Bucuria de mutts ca tovarășii

un câine de rasă mixtă

Indiferent dacă le numiți mutts, "Heinz-57," sau mongrels, câini de rasă mixtă sunt cu adevărat ceva special. Desigur, câinii de rasă pură sunt o mare afacere pentru mulți oameni. Cu mult peste 100 de ani rase de câini Recunoscut de Clubul American Kennel, există o rasă pentru a se potrivi aproape oricărui stil de viață și personalitate. Cu toate acestea, există milioane de Câini de rasă mixtă care mor în adăposturi pe animale în fiecare an, deoarece nu există doar case disponibile. Înainte de a vă cumpăra următorul câine pură, Luați în considerare magia un câine de rasă mixt poate aduce în viața voastră. Doar amintiți-vă, ca și cu orice, există Ups și Downs pentru a lua în considerare.

Nu mai este altul ca el

Fiecare câine este unic, chiar și câini de rasă pură. Câinii pură au personalități proprii și, de obicei, arată diferențe minore în aparență.Cu toate acestea, fiecare câine de rasă mixtă este unul de un fel. Chiar dacă întâlnești un câine similar, nimeni nu sunt la fel. Da, chiar și littericulatele pure sunt unice genetic, dar câinele dvs. de rasă mixtă este cu adevărat singur. Poate fi distractiv ghicit de originea rasei de mutt. Dacă într-adevăr trebuie să știți, adresați-vă medicului veterinar despre testarea ADN ușor, accesibilă, care poate identifica mai multe rase de câini. Testarea ADN-ului nu este 100% exactă, dar tehnologia continuă să avanseze. Indiferent dacă știți originile dvs. Mutts sau nu, câinele dvs. de rasă mixtă va avea un loc special în inima voastră. Nu veți găsi niciodată un alt fel.

Merită jocul de noroc

Câinii cu reproducere mixtă nu sunt neapărat predispuși la problemele ereditare. Acest lucru nu este de a spune că mutt-ul dvs. va fi perfect, dar câinii mixte de rasă sunt mai puțin susceptibili să dețină Hereditare hereditară specifică de rasă și Probleme de comportament. Dacă câinele dvs. este a Labrador Se amestecă, ea ar putea avea încă displazie de șold, dar poate fi mai puțin severă, deoarece rasa este în principiu "diluată."Un amestec de chow poate fi mai puțin probabil să aibă probleme de agresiune decât o pură (deși nu toate chows sunt agresive). Deși orice câine poate avea probleme ereditare grave, poate merita riscul de a obține o mutt. Cu toate acestea, în timp ce misterul unui mutt poate fi interesant, este important să vă pregătiți pentru câteva surprize de-a lungul drumului.

Disponibil și accesibil

Dacă vă decideți că sunteți gata să obțineți un câine, puteți merge la un adăpost local sau grup de salvare și găsiți astăzi câinele dvs. nou. Nu este nevoie să așteptați ca puii să se nască și apoi să fie înțărcați. Câine de adopție este, de asemenea, mai puțin costisitoare decât cumpărarea de la un crescător (dar va fi Taxe de adoptare). Dacă alegeți un adăpost de reputație sau un grup de salvare, este posibil să aflați multe despre personalitatea și sănătatea câinelui. Asigurați-vă că evitați surse discutabile Sau puteți ajunge cu un câine care are o serie de probleme.

Indiferent dacă vă decideți să obțineți un mutt sau o pură, vă rugăm să știți că nu există nici un drept sau rău. Urmeaza-ti inima. Cu toate acestea, în cazul în care inima ta spune să salveze chiar și unul dintre acele câini dragi de rasă mixtă de la lipsă de adăpost, atunci bine pentru tine! Dacă nu puteți decide între ras și mutt, luați în considerare unul dintre fiecare dacă stilul dvs. de viață este potrivit pentru Mai mult de un câine. Indiferent de tipul de câine pe care îl alegeți, viața dvs. va fi schimbată pentru totdeauna!

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bucuria de mutts ca tovarășii