8 Păsări de companie cele mai rele pentru apartamentul de viață

Piulița militară de cracare macadă

Cei care locuiesc Apartamente și alte locuințe apropiate de vecini știu prea bine cât de ușor de sunet poate purta de la o unitate la alta. Dacă aceasta este situația voastră vie și doriți să adoptați a pasăre de companie, Luați în considerare evitarea speciilor cunoscute pentru vocalizări puternice și frecvente. În plus față de a fi zgomotos, multe dintre aceste păsări sunt, de asemenea prea mare pentru a trăi confortabil într-o casă cu imagini minime pătrate. Aici sunt opt ​​păsări care de obicei nu sunt potrivite pentru viața de locuit.

Bacsis

Amintiți-vă, unele specii de păsări de companie sunt un angajament de 50 de ani sau mai mult. Luați în considerare ceea ce ar putea fi situația voastră vie pe durata vieții păsării înainte de a se stabili pe o specie.

8 cele mai bune păsări pentru viața de viață
01 din 08

Macaw-urile sunt foarte inteligente și distractive papagali, dar au un apel de perforare a urechii care pot fi auzite la o milă distanță când strigă la capacitate maximă. Ei tind să treacă prin intermediul unor voce de vocalizări la răsărit și apus de soare - de două ori mulți oameni preferă pacea și liniștea. Sunt, de asemenea, printre cele mai mari păsări de companie și necesită carcase spațioase, precum și spațiu pentru play-ul în afara cuștii.

Prezentare speciala

Lungime: 30 până la 36 de centimetri

Greutate: 28 la 46 uncii

Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în teal pe capă, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare (macaw albastru și aur)

  • 02 din 08

    Papagalii Amazon tind să fie prietenoși și de ieșire, dar pot fi o provocare pentru a păstra în spații mici. În plus față de strigătele lor și chatter, amazoanele au nevoie de o cameră amplă pentru a juca. Mai mult, ei au tendința de a deveni distructivă dacă se simt plictisiți sau neglijați, ceea ce poate duce la daune materiale pentru chiriași.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - Galben Cap - roșu la aripă Bend-Bak Beac - Inele albe în jurul ochilor (amazon dublu galben)

  • 03 din 08

    Cockato-urile sunt de obicei păsări foarte afectuoase, dar au țipete de ureche care pot sângera prin pereții foarte puternici izolați fonic. Chiar și atunci când nu încearcă să fie tare, cockato-urile pot provoca o durere de cap cu nivelul normal de discuții. Ei preferă, de asemenea, cu îngrijitorii lor cât mai des posibil și ar putea să-și vocalizeze nemulțumirea atunci când sunt lăsați singuri.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru (umbrelă cockatoo)

  • 04 din 08

    În sălbăticie, papagali gri africani trăiesc în zone împădurite unde sunt necesare apeluri puternice pentru ca ei să comunice. Și ei nu își vor păstra vocile doar pentru că sunt într-un apartament față de peisajul lor nativ. În plus, pentru că sunt printre cele mai inteligente păsări, ei necesită o mulțime de jocuri și socializare pentru a le menține fericiți. În caz contrar, ei ar putea să-și vocale plictiseala sau să devină distructivă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 14 inci

    Greutate: 11 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a penajului gri cu marginea pale - cioc neagra si coada rosie luminoasa (Congo african gri) - cioc de marfa si coada de maron (Timneh African Gray)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    În timp ce sunt numai Papagali de dimensiuni medii, Convorile sunt capabile să producă strigăte care pot fi auzite la kilometri distanță, cauzând probleme pentru îngrijitorii și vecinii. Aceste păsări, de asemenea, nu sunt timid de exprimare atunci când sunt supărați sau nevoile lor nu sunt îndeplinite. În plus, convii sunt activi, păsări atletice care preferă o mulțime de cameră pentru jocul în afara cuștii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Orange strălucitoare și galben, cu momente de culoare verde și albastru-negru - cercuri albe din jurul ochilor (conura soarelui)

  • 06 din 08

    Eclectus Parrots sunt de obicei păsări sociale care necesită o mulțime de timp social de la îngrijitorii lor. Unii oameni le găsesc să fie oarecum liniștiți, mai ales în comparație cu alți papagali mari. Dar ei au o onoare distinctă care poate fi foarte tare și uimitoare. În plus, sunt păsări active care au nevoie de un spațiu mare de siguranță pentru exerciții fizice.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 07 din 08

    Lorikeets sunt cunoscuți pentru natura lor jucăușă și iubesc interacțiunea socială. Dar ele pot fi deosebit de dezordonate datorită dietei lor de lichid, care poate face deteriorarea unei închirieri. Unii oameni chiar își liniștează zona păsărilor cu folie de plastic pentru a proteja pereții și podelele. În plus, aceste apeluri înalte ale păsărilor ar putea să deranjeze vecinii în imediata vecinătate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Blue Plumage pe față și burtă - verde pe aripi, spate și cap roșu-alb-galben și portocaliu evidențiază pe părțile laterale - picioare roșii-gri (Rainbow Lorikeet)

  • 08 din 08

    Ringnecii sunt adesea excelente, dar chatterul lor înalt ar putea să nu fie întotdeauna atât de îndrăzneț de vecinii din apropiere. De asemenea, ei necesită o incintă mai mare decât s-ar putea să vă așteptați pentru o pasăre de dimensiuni medii, deoarece trebuie să se adapteze coada lungă. Ca păsări active, au nevoie de spațiu pentru jocul în afara cuști împreună cu jucăriile de mestecat de păsări pentru ei pentru a le aduce în loc să provoace deteriorarea proprietății dvs.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Green Plumage - galben-galben sub aripi-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor - mutațiile includ albastru, scorțișoară, albino și Lutino (Indian RingNeck)

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Păsări de companie cele mai rele pentru apartamentul de viață