cat. Calvin și Hobbes sunt un duo de benzi desenate de lungă durată. Hobbes este un tigru umplute care vine la viață în imaginația și aventurile prietenului său și al companionului constant, Calvin. Au multe aventuri mari cu tigrul tău dungat atunci când îți numești Hobbes Cat Orange Cat."

Nemo

În timp ce ar putea fi o creatură acvatică, Nemo poate împărtăși unele asemănări cu felina dvs. prietenoasă. Clownfishul popular a sporit un aspect portocaliu dungat (ca o tabby) și este mult mai iubit de copii de toate vârstele. Dacă pisica ta este destul de captura, spune-l Nemo după acest personaj portocaliu.

Tigger

Un tigger este ca un tigru numai cu mai multă personalitate. Caracterul iubibil de la Winnie The Pooh era o pisică mare, cu dungi portocalii și negre, cunoscute pentru a bouncing peste tot el a mers, pentru că "asta este ceea ce face ca tiggerii să facă cel mai bine!"Dacă picioarele felinei tale nu ating niciodată pământul, tigrul este numele perfect pentru pisica ta portocală.

Cheeto

Cheetos sunt o gustare populară, cu un aspect deosebit de portocaliu, făcându-le un nume de pisică portocaliu mare. Fie că sunteți doar un mare fan al gustărilor crocante sau găsiți blană de pisică portocalie peste tot (la fel ca praful de la Cheetto), acesta este un nume distractiv pentru noua ta felină.

Mac

Mac, scurt pentru macaroane și brânză, este un alt nume inspirat de alimente pentru pisica portocalie. Indiferent dacă o faci dintr-o cutie sau de la zero, acest fel de mâncare preferată este colorată distinct, la fel ca prietenul tău nou.

Nacho

Acesta este "Nacho" Numele mediu de pisici portocaliu! Toată lumea iubește brânza Nacho, iar dacă pisica dvs. portocalie este o mulțime adevărată-plăcută, atunci acesta este un nume minunat pentru a alege.

Dovleac

Trăjitorii de toamnă preferată este, de asemenea, un nume mare de pisici portocaliu. Dovleacul este o alegere dulce pentru numele Kitty, mai ales dacă vă place sezonul de toamnă.

Sunny D

Ca o sticlă strălucitoare portocalie de soare D, vederea pisicii tale vă va începe ziua liberă. Denumiți-l după această băutură portocalie populară pentru o fixare de soare D toată ziua.

Ruginit

Nu puteți merge prost cu Rusty ca nume clasic Cat Cat!

Tigru

O mulțime de pisici portocalii sunt tabbies, făcând tigru un nume de mâncare adecvat pentru feline.

Tony

Unul dintre cei mai faimoși tigri ai tuturor timpurilor, Tony Tiger Sported un strat portocaliu cu dungi negre. Ca mascota pentru fulgiul lui Kellogg, Tony a fost cunoscut pentru fraza lui, "sunt GR-R-mananca!"Dacă pisica dvs. portocalie este Gr-R-mănâncă, spune-l pe Tony.

Şofran

Unul dintre condimentele cele mai apreciate din lume, Saffron conferă o frumoasă portocalie de aur atunci când este folosit în gătit sau coacere. Dacă sunteți în căutarea unui nume de pisică portocaliu feminin pentru pisicile voastre voastre, numiți șofranul și nimeni nu vă va dubla cât de mult vă prețuiți.

Ghimbir

Un pic picant, ghimbirul este un nume comun pentru roșcate. Dacă pisica dvs. portocalie are o personalitate picantă, numiți ghimbirul ei.

TANG

O băutură dulce și dulce, cu un aspect deosebit de portocaliu, Tang este o altă opțiune pentru un nume de pisică portocaliu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Nume de pisici portocalii