Cântece clasice despre păsări

Fotografia Zilei Bobby

Păsările pot face pentru mulți însoțitori și animale de companie, dar și mai remarcabile sunt modul în care păsările pot crește prin aer, fac muzică sau zboară departe. Referințele la păsări au fost găsite în aproape fiecare formă de artă: teatru, picturi, literatură și în special muzică. Uitați-vă la unele melodii moderne despre păsări. Unele sunt prostie, unele sunt serioase, dar fiecare dezvăluie puțin despre modul în care relaționăm calitățile păsărilor către noi și viața noastră de zi cu zi.

01 din 07

"Trei păsări mici" de Bob Marley

Această melodie fericită, povestește povestea a trei păsări care i-au ajutat să reamintească Bob Marley că "orice lucru mic va fi bine."Acest faimos cântec reggae a fost inspirat, potrivit Marley Biografi, de Flamingos pe care îl vede în afara ferestrei sale. Marley a cântat: "Ridicați această dimineață". A zâmbit cu soarele Risin. Trei păsări mici, pitch lângă ușa mea. Cântece dulci de melodii pure și adevărate. Spunând: "Acesta este mesajul meu pentru tine."

  • 02 din 07

    "Blackbird" de Beatles

    De-a lungul multor folclor și literatură occidentală, păsările delicioase au simbolizat libertatea și misterul și reprezintă adesea o legătură între conștientă și inconștientă în unele culturi estice.

    Compozitorul Paul McCartney a spus că Blackbird din cântec simbolizează tensiunile rasiale și luptele afro-americane din America de Sud în 1968, anul a fost lansat cântecul. Versurile includ: "Cântarea blackbird în timpul nopții. Luați aceste aripi sparte și învățați să zburați. Toata viata ta. Așteptați doar acest moment să apară."

  • 03 din 07

    "Bird Surfin" (Bird este cuvântul) "de către trashmeni

    Amintindu-ne tot ceea ce "pasărea este cuvântul", acest cântec prost, dar distractiv combină originalul "Surfin Bird" cu versuri dintr-un alt cântec de aceeași perioadă ", Papa Oom Mow Mow."

    Doar un avertisment înainte de Google aceasta: Deși versurile sale nu sunt teribil de nuanțe sau profunde, "a-bine-toată lumea a auzit despre pasărea păsărilor păsărilor păsărilor. B-Bird`s Cuvântul Oh, bine-o pasăre de păsări de păsări ", acest lucru este cel mai sigur un cântec care va deveni blocat în capul tău.

  • 04 din 07

    "Pasăre liberă" de Lynyrd Skynyrd

    Păsările sunt adesea văzute ca simbolice ale libertății și independenței, iar "pasărea liberă" din Sud Rock "utilizează această asociere ca tema principală. Plin de înălțimi muzicale și minime, piesa exprimă punctul de vedere că la fel ca păsările sălbatice, unii oameni nu pot fi schimbați niciodată.

    Cântecul și trupa au o istorie oarecum îngrijorătoare - până în 2012, Lynyrd Skynyrd a afișat un pavilion Confederate la emisiunile sale. Este un simbol controversat în Statele Unite, Datorită asociațiilor de lungă durată cu rasism, sclavie, segregare, supremație albă și trădare.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    "Pasăre mică" de Annie Lennox

    În acest cântec din 1992, Annie Lennox cântă despre dorința ei de a fi o pasăre și "zboară departe de aici."Nu este într-adevăr o melodie despre o pasăre cât de mult este vorba de dorința de a scăpa de o situație negativă. De exemplu, aceste versuri conferă sentimentul: "Sunt doar un suflet tulburat care este ponderat la pământ. Dă-mi puterea de a pune această povară în jos."

    O scenă memorabilă care implică acest cântec în 1996 vine de la filmul Striptease când actrița Demi Moore dansează sugestiv de-a lungul acesteia.

  • 06 din 07

    "Rockin `Robin" de Bobby Day

    Acest Oldie familiar, dar Goodie a fost un favorit de toate vârstele de la eliberarea sa în 1958. Una dintre cele mai renumite și cele mai cunoscute versiuni de acoperire a fost înregistrată de Michael Jackson și Jackson Cinci în 1972. Michaelul de 14 ani a avut o voce bine potrivită pentru cântecul energetic: "El rocă în trepte toată ziua. Hoppin "și a-boppin și cântând cântecul său. Toate păsările mici pe strada Jaybird iubesc să audă Robin Go Tweet, Tweet, Tweet."

  • 07 din 07

    "Song Bird" de către cei recunoscători morți

    Această ton plinătoare face referire la frumusețea unui cântec de păsări și are o inspirație tragică în spatele ei. Trupa membrilor Jerry Garcia și Robert Hunter au scris cântecul din 1971 ca un tribut adus cântărețului Janis Joplin, care a murit de o supradoză de droguri în 1970. Lyrics Referencing Joplin: "Tot ce știu este ceva de genul unei păsări din ea a cântat. Tot ce știu că a cântat puțin și apoi a zburat."

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cântece clasice despre păsări