Cum pot comunica puii cu oamenii?

Fericirea este un catelus cald

Poți vorbi câine? Fiecare proprietar de catelus ar trebui să cunoască elementele de bază, iar cu cât câinele dvs. mai în vârstă devine, cu atât este mai important să învețe cum să traducă discuțiile despre catelus.

Noi iubim Puppies pentru natura lor drăguță, iubitoare, dar prea adesea discuția de catelus devine greșită. Puii comunică folosind Yelps, Whines, mârâie și limbă tăcută a corpului cu mișcarea unei urechi, poziția coada, unghiul corpului și chiar mirosi.

Odată ce știți cum să traduceți comunicarea catelului, puteți să "vorbiți" catelul dvs. într-un mod pe care îl înțelege. Care poate preveni sau repara pe majoritatea comportamentelor problematice pe care le "câine" mulți proprietari de animale de companie. Traduceți modalitățile pe care le vorbește catelul dvs., cu sfaturi în cel mai bun mod pe care îl puteți vorbi înapoi.

01 din 07

Ca oamenii, Puii sunt creaturi sociale. Pentru a stabili relații și a se înțelege unul cu celălalt, câinii aveau nevoie de o modalitate de a comunica. Care ajută la menținerea păcii între membrii aceluiași grup de familie - inclusiv dvs. și chiar pisica de familie sau de alți câini. Aflați toate motivele pentru care puii trebuie să ne "vorbească" și cum reușesc să-și primească mesajele.

  • 02 din 07

    Puii nu sunt născuți în înțelegerea magică a limbii dvs. Și pentru că vorbirea câinelui se bazează atât de mult pe limbajul corpului, cățelușul se acordă în mod natural atenție ceea ce spuneți - în tăcere - chiar mai mult decât ceea ce spui cu buzele voastre. Doar capul capului tău sau o sprânceană ridicată vorbește volume la tipul mic. Aflați cum puteți obține cel mai bine mesajul dvs. prin intermediul limbii corpului care imită dog-talk sau tonuri vocale pe care puii o înțeleg.

  • 03 din 07

    Ce înseamnă toate aceste woofs, whines, urle și caprici? Este el / ea joacă sau face acele strigăte de catelus înseamnă o rănire muritoare? Și de ce nu va Opriți lătrarea Când îi spui să se alunge? Unele dintre lucrurile pe care le faceți pot crește de fapt Bark-Fest. Aflați ce înseamnă toate zgomotul catelului și cum să opriți agravarea.

  • 04 din 07

    Câștigul tău vorbește tot timpul, de la vârful mușcăturilor sale la coada aceea. Chiar și poziția urechii și înălțimea de blană vă vorbește și vă avertizează că vă păstrați distanța, vă spune speriată sau vă invită să vă apropiați. Oamenii sunt capabili să știe atât de mult despre câinele lor și să trăiască împreună o viață împlinită, chiar dacă câinii nu pot spune un cuvânt! Limbajul corpului este totul atunci când comunicați cu catelul dvs.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Are o coadă lungă curbată, o coadă bobită sau nici o coadă deloc? Și nu înseamnă întotdeauna că catelul tău este fericit? Nu întotdeauna - deci învățați să traduceți discuțiile de coadă ale catelului. Există un motiv pentru că există multe mituri despre semnificația cozii de coadă de câine - câinii au cozi foarte expresive!

  • 06 din 07

    În timp ce proprietarii nu pot detecta toate mirosurile minunate de cățeluș minunate, veți vedea câinele dvs. Sniffing și vă veți sfinți pentru a afla tot felul de informații despre lumea sa. Câinele dvs. de copil ar putea chiar ca anumite mirosuri atât de mult, că el se va rostogoli. Puii își părăsesc, de asemenea, mirosul, inclusiv e-mailul pe care le-au ridicat și marchează cu urină.

  • 07 din 07

    Proprietarii de multe ori înțeleg greșit și cred că un element de catelus "vinovat"Când folosește comportamente pentru a calma oamenii - și alți câini - pentru a păstra pacea. El / ea nu-i place cuvintele tale furioase sau învață să se aștepte la voci tare când vii acasă. Și puii știu exact cum să folosească ochii câine-câine trist, cozile de vânătoare și "vinovat" pare să ne liniștească. Aflați despre semnalele de calmare a catelului și modul în care proprietarii pot folosi și această limbă pentru a reasigura puii timizi și pentru a construi încredere.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum pot comunica puii cu oamenii?