Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea

Încercarea de a obține un catelus nou adoptat la culcare prin noapte poate fi la fel de dificil ca obținerea unui copil nou-născut să doarmă pentru un solid 8 ore. Noul tău catelus este departe de familia lui canine și într-un mediu nou. Este important să-l ajutați să se adapteze la noua sa casă și să învețe Cum să dormi un cățeluș la somn prin noapte.

Catelul tău se poate trezi adesea pentru că el este singuratic pentru mama lui. De asemenea, va trebui să folosească baie de mai multe ori în timpul nopții. Formarea unui cățeluș de somn în timpul nopții nu este la fel de greu cum pare, dar va avea răbdarea, planificarea și angajamentul.

Am ridicat multe pui și am 5 sfaturi pe care le împărtășesc întotdeauna când oamenii mă întreabă cum să dorm un catelus să doarmă noaptea. Am folosit aceste sfaturi și trucuri și nu m-au reușit încă! Puii pot avea nevoie de cât mai mult 18 până la 20 de ore de somn În fiecare zi, trebuie doar să vă asigurați că primește cele mai multe ore pe timp de noapte în loc de zi.

Nu uitați să fiți răbdători. Nu se va întâmpla peste noapte (fără scop intenționat). Trebuie să faci pace cu faptul că nu vei dormi noaptea pentru o vreme. Primele câteva nopți după ce a adus noua dvs. casă de casă vor fi lungi, dar va fi mai ușor ca pooch-ul tău se stabilește în rutină și se obișnuiește cu noul său mediu.

LEGATE DE: Cum să vă îmbunătățiți somnul câinelui

Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea

Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea

1. Creați o rutină

Puii, ca și bebelușii umani, au nevoie de o rutină. Dacă programul lor este sporadic, nu se pot obișnui cu nimic. Ei nu vor ști niciodată ce se întâmplă în continuare și asta înseamnă că nu vor putea să-și dea seama ce ar trebui să facă. Va fi un catelus distractiv gratuit pentru-toate la toate orele zilei.

După cum am menționat anterior, puii ar putea avea nevoie de până la 20 de ore de somn pe zi. Puppisul mediu va avea nevoie de cel puțin 15-18 ore. Evident, nu va lua tot ce dormi imediat, așa că trebuie să creați o rutină pentru a vă sprijini NAPS.

Fido ar trebui să ia NAP în dimineața și după-amiaza. Nu vrei ca el să ia vreun pui de somn în decurs de 3-4 ore de culcare. Dacă doarme înainte de culcare, el nu va fi obosit când se află în jos pentru noapte. Astfel, înfrângerea punctului de a învăța cum să dormi un cățeluș în noapte.

De asemenea, ar trebui hrăniți-l cu 3-4 ore înainte Bedtime. Care va permite o mulțime de timp să folosească baie înainte de a urca în pat pentru noapte. După ce mănâncă, asigurați-vă că ați renunțat la o parte destul de mult timp pentru a juca seara. Dar, îl veți dori să înceapă să se stabilească cu aproximativ 30 de minute înainte de culcare.

Asigurați-vă că vă dați catelul dvs. o mulțime de pauze de baie înainte de culcare și una chiar înainte de a vă îndrepta pentru dormitor. Dacă puii dvs. este foarte tânăr, va trebui să ia pauze de baie în mijlocul nopții. Începeți cu pauze de potty la fiecare 2-3 ore și treptat face timpul între pauze mai mult până când pooch-ul dvs. poate să-l țină toată noaptea.

2. Cratează-ți catelul tău

Cum să dormi un cățeluș la somnUnii proprietari de catelusi noi cred asta Catedra de formare un catelus este inumane. Asta nu mai putea fi greșit. Atunci când antrenamentul cu cratimă se face în mod corespunzător, catelul dvs. se va bucura de fapt cu propriul său spațiu și un loc pentru a vă relaxa și a fi singur când vrea să fie.

Trebuie să faceți cercetări privind antrenamentul cu Crate înainte de a vă aduce casele de câine. Cutia de antrenament trebuie să înceapă de îndată ce vine pupurile tale. El ar trebui să se obișnuiască cu cutia sa din ziua 1, deci este important să știi ce intri înainte de a-ți adopta noul partener canin.

Pentru mai multe informații și sfaturi privind instruirea cu Crate, consultați aceste resurse:

Dacă vă decideți să utilizați o cutie când învățați cum să dormiți un cățeluș în noapte, ar trebui să plasați cutia câinelui în dormitorul dvs. Prezența ta îl va mângâia și îl va face să se simtă mai confortabil pe timp de noapte. Vorbind despre confort, este important să faceți ca cutia cât mai confortabilă pentru puii dvs. posibil.

Plasați o pătură sau un pat de câine în cutie. Ați putea dori, de asemenea, să puneți o bucată de îmbrăcăminte sau alt material care miroase ca tine în cutie. Mirosul tău vă va ajuta să vă liniștească câinele și să-l facă să se simtă confortabil.

Când învățați cum să dormiți un cățeluș, trebuie să vă amintiți că puii se pot lupta cu durerea de dentită în mijlocul nopții. Acest lucru le-ar putea determina să plângă sau să mestece cuticul lor. Din acest motiv, ar trebui să plasați 1 sau 2 din jucăriile preferate de mestecat în cutie noaptea.

3. Nu recompensați plânsul

În timp ce câinele dvs. se adaptează la cutia sa, este important să nu răsplătiți comportamentul său plâns. Bineînțeles, el va plânge dacă are nevoie de o pauză de olar, deci există o linie frumoasă între a nu recompensa plânsul și ajutându-ți câinele când are nevoie de tine.

Dacă câinele dvs. începe să plângă sau să plângă, așteptați o pauză în plâns înainte de a vă ridica să o lăsați afară. Dacă puiul tău tocmai a intrat în cutia lui, probabil că dorește pentru că vrea să iasă. Așteptați-l și vă promit că se va așeza și va dormi în cele din urmă. Dacă credeți că este timpul pentru o pauză de baie, așteptați o pauză în plâns Înainte de a vă deplasa pentru a vă lăsa puii.

4. Încercați muzică pentru câini

Există anumite tipuri de muzică care s-au dovedit a fi eficiente pentru Câini calmante. De exemplu, un nou studiu Publicat în Jurnalul de Fiziologie și comportament a concluzionat că cele două genuri că caninii calme sunt cele mai multe sunt reggae și rock moale. Muzica clasică a fost, de asemenea, menționată între anumite studii de somn de câine.

Dacă puteți dormi cu jocul de muzică liniștită, poate ajuta la învățarea cum să dormi un cățeluș în noapte. Muzica vă poate ajuta să vă împiedicați câinele să se simtă singuri, iar sunetele liniștitoare ale muzicii îl vor ajuta să se odihnească pașnic. Există chiar și anumite tipuri de Câine calmant muzică piese care funcționează foarte bine pe puii. Alternativ, puteți utiliza și o mașină de zgomot alb. Verifică Acest podcast episod pentru mai multe detalii despre modul în care funcționează.

5. A se trezi devreme

Sfaturi despre cum să faci un cățeluș să doarmă noapteaDa, am spus-o. Va trebui să vă treziți mai devreme dacă doriți să învățați cum să dormiți un cățeluș în noapte. Câinele dvs. va fi odihnit și reîncărcându-și energia toată noaptea. Până când soarele vine, el va fi gata să lovească terenul de alergare (literal).

Planificați să fiți mai devreme. Când catelul vă trezește pentru pauza de dimineață, este timpul să vă ridicați și pentru ziua. Odată ce Fido merge afară pentru a urina, nu va vrea să se stabilească pentru mai mult somn. El va fi pregătit pentru micul dejun și runda distractivă de remorcher-de-război.

Citiți următorul: Puppy Starter Pack - 22 de lucruri Proprietarii de câini vor avea nevoie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea