10 Specii de cockatoo de top

Major Mitchell Cockatoo

Mai multe specii de cockatoo sunt păstrate în mod obișnuit ca animale de companie, dar acești membri ai Parrot Familie nu sunt cele mai ușoare păsări de îngrijire. În timp ce aceștia au un penaj foarte atractiv, au nevoie de multă atenție și pot fi destul de zgomotoase. Dacă sunteți nedeterminat de dezavantajele de a trăi cu acest tip de pasăre, aici sunt 10 dintre cele mai populare specii de cockatoo PET.

Bacsis

Cockato-urile sunt cunoscute ca "păsări Velcro", deoarece ei iubesc petrecerea timpului cu îngrijitorii lor. Dar dacă se simt neglijați, ei pot deveni deprimați și recurge la comportamente distructive.

Fapte fascinante despre cockatori
01 din 10

Cockatooul cu ochii goi ar putea să nu fie cel mai frumos papagal, dar îl face în personalitate. Dulce, jucăuș, și inteligent, aceste păsări sunt mai mici decât multe specii de cockatoo. Acest lucru le face o opțiune bună pentru Familiile cu copii și cei care nu au spațiu pentru a găzdui un papagal mare.

Prezentare speciala

Lungime: 14 până la 17 inci

Greutate: 11 până la 16 uncii

Caracteristici fizice: În primul rând alb - roz pe fata-gri-bronz boabe - gri-albastru cercuri de ochi

  • 02 din 10

    Black Palm Cockatoos sunt păsări mari, puternice care necesită un îngrijitor cu o experiență de parrot amplă. În timp ce cockatorii de palmier neagră poate face animale de companie excelente, ei încă mai necesită o pregătire fermă pentru a le menține îmblânzirea. Acestea sunt papagali îndrăzneți care au nevoie de proprietari îndrăzneți care nu sunt intimidați de acel cioc masiv.

    Prezentare speciala

    Lungime: 23 inci

    Greutate: 32 la 42 uncii

    Caracteristici fizice: Fumul griului cenușiu - picioare lungi de crestătură și patch-uri roșii pe obraji

  • 03 din 10

    Citron Cockatoos sunt mai liniștite decât cele mai multe specii de cockatoo. Cu toate acestea, ei au personalități mari și iubesc să joace și să interacționeze cu îngrijitorii lor. Curios și afectuos, un Citron Cockatoo va dori să fie lângă tine toată ziua. Așa că fiți pregătiți să petreceți câteva ore pe zi cu această pasăre.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 16 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând patch-uri de culoare albă-portocalie - galben sub aripi și picioarele de creastă de coadă și cioc

  • 04 din 10

    Cockatorii crescuți de sulf sunt foarte inteligenți și au nevoie de spațiu pentru a juca. Cu excepția cazului în care aceste păsări nu sunt oferite exerciții fizice adecvate și stimulării mentale, acestea ar putea recurge la comportamente, cum ar fi alegerea penei și mestecarea distructivă. Îngrijitorii trebuie să-și asigure păsările cu o mulțime de jucării și câteva ore de atenție în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 20 de centimetri

    Greutate: 12 până la 31 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând alb-galben creastă-negru

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cocoșii lui Goffin necesită cât mai multă socializare de zi cu zi pentru sănătatea lor emoțională. Aceste păsări pur și simplu nu pot prospera dacă sunt neglijate și vor recurge la comportamente distructive dacă nevoile lor sociale nu sunt îndeplinite. Pentru că sunt inteligenți și ușor răi, aceste păsări sunt recomandate pentru persoanele care au experiență cu papagali mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 8 până la 14 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând alb-roz pe părțile laterale ale ciocului - roz lângă creastă-galben sub aripi - picioare gri și cioc

  • 06 din 10

    Cockatoo-ul Mitchell Mitchell este o pasăre atractivă și inteligentă, care este cunoscută pentru creasta sa colorată. În timp ce sunt o vedere pentru a vedea, aceste cockato-uri au nevoie de îngrijire specializată și incinte mari pe care nu toți oamenii o pot găzdui. De asemenea, sunt recomandate pentru cei care sunt familiarizați cu papagali mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 15 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând patch-uri roz roz în jurul gâtului și pe subbelic- roz sub aripi - roz și galben-portocaliu cu vârfuri albe

  • 07 din 10

    Cockato-urile Moluccan sunt păsări afectuoase care se leagă puternic cu îngrijitorii lor. Cei interesați de un cockatoo Moluccan ar trebui să se aștepte la un prieten cuddly și oarecum aglomerat, deoarece aceste păsări doresc să rămână aproape de oamenii lor preferați. Astfel, ei au nevoie de o persoană care găzduiește cea mai mare parte a zilei.

    Prezentare speciala

    Lungime: 20 de centimetri

    Greutate: 30 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - pene roz pe baza de creastă de culoare galbenă până la pene de piersici sub aripi - cioc negru și picioare

  • 08 din 10

    Pene-ul lor roz și gri și personalități prietenoase au făcut cockato-uri populare de cocos. Aceste păsări pot trăi până la 80 de ani în captivitate cu îngrijire adecvată. De asemenea, cunoscut sub numele de Galahii, ei tind să fie tare și îndrăzneț, așa că nu vă așteptați la un tovarăș liniștit dacă aduceți o casă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 10 până la 14 uncii

    Caracteristici fizice: Piept roz și partea inferioară a feței-roz-alb-negru creastă spate, aripi și cilindr-gri picioare - cioc de bronz

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Hrană umbrelă cockatoos pot fi prietenoase și bine comportate. Mulți învață să facă trucuri și pot imita discursul destul de bine. Dar, ca și păsări sociale, ele tind să fie foarte afectuoase și chiar și obsesive de limită în ceea ce privește petrecerea timpului cu oamenii lor preferați. Totuși, mulți sunt iubiți animale de companie destul de blândă pentru copiii mai mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru

  • 10 din 10

    Cockato-urile subțiri, cunoscute și sub numele de Corellas cu mult timp, au fost animale de companie populare în Australia lor maternă și încep să atragă fanii din întreaga lume. Nevoile acestui cockatoo sunt similare cu cele ale altor papagali mari. Ei doresc interacțiunea cu îngrijitorii lor și necesită o manipulare zilnică pentru a-și menține Sănătatea emoțională.

    Prezentare speciala

    Lungime: 16 până la 20 de centimetri

    Greutate: 23 uncii

    Caracteristici fizice: Penaj alb cu roz turnați roz deasupra ciocului și pe gâtul lung - creastă mică

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Specii de cockatoo de top