Doi fanii tineri de hochei au primit un catelus datorită unui jucător de senatori ottawa

Doi fanii tineri de hochei au primit un catelus datorită unui jucător de senatori Ottawa

Puppies și hochei profesionale - două lucruri care merg împreună frumos. Nu? Ei bine, este adevărat că nu vedeți de obicei aceste lucruri care au vorbit în aceeași propoziție, dar în acest caz ei merg împreună destul de frumos. Totul a început cu un pariu făcut între un tată și fiii lui.

Să luăm lucrurile înapoi puțin mai departe. Stiai asta Bobby Ryan, din Senatorii Ottawa, este unul dintre cei mai importanți marcari de obiectiv în Liga Națională de Hochei? Așa că probabil ai fi precaut atunci când faci un pariu împotriva abilităților sale de notare, dreapta?

Doi fanii tineri de hochei au primit un catelus datorită unui jucător de senatori Ottawa

Un tată a aflat această lecție calea grea weekend-ul trecut. El a pariat pe fiii săi că, dacă Ryan a marcat un scop, el ar permite băieților săi să adopte un catelus. Ei bine, copiii au luat acel pariu în serios și au făcut un semn uriaș pentru a presa împotriva sticlei spunând Ryan despre pariu.

Semnul a spus "Bobby, tata a spus că dacă scrii obținem un catelus!"

Copiii au ținut înscrierea la geam înainte de joc și au continuat să o țină prin a doua perioadă. Ryan a prins o privire asupra semnului în timpul încălzitorilor de pregame și a reușit să o pună în plasă aproape de sfârșitul celei de-a doua perioade.

LEGATE DE: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Pentru oricine se îndoia de motivația lui Ryan în scop, cronicarul de hochei pentru Ottawa Cetățean, Wayne Scanlan, a clarificat asta într-un post-joc Tweet. Tweet citește:

"Bobby Ryan a spus că a simțit mai multă presiune pentru a obține familia un cățeluș decât a făcut pentru a-și numi coechipierii."

Acesta este un fel de pariu. Poate arăta ca tatăl pierdut, dar în realitate el primește și un catelus! Ar trebui să fac un pariu ca asta cu fiul meu! În toată realitatea, dacă faci un pariu ca și cum ai făcut acest tată sau tu promiteți doar să vă luați Copii un catelus, Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru responsabilitate.

Puii sunt drăguți și vă vor aduce familia o mulțime de fericire. Ei vor aduce, de asemenea, o mulțime de accidente în casa ta, mestecați posesiunile și nenumărate dureri de cap înainte de a fi instruiți corespunzător. Vorbind de formare, este aproape un loc de muncă cu normă întreagă atunci când adoptați mai întâi un catelus. Există o pregătire de comportament, formare în casă, formare de leșie și mult mai mult!

Ar trebui să faceți cu siguranță cercetarea în prealabil pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin toate responsabilitățile care vin împreună cu Adoptarea unui catelus, sau orice câine pentru asta. Cu siguranță nu este întotdeauna distractiv, dar merită în cele din urmă.

Fiind în sus pentru responsabilitate nu este singurul lucru de care trebuie să fii sigur. De asemenea, va trebui să faceți unele cercetări pentru a găsi cele mai bune rase de câine pentru familia dvs. Nu este la fel de simplu ca tine. Nu selectați niciodată un catelus bazat pur și simplu pe aspect.

Doi fanii tineri de hochei au primit un catelus datorită unui jucător de senatori Ottawa

Câinii nou-născuți sunt adorabili, dar ei cântăresc, de asemenea, de 150 de lire sterline când sunt cultivate pe deplin. Veți dori să luați în considerare o dimensiune a câinilor, temperament, haina și condițiile comune de sănătate ale rasei. Unele rase, cum ar fi labradorii, sunt predispuse la șold și probleme comune. Alții mai probabil să sufere cu condițiile cardiace.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

De asemenea, faceți o mică cercetare înainte de a selecta o rasă vă va permite să alegeți câinele care se potrivește cel mai bine de stilul de viață al familiei dvs. Dacă familia dvs. dorește ca un câine care va merge drumeții și înotul, un Hound Basset probabil că nu ar fi cea mai bună opțiune. Dacă căutați un bug de strângere, care va dormi pe canapea cu după-amiaza, este posibil să nu doriți un Weimaraner.

Indiferent dacă faceți un pariu cu copilul dvs. sau sunteți un copil care încearcă să vină cu o modalitate de a convinge părinții dvs. să obțină un câine, o mică cercetare în prealabil este întotdeauna o idee bună. Șansele sunt, un faimos jucător NHL probabil nu vă va ajuta să obțineți un câine, așa că veți dori să discutați ideea unui catelus cu fiecare membru al familiei dvs. pentru a vă asigura că toată lumea se află pe aceeași pagină cu îngrijirea și antrenamentul cu catelus.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doi fanii tineri de hochei au primit un catelus datorită unui jucător de senatori ottawa