Definirea moriilor de catelus și a adevărului despre ei

Un cățel tânăr pentru adopție doarme în cușcă

Adesea am auzit despre ororile de mori de catelus din mass-media, prin grupuri de bunăstare a animalelor și de advocacy și de la iubitorii de câini colegi. Ceea ce definește de fapt o moară de catelus? De ce sunt o problemă a catelusilor? Ce putem face despre Mills Puppy?

Ce este o moară de catelus?

Termenul Puppy Mill este folosit pentru a descrie o întreprindere de reproducere a câinilor comerciale la scară largă. Uneori numit ferme de catelus, aceste operațiuni tind să-și găzduiască câinii și puii în condiții qualid și să se concentreze asupra profitului asupra sănătății și bunăstării animalelor. Puppy Mills nu se referă de fapt la afacerile lor ca atare - de obicei se numesc ei înșiși câini de crescători sau canneluri.

Puppy Mill Proprietarii Puii de producție a câinilor supra-reproducere, adesea indiferent de defectele de sănătate sau genetice. Câinii de reproducere își petrec viața fiind crescută în mod repetat până când nu mai sunt considerate utile, apoi distruse. Animalele sunt ținute în închisori înghesuite, neobișnuite (de obicei, cuști de sârmă foarte mici), cu puțin sau deloc șansa de a juca, exercițiu sau deveniți Socializat cu oamenii și cu alți câini. Cu șase până la opt săptămâni, majoritatea puiilor vor fi vândute magazinelor de animale de companie sau comercializate direct online. Din păcate, un procent mare de câini de câini vor dezvolta probleme de sănătate și / sau comportament. Mulți sunt în cele din urmă abandonați sau eutanasi din cauza acestor probleme.

Puppy Mills Verrusus Responsabil crescători de câini

La suprafață, poate fi dificil să se discerne între o moară de catelus și a crescător responsabil. Mergeți dincolo de suprafață, totuși, diferența este destul de evidentă.

Crescătorii responsabili au pus bunăstarea câinilor lor mai întâi și să se străduiască să-și îmbunătățească rasa. Ei lucrează îndeaproape cu medicii veterinari și cu alți profesioniști cu animale de companie pentru a asigura sănătatea și siguranța câinilor lor. Crescătorii de câini responsabili au câinii lor examinați pentru probleme specifice de sănătate (e.G., ortopedice, inima, ochii) și sunt în față și cinstit despre istoriile medicale ale căței și liniile genetice. Câini cu probleme de sanatate sau Probleme de comportament nu sunt crescute, mai ales dacă problemele lor sunt potențial ereditare. În schimb, ei sunt spayed sau neutered și plasate în case bune.

Crediții responsabili sunt afiliați la cluburile lor locale și naționale de rasă și ar trebui să poată oferi o mulțime de referințe excelente. Ele tind să opereze pe o scară mai mică decât mori de catelus. În multe cazuri, ele nu fac puțin niciun profit. Puii proveniți de la acești crescători sunt de obicei ridicați în medii asemănătoare casei și sunt socializate de la naștere. Câinii folosiți pentru reproducere își petrec adesea viața ca pe animale de companie familiale.

În cele din urmă, orice crescător responsabil de câine este dispus și dornic să ia înapoi un catel sau câine de la noul său proprietar dacă apare o problemă ereditară sau dacă, din anumite motive, proprietarul nu mai poate păstra câinele. În cazul cățelurilor care provin din mori de catelus, poate fi imposibil să se întoarcă originea acelui catel.

CUM SUNT MORIE PUPPY ÎN AFACERI

Cel mai simplu motiv pentru care Mills Puppy funcționează încă se reduce la aprovizionare și la cerere. Anumite tipuri de câini sau câini hibrid (Goldendoodles, Puggles, etc.) sunt extrem de populare, uneori în măsura în care există liste de așteptare pentru puii. Proprietarii de câini potențiali neinformați pot fi atrași de fotografii adorabile și de site-uri atractive înființate de Mills Puppy. Găsind că există pui disponibili pentru cumpărare, oamenii ar putea să sară la șansa de a obține unul dintre ei. În unele cazuri, oamenii nu sunt dispuși sau capabili să plătească un dolar de top pentru câinii pe care îi doresc, astfel încât ei găsesc un preț mai mic și nu-și dau seama că este un steag roșu. Puppy Mills își pot vinde câinii pentru puțin mai puțin decât omologii lor de calitate pentru a atrage cumpărătorii.

Din păcate, după căutarea unui "preț mai bun" sau un catelus mai ușor disponibil, mulți oameni cumpără în mod necontenit câini din mori de catelus. Uneori se datorează faptului că au fost păcăliți de imagini drăguțe pe un site web flashy sau un argument foarte convingător din partea magazinului de animale de companie. Vechea zicală "Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, atunci probabil că" se aplică într-adevăr aici. Redați-l în siguranță și obțineți câinele dvs. calea responsabilă: printr-un crescător de câini experimentați și reputați. De asemenea, amintiți-vă că există o mulțime de câini de rasă pură și amestecuri drăguțe în adăposturi și grupuri de salvare.

Cum de a evita susținerea Mills Puppy

  • Nu cumpărați niciodată un câine sau Puppy de la un magazin de animale de companie (acest lucru face nu includ adopții de companie în magazin care sunt conduse de grupurile legitime de salvare a animalelor de companie).
  • Adoptați câinele dvs. de la un adăpost local de animale sau de salvare. Dacă aveți inima dvs. setată pe o anumită rasă, verificați grupurile de salvare specifice rasei în zona dvs. Vizitați întotdeauna facilitatea și discutați cu îngrijitorii câinilor. Aflați cât de mult puteți despre istoria câinelui.
  • Dacă alegeți să cumpărați un catelus pur de la un crescător, obțineți o mulțime de referințe și urmăriți-le pe ele. Cercetați crescătorul prin cluburile naționale și locale de rasă. Vizitați casa sau canisa în care trăiesc câinii. Asigurați-vă că întâlniți câinele mamă (și tatăl, dacă este posibil).
  • Nu cumpărați niciodată sau adoptați un câine de la o canisa online / ameliorator, fără a vizita mai întâi facilitatea. Nu trebuie să cumpărați un câine de la o distanță de o astfel de distanță încât ar trebui să fie expediate la dvs.
  • Dacă bănuiți că ați găsit o moară de catelus sau o operațiune de reproducere a câinilor inumane, contactați imediat autoritățile locale (poliția, spca, societatea umană).

Este obișnuit să auziți oamenii Pune această întrebare: "Prin achiziționarea de la un magazin de pui sau un magazin de animale de companie, nu aș fi salvat acel catelus sărac de la o viață oribilă?"Răspunsul este o firmă nr. Acesta este un argument foarte comun care ar putea părea logic la început, dar este de fapt o idee foarte proastă. Achiziționarea unui câine de câine a câinelui ajută doar să păstreze fabricile de catelus în afaceri. De ce ar trebui o organizație crudă și inumană să profite de un profit?

Dacă doriți cu adevărat să faceți ceea ce trebuie, raportați moara catelului către autorități, astfel încât să se poată efectua o investigație. Permiteți ca câinii să fie luați de către profesioniștii de îngrijire animală și să aibă evaluări veterinare complete. Dacă și când sunt puse pentru adopție, puteți chiar să adoptați unul dintre puii. În acest fel, animalele primesc îngrijirea de care au nevoie și casele pe care le merită, în timp ce moara catelului iese din afacere, iar proprietatorii neetici sunt urmăriți penal.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Oprirea Mills PuppySocietatea umană a Statelor Unite, 2020

  2. Unde să obțineți un catelusSocietatea umană a Statelor Unite, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Definirea moriilor de catelus și a adevărului despre ei