Alegerea celui mai bun castron de câine pentru câinele dvs

Câine care se uită la castronul alimentar

S-ar putea să credeți că un castron de câine este un castron de câine, dar toate nu sunt egale. Diferitele casti de câine oferă caracteristici diferite, iar unele sunt mai bune decât altele. Sunt multi Diferite tipuri de boluri de câine acolo, deci poate fi greu pentru proprietarii de câini să determine ce fel este potrivit pentru câinele lor.

Când faceți cumpărături pentru un castron de câine, unele considerații includ costuri, stil, siguranță, scop, durabilitate și ușurință de curățare. Dacă te gândești la asta, castronul câinelui tău este o parte importantă a lui Sănătatea nutrițională de bază. Aici este lowdown-ul pe principalele tipuri de boluri de câine disponibile, precum și avantajele și dezavantajele fiecăruia.

01 din 08

Bowls de câine din plastic

Businele de hrană pentru câini din plastic vin într-o varietate de dimensiuni, forme și culori. Ei tind să fie ieftini și puțin probabil să se rupă dacă au scăzut. Multe sunt mașini de spălat vase. Cu toate acestea, bolurile din plastic nu sunt, în general, recomandate pentru mulți câini. Bolurile din plastic pot fi ușor mestecate sau zgâriate de câinele dvs., lăsând locuri pentru bacterii să se construiască. În plus, unii câini pot dezvolta o alergie la plastic, rezultând o reacție ușoară a pielii pe bărbie sau față. Este probabil cel mai bine să găsiți o opțiune mai sănătoasă pentru mesele câinelui dvs.

  • 02 din 08

    Ceramici Câine Bowls

    Un castron de câine ceramic sau din gresie este o modalitate excelentă de a vă exprima stilul. Aceste boluri sunt adesea decorate cu design distractive și pot fi chiar realizate manual de artiști. Glazura lor protectoare le face ușor să păstreze curat, mai ales dacă mașina de spălat vase. Cu toate acestea, bolurile de câine ceramice se vor rupe cu ușurință dacă au scăzut. Chiar și atunci când se manipulează cu atenție, aceste boluri pot cip sau cica și devin nesigure pentru câinele tău. Crăpături mai mici, mai puțin vizibile pot porni bacteriile. Asigurați-vă că vă inspectați în mod regulat bolurile ceramice pentru daune.

  • 03 din 08

    Bowls de câine din oțel inoxidabil

    Bowlurile de câine din oțel inoxidabil sunt de departe cele mai durabile și sunt, de asemenea, în siguranță. Aceste boluri sunt uneori făcute cu o jantă non-skid pe partea de jos pentru a preveni vărsarea. Bolurile din oțel inoxidabil nu vin adesea în culori sau desene, deși unele pot fi găsite. Cu toate acestea, ele sunt practice, ieftine consumabile pentru câinele dvs care stau testul timpului.

    Este totuși important să aveți grijă de aceste bowls, totuși. Ei pot dezvolta pete sau rugini, mai ales dacă sunt lăsate în aer liber. În plus, câinii care îi place să-și mestece bolurile pot fi chiar în măsură să deterioreze bolurile din oțel inoxidabil și dinții lor în acest proces.

  • 04 din 08

    Boluri crescute de câine

    Bolurile crescute de câine constau în mod obișnuit din două boluri din plastic, ceramică sau din oțel inoxidabil într-un stand. Standul este de obicei realizat din metal, lemn sau plastic. Experții cred că hrănirea crescută este mai sănătoasă pentru câini, eventual prevenirea problemelor gastro-intestinale. De asemenea, acest tip de castron poate fi mai confortabil pentru câțiva câini, în special rasele de câine gigant.

    Dacă câinele dvs. tinde să lată la castron, suportul ar trebui să fie așezat în mod ideal lângă un perete pentru a preveni bastonul. Câștigurile crescute de câine pot fi pe partea scumpă, dar ele sunt adesea considerate în valoare de preț. Unii includ chiar un compartiment pentru a stoca alimente, care poate fi o caracteristică bună sau rea, în funcție de capacitatea câinelui dvs. de a provoca o anumită distrugere!

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Bowluri automate de câine

    Bowlurile de câine automate sunt boluri standard de câine (adesea plastic) atașate la un recipient sau rezervor. Mulți sunt concepuți pentru a păstra castronul câinelui plin atâta timp cât există alimente sau apă în compartimentul de depozitare. Unele alimente automate sunt programabile, oferind doar dvs mâncare pentru câini accesul la momentele pe care le-ați setat.

    În timp ce bolurile non-programabile sunt o idee bună pentru a păstra apa la dispoziția câinelui dvs., acestea nu sunt adesea recomandate pentru utilizarea cu alimente pentru câini. Hrănirea liberă nu este ideală pentru majoritatea câinilor, deoarece nu vă permite să monitorizați cu precizie aportul de alimente al câinelui dvs. și poate duce la probleme de greutate. Este o idee mai bună de a utiliza un alimentator programabil, dar știți că există întotdeauna șansa ca câinele să se poată rupe!

    Este probabil o idee mai bună de a vă hrăni doar câinele în persoană. Cu toate acestea, un alimentator automat poate veni la îndemână dacă lucrați ore lungi și alimentatorul dvs. este rezistent la tamper.

  • 06 din 08

    Bowls de câine de călătorie

    Bowlurile de câine de călătorie sunt o modalitate excelentă de a aduce alimente și apă de-a lungul unei călătorii cu mașina, călătoria în parc, vacanță sau altă excursie. Ele sunt de obicei fabricate din poliester sau o țesătură similară cu o căptușeală din plastic sau nailon, deși unele sunt special concepute din materiale mai rigide. Bolurile pot fi pliate sau prăbușite la dimensiuni mai mici odată goale, făcându-le cu ușurință portabile. Bowlurile de câine de călătorie nu sunt foarte scumpe și merită destul de mult dacă doriți să vă luați locurile de câine.

  • 07 din 08

    Boluri de câine de silicon

    Dacă sunteți în căutarea unui castron portabil de câine, dar nu aveți nevoie de ea pentru a stoca alimente, un castron de silicon pliabil este un element foarte convenabil. Aceste boluri se prăbușesc într-un design plat și se deschid într-un mod asemănător acordeonului, făcându-le oarecum ajustabilă prin înălțime. Mulți au clipuri, astfel încât să puteți atașa vasul prăbușit într-o pungă sau o buclă cu bandă.

    Bolurile din silicon pot deține alimente sau apă, sunt mașini de spălat vase, iar relativ durabile. Desigur, un câine poate distruge cu ușurință un castron de silicon. Este mai bine să ridicați aceste bowls atunci când nu sunteți în uz.

  • 08 din 08

    Bowls de câine cu hrană lentă

    Câinele tău mănâncă prea repede? Mulți câini "gulp" în jos alimentele lor. Deși mâncarea rapidă nu este o problemă pentru câțiva câini, în altele poate duce la indigestie, exces de gaz sau chiar vărsături. Unii profesioniști consideră că gulpingul alimentar ar putea fi un factor care contribuie la dezvoltarea umpluturii sau GDV, o afecțiune periculoasă în care stomacul se umple cu gaz și se rotește (dar mâncarea rapidă nu este o cauză dovedită a GDV).

    Bowlurile de alimentare lentă sunt concepute în mod unic pentru a face ca câinii să mănânce mai încet. Ele au de obicei crestături sau alte structuri în ele care forțează câinele să ia mușcături mai mici de mâncare la un moment dat. Mâncarea mai lentă vă poate ajuta câinele să vă bucura mai bine de mese și să vă simțiți mai puțin foame după aceea. Aceste boluri sunt adesea făcute din plastic, dar unele pot fi găsite în oțel inoxidabil.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Alegerea celui mai bun castron de câine pentru câinele dvs