8 Cele mai bune păsări pentru viața de viață

Pacific Parrotlet

Dacă există o singură trăsătură, sunt cunoscute în afară de zbor, este sunetul vocii lor. În timp ce un apel al păsărilor poate fi muzică la urechile de îngrijire a îngrijitorului, nu toată lumea va considera că este atât de plăcută. Deci, dacă locuiți în imediata apropiere a vecinilor voștri, luați în considerare o specie de păsări liniștită care se află bine în spații mici. Aceste păsări sunt relativ petite și ușor, în special în comparație cu ei Verișoarele de păsări mai mari. Aici sunt opt ​​specii de păsări potrivite pentru locurile de viață.

Bacsis

Doar pentru că o pasăre tinde să fie liniștită, asta nu înseamnă neapărat o întreținere redusă. Este încă nevoie de o mulțime de stimulente mentale și fizice zilnice.

2:11

Ce îngrijire veterinară are o pasăre de animale de companie?

8 păsări de companie cele mai rele pentru apartamentul de viață
01 din 08

Dacă aveți inima dvs. setată pe a Hookbill, Luați în considerare un Budgie (sau Parakeet). Aceste păsări mici tind să vorbească pe tot parcursul zilei, dar de obicei nu sunt suficient de puternice pentru a deranja vecinii. În plus, în timp ce sunt relativ activi, ei nu necesită incinte masive de papagali mai mari. În plus față de play-ul zilnic în afara cuști, îmbrățișați-vă Budgie cu o incintă care este mai lungă decât este ridicată pentru spațiu pentru a hop și zbura.

Prezentare speciala

Lungime: 6 până la 8 inci

Greutate: 1 uncie

Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 02 din 08

    Dimensiunea mică a canarilor îi face pe tovarășii ideali pentru locuitorii de apartamente, deși, în general, nu apreciază că sunt manipulate. În timp ce ei sunt destul de vocali, vocile lor mici merg practic neobservate de cei care nu sunt aproape de ei. În ciuda dimensiunii lor, canarii pot face o mizerie puternică. Sămânța, biții de legume și peletele tind să se împrăștie când aceste păsări se află în casa dvs.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 03 din 08

    Ca și canarii, finchii sunt, în general, animale de companie, datorită dimensiunii lor fragile și a naturii skittish. În plus, în timp ce ei vocalizați frecvent pe tot parcursul zilei, vocile lor mici nu poartă la fel de ușor ca cele ale unei păsări mai mari. Lipsa se descurcă bine atunci când sunt păstrate în grupuri mici și au nevoie de o incintă cât mai mare posibil, deoarece în mod obișnuit este singurul lor spațiu pentru exerciții fizice.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 04 din 08

    Deși cockatiels preiau un pic mai mult spațiu decât unele specii mai mici, apelurile și chirpurile rareori ating nivelurile care deranjează vecinii. Cockatiels au o mulțime de personalitate, iar capacitatea lor de a învăța cu fluierul este uimitor. Aceste păsări se pot adapta cu ușurință la cele mai multe situații de viață și au tendința de a face bine cu alte păsări.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Tiny parropulturi lipsesc abilitatea de a scârțâi ca mulți alți papagali. Chirpii lor moi nu sunt suficient de greu pentru a deranja chiar și cei mai apropiați vecini. Active și jucăușă, aceste păsări pot să leagă, să hop și să zboare toată ziua cu energia unui copil. Cu toate acestea, ei nu necesită spațiul unei specii mai mari pentru a-și obține exercițiul.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Capul verde și corpul albastru pe spate și în spatele ochilor - mutațiile includ albastru, galben și alb

  • 06 din 08

    Dacă doriți o pasăre mai mare, membrii familiei Pionus, cum ar fi Pionusul cu capul albastru sau bronz-aripi pionus, sunt cunoscute pentru natura lor liniștită. Aceste păsări tind să fie ușoare și blânde și nu au o înclinație pentru mușcături. Dar au nevoie de o incintă mare pentru a se potrivi dimensiunii lor, precum și spațiul pentru play-ul în afara cuștii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 8 până la 9 uncii

    Caracteristici fizice: Cap albastru și gât - corpuri verzi - patch-uri negre peste urechi - roșu pe partea inferioară a ciocului coada-negru cu laturi roșii

  • 07 din 08

    Nativ în Australia, Parakeets Bourke sunt, în general, meniți, păsări liniștite. Sunt doar moderat activi, dar preferă un spațiu spațios în care pot zbura timp de cel puțin câteva ore pe zi. Aceste păsări se leagă adesea îndeaproape cu îngrijitorii lor și fac bine cu alte păsări pașnice, cum ar fi finisajele.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Bătrânul colorat - Abdomenul roz - Rump albastru - Baiabii galben-maro au coroane albastre în timp ce femelele au alb

  • 08 din 08

    Multe papagali pot fi destul de zgomotoase și exigente, dar papagalii senegali tind să fie calm și liniștiți. Aceste păsări se leagă adesea cu o singură persoană și se dezvoltă pe interacțiunea zilnică cu familiile lor. Ele necesită doar o incintă de dimensiuni medii, dar ar trebui să aibă cât mai mult timp posibil pentru exerciții și îmbogățiri.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Aripi gri - aripi verzi și patch-uri în formă de piept de culoare roșie până la galben pe burtă

  • Păsări pentru a evita

    Dacă căutați o pasăre liniștită, evitați speciile, cum ar fi cockatoși și macaws, care sunt cunoscute ca fiind pe partea mai tare. Dar ține minte fiecare pasăre este diferită. Deși unele specii tind să facă mai puțin zgomot, evaluați întotdeauna pasărea individuală pe care doriți să o aduceți acasă înainte de a comite.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune păsări pentru viața de viață