Ghid de adopție a câinilor

Câine de adopție

Adoptarea câinilor este un lucru minunat. Există milioane de animale de companie în adăposturi și salvați așteptând casele pentru totdeauna. Prin adoptarea în loc să cumpărați un câine, puteți ajuta animalele fără adăpost și puteți seta un exemplu excelent pentru alții. Adoptarea câinilor nu este corectă pentru toată lumea și nu este ceva ce ar trebui să intrați ușor. Obținerea unui câine este o decizie majoră care vă va afecta viața timp de mulți ani.

Dacă ați decis că adoptarea câinilor este pentru dvs., aceasta este o veste bună! Aducerea unui câine adoptat în casa dvs. ar trebui să fie o experiență plină de satisfacții pentru dvs. și pentru familia dvs. Înainte de a vă căuta viitorul cel mai bun prieten, Armați-vă cu cunoștințele pentru a naviga în lumea adoptării câinilor și pentru a face cea mai bună decizie posibilă.

Ce fel de câine ar trebui să adoptați?

Dacă ați decis la adoptarea câinilor, poate doriți o Câine de rasă mixtă. Sau, puteți avea inima dvs. setată pe o anumită rasă de câini. Este posibil să se adopte câini de rasă rasă din adăposturi și salvați dacă intenționați înainte. Cu toate acestea, dacă nu sunteți setat pe o anumită rasă, ar trebui să aveți în continuare o idee despre Tipul câinelui tu vrei. Luați în considerare vârsta, dimensiunea, Nevoi de îngrijire, Probleme de sănătate și nivel de activitate. Aveți în minte dorințele voastre înainte de a vă uita. Mai bine, faceți o listă de caracteristici de câine defalcate în trei domenii:

  • Ceea ce aveți nevoie absolut într-un câine: Do tu ai copii, pisici sau alți câini? Câinele pe care îl adoptați trebuie să vă puteți întâlni cu toată lumea din casa dvs. Sunteți într-un apartament sau o casă mică și Aveți nevoie de un câine mic? Sunteți alergic la anumite tipuri de câini și aveți nevoie de a Hipoalergenic rasă? Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile de luat în considerare.
  • Ce doriți într-un câine, dar poate trăi fără: Poate că aveți un punct slab pentru o rasă specifică, dar va fi mulțumită de o combinație de rasă. Poate doriți ca un câine cu păr scurt, dar nu vă deranjează un pic de îngrijire suplimentară dacă vă întâlniți cu un câine mare cu părul lung.
  • Ceea ce nu este acceptabil pentru dvs .: Acestea sunt dealbirekers. Ce calități vă vor împiedica să luați în considerare chiar și un anumit câine? mărimea? Temperament? Poate că aveți o frică sau o dispreț față de o anumită rasă de câini. Poate Închiriați-vă casa și trebuie să îndeplinească contractul de leasing specific cerințelor.

Scrieți-l totul în jos și aduceți lista cu dvs. În acest fel, când ieșiți acolo și vedeți toate fețele drăguțe, veți ști unde să începeți.

Când să nu adopți un câine

Este mai bine să evitați adoptarea unui câine în următoarele situații:

  • Sunteți în procesul de mișcare
  • Vă remodelați sau reparați-vă casa
  • Este sezonul de vacanță (câinii nu sunt meniți să fie daruri iar sărbătorile sunt de obicei prea agitate pentru un câine nou)
  • Sunteți pe punctul de a avea un copil (de obicei, mai bine să aveți copilul și să lăsați viața să se așeze puțin înainte de a introduce un câine nou)
  • Tu sau cineva din gospodăria ta trece prin orice alt eveniment de viață major (noul câine ar putea fi pierdut în amestec sau să fie copleșit de haos)

Unde să vă adoptați următorul câine

Poti Adoptați un câine din mai multe locuri, Ca un adăpost de animale, un grup general de salvare sau un grup de salvare specifice rasei. Internetul este o modalitate excelentă de a găsi câini pentru adopție în zona dvs., dar Aveți grijă să evitați anumite locuri. Nu doriți să sprijiniți accidental a Puppy Mill sau an Crescător iresponsabil.

Accesați site-urile oficiale de adăposturi și salvați sau căutați un site de reputat cum ar fi Petfinder.COM, unde multe grupuri de salvare și adăposturi listează câinii disponibili. Dacă doriți să ieșiți și întâlniți câini, contactați grupurile în avans pentru a afla dacă dețin zile de adopție speciale. Aflați orele de funcționare, astfel încât să vă puteți permite timp să petreceți cu câinii și să discutați cu personalul.

Cercetare adăposturi animale, grupuri de salvare și altele caritati animale înainte de a face față lor. Organizația ar trebui să aibă o bună reputație și să nu fie non-profit. Facilitatea ar trebui să fie curată și sigură, iar câinii sunt bine îngrijiți. Adulții trebuie să fie spionați sau sterilați. Ar trebui să puteți vizita facilitatea, să vedeți toți câinii disponibili pentru adopție și discutați cu personalul sau voluntarii. Taxe de adoptare ar trebui să fie rezonabil și destinat să acopere cheltuielile, să nu creeze profit. Dacă organizația pe care o vizitați nu pare legitimă, este mai bine să găsiți un loc mai bun pentru a vă adopta noul câine.

Alege câinele pentru tine

Unii oameni spun că atunci când tu Găsiți câinele drept, Știi doar. Acest lucru nu este întotdeauna cazul. S-ar putea să vă îndrăgostiți de mai mult de un câine și să vă confruntați cu o decizie. Poate că niciunul dintre câinii pe care l-ai întâlnit a fost potrivit pentru tine. Este bine, nu trebuie să alegeți acea zi. La urma urmei, acesta este cel mai bun prieten al tău. S-ar putea să cheltuiți împreună în următorii 12-15 ani împreună. Vrei să aibă dreptate, așa că dormi pe ea. Puteți întotdeauna să vă întoarceți o altă zi. Dacă câinele dorit nu este acolo, poate că nu trebuia să fie. Angajamentul serios al proprietății de câine nu ar trebui să înceapă cu incertitudinea.

Procesul de adopție a câinilor

Felicitări, ați găsit noul dvs. câine! Acum este timpul pentru formalități. Majoritatea organizațiilor necesită o cerere înainte de a putea adopta. Acest lucru este de a împiedica ca animalele de companie să se termine în mâinile greșite. Deși poate părea o interogare, aceste grupuri au politici în vigoare pentru un motiv. Din fericire, majoritatea oamenilor nu au probleme să fie aprobate. Unele grupuri necesită o perioadă de așteptare înainte de a lua noul dvs. casă de câine, eventual datorită legilor animale locale sau datorită unei proceduri medicale care a fost făcută. Unii câini vor avea chiar o listă de așteptare, deci puneți întrebări în avans.

Aflați ce Taxa de adoptare Include (vaccinuri, spay / neutru etc.). Înainte de a semna contractul, învățați ceea ce se așteaptă de la dvs. și despre ce va face grupul pentru a vă ajuta. Dacă câinele este prea tânăr ca să fie spayed sau neatred, contractul va cere să aveți acest lucru în viitor. Întrebați ce se știe despre istoria câinelui și despre problemele de sănătate, dacă există, au fost observate în timp ce câinele era în îngrijirea lor. De asemenea, aflați ce se întâmplă dacă tu nu pot păstra câinele. Majoritatea organizațiilor vă cer să le întoarceți câinele dacă nu mai puteți să vă îngrijiți și să nu vă dați altcuiva.

Venind acasă

Vesti bune! Aveți un nou partener. Ce acum? La momentul adopției, este posibil să fi primit un kit sau un pachet de tip care oferă sfaturi despre îngrijirea noului dvs. câine, deci se referă la acest prim. Ei ar fi putut oferi un eșantion alimentar și alte consumabile, dar intenționează să iasă și să obțină unele consumabile de bază de câine.

Apoi, ar trebui Puppy-dovada casa, chiar și pentru un câine pentru adulți (în cazul în care este extrem de curios). Chiar și un câine aparent bine comportat poate acționa în timp.

Găsiți un medic veterinar și să-ți aduci noul câine pentru un examen de wellness cât mai curând posibil. Adu toate documentele dvs. de adopție și a oferit înregistrări medicale cu dvs. la această întâlnire.

Pregătiți-vă și știți Ce se așteaptă după ce câinele dvs. adoptiv vine acasă. La început, câinele dvs. se va adapta la noul său mediu. Atracții, sunete și mirosuri vor fi unice și poate chiar un pic înfricoșător. În funcție de fundalul câinelui, conceptul de viață într-o casă poate fi complet străin. Fiți răbdători și încercați să faceți casa dvs. un mediu pozitiv pentru câinele dvs. Va trebui să-l separați de alte animale de companie la început.

Știți că un câine recent adoptat poate părea liniștit sau nervos la început. Câinele poate părea un înger perfect la început, dar arată o parte obraznic după ce se simte confortabil într-un mediu nou. Faceți tot posibilul pentru a vă pregăti pentru neașteptate.

Dacă aveți unul sau mai mulți câini la domiciliu, este de asemenea important să introduceți cu atenție câinii unul altuia. Ei pot deveni prieteni buni sau pur și simplu să învețe să se accepte unul pe altul. În unele cazuri, ar trebui să rămână separate.

Dacă aveți o pisică în casa dvs., fiți foarte atenți la introduceți în mod corespunzător câinele și pisica. Câinii pot face rău mare pisicilor dacă nu știu cum să se comporte (și pisicile pot răni câinii).

Dacă aveți copii în casa dvs., asigurați-vă că Copiii știu cum să se comporte în jurul câinilor Înainte ca noul dvs. câine să se întoarcă acasă. Învățați câinele cum să interacționați în mod corespunzător cu copiii. Nu lăsați niciodată câinele dvs. să fie singur cu copiii mici.

Pe măsură ce noul dvs. câine se adaptează la viață în casa dvs., puteți începe treptat să lucrați Instruire, legare, și pregătirea pentru viața dvs. împreună. Fiți răbdători cu câinele dvs. și încercați să Setați o rutină. Acest lucru vă va oferi câinelui un sentiment de stabilitate și securitate.

Dacă nu funcționează?

Amintiți-vă, poate dura mult timp pentru ca orice câine să se adapteze la o casă nouă. Tu și familia ta veți avea nevoie de timp pentru a vă ajusta. Puteți observa că noul dvs. câine are Probleme de comportament, temeri sau fobii, sau pur și simplu nu are instruire. Dacă perioada de ajustare este lungă și dificilă, este o idee bună să solicitați asistență de la o antrenor de câini sau comportamentist. Este posibil să trebuiască să vă consultați mai mult de unul. Fiți răbdători și urmați sfatul experților. Dacă simțiți că ați epuizat cu adevărat opțiunile, puteți decide că trebuie să renunțați la noul câine. Nu uitați să încercați mai întâi să vă aduceți câinele înapoi la locația de adopție. Dacă aceasta nu este o opțiune, atunci trebuie să fii responsabil și Găsiți o casă bună pentru câinele dvs. Sperăm că nu veți fi niciodată în această situație.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghid de adopție a câinilor