Ar trebui să-ți cumperi copilul o pasăre de animale de companie?

Bird Bydgie se află pe cușcă și mănâncă din mâna proaspătă verde proaspătă

Te gândești să primești o pasăre de companie pentru copiii tăi, dar sunt rupte cu privire la faptul că este sau nu o idee bună? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit! În acest articol, ne vom uita la păsările ca animale de companie pentru familiile cu copii, luați în considerare realitățile proprietății păsărilor și întrebați-ne câteva întrebări care vor ajuta să determine dacă o pasăre de companie ar fi o potrivire bună pentru familia ta. Amintiți-vă, cercetarea este esențială! Adunați cât mai multe informații despre proprietatea de păsări de companie înainte de a cumpăra o pasăre proprie. Atât dvs., cât și animalul de companie al familiei dvs. va fi mult mai fericit dacă faceți!

01 din 05

În timp ce dețin o pasăre de companie este o experiență plină de satisfacții, proprietarii de păsări noi se găsesc adesea sacrificând destul de puțin pentru a-și asigura sănătatea și fericirea animalelor. Ajustarea la proprietatea de păsări poate fi o tranziție dificilă chiar și în case fără copii. Adăugarea de copii la mix poate face situația mult mai stresantă pentru toți cei implicați. Luați în considerare punctele mai puțin pline de farmec de a deține o pasăre și gândiți-vă dacă aveți sau nu timp să aveți grijă de un animal de companie înainte de a aduce o casă.

  • 02 din 05

    Majoritatea părinților rămân destul de ocupați doar curățând după copiii lor. Sunteți sigur că puteți ține pasul cu un program de curățenie pentru o Caga de păsări Pe partea de sus a tuturor celorlalte treburi? Păsările trebuie să trăiască în condiții sanitare pentru a evita problemele de sănătate, astfel că există sarcini de curățare a cuștii care trebuie efectuate zilnic. În afară de cuștii în sine, zona în care se află va trebui să fie măturată sau aspirată zilnic pentru a evita acumularea de alimente aruncate și alte resturi. Dacă copiii dvs. sunt prea tineri pentru a da o mână în îngrijirea unei păsări, veți putea să faceți singur? Evaluați programul dvs. și asigurați-vă că familia dvs. vă poate menține mediul de companie curat înainte de a sări în lumea proprietății păsărilor.

  • 03 din 05

    Îngrijirea veterinară pentru o pasăre bolnavă poate costa la fel de mult sau mai mult decât îngrijirea medicală pentru tine și pentru familia ta. Înainte de a cumpăra copilul dvs. o pasăre de companie, evaluați bugetul dvs. și decideți dacă veți putea sau nu să vă permiteți verificarea anuală a VET și orice urgență care ar putea apărea. După cum știe orice părinte, accidentele se întâmplă și trebuie să fiți pregătiți pentru ei. Aceeași regulă se aplică proprietății păsărilor sau oricărui alt animal de companie.

  • 04 din 05

    Chiar dacă achiziționați un copil defectuos de la cele mai renumite Bird Bird puteți găsi, este practic garantată că la un moment dat sau altul, tu sau copiii tăi vor fi mușcați. În timp ce marea majoritate a acestor mușcături nu vor fi făcute în agresiune, este aproape imposibil ca o pasăre să nu "muște" într-o anumită măsură atunci când este tratată. Păsările își folosesc ciocurile ca o "mâna a treia" pentru a le ajuta să înțeleagă și să urce, iar acest comportament natural poate fi ușor interpretat de copii ca un semn că pasărea nu este prietenul lor. Înainte de a aduce o casă de păsări, discutați manipularea și interacțiunea cu păsările cu familia dvs. și, dacă este posibil, vizitați un crescător sau un magazin de animale de companie pentru o experiență de învățare practică.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Există literalmente sute de specii de păsări de companie diferite disponibile, fiecare cu propriile culori frumoase și trăsături fermecătoare de personalitate. Din toate aceste păsări, cu toate acestea, foarte puține sunt recomandate pentru casele cu copii mici. Faceți unele cercetări pe diferite specii de păsări de companie și alegeți o pasăre compatibilă cu familia, bugetul și stilul de viață. Consultați-vă cu crescătorii, medicii veterinari și alte resurse pentru a afla mai multe despre Păsări care sunt bune pentru proprietarii de primă dată. Îngrijirea pe care o luați Alegerea păsării potrivite Pentru familia dvs. va fi recompensată cu o companie de durată în cele din urmă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ar trebui să-ți cumperi copilul o pasăre de animale de companie?