8 Specii de păsări de animale de companie liniștite

Ilustrația celor mai ciudate specii de păsări de companie

Prin natura, păsările pot fi destul de vocale. Păsările sălbatice cheamă la turmele lor pentru a lăsa pe alții să știe despre locul lor sau să le alerteze la prădători. Încă, specii de păsări- și păsările individuale din specii - au niveluri diferite de zgomot. Deși nici o pasăre de companie nu va fi complet tăcută, mai multe nu sunt predispuși să facă mult zgomot. Unele dintre aceste păsări nu sunt înclinate Screech și Scream În timp ce alții au pur și simplu voci moi care fac pentru chatter subtil. Aici sunt opt ​​dintre cele mai ciudate păsări de companie.

Avertizare

O pasăre liniștită ar putea fi o pasăre bolnavă. Dacă pasărea dvs. nu este vocalizată în mod normal, consultați un medic veterinar cât mai curând posibil.

5 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o pasăre
01 din 08

Firmele sunt mici păsări cu voci mici, făcându-le o mare opțiune pentru persoanele care doresc o pasăre liniștită. Ei tind să facă chirpuri plăcute și peeps pe tot parcursul zilei și chiar și o mică turmă are un nivel relativ scăzut de zgomot. În timp ce sunt, în general, păsările de mână pentru oameni, finalele preferă să împărtășească spațiul lor cu colegii de turmă. Acestea necesită o incintă în care pot zbura, deoarece în mod obișnuit este singurul lor spațiu pentru exerciții fizice.

Prezentare speciala

Lungime: 4 inci

Greutate: 0.5 uncii

Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 02 din 08

    Ca și alți membri ai familiei Finch, Canarele nu tolerează, de asemenea, manipularea bine și au nevoie de o cușcă de zbor camere. Mai mult, aceste păsări sunt relativ solitare și ar putea lupta când sunt adăpostite în aceeași cușcă. Deși canarii de sex masculin sunt cunoscuți pentru melodiile lor melodioase, dimensiunea lor mică păstrează volumul la minimum.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Greutate: 0.5 la 1 uncie

    Caracteristici fizice: Pene galbene strălucitoare (cele mai frecvente), roșu, portocaliu sau alb - unele soiuri au crestături de cap sau pene frilly

  • 03 din 08

    Budgiile (sau parakeets) au o capacitate remarcabilă de a Învață să vorbești, la fel ca verișorii lor mai mari de parrot. În timp ce le place să vorbească pe tot parcursul zilei, budgiile nu pot țipa fizic la volumul unei păsări mari. Aceste păsări inteligente, jucăușite pot fi foarte sociale cu îngrijitorii lor. Ei necesită o varietate de jucării pentru a le menține distrați, precum și cel puțin câteva ore de exerciții zilnice în afara cuștii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 04 din 08

    Ca și budgiile, parrotlele mici nu au capacitatea de a scârțâi ca un Amazon Parrot sau a cacadu. Disletul lor moale și chirpurile sunt greu de greu pentru a deranja chiar și urechile cele mai sensibile. Deși sunt mici, aceste păsări sunt pline de energie și spumă. Ei necesită zilnic manipularea și interacțiunea cu îngrijitorii lor pentru a le menține îmbătrânirea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Capul verde și corpul albastru pe spate și în spatele ochilor - mutațiile includ albastru, galben și alb

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Dacă sunteți în căutarea unei păsări de companie care este puțin mai mare decât un finch sau Budgie, ia în considerare un cockatiel. Cockatiels poate fi vocal, dar chirpurile lor rareori ating un nivel deranjant, mai ales în comparație cu păsările mai mari. De asemenea, sunt destul de adepți la învățarea la fluierul și sunetele de uz casnic, și mulți își petrec zilele fluierând melodiile preferate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • 06 din 08

    În timp ce mulți papagali sunt notorietori zgomotoși și exigenți, papagalii senegali se sprijină spre un comportament liniștit, liniștit. În timp ce ei vorbesc și au capacitatea de a vorbi, ele sunt mai puțin susceptibile de a scuza decât alte parroturi medii și mari. Ei au tendința de a fi, de asemenea, de a fi mulțumiți pur și simplu cu îngrijitorii lor preferați de socializare, deși au nevoie de jucării și activități pentru a le menține în formă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Aripi gri - aripi verzi și patch-uri în formă de piept de culoare roșie până la galben pe burtă

  • 07 din 08

    Parakeet-urile lui Bourke sunt cunoscute pentru comportamentul lor liniștit și blând. Ei tind să fie cei mai activi și să vorbească devreme dimineața și la amurg, deși nivelul de zgomot este încă scăzut în comparație cu alți papagali. Și în timp ce sunt doar păsări moderat active, ei preferă o incintă spațioasă în care pot face niște zbor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Bătrânul colorat - Abdomenul roz - Rump albastru - Baiabii galben-maro au coroane albastre în timp ce femelele au alb

  • 08 din 08

    Doves pot fi păsări dulci și blânde de companie care nu sunt zgomotoase sau exigente de atenție ca mulți papagali. Aceste păsări sunt cunoscute pentru vocalizările lor plăcute, deși unii oameni ar putea să-l găsească enervant că răcirea rareori încetează, în timp ce pasărea este trează. Totuși, pentru cei care preferă o pasăre ușoară, un porumbel ar putea fi o potrivire excelentă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de păsări de animale de companie liniștite