Grupul de caritate care caută voluntari să crească puii

Căutați o modalitate îndeplinirea de a ridica un catelus cu un scop? Ghidul câinilor America are nevoie de oameni să-și ridice câinii și este pentru o cauză minunată.

Câinii de ghid din America caută ajutorul voluntarilor; Ei au nevoie de oameni ca să-și ridice puii, care vor continua să se vadă câini de ochi pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Aceasta este o oportunitate uimitoare de a încuraja câinii pentru o cauză mare și este o modalitate de a-ți petrece tot timpul liber cu un catelus de iubire!

Voluntarii ridică acești câini începând cu vârsta de 8 săptămâni și le dau o casă iubitoare până la vârsta de 18 luni. În mod specific, GDA caută părinți de catelus din regiunea de sud din California.

Rolul acestor voluntari este numit Puppy Raisers de GDA.

Ce fac razorii catelului?

În calitate de Raiser Puppy, va trebui să vă socializați câinele favorabil și să-i dați o mulțime de exerciții fizice. Tone de socializare sunt imperative; Cu cât câinele este mai socializat este ca un cățeluș, cu atât va fi mai de succes formarea câinilor lor.

Datorită nevoii de socializare, gospodăriile cu animale de companie și copiii sunt un plus!

LEGATE DE: Câinii de serviciu instruiți de deținuți dau surpriza de Ziua Îndrăgostiților

Există unele lucrări implicate și pentru Raisers Puppy, de asemenea. Voluntarii sunt de așteptat să-i învețe pe puii ascultare de bază, cum ar fi ședința, starea, așezarea, mersul pe jos și venind când a fost chemat.

Grupul de caritate care caută voluntari să crească puii

Se solicită, de asemenea, întâlniri lunare cu alți voluntari și câinii lor, ca o practică de socializare și o șansă de verificare a voluntarilor și de a obține orice asistență de care au nevoie.

Veți primi toate consumabilele de care aveți nevoie, cum ar fi bolurile, lenjerie, gulere, jachete și unele alimente pentru a începe.

Un plus imens - orice ați terminat cumpărarea pentru a avea grijă de cățelul dvs. este deductibil!

La vârsta de aproximativ 18 luni, câinii trebuie să meargă la formarea formală în "Ghid Dog College."Când absolvesc și au fost repartizate unui destinatar orb - și veți întâlni acea persoană la Ceremonia de absolvire!

Cea mai bună parte? Acești câini de ghid sunt administrați persoanelor care au nevoie de ele gratuit.

Cum creste un catelus ajuta oamenii?

GDA nu primește finanțare guvernamentală și operează complet pe donații. Costul creșterii și instruirii unui câine de ghidare este de aproximativ 48.000 de dolari. Și 87% din donațiile monetare merg direct la serviciile programului.

Deci, GDA depinde în întregime de voluntarii lor pasionați și dedicați pentru a le ajuta în misiunea lor de a oferi câinilor persoanelor care au nevoie cel mai mult.

Câinii de ghidare nu numai că oferă proprietarii lor cu deficiențe de vedere cu siguranță și libertatea de mobilitate, ci și o sursă de companie. Ei îi ajută pe proprietarii să iasă și să socializeze și să facă lucruri pe care nu le-au putut face înainte.

Deci, dacă locuiți în regiunea din California de Sud și ați luat în considerare promovarea unui câine, de ce nu o faceți pentru o cauză uimitoare?

Să citească despre experiențele voluntarilor trecuți sau actuali, du-te aici pentru a-și verifica poveștile inspirate și pentru a afla dacă este vorba de tine!

Aplicați aici Dacă doriți să ridicați un catelus pentru câinii de ghidare din America!

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Grupul de caritate care caută voluntari să crească puii